Etusivu Myytävät kohteet 171.5 m² Hannuksenkuja 3, 02270 Espoo 5-6 h, k, rt, ph, s, khh, vh, kph, erill. wc, aula, parveke + autotalli ja varasto – Oikotie 21494333

579 000 € 171,5 m²

Hannuksenkuja 3, Hannus, Kaitaa, Espoo 5-6 h, k, rt, ph, s, khh, vh, kph, erill. wc, aula, parveke + autotalli ja varasto

Pekka Lahtinen
Pekka Lahtinen

0400 606 730

Velaton hinta
579 000 €
Hoitovastike
200,50 € / kk
Asuinpinta-ala
171,5 m²
Huoneita
5
Kerros
2
Rakennusvuosi
2000
Rakennuksen tyyppi
Erillistalo
Kaupunginosa
Hannus, Kaitaa
Kaupunki
Espoo

Katso virtuaaliesittely

Hannuksen rauhallisella pientaloalueella v. 2000 valmistunut tilava 171,5 m² erillistalo sekä erillinen lämmin 29 m² autotalli/varastorakennus! Avara pohjaratkaisu, jossa mahdollisuus jopa 5 makuuhuoneeseen. Neljän perheen erillistaloyhtiö.

Eteinen on tilava ja siitä avautuu näkymä todella valoisaan ja avaraan olohuoneeseen. Varaava takka luo tunnelmaa ja lämmittää viileinä kuukausina. Tilassa on myös ilmalämpöpumppu, joka lämmittää talvella ja viilentää kesällä. Olohuoneen jatkona on iso tila ruokailuryhmälle. Hyvänkokoinen keittiö on näkyvillä mutta kuitenkin sopivasti sivussa. Valkoiset kaapistot yhdessä tumman puun sävyisillä tasoilla tuo näyttävyyttä. Kodinkoneet ovat rosteripintaisia. Saareke erottaa keittiön ruokailutilasta. Kaappi- ja laskutilaa on hyvin.

Keittiöstä on kulku tilavaan kodinhoitohuoneeseen, missä on hyvin kaappitilaa sekä mm. tila pesutornille. Tilaan on myös oma sisäänkäynti talon päädystä. Pesuhuone sekä sauna ovat kodinhoitohuoneen vieressä. Pesutilasta on kulku todella tilavan vaatehuoneen läpi alakerran isompaan makuuhuoneeseen.

Alakerrassa on lisäksi vielä hieman pienempi makuuhuone, joka soveltuu erinomaisesti myös työhuoneeksi sekä erillinen wc. Kulku omalle terassi- ja piha-alueelle on olohuoneesta.

Yläkerrassa on valtava aulatila, josta on mahdollista erottaa ainakin yksi lisä makuuhuone. Kaksi makuuhuonetta ovat tilavia ja niissä on viisto sisäkatto (osa tilasta alle 160 cm). Molemmissa huoneista on kaapistot. Valtava ullakkotila mahdollistaa hyvät varastointitilat. Lisäksi yläkerrassa on suuri kylpyhuone kylpyammeella sekä parveke.

Asunnolla on lämmin autotalli ja talon eteen mahtuu muutamakin auto. Lämmin varasto sijaitsee autotallin yhteydessä. Etupiha on asfaltoitu.

Takapihalla on suuri terassialue sekä tasaista nurmipihaa. Piha on suojaisa ja aurinkoinen.

Hannus sijaitsee lähellä Suomenojan kauppakeskittymää ja sieltä on hyvät yhteydet niin omalla autolla kuin julkisillakin. Finnoon metroasemalle on kävelymatka. Alueella ja lähialueilla on hyvät koulut sekä useita päiväkoteja.

Tutustu myös kohteen 360°-virtuaaliesittelyyn: https://my.matterport.com/show/?m=C8VQcqc8Jir

Suurella sydämellä sinua palvelee:
Pekka Lahtinen p. 0400 606 730, pekka.lahtinen@lahtinenlkv.fi

* * *

TARVITSETKO APUA OMAN ASUNTOSI MYYMISESSÄ?
Tiesithän, että kauttamme saat luotettavan hinta-arvion nykyisestä kodistasi. Ota yhteyttä ja sovitaan maksuton arviokäynti. #pekkalahtinenlkv #suurellasydämellä

Perustiedot

Sijainti
Hannuksenkuja 3, 02270 Espoo
Kaupunginosa
Hannus, Kaitaa
Kohdenumero
80362933
Kerros
2 / 2
Asuinpinta-ala
171,5 m²
Tontin pinta-ala
2 662 m²
Kokonaispinta-ala
200,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen Lämmin autotalli ja varasto yht. 29 m².
Huoneiston kokoonpano
5-6 h, k, rt, ph, s, khh, vh, kph, erill. wc, aula, parveke + autotalli ja varasto
Huoneita
5
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Jääkaappi (rosterinen, Miele), erillinen pakastin (rosterinen, Miele), liesi (Gram), liesituuletin (rosterinen, Klarstein), astianpesukone (rosterinen, Upo) ja keittiösaareke. Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti. Valkoiset kaapistot, tumman puun sävyiset tasot. Hyvin lasku- ja kaappitilaa.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Parvekkeen tyyppi: Sisäänvedetty parveke. Parvekkeen suunta: Etelä.
Kylpyhuoneen varusteet
Alakerta: suihku, suihkukaappi, wc-istuin, 2 x pesuallas, allaskaappi, 2 x peili, bidesuihku. Yläkerta: kylpyamme, wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, peili. Ikkuna. WC (1): WC-istuin, pesuallas, peili, allaskaappi ja bidee-suihku. Ikkuna.
Säilytystilat
Ullakko, vaatehuone, kaapistot ja lämmin ulkovarasto
Tehdyt remontit
2003: Laatoitetut lattiat korjattu (A,B,C,D) 2003: Lämpöeristyksen korjaus (A,B,C,D) 2005: Tiilikatto uusittu (A,B,C,D) 2015: Kattopellit (A,B,C,D) 2018: Alapohjan siivous ja alapohjan eristeiden korjaus (A,B,C,D) 2019: Vesimittareiden vaihto (A,B,C,D), Autotallien liiketunnistinten vaihto (A,B,C,D), Kattojen kuntotarkastus (A,B,C,D), Leikkipaikan ehostus, alapihan puuaidan pesu ja öljyäminen, Autotallin seinän vahinkokorjaus (C,D) 2020: Autotallikynnysten korjaus (A,B,C,D), radonmittaus (A,B,C,D), radonimurin hankinta (B), vesijakotukin vuodon korjaus (A) 2021: Vaihdettu yksittäisiä kattotiiliä (A,B,C,D) 2022: Päävesimittarin vaihto (HSY) 2023: Autotallien maalaus (A,B,C,D), vaihdettu ulkovalaisimet (A,B,C,D)
Näkymät
Lähiympäristöön.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kiuas: Sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Lähikauppana Lidl. Lähellä useita liikkeitä kuten Plantagen ja Kierrätyskeskus. Suomenojan puolella lisää erikoisliikkeitä. Iso Omenan upeat palvelut n. 5 min autolla.
Kohde on
Osakehuoneisto
Kiinteistötunnus
49-31-122-3

Hinta

Velaton hinta
579 000 €
Myyntihinta
579 000 €
Neliöhinta
3 376,09 € / m²
Lunastuspykälä
Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.

Asuinkustannukset

Hoitovastike
200,50 € / kk
Yhtiövastike
200,50 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
Kulutuksen mukaan
Muut kustannukset
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Vesivastike: riippuu käytetystä vedestä, joka maksetaan kvartaaleittain (kevään maksut suoritettu, seuraava maksu erääntyy 07/2024). Lämmitys- ja käyttösähkö ollut n. 24000 kWh/vuosi. Korjaus- ja kunnossapitomaksut: toteutuneen kulun mukaan, jaetaan osakkaiden yhteisellä sopimisella talojen kesken tasan siltä osin, kun talot ovat samanvertaisia. Toteutus- ja maksukäytäntö sovitaan tapauskohtaisesti.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
As Oy Hannuksenkujan Helmi
Rakennuksen tyyppi
Erillistalo
Rakennusvuosi
2000
Huoneistojen lukumäärä
4
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Puu
Kattomateriaali
Tiili
Kattotyyppi
Harjakatto
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Kiinteistön antennijärjestelmä
Antenni (talokohtainen kattoantenni)
Tontin koko
2 662 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
Asukkaat
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla. Finnoon metroasema kävelymatkan päässä. Bussiyhteydet mm. Matinkylään, Kivenlahteen ja Finnoolle. Lisäksi bussit Länsiväylän varresta.
Kuntotutkimus
Lisätietoja tutkimuksista: Kattotutkimus v. 2019
Lämmitys
Kohteessa on sähkölämmitys. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Jokaisen asuinrakennuksen välittömässä läheisyydessä on pihapaikat (yleensä 1) sekä kullekin huoneistolle kuuluu yksi autotallipaikka (29 m²).
Yhteiset tilat
Väestönsuoja (D-talon kellarissa on 29 m² väestösuoja, joka rauhan aikaan on D-talon osakkaan hallinnassa)
Muut tilat
Ruokailutila: hyvänkokoinen, keittiön ja olohuoneen yhteydessä. Suuri ikkuna. Lattia: parketti. Seinät: maali. Eteinen: peililiukuovikaapisto. Seinät: lasikuitutapetti. Lattia: laatta. Yläkerran aula: mahdollista erottaa tilasta 1 makuuhuone. Viisto sisäkatto, osa matalaa tilaa. Seinät: maali. Lattia: laminaatti. Yläkerran varastotila: tilava. Viisto sisäkatto, osa matalaa tilaa. Seinät: lasikuitutapetti. Lattia: laminaatti.
Keittiön lattia
Laatta
Keittiön seinä
Laatta
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Alakerta mh1: vaatehuone liukuovilla erotettuna. Seinät: maali/lasikuitutapetti. Lattia: Alakerta mh2: ei kaappeja. Seinät: lasikuitutapetti. Lattia: Yläkerta mh1: kiinteät kaapistot. Viisto sisäkatto, osa matalaa tilaa. Seinät: lasikuitutapetti. Lattia: laminaatti. Yläkerta mh2: kiinteät kaapistot. Viisto sisäkatto, osa matalaa tilaa. Seinät: lasikuitutapetti. Lattia: laminaatti.
Kylpyhuoneen lattia
Laatta
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Olohuoneen varusteet
Todella tilava, paljon ikkunapintaa.
Olohuoneen lattia
Parketti
Olohuoneen seinät
Maali

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset