Etusivu Myytävät kohteet 96 m² Kaarleistentie 147, 23100 Mynämäki 5 h+tupakeittiö+khh/kph+s – Oikotie 21580337

180 000 € 96 m²

Kaarleistentie 147, Kaarleinen, Mynämäki 5 h+tupakeittiö+khh/kph+s

Velaton hinta
180 000 €
Asuinpinta-ala
96 m²
Huoneita
5
Kerros
1
Rakennusvuosi
1936
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Kaarleinen
Kaupunki
Mynämäki

Tervetuloa tutustumaan tähän viehättävään, kahdessa kerroksessa sijaitsevaan omakotitaloon, joka sijaitsee rauhallisella paikalla päättyvän tien päässä. Tämä koti tarjoaa kaiken, mitä tarvitset mukavaan ja vaivattomaan asumiseen.
Talo on huolella remontoitu ja varustettu kaikilla nykyaikaisilla mukavuuksilla. Tilava pohjaratkaisu käsittää viisi huonetta, tupakeittiön, kylpyhuoneen, saunan, wc, eteisen sekä kuistin. Yläkerran huoneesta on lisäksi käynti parvekkeelle.

Etelärinteen ansiosta voit nauttia runsaasta luonnonvalosta ja kauniista maisemista ympäri vuoden. Pihapiirissä on lisäksi varastorakennus, uudet puuvarastot, maakellari ja vehreä puutarha. Tilan metsäalueelta saat polttopuuta kotitarpeisiin.

Tämä koti tarjoaa rauhallisen ympäristön, jossa voit rentoutua ja nauttia omasta rauhastasi, mutta se on kuitenkin kätevästi kohtuullisen lähellä kaikkia Mynämäen palveluita.

Tule ja ihastu tähän upeaan kokonaisuuteen! Ota yhteyttä Tero Ahtinen p. 0500 786496 tai tero.ahtinen@ahtinen.com

Perustiedot

Sijainti
Kaarleistentie 147, 23100 Mynämäki
Kaupunginosa
Kaarleinen
Kohdenumero
21660754
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
96 m²
Tontin pinta-ala
10 900 m²
Kokonaispinta-ala
135 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alatiedot perustuvat rakennustietokannan tietoihin. Pinta-aloja ei ole koskaan mitattu. Kohteen hinta ei määräaydy pinta-alojen perusteella.
Huoneiston kokoonpano
5 h+tupakeittiö+khh/kph+s
Huoneita
5
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Iso talosta on uusittu v. 2023-24
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Keittiön varusteet
Upeassa kunnossa uusittu keittiö! Keittiö uusittu kokonaan v. 2023, jolloin on avattu myös lattiat, rakenteet tarkastettu, vaihdettu eristeet ja lattiakannattajat. Sen jälkeen asennettu lattialämmitysputkistot ja uudet lattialaudat. Seinät lisäeristetty, jonka jälkeen pinnat uusittu. Kaapistot ja koneet ovat uusia ja käyttämättömiä. Jää-/pakastinkaappi, sähköuuni, astianpesukone ja kaasuliesi sekä liesituuletin. Laitteet ovat käyttämättömiä. Lisäksi on muurattu uusi puuliesi.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Tilava kylpyhuone, jonka yhteydessä myös kodinhoitotilaa. Kylpyhuone on tehty v. 2005, laatoitukset ja kaapistot ovat edelleen hyvässä kunnossa. Kylpyhuoneessa on suihkun lisäksi kaapisto- ja tasotilaa, syvä pesuallas ja pesukoneliitäntä. Huoneessa on ikkuna. Erillisen WC:n kuvaus: Laatoitettu erillinen wc eteisen yhteydessä. Siistit varusteet, allas- ja peilikaappi, wc-istuin. Wc:n yhteydessä on myös Jäspin hybridi varaaja, joka lämmittää käyttöveden ja lattialämmitysveden sähköllä. Tähän hybridi energiavaraajaan on liitettävissä myös aurinkokeräimet. Talon suunta on otollinen niin aurinkokeräimille (tuottaa suoraan lämmintä vettä) tai aurinkopaneeleille, jotka tuottavat sähköä.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Löylyhuone on uusittu tänä vuonna. Sähkökiuasvalmius, kiuas on, mutta sitä ei ole asennettu jos ostaja haluaa ostaa jonkun toisenlaisen kiukaan tilalle.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Mynämäen keskustan laajat palvelut, kuten kaupat, pankit, postipalvelut, terveyspalvelut ym. noin 5,5 km. Koulut: Ala-asteen koulu, ylä-asteen koulu ja lukio Mynämäen keskustassa.
Lisätiedot
Sähköliittymä.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
503-414-2-11

Hinta

Velaton hinta
180 000 €
Myyntihinta
180 000 €
Neliöhinta
1 875 € / m²

Asuinkustannukset

Kiinteistövero
380 €/vuosi €/v

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Tilan nimi
Petäjämäki
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
1936
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Vanha osa hirsirunkoinen ja sisäpuolinen lisäeristys 50 mm. puu, hirsi
Kattomateriaali
Peltikate
Kattotyyppi
Harjakatto
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Tontin koko
10 900 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavatilanne
Kaavoittamaton
Lämmitys
sähköpatterilämmitys, sähköinen lattialämmitys.

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Sisäänkäynnin iso kuistitila on kylmä, mutta siinäkin on pinnat ja lattialaudoitukset uusittu. Kuistin jälkeen on välieteinen, josta käynnit kylpyhuoneeseen ja wc-tilaan sekä vanhan puolen eteistilaan.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Alakerrassa ei ole varsinaista makuuhuonetta, mutta pieni ehkä parhaiten työhuoneeksi soveltuva tila. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta ja yksi varastohuone. Porrasaulatilaan sijoittuvasta makuuhuoneesta on käynti parvekkeelle.
Olohuoneen varusteet
Avaraa tilaa alakerrassa tupakeittiössä, joka on yhdistetty viereiseen huoneeseen. Etelän puolelle avautuvat ikkunat tuottavat runsaasti valoa ja lämpöä, mutta myös upeat näkymät maalaismaisemaan.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset