Etusivu Vuokrattavat kohteet 56 m² Anjalankatu 7 A, 24100 Salo 2h+k+kph – Oikotie 22022382

660 € 56 m²

Anjalankatu 7 A, Moisio, Salo 2h+k+kph

Vuokra
660 €
Asuinpinta-ala
56 m²
Huoneita
2
Kerros
1
Rakennusvuosi
1984
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Moisio
Kaupunki
Salo

Talon ensimmäisen kerroksen siistikuntoinen ja viihtyisä koti.

Kodissa on vaaleat laminaattilattiat, ja tyylikäs kylpyhuone on laatoitettu. Kylpyhuoneessa on mm. sadesuihku, sekä siellä on myös liitännät pyykinpesukoneelle. Taloyhtiössä on myös pesutupa ja sauna, jotka sijaitsevat samassa rapussa. Saunaa saa lämmittää vapaasti omien aikatalulujen mukaan!

Kodin kaikki ikkunat ovat lännen suuntaan takapihalle päin, ja ikkunoissa on sälekaihtimet. Kodin keittiössä on kivasti kaappitilaa, ja siellä on tilaa myös ruokapöydälle. Säilytystilaa vaatteille on olohuoneen puolella liukuovikaapistossa, sekä lisäksi eteisessä ja makuuhuoneessa on komerot.

Lähistöllä sijaitsee mm. ruokakauppoja, ja torille ja keskustaan on alle kilometrin matka. Alueella sijaitsee myös koulu, ja urheilumahdollisuudet ovat hyvät.

Uutta nousuaan tekevästä ja jatkuvasti kehittyvästä Salosta löytyy laadukkaat palvelut terveydenhuollosta kouluihin, päiväkodeista aina ammattikorkeakoulutukseen saakka, jonka lisäksi kaupungissa riittää monipuolista luontoa kauniine vesistöineen.

Salosta on näppärät kulkuyhteydet niin kaupungin sisällä kuin muuallekin Suomeen; Turkuun matkaa on vain 51 km ja Helsingin sykkeeseen noin 115 km.

Liikunta- ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia on tarjolla monipuolisesti perinteisistä palloilulajeista aina skeittaukseen ja luonnossa reippailuun sekä kulttuurikohteisiin. Paikalliset ovatkin ylpeitä menestyvistä koripallo- ja lentopallojoukkueistaan. Penkkiurheilun lisäksi suosittelemme vierailemaan esimerkiksi Teijon kansallispuistossa sekä mukaansatempaavissa teatterinäytöksissä.

Asuminen Salossa on väljää, joten omaa tilaa riittää. Muita Salossa asumisen vahvuuksia ovat lyhyet välimatkat, elävät kylät sekä vehreä ilmapiiri.

Huom! Yhden kuukauden vakuuden voit useimmiten niin halutessasi korvata Takausvakuudella, jonka yhtenä kertamaksuna maksettava kustannus on 118,80 euroa.

Hae tätä asuntoa kätevästi osoitteessa www.asuntohakemus.fi
Hakemus ei ole sitova. Alustava vuokralaisvalinta tehdään hakemusten perusteella. Asuntoa on mahdollista käydä katsomassa ennen lopullista vuokrauspäätöstä tai esittely voidaan järjestää myös videopuhelun välityksellä.

If you are interested, submit the application through www.asuntohakemus.fi

Perustiedot

Sijainti
Anjalankatu 7 A, 24100 Salo
Kaupunginosa
Moisio
Kohdenumero
10161794
Kerros
1 / 3
Asuinpinta-ala
56 m²
Kokonaispinta-ala
56 m²
Huoneiston kokoonpano
2h+k+kph
Huoneita
2
Kunto
Hyvä
Keittiön varusteet
Jääkaappi-pakastin, liesituuletin, sähköliesi
Kylpyhuoneen varusteet
Allaslaatikosto, käsisuihku, laatoitettu, lattialämmitys, peili, pesukoneliitäntä, pyyhekuivain, suihku, suihkuseinä. Lisätietoja: Talossa pesutupa, 2€/krt, muutaman portaan päässä.
Säilytystilat
Varastotilat: Kellarikomero, vinttikomero, Lisätietoa pysäköinnistä: Taloyhtiöllä ei ole ollenkaan autopaikkoja. Läheisen koulun parkkipaikkaa voi käyttää. (09/2024)
Tulevat remontit
Kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavien viiden (5) vuoden aikana: - Julkisivun ja parvekkeiden kunnostus ja maalauksen selvittely ja kuntoarvio 2024 - Huoneistojen ulko-ovet ja lukostot - Katon kunnon tarkkailu ja tarvittaessa korjaus - Märkätilojen kosteusmittaukset ja huonokuntoisten pesuhuoneiden korjaukset tarpeen mukaan 2023-2028 - Rapun muovilistojen uusiminen 2024
Asumistyyppi
Vuokra
Lisätiedot
Esteetön: Ei, Ikkunoiden ilmansuunnat: länsi
Kohde on
Osakehuoneisto
Vapautuu
1.10.2024

Hinta

Vuokra
660 €
Vuokra-aika
Toistaiseksi voimassaoleva - Ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamispäivä on 11 kuukauden kuluttua vuokrasopimuksen alkamisesta, minkä jälkeen irtisanomisajan alkamispäivä on irtisanomiskuukauden viimeinen päivä.

Asuinkustannukset

Vesimaksun lisätiedot
Vesi: Kulutuksen mukaan
Muut kustannukset
Internet-yhteys: Taloyhtiön internet-yhteys: hinta 0,00 €/kk, Lisätietoja internet-yhteydestä: Valokuitu Lounea 100M, Sähkösopimus: Vuokralainen tekee, Lämmitys sisältyy vuokraan

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
As Oy Anjalantie 7
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
1984
Kerroksia
3
Hissi
Ei
Energialuokka
Ei lain ed. e-tod.
Lämmitys
Kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Pintamateriaalit
lattiat viinylankkua ja tapetoidut/maalatut seinät.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset