Etusivu Vuokrattavat kohteet 52.5 m² Kohmankaari 23 A, 33310 Tampere 2h+k+s+terassipiha – Oikotie 22059530

790 € 52,5 m²

Kohmankaari 23 A, Tesoma, Ristimäki, Tampere 2h+k+s+terassipiha

Marko Koskiranta
Marko Koskiranta

0503606371

Vuokra
790 €
Asuinpinta-ala
52,5 m²
Huoneita
2
Kerros
1
Kaupunginosa
Tesoma, Ristimäki
Kaupunki
Tampere

Marraskuun alusta vapautuva hyväkuntoinen, avara ja valoisa kaksio, jossa toimiva pohjaratkaisu ja runsaasti säilytystilaa. Keittiön ja eteisen kaapistot sekä asunnon maalatut seinäpinnat ovat valkoiset, lattiat vaaleaa parkettia ja kylpyhuone on kauttaaltaan vaaleilla laatoilla laatoitettu. Keittiössä on keraaminen liesi, jääkaappi-pakastin, tilavaraus mikroaaltouunille ja arkea helpottaa astianpesukone (45 cm). Tilavaan makuuhuoneeseen mahtuu sijoittamaan vaikkapa työpisteen ja säilytystilaa lisää kookas vaatehuone. Kylpyhuoneessa on lattialämmitys ja paikka myös pesutornille. Asumisen mukavuutta lisää oma sauna sekä sisäpihan suojissa oleva pieni, pensasistutuksin rajattu terassipiha, jossa voi vaikka grillailla.

Pesu- ja löylyhuoneiden sähköisen lattialämmityksen sähkönkulutus sisältyy vuokraan, ja asumisen edullisuutta lisää myös kaukolämpö. Huoneistossa on laajakaista (100 M) ja se on liitetty kaapeli-TV-järjestelmään. Lisäksi taloyhtiön asukkailla on käytössään huoneistokohtainen varasto, kaksi ulkoiluvälinevarastoa ja pyykinkuivaushuone. Asukkaan on myös mahdollista vuokrata taloyhtiöltä oma lämpöpistokkeellinen autopaikka.

Talon pihapiiri on lapsille viihtyisä ja turvallinen, ja ympäristö soveltuu erinomaisesti myös koiraperheelle (lemmikit neuvoteltavissa). Talo sijaitsee rauhallisella paikalla päättyvän tien päässä, missä ei ole läpikulkuliikennettä, ja talon takaa aukeaa suojeltu metsäalue lenkkipolkuineen. Tohlopin uimaranta talviuintimahdollisuuksineen ym. kesä- ja talviaktiviteetteineen on kävelymatkan päässä, samoin Tesoman liikuntahalli. Myös Westerin liikekeskuksen monipuoliset palvelut ovat aivan lähellä. Kouluun ja päiväkotiin pääsee näppärästi kävellen ilman yhtäkään tienylitystä.

Kulkuyhteydet eri suuntiin ovat erinomaiset. Tampereelle matkaa on noin 8 km ja Nokialle noin 9 km. Autolla Tampereen keskustaan ajaa noin 15 minuutissa, Nokialle reilussa 10 minuutissa. Linja-autoliikenne toimii hyvin ja läheltä löytyy lukuisia pysäkkejä. Lisäksi alle 10 minuutin kävelymatkan päässä olevalta Tesoman rautatieseisakkeelta pääsee näppärästi myös lähijunalla esimerkiksi Tampereelle (10 min) ja Nokialle (6 min).

Ensimmäinen mahdollinen irtisanomispäivä 11 kuukauden kuluttua sopimuksen alkamisesta. Lemmikit neuvoteltavissa. Vakuus Glik Takuu 28€/kk (1580euro)

Voisiko tämä olla sinun kotisi? Jos kyllä, niin ota yhteyttä ja sovitaan esittelystä!
LISÄTIEDOT JA ASUNNON ESITTELYT
Marko Koskiranta
050 360 6371
marko.koskiranta@glik.fi

Perustiedot

Sijainti
Kohmankaari 23 A, 33310 Tampere
Kaupunginosa
Tesoma, Ristimäki
Kohdenumero
20580987
Kerros
1 / 8
Asuinpinta-ala
52,5 m²
Kokonaispinta-ala
52,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
toimeksiantajan ilmoittama
Huoneiston kokoonpano
2h+k+s+terassipiha
Huoneita
2
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
01.11.2024 mennessä
Keittiön varusteet
Liesi: keraaminen. Työtasot: laminaatti, metalli. Kylmäsäilytys: jääkaappi/pakastin. Varustus: liesikupu, astianpesukone, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: suihkuseinä, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet.
Säilytystilat
kellarikomero
Tulevat remontit
Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista: 2023 Tarkennetaan pihasuunnitelmaa uusien istutusten osalta 2023 Käynnistetään selvitystyö sähköautojen lataamisen mahdollistamiseksi 2023 Piha-aidan korjaus ja huoltomaalaus 2026 Kaukolämpölaitteiston uusiminen
Tehdyt remontit
TALOYHTIÖSSÄ: Hallituksen selvitys suoritetuista kunnossapito- ja muutostöistä valmistumisajankohtineen: 2019 Puuaidan huoltomaalaus 2019 IV-kanaviston nuohous ja ilmamäärien mittaus 2020 Hankittu pihakeinu asukkaiden käyttöön 2021 Porraskäytävän lattioiden puhdistus ja vahaus 2021 Aloitettu pakkausmuovin kerääminen 2022 Kurtturuusujen poistaminen ja kulkukuväylien parantaminen urakkana. Toisen kulkuväylän levennys ja opasteiden korjaus/uusiminen 2022 Porrashuoneen välisten valaisimien uusiminen LED-valaisimiksi (sekä autokatoksen päätyyn lisätty uusi valaisin)
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
sähkökiuas
Asumistyyppi
Vuokra
Kohde on
Osakehuoneisto
Vapautuu
1.11.2024

Hinta

Vuokra
790 €
Vuokra-aika
Toistaiseksi voimassa oleva. Ensimmäinen mahdollinen irtisanomispäivä 11 kuukauden kuluttua sopimuksen alkamisesta.

Asuinkustannukset

Vesimaksu
20 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
oma mittari
Muut kustannukset
Muut maksut: Vesimaksu on ennakkomaksu ja tasataan kulutuksen mukaan. Vuokralainen vastaa ylimenevästä osuudesta. (Vesimaksu 20€/kk per henkilö)

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Tampereen Sateenkaari
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Huoneistojen lukumäärä
46
Kerroksia
8
Hissi
Kyllä
Rakennusmateriaali
betoni
Kattomateriaali
Huopa
Kattotyyppi
Pulpetti
Energialuokka
D2013
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Tontin omistus
Vuokralla
Kiinteistönhoito
huoltoyhtiö
Isännöinti
Retta Services Oy
Lämmitys
kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, Huoneistokohtaiset varastot.
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: parketti. Pesutiloissa: laatta. Olohuoneessa: parketti. Makuuhuoneessa: parketti. Saunassa: laatta. Seinät: Keittiössä: maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu. Saunassa: puu.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset