Etusivu Vuokrattavat kohteet 208 m² Tyrynkuja 63, 31340 Tammela 5h + k+ s – Oikotie 21953278

1 300 € 208 m²

Tyrynkuja 63, Porras, Tammela 5h + k+ s

Jani Hirsimäki
Jani Hirsimäki

040 7733430

Vuokra
1 300 €
Asuinpinta-ala
208 m²
Huoneita
5
Rakennusvuosi
1997
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Porras
Kaupunki
Tammela

Vuokrattavana Kuivajärven rannalla, kauniilla 3604 m²:n rantatontilla 1997 valmistunut rinneratkaisuna toteutettu omakotitalo, jossa tilaa 208 m²/ 243 m².

Nyt ollaan Albert Edelfeltin maalaamissa maisemissa - Kaukolanharju auringonlaskun aikaan on maalattu läheisestä Kaukolan näkötornista. Rantaviivaa Kuivajärveen 70 m, hyvä uimasyvyys. Talosta löytyy olohuone, jatkeena ruokailuhuone, keittiö, 3 makuuhuonetta, wc, vaatehuone, pukuhuone/ khh, pesuhuone/wc, sauna, varasto ja säilytystilaa. Terassi ja 2 talon levyistä parveketta järven suuntaan. Todella hyvin rakennettu talo ja harvinainen sijainti. Kuivajärvellä on paljon suojelualueita, joten asutusta ja mökkejä on vähän. Oman rannan lisäksi vesioikeuksia. Tammelan keskustaan n.10 km, Forssaan n. 18 km, reilu tunnin ajomatka pääkaupunkiseudulle. kotivakuutus vastuuvakuutuksella vaaditaan, luottotiedot tarkistetaan ja lemmikeistä neuvotellaan.

Perustiedot

Sijainti
Tyrynkuja 63, 31340 Tammela
Kaupunginosa
Porras
Kohdenumero
21953278
Asuinpinta-ala
208 m²
Kokonaispinta-ala
243 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Rinnetalo, jossa tilat kolmessa kerroksessa. Asuinkerroksessa olohuone, ruokailu, keittiö, eteinen, wc ja vaatehuone, 87 m². Alakerrassa takkahuone, kodinhoito, pesuhuone/wc, sauna, työhuone, tekninen tila ja lämmin iso varasto, 87 m². Yläkerrassa yhtenäisistä makuuhuonetilaa, yli 160 cm, 34 m², lisäksi matalaa, alle 160 cm, 35 m². Talon pinta-ala 208 m²/243 m². Lisäksi terassi, kahdessa kerroksessa talon levyinen parveke ja sisääntulokuisti. Rannassa grillikota.
Huoneiston kokoonpano
5h + k+ s
Huoneita
5
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Siisti, hyväkuntoinen.
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan.
Keittiön varusteet
KEITTIÖ: Tilava Puustellin keittiö, jossa paljon säilytystilaa, laskutilaa ja saareke. Puunväriset keittiökaapistojen rungot, vaalean harmaat ovet, vaaleat välitilalaatat. Jää/viileäkaappi ja pakastintornit, mikro, liesi, huuva ja astianpesukone. OLOHUONE: Todella tilava olohuone, jossa laminaattilattia, seinissä puolipaneeli ja valkoiseksi maalattua lasikuitutapetti, vetoniitti katto. Varaava vuolukivitakka antaa lämpöä ja luo tunnelmaa. Ruokailutila on olohuoneen jatkeena ja huikeat maisemat näkyvät molempiin yhtenäisiin tiloihin. Olohuoneesta pääsee koko talon levyiselle parvekkeelle nauttimaan järvinäköalasta. MAKUUHUONEET: Yläkerrassa yhtenäistä tilaa ja uloskäynti parvekkeelle. Seinät on laskettu sivuilta alas asti. Lattiassa parketti ja katto/seinät maalattu levy. Ilmalämpöpumppu huolehtii viilennyksestä tarvittaessa. Alakerran takkahuone ja työhuone toimivat myös mainiosti makuuhuoneina. Molemmissa oma uloskäynti. TAKKA- JA TYÖHUONE: Alakerran takkahuoneessa laatta lattiassa, seinissä ja katossa hirsipaneelit. Koko alakertaa lämmittää massiivinen vuolukivitakka. Takkahuoneesta kulku terassille ja siitä portaita rantaan. Viereisessä työhuoneessa laattalattia ja seinissä maalattu lasikuitutapetti. Kulku ulos, tekniseen tilaan ja varastoon. SAUNAT: Saunassa vuolukivinen seinään asennettu sähkölämmitteinen kiuas. Lattia laatoitettu ja seinissä hirsipaneeli lämmitettävä kiuas. PESU- JA WC TILAT: Tilava pesuhuone, jossa laattalattia, seinät kaakeloidut ja paneelikatto. Varusteina käsienpesuallas, wc-istuin ja suihku. Yläkerrassa toinen wc sisääntulon lähellä, jossa laattalattia, seinissä kaakelit, käsienpesuallas kaappeineen ja peilikaappi. KODINHOITO: Pesuhuoneeseen mennään pukuhuoneen kautta, joka myös toimii kodinhoitohuoneena, tai tilana. Täälläkin on laattalattia ja seinissä kaakelit. Tästä tilasta päästää takkahuoneeseen ja suureen, lämpimään varastoon. SÄILYTYSTILAT: Vaatehuone ja alakerrassa suuri, lämmin varasto, jossa sijaitsee myös keskuspölynimurin kone ja ParmAirin ilmanvaihtokone. Täällä myös kaappitilaa. Työhuoneesta pääsee myös tekniseen tilaan. Reilun kokoinen tuulikaappi, jossa laattalattia. TERASSI / PARVEKE: Alakerrassa katettu talon levyinen terassa, jossa kiva vilvoitella saunan jälkeen ja siitä myös portaat laiturille. Asuinkerroksessa ja yläkerrassa myös talon levyiset parvekkeet.
Palvelut
Portaassa on oma koulu ala-asteikäisille. Tammelan keskustaan n.10 km, Forssaan noin 18 km, Venesillan leirintäalueelle, jossa kesäravintola 5 km. Saaren kansanpuistoon 3 km ja siellä on Lounais-Hämeen Pirtti, jossa hyvä ruoka. Tien toisella puolella Kaukolan näkötorni. Helsinkiin kantatie 54 kautta reilun tunnin ajomatka.
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Vuokra
1 300 €
Vuokra-aika
Toistaiseksi voimassa oleva

Asuinkustannukset

Vesimaksun lisätiedot
Oman kulutuksen mukaan. Sähkönkulutus 2024 tammi-huhtikuussa 8240 kWh, sisältää käyttösähkön.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
1997
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Valu, teräsbetonilaatta, alakerta harkoista muurattu, ala- ja välipohja betonilaatalla, yläpohjassa vahva ääneneristys. Teräspilari runko, lautaverhous. Harjakatto peltikatteella. Kaikissa märkätiloissa on vesieristeet. Kahdessa alimmassa kerroksessa lattialämpö.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Kaavoitustiedot
Kohde sijaitsee Tammelan kunnan Portaan kylässä, Kuivajärven rannassa, yleiskaava-alueella.
Lämmitys
Molemmissa kerroksissa varaavat vuolukivitakat. Varaava lattialämmitys sähköllä asuin- ja alakerrassa, yläkerrassa varoiksi patterit. Yläkerrassa ilmalämpöpumppu viilennykseen. ParmAir, ilmanvaihtokone. Lähes joka huoneessa oma termostaatti lattialämmölle.

Tilat ja materiaalit

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset