Etusivu Myytävät kohteet 201.5 m² Höganåsintie 30, 07930 Loviisa 4-5h+k+kphx2+s+khh+var.h+at – Oikotie 21604835

398 000 € 201,5 m²

Höganåsintie 30, Pernaja, Torsby, Loviisa 4-5h+k+kphx2+s+khh+var.h+at

Matias Turpeinen
Matias Turpeinen

0405054856

Velaton hinta
398 000 €
Asuinpinta-ala
201,5 m²
Huoneita
5
Kerros
1
Rakennusvuosi
2008
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Pernaja, Torsby
Kaupunki
Loviisa

Katso virtuaaliesittely

Tunnelmallinen unelmakoti Pernajan maalaismiljööstä

Pernajantie, joka kiemurtelee halki idyllisten pelto- ja merimaisemien, kääntyy mäennyppylälle nousevalle Höganåsintielle, jonka päästä löytyy tämä valloittava koti vehreine pihoineen, suurine terasseineen ja tilavine autotalleineen. Tämä kiinteistö sopii niin isomman perheen kuin lemmikkitaloudenkin tarpeisiin vallan mainiosti!

Asuintilat jakautuvat kahteen kerrokseen. Sisääntulokerroksesta löydät tuulikaapin ja eteisen, kylpyhuoneen, avaran olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön sekä kaksi makuuhuonetta. Laadukas, massiivitamminen Mobalpan valtava keittiö on loistava kokonaisuus, jossa kokkailee samanaikaisesti useampikin kokki! Runsaat työskentelytasot ja kaappitilat takaavat käyttömukavuuden. Olohuone yhdistyy mukavasti ruokailutilan kera kutsuvaksi tilaksi, josta on kulku iltapäivä- ja ilta-auringon suuntaan sijoittuvalle katetulle parvekkeelle. Makuuhuoneet ovat mukavan kokoiset, joten taipuvat monenlaiseen käyttöön.

Kellarissa sijaitsee kodinhoitohuone, kylpyhuone saunoineen, oleskelutila, runsaasti varastotilaa, makuuhuone ja toimistohuone. Saunaosastolta löydät varustelun, joka on vertaansa vailla! Turkkilainen höyrysauna poreammeineen kutsuu rentoutumaan, ja halutessasi voit vaihtaa myös perinteisen saunan löylyihin. Kodinhoitohuoneen varusteluun kuuluu tilavaraus pesutornille, runsaat työtasot ja vesipiste, sekä näppärä kulku suoraan ulos katetulle terassille. Oleskelutilassa voi koko perhe kokoontua takkatulen ääreen. Kolmas makuuhuone on sekin tilava, lisäksi alakerrassa on toimisto- ja varastohuoneet, jotka palvelevat niin säilytys- kuin työtiloinakin.

Asuinrakennus lämpiää kustannustehokkaalla maalämmöllä, ja sopivan sisäilman lämpötilan kesähelteilläkin takaa ilmalämpöpumppu.

Suuri, kutsuva pihapiiri on vehreä ja suojaisa. Paikkansa löytyy niin lasten peleihin ja leikkeihin kuin ruoanlaittoon ja rentoutumiseenkin. Viihtyisä kesäkeittiö, johon virtaa kesällä vesi omasta kaivosta, on mitä parhain paikka kokkailla kesäiltoina. Pihasauna kera paljun on se kirsikka kakun päällä! Piha on viimeistelty pääosin nurmella, istutuksilla ja kivituhkalla, joten se on verrattain helppohoitoinen. Kahden auton lämmitetty autotalli sähkökäyttöisillä nosto-ovilla on toimiva kokonaisuus, jossa on tilaa myös säilytykseen.

Idyllinen, aivan merenrannan tuntumaan sijoittuva Loviisan Pernaja tarjoaa asukkailleen maaseudun rauhaa, toimivalla etäisyydellä palveluista ja pääväylistä. Pernajan ja Loviisan keskustan kattavat palvelut siintävät vain noin 10 minuutin ajomatkan päässä kotiovelta. Helsingin keskustaan ja lentokentälle hurauttaa autoillen noin tunnissa, Porvooseen puolestaan alle puolen tunnin.

Tule tutustumaan ja ihastu!

Tämän kodin myy Matias, p. 040 505 4856 / matias.turpeinen@alcovi.fi

TÄTÄ KOTIA ESITELLÄÄN VAIN YKSITYISESITTELYIN.

Perustiedot

Sijainti
Höganåsintie 30, 07930 Loviisa
Kaupunginosa
Pernaja, Torsby
Kohdenumero
20797920
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
201,5 m²
Tontin pinta-ala
5 915 m²
Kokonaispinta-ala
301,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Asuintilojen pinta-ala 201,5 m2 sisältää rakennuslupapiirustuksen mukaiset asuinhuoneet yläkerrasta, sekä alakerran makuuhuoneen, oleskeluhuoneen, kodinhoitohuoneen, kylpyhuoneen ja saunatilat. Lisäksi alakerran toimistohuone 13 m2, varastohuone 15 m2 ja autotalli 72 m2 (kerrosala). Asuinrakennuksen virallinen kerrosala on 190 m2 ja kokonaispinta-ala 230 m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu ja ne perustuvat rakennuslupa-asiakirjoihin.
Huoneiston kokoonpano
4-5h+k+kphx2+s+khh+var.h+at
Huoneita
5
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Kiinteistö on siistikuntoinen; ei akuuttia remonttitarvetta.
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Ranskalaisen Mobalpa-avokeittiön (tammea) varustukseen kuuluu induktioliestaso, kalusteuuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi ja pakastin (jääpalakoneilla). Välitila on kiveä, työtasot puuta. Lattia on lehtikuusiparkettia, seinät tapetoitu. Katossa spottivalot. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Kylpyhuoneita on 2 kpl. Yläkerran kylpyhuoneen varustukseen kuuluu allaskaappi, avohylly, suihku, kääntyvät lasiset suihkuseinät, naulakot, wc-istuin ja bidee-suihku. Lattia on laattaa, seinät kaakelia ja katto paneloitu. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Ikkuna ulos. Alakerran kylpyhuoneen varustukseen kuuluu kaksi suihkua, wc-istuin, allaskaappi ja pyöreä peili. Lattia on laattaa, seinät kaakelia ja katto laatoitettu. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Säilytystilat
Kuvaus: Kiinteät kaapistot, varastohuone (alakerta), autotalli
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Saunaosasto, jossa puusauna iki-kiukaalla, lisäksi erikseen höyryhuone (turkkilainen sauna) poreammeella ja 9 kW Helo-höyrykoneella. Lattia on laattaa, seinät kaakelia ja katto osin paneloitu, osin laatoitettu. Kiinteä valaistus. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Autotallin katolla Sunpower-aurinkopaneelit 9,2 kWp, Enphase mikroinvertterit. Sähköliittymä. Muuta kauppaan kuuluvaa: Ilmalämpöpumppu, palju, verhotangot, keskuspölynimuri (All-Away C30 Premium)
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
434-471-3-52

Hinta

Velaton hinta
398 000 €
Myyntihinta
398 000 €
Neliöhinta
1 975,19 € / m²
Kiinnitykset
200 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Kiinteistövero vuonna 2024 n. 750 euroa. Sähkö noin 10.000 kWh/vuosi. Jätemaksu noin 30-50 e/kk, vesi noin 20 e/hlö/kk. Ilmoitetut kustannukset perustuvat nykyisen asukkaan kulutukseen ja voivat muuttua merkittävästikin ilmoitetuista. Ostaja vastaa kaupasta menevästä varainsiirtoverosta (3 % kauppahinnasta) sekä lainhuudon kustannuksista. Kaupan kohteeseen kohdistuva panttikirja (200.000 e) luovutetaan ostajalle kiinnityksistä vapaana kauppahinnan maksua vastaan.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Tilan nimi
Åshöjden
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
2008
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Paikalleen rakennettu rinnetalo, jonka alakerta on rakennettu lämpöeristetyistä harkoista, yläkerta puurunkoinen. Julkisivu on osin rapattu, osin puuverhoiltu. puu, betoni
Kattotyyppi
Harjakatto tiilikatteella
Energialuokka
Myyjä teettää energiatodistuksen ennen kaupantekoa omaan lukuunsa. Arvioitua energialuokkaa ei ole tiedossa.
Tontin koko
5 915 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Loviisan kaupunki, p. 019 555 1 (vaihde), kartta.loviisa.fi
Kaavatilanne
Osayleiskaava, Yleiskaava
Lämmitys
puu, maalämpö, Ilmalämpöpumppu vesikiertoinen lattialämmitys, uuni/takka, ilmalämpöpumppu.

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Tuulikaapin lattia on laattaa, seinät tapetoidut. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Eteisen lattia on lehtikuusiparkettia, seinät tapetoidut. Katossa spottivalot. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Takkahuoneen lattia on laattaa, seinät paneloidut. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Makuuhuoneita on 3-4 kpl. Yläkerran makuuhuoneiden lattiat ovat lehtikuusiparkettia, seinät osin tapetoidut, osin maalatut. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Toisesta makuuhuoneesta kulku katetulle parvekkeelle. Alakerrassa yksi virallinen makuuhuone, yksi toimistohuone ja yksi varastohuone. Huoneiden lattiat ovat laattaa, seinät paneloidut. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Virallisesta makuuhuoneesta kulku katetulle terassille.
Olohuoneen varusteet
Olohuoneen lattia on lehtikuusiparkettia, seinät tapetoidut. Katossa spottivalot. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Ilmalämpöpumpun sisäyksikkö. Kulku katetulle parvekkeelle.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset