Etusivu Vuokrattavat kohteet 74.5 m² Karvataskunkatu 14 B, 20610 Turku 3h+k+kph+lasitettu p – Oikotie 22007299

748 € 74,5 m²

Karvataskunkatu 14 B, Varissuo, Turku 3h+k+kph+lasitettu p

Vuokra
748 €
Asuinpinta-ala
74,5 m²
Huoneita
3
Kerros
5
Rakennusvuosi
1978
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Varissuo
Kaupunki
Turku

Viihtyisä ja tilava kulmahuoneisto vehreällä sijainnilla.

Asunnon kätevä pohjaratkaisu tekee siitä toimivan kokonaisuuden. Olohuone sijaitsee huoneiston perällä ja suuresta ikkunasta tulvii mukavasti valoa asuntoon. Käynti asunnon kahteen makuuhuoneeseen löytyy eteisestä vierestä. Makuuhuoneissa on kaapistot ja ulko-oven vieressä sijaitseva vaatehuone tuo lisää säilytystilaa huoneistoon. Kylpyhuone on siistissä kunnossa ja sieltä löytyy liitäntä pesukoneelle.

Asunnon keittiö on tilava ja sinne mahtuu sijoittamaan myös ruokailuryhmän. Keittiöstä löytyy erinomaiset kodinkoneet astianpesukoneesta tilavaan jääkaappipakastimeen. Kaapistot ovat kauniin valkoiset ja säilytystilaa riittää. Keittiön perältä on käynti asunnon lasitetulle parvekkeelle, josta rauhallinen näkymä taloyhtiön ympäristöön.

Taloyhtiö sijaitsee lähellä Varissuon keskustaa ja kaupat ja muut palvelut löytyvät läheltä. Asunnolta hyvät kulkuyhteydet myös Turun keskustaan.

Varissuon alueelta löytyvät monipuoliset ja kattavat palvelut. Varissuon kauppakeskuksessa on monipuolisesti liikkeitä, apteekki, kuntosali ja ravintoloita. Alueella löytyy myös päivittäistavarakauppoja, terveyskeskus ja kirjasto. Sijainti on hyvien kulkuyhteyksien päässä Turun keskustasta.
Perheen lapsia ajatellen on päiväkoteja sekä Varissuon peruskoulu ja lukio.

Urheilemaan pystyy monipuolisesti, sillä alueelta löytyvät tenniskenttä, jalkapallokenttä, kuntoranta sekä Varissuon jäähalli. Ympäristöstä löytyy myös kävely- ja pyöräilyreittejä sekä kivasti metsää lenkkeilyyn ja ulkoilemiseen. Muutaman kilometrin päässä on Littoisten järvi, jonka uimarannalla voi viettää kesäpäivää. Järven välittömässä läheisyydessä on myös suosittu luontopolku, joka kulkee rannan tuntumassa.

Hae tätä asuntoa kätevästi osoitteessa www.asuntohakemus.fi
Hakemus ei ole sitova. Alustava vuokralaisvalinta tehdään hakemusten perusteella. Asuntoa on mahdollista käydä katsomassa ennen lopullista vuokrauspäätöstä tai esittely voidaan järjestää myös videopuhelun välityksellä.

If you are interested, submit the application through www.asuntohakemus.fi

Perustiedot

Sijainti
Karvataskunkatu 14 B, 20610 Turku
Kaupunginosa
Varissuo
Kohdenumero
10161174
Kerros
5 / 6
Asuinpinta-ala
74,5 m²
Kokonaispinta-ala
74,5 m²
Huoneiston kokoonpano
3h+k+kph+lasitettu p
Huoneita
3
Kunto
Hyvä
Keittiön varusteet
Astianpesukone, jääkaappi-pakastin, keraaminen liesi, liesikupu
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Parvekkeen ilmansuunta: Länsi. Parveke on lännen suuntaan. Kulmahuoneisto, jossa ikkunoita myös sisäpihan suuntaan.
Kylpyhuoneen varusteet
Allaskaappi, peilikaappi. Lisätietoja: Suihkuovet
Säilytystilat
Varastotilat: Kellarikomero, kylmäkomero
Tulevat remontit
Piha: Viheralueen ja istutusten parantaminen: jätepisteen siirtäminen, Parvekkeet: Parvekelasien huolto ylläpitokorjauksia tarpeen mukaan, Ikkunat ja ulko-ovet: Ikkunoiden ja ovien kunnostuksia/uusimisia ja ylläpitokorjauksia, Katto: Vesikatto uusittu 2015; ylläpitohuolto, Huoneistojen märkätilat: Tarpeen mukaan, Yleiset tilat: Ylläpitokorjauksia, Lämmitysjärjestelmä: Patteriventtiilien ja linjasulkuventtiilien uusimisen suunnittelu, Vesi- ja viemärijärjestelmä: Putkien kuntotutkimuksen raportin toimenpide-ehdotuksia huomioiden; ylläpitokorjauksia, Ilmanvaihto: Ilmanvaihdon laadun seuranta, korvausilmaventtiilien suodattimien uusinta, Sähkö- ja tietojärjestelmä: Ylläpitokorjauksia; huoneistokohtaisten palovaroittimien asennus, Hissit: Ylläpitokorjauksia Tutkimukset: Peruskuntoarvio; putkien kuntotutkimus.
Asumistyyppi
Vuokra
Lisätiedot
Ikkunoiden ilmansuunnat: pohjoinen, länsi
Kohde on
Osakehuoneisto
Vapautuu
1.10.2024

Hinta

Vuokra
748 €
Vuokra-aika
Toistaiseksi voimassaoleva - Ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamispäivä on 11 kuukauden kuluttua vuokrasopimuksen alkamisesta, minkä jälkeen irtisanomisajan alkamispäivä on irtisanomiskuukauden viimeinen päivä.

Asuinkustannukset

Vesimaksun lisätiedot
Vesimaksu: 20.00 €/kk/hlö
Muut kustannukset
Sähkömaksuennakko: 30,00 €/kk, Sähkömaksu tasataan vastaamaan todellista kulutusta, Internet-yhteys: Taloyhtiön internet-yhteys: hinta 0,00 €/kk, Lisätietoja internet-yhteydestä: Telia 10M, Lämmitys sisältyy vuokraan

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
As Oy Krööpilänpuisto
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
1978
Kerroksia
6
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Energialuokka
E2013
Energiatodistus
Kyllä
Lämmitys
Kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
kerhohuone, kuivaushuone, kuntosali, mankeli, taloyhtiösauna, ulkoiluvälinevarasto

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset