Etusivu Vuokrattavat kohteet 60 m² Löydöstie 4 C, 01600 Vantaa 2H, K, KPH, S, PARV – Oikotie 22071195

880 € 60 m²

Löydöstie 4 C, Myyrmäki, Vantaa 2H, K, KPH, S, PARV

Veli-Pekka Närhi
Veli-Pekka Närhi

0400 810 540

Vuokra
880 €
Asuinpinta-ala
60 m²
Huoneita
2
Kerros
4
Rakennusvuosi
1978
Kaupunginosa
Myyrmäki
Kaupunki
Vantaa

Myyrmäen keskustassa saunallinen kaksio, osaketalossa, hissitalon 4/5 kerroksessa. Tässä päätyhuoneistossa on 2H, K, KPH/SAUNA, LASITETTU ETELÄPARVEKE; olohuone ja parveke etelään, makuuhuone ja keittiö pohjoiseen. Huoneistossa tehtiin neljä vuotta sitten kattava pintaremontti, jossa kaikki seinät ja katot maalattiin ja keittiö sekä eteiskomerot uusittiin vuosi sitten. Tämä erittäin valoisa asunto on siistissä kunnossa. Säilytystilaa on runsaasti; makuuhuoneessa on 6 komeroa, eteisessä uusi peililiukuovikaapisto, joiden lisäksi on kellari- ja kylmäkellarikomerot.
Huoneiston kylpyhuone on uusittu 2014, oma sauna on erittäin hyvä, ilma kiertää hyvin. Pinnoiltaan sauna on vielä alkuperäinen, kiuas on lähivuosina uusittu.
Huoneiston keittiö on vuosi sitten uusittu. Ruokapöytä mahtuu sinne hyvin.

Huoneiston näkymät ovat hyvin vehreät ja avarat, verhoja ei ainakaan naapureiden vuoksi tarvita. Erittäin viihtyisä taloyhtiö, jonne olet hyvänä asukkaana varmasti tervetullut. Helpon ja rauhallisen asumisen paikka.

DNA Welhon taloyhtiölaajakaista kuuluu vuokraan (25 M). Itse voit kohtuullisella lisämaksulla saada nettiin lisänopeutta, Myyrmäki kuuluu nykyisellään julkisen liikenteen edullisimpaan AB-vyöhykkeeseen, jolloin pääset edullisimmalla tariffilla Helsingin keskustaan ja lännessä aina Espoon Matinkylään asti, eikä vyöhyke ole enää kunnan rajaan rajoittuva.

Huoneisto sijaitsee Myyrmäen keskustassa, kaikki palvelut on kävelyetäisyydellä; Kauppakeskus Myyrmanni kattavine palveluineen ja Myyrmäen juna-asema. Myös bussiasema on yhtä lähellä ja sieltä pääsee hyvin nopeasti myös Helsingin keskustaan.

Toivoisimme pitkäaikaisen asukkaan. Soita ja sovi esittely

Perustiedot

Sijainti
Löydöstie 4 C, 01600 Vantaa
Kaupunginosa
Myyrmäki
Kohdenumero
21634463
Kerros
4 / 5
Asuinpinta-ala
60 m²
Tontin pinta-ala
0 m²
Kokonaispinta-ala
60 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen
Huoneiston kokoonpano
2H, K, KPH, S, PARV
Huoneita
2
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Muuttovalmis huoneisto
Lisätietoa vapautumisesta
01.11.2024 mennessä
Keittiön varusteet
Liesi: induktio. Kylmäsäilytys: jääkaappi/pakastin. Varustus: astianpesukone, liesituuletin / suodatin. Keittiö on uusi, viime syksynä uusittu. Koneistuksena hyvä jääkaappi/pakastin, uusi induktioliesi, uusi liesituuletin ja uusi astianpesukone 60 cm. Fiksu ja toimiva keittiö, jonne ruokapöytäkin mahtuu hyvin.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tyyppi: lasitettu. Suunta: etelä
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peili, kylpyhuonekaapisto. Erillisen WC:n kuvaus: Kylpyhuone, jossa suihku, peilikaapisto, pesuallas, allaskaappi, wc-istuin, pesukoneliitäntä ja tila 45 cm pyykinpesukoneelle.
Säilytystilat
kellarikomero, kylmäkellarikomero
Tulevat remontit
Ei päätettyjä korjauksia. Muutaman vuoden päähän on suunnitteilla LVIS-saneeraus
Tehdyt remontit
Keittiö uusittu ja eteisen komerot uusittu TALOYHTIÖSSÄ: Sisäpihan julkisivujen korjaus ja maalaus -91 Parvekelinjojen maalauskunnostus -92-93 Kiinteistöautomaation rakentaminen - 93-94 Ikkunoiden ulkop. puunsuojakäsittely, saunojen kiukaat ja termostaatit E-F-talon porraslinjojen uusintapellitys -94 Saunojen peruskorjaus, patteriventtiilien vaihto ja lämmitysverkoston tasapainoitus -95 Vesikaton uusintapinnoitus -96 Porrashuon. maal. -96-97 Poistoilmakanavien nuohous ja säätö -99 Ikkunoiden uusinta -00 Kph tod. kosteusvaur. korjaus ja seinäkaiv. muutos lattiakaiv. -01-02 (ja 11-14-) Ikkunoiden lisälämmöneristys -01-02 Antenni- ja puhelinjohtojen kuntotutk., julkisivurak. ja salaojien hankesuunn. -02 Julkisivukorjauksen aloitus -03 HTV-kaapeliverkko -03, päätyjulkisivujen kunn. -04, Lämmitysverk. säätö ja poistokan. nuohous ja säätö -05 Hissien kunn., parvekeseinien lämpökuvaus -06 Pihavalaistus -07 Pihan ajoväylät -08 Pihan leikkialue ja huvimaja, viemäriverkoston pystylinj. painehuuht. -10 E-F hissikonehuon. katon kaltevuusmuutokset, A-port. lattiat -11 Ulko-ovien betonilattiat, koodilukot -12 Saunan kunnostus, jätevesiviemäreiden -13 Ikk. kyllästetty, A-D hissikonehuon. katon kaltevuusmuutokset, kiukaat uusittu, sähkökeskukset huollettu -14 A-port. pääty lämpöerist., B-port. ilmanvaihd. huippuimuri, E-F kylmäkel. höyrystimet, lämmönvaihd. ja kl-kesk. autom. uusittu, vesipalopostit -15 Lämmönvaihd. uusittu, käyttövesisulut, kuivaushuoneiden lattiat, yleistilojen valaistus, C-D-port. ala-aulojen lattiat uusittu -16 Sadevesi, salaoja ja tonttivesijohtojen uusiminen -20, Porrashuoneiden täydellinen vahanpoisto, peruspesu ja vahaus -20 Seinämaalaus (muraalimaalaus talon päätyyn), julkisivun kuntotutkimus, hissien tekniset korjaukset kuntokartoituksen mukaisesti -21 Putkiston kuntotutkimuksen päivitys, hissikorien pintakunnostus -22 Julkisivun, ulko-, ja parvekekattojen korjausurakka -22-23.
Näkymät
Avarat viherpihanäkymät
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Kylpyhuoneen yhteydessä myös sauna, jossa kiuas on uusittu. Saunaa mielelläni kehun, siinä on hyvä löyly ja ilma kiertää mainiosti. sähkökiuas
Asumistyyppi
Vuokra
Palvelut
Palvelut: Kaikki Myyrmäen palvelut kävelyetäisyydellä, myös Kauppakeskus Myyrmanni
Kohde on
Osakehuoneisto
Vapautuu
1.11.2024

Hinta

Vuokra
880 €
Vuokra-aika
Toistaiseksi voimassa oleva. Ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajankohta 1.9.2025. Sopimus on irtisanottavissa aikaisemmin maksamalla toiselle sopijapuolelle 1,3 kk:n vuokraa vastaavan määrän.

Asuinkustannukset

Vesimaksu
20 € / kk

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Myyrinlahti
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
1978
Huoneistojen lukumäärä
85
Liiketilojen pinta-ala
0 m²
Kerroksia
5
Hissi
Ei
Kattomateriaali
Tasakatto/huopa
Kattotyyppi
Tasakatto/huopa
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Tontin koko
0 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
huoltoyhtiö
Isännöinti
Myyrmäen huolto Oy
Liikenneyhteydet
Myyrmäen bussiasema ja juna-asema kävelyetäisyydellä

Tilat ja materiaalit

Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: vinyyli. Pesutiloissa: laatta. Olohuoneessa: parketti. Makuuhuoneessa: korkki. Saunassa: laatta. Seinät: Keittiössä: kaakeli, maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu, tapetti.
Muut materiaalit
Betoni/elementti

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset