Etusivu Myytävät kohteet 115 m² Karpaattientie 11 C, 01390 Vantaa 5h+avok+kphx2+s+khh+wc+parv+var – Oikotie 21422918

495 000 € 115 m²

Karpaattientie 11 C, Ilola, Vantaa 5h+avok+kphx2+s+khh+wc+parv+var

Matias Turpeinen
Matias Turpeinen

0405054856

Velaton hinta
495 000 €
Asuinpinta-ala
115 m²
Huoneita
5
Kerros
1
Rakennusvuosi
2024
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Kaupunginosa
Ilola
Kaupunki
Vantaa

Katso virtuaaliesittely

Unelmien koti perheelle Vantaan Ilolasta

Viehättävä, vasta valmistunut paritalokoti odottaa ensimmäisiä asukkaitaan! Skandinaaviset sävyt, laadukkaat materiaalit, taidokas tilankäyttö ja runsas luonnonvalo luovat sekä kauniit että toimivat puitteet asumiseen, isommallekin perheelle.

Astuessasi sisään aistit valoisuuden ja tilantunnun. Valoisa olokeittiö, jossa yhdistyvät avokeittiö, ruokailutila ja olohuone, on viihtyisä kokonaisuus. Puustellin saarekkeellisen keittiön linjakas yleisilme ja toimiva toteutus integroitune kodinkoneineen takaavat käyttömukavuuden. Olokeittiön reilun viiden metrin huonekorkeus yhdessä suurten ikkunoiden kera luo runsain mitoin tilantuntua. Omalla sisäänkäynnillään varusteltu kodinhoitohuone, joka kätkee sisäänsä niin vesipisteen, runsaasti kaapistoa kuin tilavarauksen pesutornille. Sauna ja kylpyhuone muodostavat tyylikkään kokonaisuuden, jossa peseytyy mielellään. Erillinen wc eteisen yhteydessä on erinomaisen toimiva ratkaisu.

Yläkerta kattaa kolme makuuhuonetta ja tämän kodin toisen kylpyhuoneen, joka tukee osaltaan arjen toimivuutta. Tilavaan päämakuuhuoneeseen arjen luksusta tuo tilava, katettu parveke.

Päiväauringon suuntaan sijoittuvalle terassille sopii isommallakin porukalla viettämään päivää. Nurmella ja asfaltilla viimeistelty piha on helppohoitoinen. Piha rajautuu puistikkoon ja puroon, joten yksityisyys on taattu. Tilaa löytyy perheen molempien autojen pysäköintiin. Oma tontti, jota hallinnoidaan hallinnanjakosopimuksella.

Haluttu pientalovaltainen Ilola on sijainniltaan kaikin puolin loistava: kulkuyhteydet ovat toimivat, liikutpa julkisilla tai omalla autolla, lisäksi alueella palvelevat päiväkodit, koulut sekä lähikaupat. Kauppakeskus Jumbon ja Viihdekeskus Flamingon runsaiden palvelujen ja ajanviettomahdollisuuksien äärelle on matkaa autoillen reilut viisi minuuttia, ja Helsingin keskustaankin hurauttaa alle puolessa tunnissa! Lentokenttä siintää muutaman kilometrin päässä. Vain kahden kilometrin päässä kotiovelta sijaitseva Leinelän juna-asema tarjoaa toimivat junayhteydet laajasti pääkaupunkiseudun alueella.

Aidosti tutustumisen arvoinen koti – tule tutustumaan!

Myyntiä hoitaa Matias, p. 040 505 4856 / matias.turpeinen@alcovi.fi
Service in English: Hilla Heikkilä, p. 045 255 0005 / hilla.heikkila@alcovi.fi

Esittelyt

Seuraavat esittelyt
to 25.07.2024 klo 17:30 - 18:00

Perustiedot

Sijainti
Karpaattientie 11 C, 01390 Vantaa
Kaupunginosa
Ilola
Kohdenumero
21975605
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
115 m²
Tontin pinta-ala
1 742 m²
Kokonaispinta-ala
120,3 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Asuintilojen pinta-ala (= huoneistoala) on noin 115 m2. Lisäksi lämmin tekninen tila/varasto 5,3 m2. Paritalorakennuksen kerrosala (US250mm) on yhteensä 275 m2 ja kokonaisala 283 m2.
Huoneiston kokoonpano
5h+avok+kphx2+s+khh+wc+parv+var
Huoneita
5
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Kiinteistö on uusi.
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Avokeittiön (Puustelli) varustukseen kuuluvat integroidut kodinkoneet: astianpesukone, induktioliesitaso integroidulla liesituulettimella, kalusteuuni, jääkaappi-pakastin. Lattia on vinyylikorkkia, seinät ja katto maalatut. Katossa upotetut led-spotit. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Kylpyhuoneita on 2 kpl. Alakerran kylpyhuoneen varustukseen kuuluu kaksi sadesuihkua (Tapwell). Lattia on laattaa, seinät kaakelia ja katto paneloitu. Katossa upotetut led-spotit. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Yläkerran kylpyhuoneen varustukseen kuuluu allaskaapisto (Puustelli), valaistu pyöreä peili, wc-istuin ja sadesuihku (Tapwell). Lattialämmitys (vesikiertoinen). Lattia on laattaa, seinät kaakelia ja katto maalattu. Kiinteä led-valaistus. Erillisen WC:n kuvaus: Erillinen wc sijoittuu eteisen yhteyteen. Varustukseen kuuluu allaskaappi (Puustelli), valaistu pyöreä peili, wc-istuin, bidee-suihku ja pyyhekoukut. Hana: Tapwell. Lattia on laattaa, seinät ja katto maalattu. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Katossa upotetut led-spotit.
Säilytystilat
Kuvaus: Kiinteät kaapistot, tekninen tila/varasto (5,3 m2)
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Harvia Cilindro-pylväskiuas. Lattia on laattaa, seinät ja katto paneloitu. Epäsuora led-valaistus. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Sauna erottuu kylpyhuoneesta savulasiseinällä.
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Sähköliittymä.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
92-421-9-204

Hinta

Velaton hinta
495 000 €
Myyntihinta
495 000 €
Neliöhinta
4 304,35 € / m²
Kiinnitykset
600 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Kiinteistövero ei vielä tiedossa, sillä kiinteistö on uusi. Sähkö noin 15.000 kWh per vuosi, vesi noin 20 e/hlö/kk, jäte noin 20-30 e/kk. Ilmoitetut kustannukset perustuvat arvioihin, ja saattavat muuttua merkittävästikin arvioiduista. Sähköinen panttikirja (600.000 e) luovutetaan ostajalle kiinnityksistä vapaana kauppahinnan maksua vastaan. Ostaja vastaa kaupasta maksettavasta lainhuudon kustannuksesta ja varainsiirtoverosta (3 % kauppahinnasta).

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Rakennusvuosi
2024
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Asuinrakennus on puurunkoinen ja -verhoiltu kaksitasoinen paritalo. puu
Kattotyyppi
Harjakatto peltikatteella
Energialuokka
A2018 Todistus on laadittu 18.3.2024.
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
1 742 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki, p. 09 839 11 (vaihde), https://www.vantaa.fi/fi/palveluhakemisto/palvelu/asemakaavoitus#tab-introduction
Kaavatilanne
Asemakaava
Rakennusoikeus
e-luku: 0.2
Lämmitys
vesikiertoinen lattialämmitys. Vesi-ilmalämpöpumppu

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Eteisen lattia on laattaa, seinät ja katto maalatut. Katossa upotetut led-spotit. Kiinteä kaapisto (Puustelli). Lattialämmitys (vesikiertoinen). Portaat: seinässä kiinteä led-valaistus (2 kpl). Yläkerran aulatilan lattia on vinyylikorkkia, seinät ja katto maalatut. Katossa upotetut led-spotit. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Makuuhuoneita on 4 kpl. Lattiat ovat vinyylikorkkia, seinät ja katot maalatut. Kahdessa makuuhuoneessa kiinteät kaapistot (Puustelli). Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Olohuoneen varusteet
Olohuoneen lattia on vinyylikorkkia, seinät ja katto maalatut. Huonekorkeus noin 5,5 metriä. Lattialämmitys (vesikiertoinen).

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset