Etusivu Myytävät kohteet 181 m² Pispankatu 12, 33240 Tampere 6h, k, vh, kph, s, khh, wc, p, terassi, at, – Oikotie 21670353

990 000 € 181 m²

Pispankatu 12, Pispala, Ylä-Pispala, Tampere 6h, k, vh, kph, s, khh, wc, p, terassi, at,

Maarit Ritari
Maarit Ritari

+358405897299

Velaton hinta
990 000 €
Asuinpinta-ala
181 m²
Huoneita
6
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Pispala, Ylä-Pispala
Kaupunki
Tampere

SUOSITTU PISPALA - KIVITALO ETELÄRINTEELTÄ

Etsitkö kotia, joka tarjoaa sekä modernia mukavuutta että upeita näkymiä ? Tämä upea omakotitalo Pispalanharjun etelä rinnetontilla, on juuri sitä mitä etsit. Talo on kivirakenteinen ja se on Pispalan määräysten mukaisesti lautavuorattu. Pispala on arvostettua ja haluttua asuinaluetta sen tarjoaman tunnelman ja upeiden näkymien ansiosta. Pispalassa asuvat tietävät alueen ainutlaatuisuuden, ja se saakin heidät pysymään alueella pitkään.

Rinnetontin ansiosta asunnosta avautuu upeat näkymät suoraan Pyhäjärvelle. Voit nauttia maisemista olohuoneen ikkunoista mutta myös asunnon terassiparvekkeilta.
Oma tontti tarjoaa rauhaa ja yksityisyyttä sen istutusten ansiosta, lisäksi alapihalla on autotalli, joka myös omalta osaltaan tekee tontista suojaisan, mutta samalla se tarjoaa perheen autoille loistavan säilytystilan.

Talo on alun perin rakennettu 1995 ja sitä on eri omistajien toimesta remontoitu. Nyt viimeisimpänä on vaihdettu loput rakennuksen ikkunat uusiin, lattiaan uusittu vinyylilankku tyylikkäästi kalanruotoon latoen ja eteisaulaan on vaihdettu isoa laattaa. Alakerran kodinhoitohuone, pesuhuone ja sauna on myös uusittu nykyisenn omistajan toimesta.

Tilava keittiö on klassisen vaalea ja se on myös saanut uudet kodinkoneet. Tässä talossa on paljon tiloja, jotka sopivat moneen tarkoitukseen. Rinnetontin ansiosta tilat jakaantuvat kolmeen eri kerrokseen ja alimmaisessa kerroksessa tilat, joissa ei ole ikkunaa on tehty mm. leffahuoneeksi, joka toimii omana elokuvateatterina.
Makuuhuoneet sijaitsevat kätevästi eri kerroksissa. “Masterbedroomin” yhteydessä on vaatehuone ja käynti kylphuoneeseen. Tässä talossa on mietitty käytännöllisyyttä, sillä jokaisessa kerroksessa on oma wc tila.

Ylimmässä kerroksessa on mahtava katettu terassi, jossa voit siis halutessasi nauttia näkymistä ja vain nauttia olostasi ja oman kodin rauhasta.

Tämän talon erinomaisuus ja loistokkuus avautuu vasta kun astut asunnon ulko-ovesta sisään. Etupiha on kauniisti luonnonkiveä ja laatoitusta. Talo on 604 neliön tontilla ja se on kokonaisalaltaan 316 neliötä, joten se sopii hyvin isollekin perheelle.
Tämän kodin ideana on, että sen asukkaat mahtuvat hyvin viettämään yhteistä aikaa niin sisällä kuin pihallakin. Kaiken tämän pääset näkemään tilaamalla yksityisesittelyn.

Maarit Ritari (maarit.ritari@glik.fi)
0405897299

Perustiedot

Sijainti
Pispankatu 12, 33240 Tampere
Kaupunginosa
Pispala, Ylä-Pispala
Kohdenumero
47350910
Asuinpinta-ala
181 m²
Tontin pinta-ala
604 m²
Kokonaispinta-ala
316 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Asuintilojen pinta-ala 181 m2 Rakennettu kerrosala 253 m2 Kokonaisala 316 m2 Autotallin kerrosala 36 m2
Huoneiston kokoonpano
6h, k, vh, kph, s, khh, wc, p, terassi, at,
Huoneita
6
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan.
Keittiön varusteet
Varusteet: Astianpesukone, Jääkaappi, Pakastin. Työtaso: Kivitaso. Liesi: Mikroaaltouuni, Induktioliesi, Erillisuuni. Keittiön lattiassa laatta ( lattialämmitys ) seinät maalattu. Keittiöremontti 2021 jolloin uusittu kodinkoneet, kaapistot, lattiamateriaali ja seinät maalattu. Ruokailutila: Ruokailutilan lattiassa kalanruotoon ladottu tammi parketti. Seinät maalattu
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Sisäänvedetty parveke, Lasitettu parveke. Ylimmän kerroksen parveke ilman lasitusta ja 1. kerroksen parveke on lasitettu
Kylpyhuoneen varusteet
Kellarikerroksessa saunan yhteydessä oleva kylphuone remontoitu 2021. Seinät ja lattia laattaa. Ensimmäisen kerroksen WC / kylphuoneen suihkutila laatoitettu lattia seinä laattaa suihkun osalta ja muutoin maalattu seinä 2. kerroksen kylpyhuone myös laatoitettu lattia ja seinät kaakelia
Tehdyt remontit
Aikaisempi omistaja tehnyt sisätilan remonttia 2016 - 2020 Erkkerin ikkunat uusittu 2017 Piha-alue uudistettu 2018 Rakennuksen ulkopintoja remontoitu 2016 -2020 Ikkunat uusittu 2021 ( erkkerit uusittu aiemmin ) Kylpyhuone ja kodinoitohuone remontoitu 2021 Keittiö remontoitu 2021 Ilmalämpöpumppu lisätty 2021
Näkymät
Ikkunat avautuvat Pyhäjärvelle
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Saunan lattia laattaa ja seinät panelia. Saunassa sähkökiuas. Sauna myös remontoitu 2021
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
ruokakauppa, ala-aste, päiväkoti, yläaste. ulkoilureitit lähellä, puisto lähellä, uimaranta
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
837-213-1036-10

Hinta

Velaton hinta
990 000 €
Myyntihinta
990 000 €
Neliöhinta
5 469,61 € / m²

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Sähkön kokonaiskulutus 28000 kWh/vuosi
Kiinteistövero
1554.26 € / vuosi

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Tilan nimi
1036
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Pääasiallinen rakennusmateriaali: Siporex harkko. Rakennusmateriaali on Siporex jonka päällä lautaverhous
Kattomateriaali
Peltikate
Kattotyyppi
Harjakatto. Harjakaton katteena on konesaumattu pelti
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin koko
604 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava. Tampereen kaupunki, Frenckelin palvelupiste
Liikenneyhteydet
bussipysäkki
Rakennusoikeus
302
Kuntotutkimus
Invalid Date Kuntotarkastus.
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Tampereen kaupunki, kaavoitus
Lämmitys
Lämmitystapa: Sähkölämmitys. Lämmönjakotapa: Ilmalämpöpumppu, Sähköinen lattialämmitys

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Kodinhoitohuone: Lattialämmitys, Pöytätaso. Kodinhoitohuone remontoitu 2021. Lattiassa laatta ja kaapistot. Pesukoneliitäntä ja tila kuivausrummulle.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
2. kerroksen makuuhuoneessa lattiassa vinyylilankku ja maalatut seinät. Makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone ja käynti kylpyhuoneeseen 1. kerroksen makuuhuoneissa lattiassa on vinyylilankku ja seinät maalattu Kellarikerroksen makuuhuoneessa lattiassa on vinyylilankku ja seinät maalattu
Olohuoneen varusteet
Lattiassa kalanruotoon ladottu vinyylilankku ja seinät maalattu

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset