Etusivu Myytävät kohteet 107.6 m² Kuivaamonraitti 5 A, 04130 Sipoo 4h+k+kphs+vhx2+wc+var+autokatos – Oikotie 21617504

349 000 € 107,6 m²

Kuivaamonraitti 5 A, Nikkilä, Paippinen, Sipoo 4h+k+kphs+vhx2+wc+var+autokatos

Välitysliike Skant Oy

Härkähaankuja 5, 01730 Vantaa

Arttu Saartoala
Arttu Saartoala

0400294238

Velaton hinta
349 000 €
Asuinpinta-ala
107,6 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennusvuosi
2023
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Kaupunginosa
Nikkilä, Paippinen
Kaupunki
Sipoo

Vasta valmistunut autokatoksellinen paritalokoti Nikkilässä

Tämä v.2023 valmistunut autokatoksellinen koti etsii nyt uusia omistajia.
Tyylikkäästi rakennettu skandinaavinen paritalo kätkee sisälleen järkevän pohjaratkaisun, joka taipuu moneen eri elämäntilanteeseen. Avatessasi pääoven vastassa on tilava laatoitettu eteinen, josta avautuu avoin olohuone-ruokailutila. Huolella suunniteltu ja laadukas Ilona-keittiö kätkee sisälleen laadukkaiden kodinkoneiden lisäksi käytännöllisen aamiaiskaapin. Olohuoneesta on käynti lounaan suuntaiselle katetulle terassille ja vehreälle piha-alueelle. Alakerrassa sijaitsee wc:n lisäksi yksi talon makuuhuoneista vaatehuoneineen.

Yläkerrassa sijaitsee reilun kokoiset kodinhoitotilat, jonka suunnittelussa on huomioitu hyvin esimerkiksi vaatteiden säilytys ja paikka kuivaustelineelle. Saunatilat ovat suunniteltu huolellisesti, jossa tyylikkäät paneloinnit ja valaistukset luovat harmonisen tunnelman rentoutumiseen. Kylpykokemuksen kruunaa kodinhoitohuoneen yhteydessä oleva vilvoitteluparveke. Yläkerrasta löytyy erillisen wc:n lisäksi talon kaksi makuuhuonetta, josta isoimman yhteydessä tilava walk-in closet vaatehuone.

Asunnon modernina lämmönlähteenä toimii poistoilmalämpöpumppu miellyttävällä vesikiertoisella lattialämmityksellä. Lisäksi asunnossa on lämmittävä ja viilentävä ilmalämpöpumppu. Arkea helpottavana ratkaisuna kodissa on tilava autokatos sekä kaksi erillistä lämmintä varastoa kausitavaroiden säilytykselle.

Sijainti tässä kodissa on erinomainen. Koti sijaitsee aivan Nikkilän keskustan tuntumassa mutta kuitenkin rauhallisella ja halutulla asuinalueella. Sipoo on viehättävä ja kasvava alue, joka tarjoaa paljon mahdollisuuksia. Lähialueelta löytyy kauniita luontokohteita ja liikuntamahdollisuuksia niitä kaipaaville. Täällä voit nauttia monipuolisesta elämästä ja kauniista ympäristöstä.

Tämä koti on ehdottomasti tutustumisen arvoinen! Kysy lisää ja sovi esittely 0400 294 238 / Arttu Saartoala

Oletko myymässä asuntoasi?
Skant LKV on raikas ja nykyaikainen tuulahdus asuntomarkkinoilla. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus sekä vanhoista että uusista omakotitaloista, kerros- ja rivitaloasunnoista. Tarjoamme asunnon myyntiin aktiivista otetta, tuloksia tuottavaa markkinointia ja laadukkaat myyntikuvat. Meiltä saat alan digitaaliset palvelut helposti ja vaivattomasti sekä tarvittaessa kodin stailauksen. www.skant

Perustiedot

Sijainti
Kuivaamonraitti 5 A, 04130 Sipoo
Kaupunginosa
Nikkilä, Paippinen
Kohdenumero
80364044
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
107,6 m²
Tontin pinta-ala
1 082 m²
Kokonaispinta-ala
118,1 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Huoneistoala 107,6m2 + varastot+tekn.tila 10.5m2 Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneiston kokoonpano
4h+k+kphs+vhx2+wc+var+autokatos
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Jääkaappi (Siemens integroitu), erillinen pakastin (Siemens integroitu), astianpesukone (Siemens integroitu), uuni (Siemens), liesi (Siemens) ja liesituuletin (Siemens akitiivihiilisuodattimella). Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Avokeittiö, kalusteet ILONA-keittiö, maalattu MDF-ovi puhdas valkoinen, työtaso ECO laminaatti puhdas valkea matta, keittiöhana Hansgrohe, kodinkoneet SIEMENS.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Parvekkeen suunta: Länsi
Kylpyhuoneen varusteet
WC-istuin (x2 sadesuihku), suihku, lattialämmitys, peili (Valopeili), pesuallas, allaskaappi ja bidee-suihku. Kylpyhuoneen laatta Pro Matrix light grey kuivapuristelaatta, vesikalusteet Hansgrohe, Wc-istuin IDO. WC (1): WC-istuin, lattialämmitys, peili, pesuallas, allaskaappi ja bidee-suihku. Lattialaatta Pro Matrix light grey kuivapuristelaatta, vesikalusteet Hansgrohe, Wc-istuin IDO.
Säilytystilat
Vaatehuone ja lämmin ulkovarasto. Lisätietoja säilytystiloista: 2 x vaatehuone, tekn.tila/varasto + erillinen tilava lämmin varasto.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kiuas: Sähkökiuas. Saunassa kuituvalaistus.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Nikkilän keskustan palvelut noin 2 km päässä. K-Supermarket Basilika noin 2 km, SMarket Nikkilä noin 2,1 km, Nikkilän terveysasema noin 2 km, Nikkilän eläinlääkärit noin 2 km, Sipoon pääkirjasto noin 2,2 km.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
753-423-6-198-L1

Hinta

Velaton hinta
349 000 €
Myyntihinta
349 000 €
Neliöhinta
3 243,49 € / m²

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: -Arvio sähkönkulutuksesta 10–12000 kWh / vuosi -Jätehuolto tyhjennyskertojen mukaan -Vesimaksut kulutuksen mukaan Muut kustannukset hallinnanjakosopimuksen mukaisesti: Yhteisessä hallinnassa olevien alueen huolto-, siivous-, kunnostus-, ja ylläpitokuluista yhteisomistajat vastaavat omistusoikeuksien suhteessa. Osapuolet vastaavat omistukseensa kuuluvan rakennuksen tai sen osan sekä hallintaansa kuuluvan piha-alueen huolto-, siivous-, kunnostus-, ja ylläpitokuluista. Yhteisestä jätehuollosta aiheutuvat kustannukset jaetaan osapuolten kesken omistusoikeuksien suhteessa. Yhteisten rakennusten, rakennelmien, koneiden tai laitteiden kustannuksista yhteisomistajat vastaavat omistusoikeuksien suhteessa riippumatta siitä kenen hallitsemalle alueelle ne on sijoitettu.
Kiinteistövero
231,25 € / vuosi

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Rakennusvuosi
2023
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Puu
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 08.03.2033
Energiatodistus
Kyllä
Maanvuokraaja
Sipoon Kunta
Tontin koko
1 082 m²
Tontin omistus
Vuokralla
Tontin vuokra päättyy
14.10.2070
Tontin vuokra
2 869,18 € / vuosi
Kaavoitustiedot
Lisätietoa kaavoituksesta Sipoon kunnalta p. 09 23531
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet Bussipysäkki/päätepysäkki n. 500m päässä, josta neljä eri linjaa mm. Keravalle ja Rautatientorille.
Rakennusoikeus
270.5 m²
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Rakennusoikeutta käytetty 268m2
Lämmitys
Poistoilmalämpöpumppu vesikiertoisella lattialämmityksellä, Ilmalämpöpumppu

Tilat ja materiaalit

Keittiön lattia
PARADOR Classic 1050 Tammi Studioline hiottu 1-sauva mattapinta
Keittiön seinä
Maali
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Alakerran ja yläkerran päämakuuhuoneen yhteydessä vaatehuone.
Makuuhuoneen lattia
PARADOR Classic 1050 Tammi Studioline hiottu 1-sauva mattapinta
Makuuhuoneen seinät
Maali
Kylpyhuoneen lattia
Laatta
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Olohuoneen lattia
PARADOR Classic 1050 Tammi Studioline hiottu 1-sauva mattapinta
Olohuoneen seinät
Maali

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset