Etusivu Myytävät kohteet 71.5 m² Strömbergintie 4 C, 00380 Helsinki 3h, k, kph, lasit.p – Oikotie 21079977

418 000 € 71,5 m²

Strömbergintie 4 C, Pitäjänmäki, Länsi-Helsinki, Pitäjänmäen Yritysalue, Läntinen, Keskinen, Helsinki 3h, k, kph, lasit.p

Bo LKV | Töölö

www.bo.fi

Tunturikatu 18, 00100 Helsinki

Pipsa Saarinen
Pipsa Saarinen

0451360980

Velaton hinta
418 000 €
Hoitovastike
350,35 € / kk
Asuinpinta-ala
71,5 m²
Huoneita
3
Kerros
5
Rakennusvuosi
2021
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Pitäjänmäki, Länsi-Helsinki, Pitäjänmäen Yritysalue, Läntinen, Keskinen
Kaupunki
Helsinki

Helppoa asumista vartin päässä keskustasta

Tämän kodin sydän on hulppean suuri lasitettu parveke upein puisto- ja koskimaisemin. Suunta on länsi, joten pääset nauttimaan auringonsäteistä myös töiden jälkeen. Selkeä ja hyväpohjaratkaisu, makuuhuoneet ovat erillään toisistaan. Olohuone on tilava, sinne mahtuu suuri ruokapöytä ja sohvakalusto. Laadukkaat materiaalit sekä aikaa kestävä tyylikäs sävymaailma antavat hyvän pohjan sinunlaiselle sisustukselle. Keittiössä on AEG:n laadukkaat kodinkoneet ja kivitasot.
Ilmalämpöpumppu takaa miellyttävän asumisen myös kesäaikaan. Säilytystilaa on runsaasti, tilavat liukuovikaapistot eteisessä, vaatehuone sekä yhtiön kellarissa tilava irtainvarasto.

Asunto-osakeyhtiö Helsingin Väinämöisenrinne on valmistunut vuonna 2021 omalle tontilleen. Rakennus nousi vanhan Kalevalakorun tehtaan paikalle puiston viereen. Arkkitehti kunnioitti ja toi vaikutteita vanhasta tehtaasta. Kohtuullinen vastiketaso, pitää kulut mukavuusalueella.
Yhtiössä on nykyvaatimustason mukaisesti esteetön, helppo kulku ja tilavat hissit. Yhteisistä tiloista löytyvät pyöräkellari, irtainvarasto, pesu- ja kuivaustupa. Yhtiössä on myös kaksi saunaa.

Autohallista tuot kauppakassit suoraan hissillä kotiovelle. Huoneiston myynnin yhteydessä sinulla on mahdollisuus ostaa oma autohallipaikka hintaan vh. 22 000 euroa. Yhtiön pihalla on myös vieraspaikkoja parkkikiekolla.

Kerrassaan loistava lokaatio, talo on Strömberginpuiston vierellä. Puisto on ihanan vehreä ja kaunis pitkospuineen, vesiputouksineen ja lampineen. Lapsille on leikkipaikka suojaisalla sisäpihalla. Koiranomistajan arkea on helpottamassa vieressä oleva koirapuisto. Päiväkotiin on lyhyt kävelymatka ja peruskouluun vartin kävelymatka. Hyvät kulkuyhteydet, mm. juna-asemalle kävelet reilussa viidessä minuutissa ja Raidejokerin sekä bussien pysäkeille pari minuuttia puiston poikki.
Lähimpään ruokakauppaan ja Alkoon on 400 m kävelymatka ja Lidliin hurauttaa autolla muutamassa minuutissa. Keskustaan autolla matkaa on vain vartti, Espoon Sellon ja kauppakeskus Kaaren monipuolisiin palveluihin ajat alle kymmenessä minuutissa.

Tämä koti on heti vapaa käyttöönne.

Olisiko tässä teidän unelmakoti -ota yhteyttä ja varaa esittely.

Kohdetta myy:

Pipsa Saarinen
myyntijohtaja, LKV, partner
0451360980
pipsa@bo.fi

Perustiedot

Sijainti
Strömbergintie 4 C, 00380 Helsinki
Kaupunginosa
Pitäjänmäki, Länsi-Helsinki, Pitäjänmäen Yritysalue, Läntinen, Keskinen
Kohdenumero
21964940
Kerros
5 / 5
Asuinpinta-ala
71,5 m²
Tontin pinta-ala
7 035 m²
Kokonaispinta-ala
71,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Huoneiston kokoonpano
3h, k, kph, lasit.p
Huoneita
3
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Puustellin keittiö: kaapistot, jääkaappi/pakastin, integroidut kodinkoneet: mikroaaltonuun, astianpesukone, induktioliesitaso, pyrolyysiuuni. Kivitasot. Lattialla parketti, seinillä maali.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tyyppi: lasitettu, ulostyönnetty. Suunta: länsi
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Seinät ja lattia laatoitettu, lattialämmitys, patteri, wc-istuin, käsienpesuallas, allaskaappi, peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä. Pyykinpesukone kuuluu kauppaan.
Tulevat remontit
Yhtiössä suoritetaan vuosikorjauksia kuluvan tilikauden aikana. Maalämmön hankeselvitys seuraavien viiden vuoden aikana.
Tehdyt remontit
Ilmalämpöpumppu asennettu 2022. TALOYHTIÖSSÄ: Taloyhtiö on luovutettu 14.5.2021. Hallitus katsoo, ettei sillä ole seuraavan viiden vuoden aikana sellaista kunnossapitotarvetta, joka vaikuttaisi olennaisesti osakehuoneiston käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin menoihin.
Näkymät
Upeat koski- ja puistomaisemat
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Muuta kauppaan kuuluvaa: Eteisen kaapisto. Kiinteät LED-valot.
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
418 000 €
Myyntihinta
418 000 €
Neliöhinta
5 846,15 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
350,35 € / kk
Yhtiövastike
350,35 € / kk
Muut kustannukset
Muut maksut: Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Kotivakuutusmaksut omien sopimusehtojen mukaisesti. Yhtiökokous 11.6.2024: Hallitukselle myönnettiin valtuudet periä tai olla perimättä enintään kahden (2) kuukauden ylimääräinen hoitovastiketta vastaava summa, sekä valtuutus tarkastaa ja muuttaa osakkailta perittävää pääomavastikkeen määrää, mikäli lainan koron muutokset sitä edellyttävät. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Yhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Helsingin Väinämöisenrinne
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2021
Huoneistojen lukumäärä
66
Kerroksia
5
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Rakennusmateriaali
betoni
Kattomateriaali
bitumikermikate
Kattotyyppi
pulpettikatto
Energialuokka
B2018 Viimeinen voimassaolopäivä 09.08.2028.
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
7 035 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
huoltoyhtiö. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Huoltia Kiinteistöpalvelu 040 416 8478 asiakaspalvelu@huoltia.fi päivystys: 044 777 0977
Isännöinti
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Ruut Kinnunen Turvalaaksonkaari 2, 3. krs, 01740 Vantaa 020 748 8102
Kaavoitustiedot
Tiedustelut Helsingin kaupunki, www.hel.fi/kaavoitus
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
kaukolämpö, muu lämmön talteenottolla varustettu huoneistokohtainen koneellinen tulopoistoilmanvaihtojärjestelmä.

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
Taloyhtiössä muuta: Väestönsuoja, irtainvarastot, talosaunat, pesula, kuivaushuoneet, lastenvaunuvarasto sekä yhtiön tekniset tilat sijaitsevat rakennuksen 1. ja 2. kerroksessa kerrospohjien mukaisesti. Polkupyörien säilytystilat ovat yhteiskäyttöisinä pihakannen päällä polkupyörävarastossa ja 1. ja 2. kerroksen takatiloissa. Kaapeli-tv. Tietoliikennejärjestelmä: Data-kaapelit (kuitu- ja Cat-kaapeli). Asunto Oy Helsingin Väinämöisenrinne omistaa määräosin yhdessä Asunto Oy Helsingin Ilmarisenpuiston ja Asunto Oy Helsingin Joukahaisenpihan kanssa tontin 91-46-19-2, jonka kokonaispinta-ala on 7035 m2. Tontin hallinnasta on tehty hallinnanjakosopimus Asunto Oy Helsingin Ilmarisenpuiston, Asunto Oy Helsingin Joukahaisenpihan ja Louhen Pysäköinti Oy:n kanssa.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Olohuoneen vieressä: kiinteät kaapit, toinen eteisen vieressä: vaatehuone (kiinteät hyllyt kuuluvat kauppaan)
Olohuoneen varusteet
Olohuoneesta käynti parkekkeelle, parketti, maali ja ilmalämpöpumppu (2022). Ikkunat länteen, puistoon.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset