Etusivu Myytävät kohteet 89.5 m² Tukkutorinkuja 16 A, 00580 Helsinki 4h, k, kph, erill wc, p (Yj. mukaan 3-4H+KT) – Oikotie 17512159

625 000 € 89,5 m²

Tukkutorinkuja 16 A, Kalasatama, Sörnäinen, Etelä-Helsinki, Eteläinen, Helsinki 4h, k, kph, erill wc, p (Yj. mukaan 3-4H+KT)

Bo LKV | Töölö

www.bo.fi

Tunturikatu 18, 00100 Helsinki

Niko Karhu
Niko Karhu

040 500 2789

Velaton hinta
625 000 €
Hoitovastike
366,95 € / kk
Asuinpinta-ala
89,5 m²
Huoneita
4
Kerros
3
Rakennusvuosi
2019
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Kalasatama, Sörnäinen, Etelä-Helsinki, Eteläinen
Kaupunki
Helsinki

Tervetuloa tutustumaan tähän ainutlaatuiseen kotiin Helsingin Verkkosaaressa.

Tämä läpitalon huoneisto sijaitsee hissitalon kolmannessa kerroksessa. Astuessasi sisään asuntoon eteisestä avautuu tyylikäs keittiö mustine kivitasoineen ja integroiduilla kodinkoneilla. Keittiön suuret ikkunat tulvivat valoa huoneeseen ja se sulautuu saumattomasti tilavaan ruokailutilaan. Tämä on sydän, jossa perheesi tai ystäväsi voivat kokoontua ja nauttia yhdessäolosta.
Asunnossa on kolme tilavaa makuuhuonetta, joista jokainen tarjoaa niin tilaa kuin valoakin suurista ikkunoistaan. Erillinen wc ja kylpyhuone lisäävät asumismukavuutta, ja päämakuuhuoneessa on runsaasti säilytystilaa koko seinän mittaisella vaatekaapilla. Olohuoneesta pääset nauttimaan lasitetun parvekkeen tuomasta raikkaasta ilmasta ja ulkonäkymistä.

Taloyhtiö As. Oy Helsingin Ruutana, valmistui vuonna 2019 ja suunnitteilla ei ole suuria remontteja vuosikymmeniin. Meneillään on takuu- ja vuosikorjaustarkastuksia. Yhtiö sijaitsee omalla tontilla ja hoitovastike on maltillinen 3,8 €/m2. Lisäksi arkea helpottavat mm. ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot, pyykkitupa ja kuivaushuone sekä Postin pakettilokerikko. Naapuritalossa sijaitsevat saunaosastot ja kerhotila, joka voi toimia vaikka etätyötilana. Yhtiön viihtyisä ja vehreä sisäpiha on suojaisa ja varsin uniikki kokonaisuus Kalasataman ja Verkkosaaren kaupunkikortteleissa.
Myytävän huoneiston kaupan yhteydessä on mahdollisuus ostaa myös autohallin autopaikkaan oikeuttavat erilliset osakkeet velattomaan kauppahintaan 35 000,00 euroa.

Verkkosaari tarjoaa laajan valikoiman palveluita ja aktiviteetteja. Meren läheisyys tarjoaa upeat rantareitit ja rantabulevardin, joka johtaa vehreän Mustikkamaan sillalle ja Korkeasaareen. Alueella on myös kattavat palvelut Redissä ja kivijalkaliikkeissä, sekä Teurastamon kulttuurialueella. Suosittelemme tutustumaan rohkeasti alueen monipuoliseen kahvila- ja ravintolatarjontaan.
Metroasema on kävelymatkan päässä, ja kun alueelle on rakentumassa raitiovaunuyhteydet Pasilaan ja Kalasataman alueelta Kruunuvuorenrantaan sekä keskustaan, tulee näiden valmistuttua kulkuyhteydet vain paranemaan entisestään.

Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta. Ota yhteyttä ja sovi esittelyaika!
Niko Karhu, kiinteistönvälittäjä LKV | 040 500 2789 | niko.karhu@bo.fi

Esittelyt

Seuraavat esittelyt
su 08.09.2024 klo 15:00 - 15:30

Perustiedot

Sijainti
Tukkutorinkuja 16 A, 00580 Helsinki
Kaupunginosa
Kalasatama, Sörnäinen, Etelä-Helsinki, Eteläinen
Kohdenumero
20932316
Kerros
3 / 8
Asuinpinta-ala
89,5 m²
Tontin pinta-ala
2 615 m²
Kokonaispinta-ala
89,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Huoneiston kokoonpano
4h, k, kph, erill wc, p (Yj. mukaan 3-4H+KT)
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
3kk kaupanteosta
Keittiön varusteet
Liesi: keraaminen, erillisuuni. Työtasot: kivi. Kylmäsäilytys: jääkaappi/pakastin. Varustus: liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tyyppi: lasitettu.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Kylpyhuoneen seinälaatoituksessa tehosteseinälaatoitus. Varustus: suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto, asennettuja erikoisvarusteita. Erillisen WC:n kuvaus: Erillisen wc:n kauppaan kuuluu peili sekä allaskaappi. Varustus: lattialämmitys.
Tulevat remontit
Kiinteistön pitkän tähtäyksen korjaussuunnitelma (PTS): 2024 Pumppaamon tarkastus: Perusvesipumppaamo 2025 Katon tarkastus 2026 Jätevesi- ja sadevesiviemärit sekä salaojat: jätevesiviemärien huuhtelu pysty+pohja, sadevesiviemärien ja salaojien kuvaus + tarvittaessa huuhtelu 2027 Lämmitysjärjestelmän ja taloautomaation tarkastus 2027 Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö 2027 Energiatodistus: nykyinen voimassa 9.6.2027 asti. 2028 Kiinteistön 10 v tarkastus ja kuntoarvio ja PTS: Suositeltu tehtäväksi ennen rakennuttajan 10 v vastuun päättymistä. 2037 energiatodistuksen uusiminen Myyntidokumentaation PTS:ssä on esitetty yhtiön kustannusarvioita em. korjaussuunnitelmille.
Tehdyt remontit
TALOYHTIÖSSÄ: 2019 Talon valmistuminen: Rakennusvalvonta hyväksynyt käyttöönotettavaksi 25.6.2019. Vuositarkastus pidetty 23.9.2020. Autohalli on käyttöönotettu 3.12.2020. Vuositarkastus autohallin osalta vielä pitämättä. Kirjaus 11.1.2021. 2019 Hallinnon luovutus 19.12.2019
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, tulee ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
625 000 €
Myyntihinta
625 000 €
Neliöhinta
6 983,24 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
366,95 € / kk
Yhtiövastike
340,10 € / kk
Vesimaksu
18 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
henkilöluvun mukaan
Muut kustannukset
Muut maksut: Hallitus valtuutettu perimään tarvittaessa enintään kaksi ylimääräistä hoitovastiketta tai jättää tarvittaessa enintään kaksi hoitovastiketta perimättä. Lisäksi on myönnetty hallitukselle valtuudet periä tarvittaessa enintään kaksi ylimääräistä pääomavastiketta (per laina) tai jättää tarvittaessa enintään kaksi pääomavastiketta (per laina) perimättä. Taloyhtiölaajakaista 25M perusnopeus sis. vastikkeeseen. Myytävän huoneiston yhteydessä mahdollisuus ostaa autohalliosake. Maksut ovat pysäköintivastike ja pääomavastike (rakennuslaina); -Pysäköintivastike 40,00 €/kk per osake. -POV A, rakennuslaina 150,00 €/kk. AHP54 rakennuslainaa jäljellä 18 937,70€ per 31.8.2023. Autopaikan käyttökorvaus 1.7.2023 alkaen 5€/kpl/kk. Käyttösähkö oman kulutuksen mukaan. Kotivakuutusmaksut omien sopimusehtojen mukaisesti. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta hinnasta.Luovutusrajoitus: asuinhuoneisto. Autohallipaikoista lunastuslauseke. Kts. Yj. 9§. Yhtiöjärjestyksessä on määrätty kunnossapitovastuusta: 8 § Kunnossapitovastuu Yhtiö vastaa huoneistokohtaisten ilmanvaihtokoneiden huollosta ja kunnossapidosta. Vastuu osakkeenomistajien joko rakennusaikana tai sen jälkeen huoneistoon tai sen ulkopuolelle tilaamien/rakentamien rakenteellisten ja sisustuksellisten muutosten ja/tai lisäysten sekä laitteiden kunnossapidosta on osakkeenomistajalla. Osakkeenomistaja vastaa kaikista huoneistoon tai sen ulkopuolelle tilaamistaan/rakentamistaan muutoksista ja lisäyksistä yhtiölle aiheutuneista kustannuksista sekä näiden yhtiön rakennukselle tai huoneistolle mahdollisesti aiheuttamista vahingoista. Taloyhtiössä saa ennakkopäätöksen mukaisesti asentaa ilmalämpöpumpun. Asennuksesta tulee tehdä muutostyöilmoitus isännöintitoimistolle. Tarkemmat tiedot hyväksyttävästä asennustavasta saa isännöintitoimistolta.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
As. Oy Helsingin Ruutana
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2019
Huoneistojen lukumäärä
35
Kerroksia
8
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Rakennusmateriaali
muu
Kattomateriaali
bitumikermi
Kattotyyppi
tasakatto
Energialuokka
C2013
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
2 615 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
huoltoyhtiö. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Kiinteistöhuolto Varonen Oy.
Isännöinti
Päävastuullinen isännöitsijä Kulomäki Markku. SKH-Isännöinti Oy | 09 530 8860 | asiakaspalvelu@skh.fi.
Kaavoitustiedot
Tiedustelut Helsingin kaupunki, www.hel.fi/kaavoitus
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
kaukolämpö, muu ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen tulo- ja poisto

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
autohallipaikkoja: 15.
Yhteiset tilat
sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, kellarikomero, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, lastenvaunuvarasto. Taloyhtiössä muuta: Yhtiön välittömässä hallinnassa ovat seuraavat tilat, jotka sijaitsevat 1. kerroksessa: 2 irtaimistovarastotilaa, kierrätyshuone, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto/lastenvaunuvarasto, ulkoiluvälinevarasto, talojakamo, sähköpääkeskus, lämmönjakohuone ja siivouskomero. Yhtiöllä on oikeus käyttää Vaspuukin omistuksessa ja hallinnassa olevassa rakennuksessa: 1. kerroksessa sijaitsevaa ulkoiluvälinevarastoa postipakettiautomaatteineen, väestönsuojaa (kriisiaikana), pesulaa ja talovarastoa, 7. kerroksessa sijaitsevaa kerhotilaa ja saunaosastoa sekä niihin liittyviä tiloja. Yhtiöllä on oikeus käyttää Vaspuukin kanssa yhteisessä hallinnassa olevalla alueella sijaitsevaa jätteen putkikeräyksen syöttöpistettä.
Pintamateriaalit
Lattiamateriaalien kuvaus: parvekkeelle asennettu parvekelattiaan puupanelointi.. Lattia: Keittiössä: parketti. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: parketti. Makuuhuoneessa: parketti. Seinät: Keittiössä: maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu.
Muut materiaalit
teräsbetoni

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset