Etusivu Myytävät kohteet 120 m² Bembölentie 28 A, 02700 Kauniainen 5h, k, 2 kph, wc – Oikotie 21434971

350 000 € 120 m²

Bembölentie 28 A, 5 kaupunginosa, Kauniainen 5h, k, 2 kph, wc

Maekla Oy

Saaristotie 4540, 21660 Nauvo

Anna Merkel
Anna Merkel

040 645 2525

Velaton hinta
350 000 €
Asuinpinta-ala
120 m²
Huoneita
5
Rakennusvuosi
1962
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
5 kaupunginosa
Kaupunki
Kauniainen

Ok-talo vailla remonttia tai purkua/ Egnahemshus för renovering eller rivning

Tämä omalla tontilla sijaitseva omakotitalo tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda unelmiesi koti haluamallasi tavalla. Vaikka talo on rakennettu vuonna 1962 ja vaatii perusteellisen remontin, sen potentiaali ja sijainti puhuvat puolestaan. Tontti on väljä, 851 m2, tarjoten tilaa niin puutarhanhoidolle kuin ulkoilullekin. Sijainti on ihanteellinen: palvelut, kuten koulu, päiväkoti, uimahalli ja urheilukenttä ovat kävelymatkan päässä. Lisäksi Kasavuoren kuntorata kutsuu luonnon keskelle liikkumaan. Lentokoneiden melu kuuluvat tontille, riippuen tuulen suunnasta ja mitä kiitorataa käytetään, se tuo mukanaan oman eläväisen tunnelmansa.

Talo itsessään kätkee sisälleen viisi huonetta, keittiön, kaksi kylpyhuonetta ja wc:n. Vaikka sisätilat kaipaavatkin uudistusta, on tässä mahdollisuus muokata koti täysin omien toiveiden mukaiseksi. Ehkäpä unelmoit avokeittiöstä tai kodinhoitohuoneesta? Tässä kohteessa voit toteuttaa nämä haaveet.
Vaikka tämä kiinteistö taloineen myydäänkin tonttina taikka remontoitavaksi, kaikki liittymät ovat valmiina. Uusi omistaja voi päättää, haluaako hän peruskorjata nykyisen rakennuksen vai aloittaa alusta ja rakentaa jotain täysin uutta. Tämä on harvinainen tilaisuus suunnitella ja rakentaa juuri sellainen koti, josta olet aina unelmoinut.

Huolimatta siitä, että talo vaatii merkittäviä investointeja, sen sijainti Kauniaisissa, lähellä palveluita ja luontoa, tekee siitä houkuttelevan. Tämä on tilaisuutesi luoda jotain ainutlaatuista – koti, joka heijastaa sinua ja tarjoaa puitteet unelmiesi elämälle.

Ostaja vastaa mahdollisista rakennusten purkuluvista, purkamisesta, rakentamiseen ja liittymien siirtoihin aiheutuvista kustannuksista. Tontti on jaettu kahteen hallinnanjakosopimuksella, sen alkuperäinen koko on 1684 m2.

Älä anna tämän mahdollisuuden lipua käsistäsi. Tutustu tähän ainutlaatuiseen kohteeseen ja aloita matkasi kohti unelmiesi kotia Kauniaisissa.

Detta egnahemshus på egen tomt ger dig den unika möjligheten att skapa dina drömmars hus på det sätt som passar dig. Fastän huset är byggt 1962 och kräver en grundlig renovering, så talar dess läge och potential ett språk för sig. Tomten är stor, 851 m2 som ger plats för utevistelser och som trädgård. Läget är nära all service i Grani och speciellt nära är det till skola, daghem, sportplan och simhallen, Kasabergets motionsbana med naturupplevelser i skogen ligger bara ett stenkast bort. Ljuden från flygplanen då de ska landa hörs till tomten, helt beroende på vinderns riktning, vilken landnings/startbana de använder, men det ger bara en känsla av att bo centralt.

Själva huset har fem rum och kök, två badrum samt en separat wc. Alla utrymmen behöver renoveras, men här har du möjligheten att skapa huset precis som du vill ha det, öppen kökslösning eller hjälpkök, allt går att ordna.
Fastigheten säljs som tomt eller renoveringsobjekt, alla anslutningar finns färdiga, el, stadens vatten och avlopp samt fjärrvärme. Den nya ägaren bestämmer om hen grundligt vill renovera huset eller riva och bygga nytt.
Trots att fastigheten i sig kräver betydande investeringar, aningen med att rusta upp nuvvarande hus eller riva och bygga nytt, gör dess läge, nära natur men ändå nära servicen i Grankulla det lockande.

Köparen står för eventuella rivningslov, själva rivningen, byggandet och dess lov samt avgifter för flyttande av anslutningarna. Tomten är delad med ett besittningsrättsavtal, dess ursprungliga storlek är 1684 m2.
Låt inte detta tillfälle glida dig ur händerna, bekanta dig med objektet och påbörja din resa mot dina drömmars boende i Grankulla!

Perustiedot

Sijainti
Bembölentie 28 A, 02700 Kauniainen
Kaupunginosa
5 kaupunginosa
Kohdenumero
80362335
Asuinpinta-ala
120 m²
Tontin pinta-ala
851 m²
Kokonaispinta-ala
120 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Rakennuksen ulkoseinien mittojen mukaan kokonaisala on 155 m2. Asuinpinta-ala on pienempi ja 120 m2 on vaan arvio.
Huoneiston kokoonpano
5h, k, 2 kph, wc
Huoneita
5
Kunto
Välttävä
Kunnon lisätiedot
Talon kunto on välttävä, talo vaatii korjauksia/remonttia joka vastaa kustannuksiltaan uudiskohteen rakentamista, mm salaojitus, viemäri, sähköt, vesiputket, koko talon pinnat, kohteessa on tupakoitu viimeiset 50 vuotta. Myydän tonttina sisältäen kaikki liittymät, uusi omistaja valitsee peruskorjaako talon vai purkaako sen kokonaan.
Lisätietoa vapautumisesta
Heti.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Jääkaappipakastin, liesi, mikroaaltouuni ja astianpesukone. Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti. Kaikki koneet uusimisen tarpeessa tomii, mutta huonosti.
Kylpyhuoneen varusteet
WC-istuin, suihkukaappi, pesukone, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peilikaappi, pesuallas ja allaskaappi. Kohteessa kaksi kylpyhuonetta, molemmat korjausta/päivitystä vailla. Pienempi uusittu n 20 vuotta sitten. WC (2): WC-istuin, bidee-suihku, suihkukaappi, peilikaappi ja pesuallas. Toisessa kylpyhuonessa wc, ja yksi erillinen wc toisen kylpyhuoneen vieressä.
Säilytystilat
Kaapistot, vaatehuone, kylmä ulkovarasto ja Vintti
Tehdyt remontit
Katto ja kylpyhuoneet on uusittu, myös siirrytty kaukolämpöön, kaikki joskus ennen vuotta 1997, kaukolämpöjärjestelmä uusittu 1997. Talon kunto on välttävä, talo vaatii korjauksia/remonttia joka vastaa kustannuksiltaan uudiskohteen rakentamista, mm salaojitus, viemäri, sähköt, vesiputket, koko talon pinnat, kohteessa on tupakoitu viimeiset 50 vuotta. Myydän tonttina sisältäen kaikki liittymät, uusi omistaja valitsee peruskorjaako talon vai purkaako sen kokonaan.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Tontti on todella lähellä palveluita, esimerkiksi koulua, päiväkotia, uimahallia sekä urheilukenttää. Kasavuoren kuntorata kivenheiton päässä. Bembölentie on Vantaan lentokentän lentoreitin alla, eli lentokoneiden melua kuuluu tontille riippuen tuulen suunnasta ja mitä kiitotietä käytetään.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
235-5-60-8

Hinta

Velaton hinta
350 000 €
Myyntihinta
350 000 €
Neliöhinta
2 916,67 € / m²
Kiinnitykset
Kiinnitykset: 0 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: Nykyinen kiinteistövero noin 1550, jätehuolto puoliksi naapurin kanssa, lämmityskustannukset oman käytön mukaan.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen kuvaus
Myynnissä on 851 m2 määräala tontista, liittymineen ja rakennusoikeuksineen. Koko tontti on 1684 m2, mutta hallinnanjakosopimuksella on sovittu että naapurin osa on 833 m2. Tonttia ei voi lohkoa koska asemakaava vuodelta 1963 on voimassa ja lohkominen vaatisi kaavanmuutosta.
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
1962
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Betoni
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
Myyjä hankkii energiatodistuksen mikäli talo tulee remontoitavaksi ja sitä ei pureta.
Kiinteistön antennijärjestelmä
Antenni
Tontin koko
851 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kiinteistöllä on voimassa asemakaava Ak 30, joka on vahvistettu 9.10.1963, koko kiinteistön 235-5-60-8 rakennusoikeudeksi 441 k-m² jonka lisäksi kiinteistölle saa rakentaa 60 k-m²:n talousrakennuksen. Hallinnanjakosopimuksen mukaan tälle määrä-alalla on rakennusoikeutta 191 m2 kahteen kerrokseen ja 60 m2 talousrakennus (95,5+95,5+60 m2 ) ja naapurilla, Bembölentie 28 B, 250 m2 kahteen kerrokseen (125m2+125m2)
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla
Rakennusoikeus
251 m²
Kuntotutkimus
Lisätietoja tutkimuksista: Mikäli rakennus tulee remontoitavaksi, kuntotarkastusta suositellaan.
Lisätietoa rakennusoikeudesta
191 m2 kahteen kerrokseen ja 60 m2 talousrakennus (95,5+95,5+60 m2 )
Lämmitys
Kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Tv huone/kirjasto olohuoneen takana
Keittiön lattia
Kaakeli
Keittiön seinä
Maali
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Kolme makuuhuonetta, aikaisemmin ollut neljä, yksi väliseinä aukaistu ja oviaukko suljettu. Myös tv-huonetta/kirjastoa voi käyttää makuuhuoneena.
Makuuhuoneen lattia
Muovimatto
Makuuhuoneen seinät
Maali
Kylpyhuoneen lattia
Laatta
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Olohuoneen lattia
Parketti
Olohuoneen seinät
Maali

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset