Etusivu Vuokrattavat kohteet 47.5 m² Possentie 2 B, 13200 Hämeenlinna 2h+kt+s+lasitettu p. – Oikotie 22048800

810 € 47,5 m²

Possentie 2 B, Keinusaari, Hämeenlinna 2h+kt+s+lasitettu p.

Asuntokanava | Tampere

Rantatie 53 LT 2, 33250 Tampere

Vuokra
810 €
Asuinpinta-ala
47,5 m²
Huoneita
2
Kerros
2
Rakennusvuosi
2023
Kaupunginosa
Keinusaari
Kaupunki
Hämeenlinna

Vuokrataan 1.10. vapautuva kaksio Hämeenlinnan Keinusaaresta!

Tässä toisen kerroksen kauniissa kaksiossa on avarat ja valoisat oleskelutilat. Oleskelutiloista kulku lasitetulle parvekkeelle. Asunnossa hyvin säilytystilaa (eteisen vaatehuone, liukuovellinen peilikaapisto ja kaapistot makuuhuoneessa). Oma sauna ja tilava kylpyhuone tuovat arkeen luksusta. Laajakaistayhteys sisältyy vuokraan.

Hämeenlinnan Tempo on suositun Asemanrannan neljäs asuintalo sujuvan arjen ja liikkumisen aitiopaikalla. Modernit ja valoisat kaupunkikodit ovat aivan rautatieaseman naapurissa, silti Vanajaveden ranta ulkoilumahdollisuuksineen on ihan lähellä. Talon toisella puolella on Mensanaukio ja toisella puolella vehreä ja suojaisa yhteispiha oleskelu- ja leikkipaikkoineen.

Hämeenlinnan Asemanranta on sijainniltaan täysin ainutlaatuinen alue. Uutta kaupunginosaa ympäröi yhdeltä suunnalta kantakaupunki, toiselta rautatieasema, kolmannelta kansallinen kaupunkipuisto ja neljänneltä Vanajaveden ranta. Hämeenlinnan kulttuurin keskus, Verkatehtaan alue, on sekin aivan Asemanrannan vieressä. Harrastusmahdollisuudet alkavat kotiovelta. Vanajaveden ranta on luonnonmukainen viheralue ulkoilureitteineen, uimarantoineen ja vesiurheilumahdollisuuksineen. Läheisyydessä rautatieasema ja paikallisbussit kulkevat aivan taloyhtiön läheltä.

Järjestämme asuntoesittelyt asuntohakemusten perusteella, hakemus ei ole sitova. Hakemuksen voi jättää kotisivuiltamme www.asuntokanava.fi.

Luottotiedot tarkistetaan ennen vuokrasopimuksen solmimista. Uudella asukkaalla tulee olla sopimuksen alkaessa vuokrakohteeseen tehty vastuuosan sisältävä kotivakuutus sekä vaadittavat vakuudet.

Iloisin terveisin Asuntokanava
vuokraus.tampere@asuntokanava.fi
010 411 9910

Perustiedot

Sijainti
Possentie 2 B, 13200 Hämeenlinna
Kaupunginosa
Keinusaari
Kohdenumero
21601821
Kerros
2 / 5
Asuinpinta-ala
47,5 m²
Tontin pinta-ala
1 013 m²
Kokonaispinta-ala
47,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
isännöitsijäntodistuksen mukainen
Huoneiston kokoonpano
2h+kt+s+lasitettu p.
Huoneita
2
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Taloyhtiö valmistuu elokuussa 2023.
Lisätietoa vapautumisesta
01.10.2024 mennessä
Keittiön varusteet
Liesi: induktio, erillisuuni, liesitaso. Työtasot: laminaatti. Kylmäsäilytys: jääkaappi/pakastin. Varustus: liesikupu, mikroaaltouuni, astianpesukone. Välitilassa valkoinen alumiinilevy. Seinäkaappien pohjassa led-valonauha.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tyyppi: lasitettu, ulostyönnetty.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Allaskaappi vetolaatikoilla. Kylpyhuoneen katto tervaleppää. Varustus: suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Saunan lauteet ja katto tervaleppää. sähkökiuas
Asumistyyppi
Vuokra
Kohde on
Osakehuoneisto
Vapautuu
1.10.2024

Hinta

Vuokra
810 €
Vuokra-aika
Toistaiseksi voimassa oleva. ensimmäinen mahdollinen irtisanomisaika 11kk hallinnan siirtymispäivästä

Asuinkustannukset

Vesimaksu
20 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
oma mittari
Muut kustannukset
Muut maksut: Vesi; vesimaksuennakko 20€/kk/hlö, tasataan vastaamaan kulutusta taloyhtiön kulloinkin perimän hinnan ja rytmin mukaisesti. Käyttösähkö; vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Hämeenlinnan Tempo
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2023
Huoneistojen lukumäärä
36
Liikehuoneistojen lukumäärä
2
Kerroksia
5
Hissi
Kyllä
Rakennusmateriaali
betoni
Kattomateriaali
Kumibitumikate
Kattotyyppi
Tasakatto
Energialuokka
B2018 Energiatodistuksen viimeinen voimassaolopäivä 29.3.2029.
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
1 013 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
huoltoyhtiö. Kiinteistönhoidon lisätiedot: JSM Kiinteistöhuolto Oy Rastikaari 35 14200 Turenki
Isännöinti
Isännöinti Kuvaja Oy Sibeliuksenkatu 17 13100 Hämeenlinna Isännöitsijä Natalia Hakkarainen 03615660 Sibeliuksenkatu 17 Lh 1 13100 Hämeenlinna
Kaavoitustiedot
Hämeenlinnan kaupunki, p. 03 621 3370
Lämmitys
kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot, lastenvaunuvarasto. Taloyhtiössä muuta: Taloyhtiö liitetään vesihuolto-, kaukolämpö-, viilennys-, sähkö- sekä kaapeli-tv-verkkoihin. Lämmönjakelu toteutetaan vesikiertoisella patterilämmityksellä. Kylpyhuoneet ja saunat varustetaan asukkaan säädettävissä olevalla sähköisellä mukavuuslattialämmityksellä. B- ja C-portaan asunnoissa on keskitetty ilmanvaihtojärjestelmä, joka hyödyntää kesäaikaan viilennystä, jonka ansiosta rakennuksen tuloilma pysyy kuivempana ja viileämpänä. Rakennuksen porrashuoneissa on automaattioviset hissit ja asunnot on varustettu ovipuhelinjärjestelmällä. Taloyhtiössä on 25 megan nettiyhteys ja kaapeli-tv. Kodissasi on myös Wifi-reititin.
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: parketti. Pesutiloissa: laatta. Olohuoneessa: parketti. Makuuhuoneessa: parketti. Saunassa: laatta. Seinät: Keittiössä: maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu. Saunassa: kaakeli.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset