Etusivu Myytävät kohteet 121 m² Pitkänkarintie 5 B, 21110 Naantali 2mh+oh+k+r+khh+wc+ph+rantasauna+ak – Oikotie 21652217

1 680 000 € 121 m²

Pitkänkarintie 5 B, Pirttiluoto, Taimonranta, Naantali 2mh+oh+k+r+khh+wc+ph+rantasauna+ak

Etta LKV

www.ettalkv.fi

Sibeliuksenkatu 3 A 6, 20100 Turku

Tiina Rundelin
Tiina Rundelin

045 185 8887

Velaton hinta
1 680 000 €
Asuinpinta-ala
121 m²
Kerros
1
Rakennusvuosi
2015
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Pirttiluoto, Taimonranta
Kaupunki
Naantali

Laadukas merenrantakiinteistö Naantalissa omalla noin 65 m rantaviivalla.

Pirttiluoto on yksi Naantalin arvostetuimmista asuinalueista. Tämä virallisesti omakotitaloksi luokiteltava myyntikohde taittuu mainiosti myös vapaa-ajan asumiseen hulppean miljöönsä ansiosta. Merellinen ympäristö tarjoaa asukkailleen idyllisen ja turvallisen asuinympäristön, jossa erityisesti lapsiperheet, sekä luontoa ja meren läheisyyttä arvostavat viihtyvät hyvin. Matkaa Naantalin keskustaan on noin 3,5 kilometriä, mutta päivittäiset palvelut ovat vielä tätäkin lähempää. Turun keskustaan ajat täältä noin vartissa.

Päättyvän tien viimeinen talo on rakennettu alueen parhaimmalle paikalle! Vaikuttavaa merinäkymää pääset ihailemaan lähes joka huoneesta ja kalliopohjainen mereen rajoittuva tontti on viimeistelty huolella. Omaa ruopattua rantaviivaa on noin 65 metriä ja syvyyttä riittää suuremmallekin veneille. Päärakennuksen lisäksi kiinteistöllä on kahden auton autokatos, sekä rantasaunarakennus, jossa on saunan lisäksi oma keittiö ja myös yksi makuuhuone. Tämä rakennus toimii täydellisesti esimerkiksi erillisenä työskentelytilana tai vaikkapa vierasmajana. Saunarakennuksen edustalla rentoutumisen takaa Drop-ulkoporeallas, jossa istuessa voit rauhoittua merinäkymää katsellen.

Tämä ensiluokkainen kohde on rakennettu vuonna 2015 ja siitä on pidetty erinomaista huolta aina taloa ja pihapiiriä myöden. Energiatehokas talo lämpiää edullisesti maalämmöllä ja hiljattain asennetut aurinkopaneelit katolla tarjoavat lisäsäästöjä. Kodin sisäpintoja on uudistettu laajasti sisustussuunnittelijan suunnitelmien mukaan viime vuoden lopulla, jolloin esimerkiksi lattiaan on asennettu näyttävä öljyvahattu tammiparketti. Kokonaisuus on klassinen ja huokuu arjen luksusta alusta loppuun saakka. Kitzenin valkoinen keittiö kvartsitasoilla sulautuu kokonaisuuteen kauniisti ja tarjoaa runsaasti säilytys- ja työskentelytilaa. Arkea sujuvoittaa keittiön perällä oleva kodinhoitotila omalla sisäänkäynnillä.

Kaikki tilat ja niiden toiminnallisuus on suunniteltu huikean maiseman ehdoilla ja parhaat esteettömät näkymät avautuvatkin suuresta olohuoneen ja keittiön yhdistävästä kodin sydäntilasta. Makuuhuoneesta on suora käynti merenpuoleiselle parvekkeelle, joka kiertää taloa aina ruokailutilaan saakka. Täällä voit siirtyä rentoutumaan päivän aikana auringon mukaan juuri sinne, mikä sillä hetkellä parhaalta tuntuu. Pihan puoleiselle hulppealle lasiterassille paistaa aurinko aamusta alkaen ja Illan viimeiset auringonsäteet tulevat isolle rantalaiturille.

Toimivat tilaratkaisut, neliöiden järkevä käyttö, laadukkaat materiaalit ja vaikuttava omarantainen kokonaisuus loistavalla sijainnilla. Tässä kodissa täydellisesti yhdistyy omakotitaloasumisen ylellinen mukavuus ja mökkielämän rauha, siltikin vain kivenheiton päässä Naantalin keskustan monipuolisten palveluiden välittömästä läheisyydestä. Suosittelemme lämpimästi tutustumaan kohteeseen tarkemmin paikan päälle, sillä omin silmin ja aistein koettuna tämä merenrantakokonaisuus herää täyteen loistoonsa.
Tätä kotia esitellään vain sopimuksesta.

– Voit tilata sähköpostitse sähköisen esitteen jo etukäteen tutustuttavaksi, nähdään näytöillä!

Lisätiedot ja esittelyt:
ETTA LKV Tiina Rundelin | tiina.rundelin@ettalkv.fi | 045 185 888 7

Perustiedot

Sijainti
Pitkänkarintie 5 B, 21110 Naantali
Kaupunginosa
Pirttiluoto, Taimonranta
Kohdenumero
80366476
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
121 m²
Tontin pinta-ala
4 001 m²
Kokonaispinta-ala
141 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneiston kokoonpano
2mh+oh+k+r+khh+wc+ph+rantasauna+ak
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
2-3 kk kaupanteosta.
Keittiön varusteet
Kitzenin valkoiset keittiön kaapistot isolla saarekkeella. Vetimettömät ovet sormikololistalla. Taso Technistone. Integroidut Siemensin kodinkoneet: induktiotaso, kaasuliesi, 2 x yhdistelmäuuni/mikro, jääkaappi, pakastinkaappi ja kahviautomaattikone. Boschin integroitu astianpesukone. Savon liestituuletin huippuimurilla.
Parveke
Kyllä
Kylpyhuoneen varusteet
Suihku, lasinen suihkuseinä, seinä wc ja Kvikin Kuma-allastaso Tammenterho Designin laatikostoilla. Koko seinän levyinen peili ja ledvalot. Laatoitus ABL FAP Desert Warm 30 x 60 cm ja suihkutilasa FAP Desert Warm Macromosaico 5x5 cm. Vaale paneelikatto. Seinä wc, Allas Tammenterho Designin laatikostolla. Laatoitus ABL FAP Desert Warm 30 x 60 cm.
Säilytystilat
Vaatehuone, kaapistot ja kylmä ulkovarasto
Tehdyt remontit
2024 Aurinkopaneelit asennettu, 8+8 kpl (7,68 kW). 2024 Uusi ulko-ovi päätaloon. 2024 Biojäteastia hankittu. 2024 Kiinteistökaivo tyhjennetty ja pesty. 2023 Ilmanvaihtoputkiston puhdistus. 2023 Päätaloon uusittu parkettilattia, seinien maalaus tai tapetointi, kattojen maalaus, uusi kaapisto eteiseen ja työhuoneeseen. 2023 Uusittu palovaroittimet. 2023 ILP:n huolto ja puhdistus saunarakennuksessa. 2023 Induktioliesi saunarakennuksen. 2022 Kaikkien rakennusten ulkomaalaus. 2022 Talon pesuhuone, kodinhoitohuone ja eteisen lattia hohdepinnoitettu. 2022 Saunan pesutilat hohdepinnoitettu. 2021 Uusi Drop-allas poreilla (sähkö). 2020 Etupihan laatoitus. 2020 Porakaivon vesi testattu laboratoriossa. 2019 Saunan keittiön kaapistojen ovet uusittu. 2018 Ruoppauksen levennys venelaiturissa. 2017 Laiturin porapaalut, poijun siirto ja kettinki. 2016 Pikkurannan ja venepaikan ruoppaus. 2011 Porakaivon vesi testattu laboratoriossa. 2011 Porakaivo Terassit ja laiturit öljytty noin 3 vuoden välein.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Rantasauna: sauna, pesuhuone, makuuhuone ja tupakeittiö. Saunassa sähköinen pilarikiuas. Pesuhuoneessa suihku, taittuva suihkuseinä, wc, allaskaapisto ja peili. Laatoitettu, sähköinen lattialämmitys. Asuintilaa lämmittää ilmalämpöpumppu.
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Valokuitu ja antennivalmius.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
529-12-41-5

Hinta

Velaton hinta
1 680 000 €
Myyntihinta
1 680 000 €
Neliöhinta
13 884,30 € / m²

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: Vuotuinen kokonaissähkönkulutus noin 15-16.000 kWh / vuodessa (sisältää saunamökin lämmityksen, Drop-altaan lämmityksen ympäri vuoden sekä avantopumpun kulutuksen noin 5 kuukauden ajalta). Kulutustiedoissa ei näy vielä aurinkopaneelien vaikutus sähkönkulutukseen. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen mm. lämmityskauden pituudesta ja lämpötilasta sekä asunnon sisälämpötilasta, asukkaiden lukumäärästä ja kulutustottumuksista.
Kiinteistövero
860 € / vuosi

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen kuvaus
Määräosa tilasta 529-426-1-475: Alue A:n käyttö- ja hallintaoikeus on 7 / 315 m2.
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
2015
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Puu
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
Energialuokka: B2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 17.12.2025
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
4 001 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Naantalin kaupunki, kaavoitus.
Kaavatilanne
Asemakaava
Rakennusoikeus
500 m²
Kuntotutkimus
Lisätietoja tutkimuksista: 27.4.2017 Anticimex talotarkastus. 12.3.2021 Anticimex talotarkastus.
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Koko kiinteistön rakennusoikeuden määrä on 500 kerros-m2 (415+50+35 k-m2). Rakennusoikeus jakautuu sopijapuolten hallitsemien alueiden kesken seuraavasti: Alue A, rakennusoikeuden määrä 250 kerros-m2/ 500 kerros-m2 Alue B, rakennusoikeuden määrä 250 kerros-m2/ 500 kerros-m2 Mikäli määräosan omistaja ei käytä kaikkea rakennusoikeuttaan sitä ei voi siirtää toiselle. Lisätiedot: Naantalin kaupunki, rakennusvalvonta.
Lämmitys
Maalämpö, Aurinkopaneelit 16 kpl, varaava takka, maaviilennys

Tilat ja materiaalit

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset