Etusivu Myytävät kohteet 63 m² Satakielentie 4 B3, 01450 Vantaa 3h+avok+kph+s+wc+tekn.tila+parv – Oikotie 21503853

329 000 € 63 m²

Satakielentie 4 B3, Vallinoja, Leppäkorpi, Vantaa 3h+avok+kph+s+wc+tekn.tila+parv

Matias Turpeinen
Matias Turpeinen

0405054856

Velaton hinta
329 000 €
Asuinpinta-ala
63 m²
Huoneita
3
Kerros
1
Rakennusvuosi
2023
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Kaupunginosa
Vallinoja, Leppäkorpi
Kaupunki
Vantaa

Tyylikäs paritalokoti Vantaan Vallinojalta

Tämä uusi, arvostetun Kolu Arkkitehtien suunnittelema tasokas paritalokoti tarjoaa asumisen nautintoa skandinaavisin sävyin ja laadukkain materiaalien varustelluissa puitteissa. Asuinneliöt on jaettu toimivasti kahteen tasoon mennen käytännöllisyys edellä, esteettisyydestä tinkimättä. Muuttamaan pääset halutessasi heti!

Niemekkeellä varustellussa avokeittiössä erityistä kiitosta saavat toimivat kaappitilat, ajattoman linjakas yleisilme sekä tasokkaat kodinkoneet, muun muassa integroitu Bora S Pure -liesitaso liesituulettimella. Olohuoneen suuret ikkunat luovat runsaasti tilantuntua ja päästävät luonnonvalon sekä kauniin peltomaiseman osaksi sisustusta. Sekä olohuoneesta että eteisestä on käynti terasseille, jotka asettuvat lännen suuntaan, ja helppohoitoisella piha-alueella on sopivasti tilaa ajanviettoon, ruokailuun ja lasten leikkeihin. Alakerrassa sijaitsee olokeittiön lisäksi erillis-wc, joka asettuu käytännöllisesti eteisen yhteyteen. Yläkerrasta löytyy tilava päämakuuhuone parvekkeineen, toinen makuuhuone, sekä pesutilat. Molemmat makuuhuoneet on varusteltu kiintokaapistoin. Maanläheisin sävyin viimeistelty kylpyhuone ja sauna on sekä ajaton että käytännöllinen kokonaisuus, jossa peseytyy mielellään! Sisäänkäynnin yhteydessä sijaitseva tekninen tila täydentää tämän kodin säilytystilat.

Lämmitysmuotona on kustannustehokas poistoilmalämpöpumppu, joka on yhdistetty asuintilat kattavaan vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Tämä kiinteistömuotoinen paritalokoti sijaitsee omalla tontillaan, jota hallitaan hallinnanjakosopimuksella. Vehreälle tontille rakentui samanaikaisesti kaksi paritaloa. Jokaiselle kodille löytyy oma piha-autopaikkansa, jossa sähköauton latausmahdollisuus on otettu huomioon.

Vallinojan rauhallinen pientaloalue sijaitsee Pohjois-Vantaalla, aivan Keravan rajan tuntumassa.
Lähialueelta löydät muun muassa päivittäispalvelut, harrastusmahdollisuudet ja toimivat julkiset kulkuyhteydet. Alueelta löytyvät viihtyisät lenkkipolut, jotka vievät mennessään niin kesä- kuin talvikeleillä, ja kävelyetäisyydellä sijaitsevat Korson jalkapallokentät sekä muut kattavat harrastusmahdollisuudet. Koulut ja päiväkodit siintävät nekin turvallisen kävelymatkan päässä kotiovelta.

Tämä on tutustumisen arvoinen koti - tervetuloa esittelyyn!

Myyntiä hoitaa Matias, p. 040 505 4856 / matias.turpeinen@alcovi.fi
Service in English: Hilla Heikkilä, p. 045 255 0005 / hilla.heikkila@alcovi.fi

Perustiedot

Sijainti
Satakielentie 4 B3, 01450 Vantaa
Kaupunginosa
Vallinoja, Leppäkorpi
Kohdenumero
20581195
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
63 m²
Tontin pinta-ala
1 000 m²
Kokonaispinta-ala
63 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Huoneiston asuinpinta-ala (= huoneistoala) on rakennuspiirustusten mukaan 63 m2 (sis. kaikki asuintilat). Asuinkerrosala (US250) on 75 k- m2. Paritalorakennuksen kerrosala (US250) on yhteensä 160 k-m2.
Huoneiston kokoonpano
3h+avok+kph+s+wc+tekn.tila+parv
Huoneita
3
Kunto
Uusi
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Keittiön varusteet
Avokeittiön varustukseen kuuluu seuraavat integroidut kodinkoneet: jääkaappi/pakastin, astianpesukone, kalusteuuni, mikroaaltouuni ja induktioliesi. Seinät ovat valkoisella maalatut, lattia koivuparkettia (Kährs). Lattialämmitys.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu suihku, suihkuseinä, leveä allaskaappi (laatikostoja, pyykkikori), kaappi pesutornille, peili ja wc-istuin. Kylpyhuoneen seinät ja lattia ovat laatoitetut, katto paneloitu. Lattialämmitys. Erillisen WC:n kuvaus: Alakerran erillisessä wc-tilassa on allaskaappi, pyöreä peili, seinämallin wc-istuin ja wc:n yläpuolella yläkaappi. Seinät ja lattia laattaa, katto maalattu. Lattialämmitys.
Säilytystilat
Kuvaus: Tekninen tila, kaapistot
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Sawo-sähkökiuas etäohjauksella. Kiuas on upotettu lauteisiin. Lauteet on lämpökäsiteltyä haapaa. Seinät ja katto haapapaneelia, lattia laattaa. Lattialämmitys.
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Aurinkopaneelivaraus yläpohjassa. Sähköauton latausmahdollisuus otettu huomioon sähköjärjestelmässä. Kiinteistössä ei ole antennia ja/tai kuitua. Sähköliittymä.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
92-88-21-5

Hinta

Velaton hinta
329 000 €
Myyntihinta
329 000 €
Neliöhinta
5 222,22 € / m²
Kiinnitykset
500 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Kiinteistövero on noin 350 euroa/vuosi. Sähkö noin 7.000 kWh/vuosi, vesi noin 15 e/hlö/kk ja jäte noin 20 e/kk. Kiinteistö on uusi, joten ilmoitetut luvut (kiinteistövero, sähkö, vesi, jäte) ovat vain arvioita. Panttikirja (500.000 e) siirretään ostajalle kiinnityksistä vapaana kauppahinnan maksua vastaan. Ostaja vastaa lainhuutomaksusta ja varainsiirtoverosta (3 % kauppahinnasta).

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Rakennusvuosi
2023
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Asuinrakennus on puurakenteinen ja -verhoiltu Kolu Arkkitehtien suunnittelema paritalo. puu
Kattotyyppi
Harjakatto rivisaumapeltikatteella
Energialuokka
B2018 Todistus on laadittu 5.5.2022.
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
1 000 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
erillinen sitova tonttijako. Kaavan mukainen käyttötarkoitus: A Asuinrakennusten korttelialue. Lisätietoja Vantaan kaupunki, p. 09 839 11 (vaihde), https://www.vantaa.fi/fi/palveluhakemisto/toimipiste/asema-ja-yleiskaavoitus
Kaavatilanne
Asemakaava
Rakennusoikeus
300 m2. e-luku: 0.3
Lämmitys
vesikiertoinen lattialämmitys. poistoilmalämpöpumppu

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Eteisessä on valkoinen kaapisto, jossa on hyllykaappia ja vaatetankoa. Seinät ovat valkoisella maalatut, lattia koivuparkettia (Kährs). Lattialämmitys.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Makuuhuoneita on 2 kpl, ja ne sijaitsevat 2. kerroksessa. Päämakuuhuoneessa on yksi seinä valkoista kaapistoa, jossa hyllykaappia ja vaatetankoa. Toisessa makuuhuoneessa valkoinen kaapisto, jossa hyllykaappia ja vaatetankoa. Seinät ovat valkoisella maalatut, lattiat koivuparkettia (Kährs). Lattialämmitys.
Olohuoneen varusteet
Seinät ovat valkoisella maalatut, lattia koivuparkettia (Kährs). Lattialämmitys.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset