Etusivu Myytävät kohteet 82 m² Marinportti 5 B, 02320 Espoo 3-4 h, kt, erill. wc, kph/wc, s, lasitettu parveke (yj. 4h+kt+s) – Oikotie 21237668

448 000 € 82 m²

Marinportti 5 B, Kivenlahti, Kiviruukki, Espoo 3-4 h, kt, erill. wc, kph/wc, s, lasitettu parveke (yj. 4h+kt+s)

Bo LKV | Espoo

www.bo.fi

Piispanportti 11, 02240 Espoo

Christina Tapojärvi
Christina Tapojärvi

044 977 7764

Velaton hinta
448 000 €
Hoitovastike
328 € / kk
Asuinpinta-ala
82 m²
Huoneita
4
Kerros
5
Rakennusvuosi
2020
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Kivenlahti, Kiviruukki
Kaupunki
Espoo

Uniikki unelma meri- ja satamanäköaloin!

Tämä asunto on laajasti upgreidattu jo rakennusvaiheessa. Pintamaterialit ovat hyvin laadukkaita, esimerkiksi saunaosaston ja erillisen wc:n seinälaatat ovat reflektoituja ja kooltaan 50x100 cm. Väliovet ovat erittäin tyylikkäät saarniviiluiset desibeliovet, jotka sointuvat hyvin yhteen Kärsin harjatun ja lakatun tammilankkuparketin kanssa.

Puustellin yksilöllisesti suunnittelema mattamusta keittiö on moderni. Niemeke jakaa kivasti tilaa olohuoneeseen ja levennetyn pöytätason ääreen voi istahtaa baarijakkaroin maistelemaan kotikokin luomuksia. Avoin tila, jossa yhdistyy keittiö, ruokailutila ja olohuone.

Makuuhuoneita on kaiken kaikkiaan kolme. Päämakuuhuoneen viereisestä huoneesta on tehty tilava pukeutumishuone, mikä on helppo palauttaa tarvittaessa entiselleen makuuhuoneeksi, sillä ovi on paikoillaan. Päämakuuhuoneeseen tulee kaupan mukana LG:n 55 " televisio kaukosäädettävine kattotelineineen. Makuuhuoneissa ja eteisessä on liukulaseilla varustetut kiinteät vaatekaapistot. Säilytystilaa on reilusti.

Etelään suuntaavalta asunnon levyiseltä, tilavalta parvekkeelta on esteettömät näköalat ympäristöön, aina merelle ja Marinsatamaan asti. Täällä on helppo viihtyä ympäri vuoden. Talvella langattoman ja kaukokäyttöisen infrapunalämmittimen ansiosta ja kesällä saa vedettyä tarvittaessa aurinkosuojarullaverhot alas.

Meri on läsnä niin veneilijälle, saaristolaivareissuista pitävälle tai vaikka uimarille. Kaikki tämä vaivattomasti tien toisella puolen.

Syksyllä 2024 valmistuu liikenneympyrän toiselle puolelle Hybridiarena, joka on liikunta-, kulttuuri- ja tapahtuma-areena. Se tarjoaa tuhansille ihmisille päivittäisen kohtaamispaikan sekä digitaalisen ja fyysisen tapahtuma-alustan yrityksille. Sujuvat liikenneyhteudet omalla autolla Länsiväylää pitkin ja julkisilla niin bussilla kuin metrollakin.

Yhtiö sijaitsee valinnaisella vuokratontilla, mutta tämä asunto on lunastanut tonttiosuutensa omaksi.

Toista tällaista ei ole. Esittelen tämän timantin sinulle yksityisnäytöllä. Varaa pian oma aikasi.

Myynti ja esittelyt:

CHRISTINA TAPOJÄRVI
LKV, LVV, KIAT, SISUSTUSSTAILAAJA, PARTNER
SKVL Laatuauktorisoitu kiinteistönvälittäjä
044 977 7764 | christina@bo.fi

MUTKATONTA ASUNTOKAUPPAA ASIANTUNTEVALLA JA NAPAKALLA OTTEELLA.
Mielelläni autan sinuakin kodinvaihdossa yli 17 vuoden vankalla kokemuksella. Olethan yhteydessä.

Perustiedot

Sijainti
Marinportti 5 B, 02320 Espoo
Kaupunginosa
Kivenlahti, Kiviruukki
Kohdenumero
20733642
Kerros
5 / 8
Asuinpinta-ala
82 m²
Tontin pinta-ala
4 202 m²
Kokonaispinta-ala
82 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
Huoneiston kokoonpano
3-4 h, kt, erill. wc, kph/wc, s, lasitettu parveke (yj. 4h+kt+s)
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Teetetty runsaasti erittäin laadukkaita muutostöitä rakennusvaiheessa.
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Liesi: erillisuuni, liesitaso. Työtasot: kivi. Kylmäsäilytys: jääkaappi/pakastin. Varustus: liesikupu, mikroaaltouuni, astianpesukone, kiinteät valaisimet. Keittiön altaan Oras ammattihana. Puustellin kiintokalusteet. Mittatilauksena teetetty niemeke.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tyyppi: lasitettu, ulostyönnetty. Suunta: etelä
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Kylpyhuone / Sauna 50x100 seinälaatoitus rektifioitu laatta. Varustus: suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto. Erillisen WC:n kuvaus: Erillis wc 50x100 cm seinälaatoitus rektifioitu laatta musta graniitti. Peili. Varustus: lattialämmitys, bidee-suihku.
Tulevat remontit
Kunnossapidon periaateohjelma vuosille 2023 – 2026 - Huoneistojen ja yleisten tilojen paloilmaisimien paristojen uusiminen, 115 kpl - Jäte- ja sadeveden piha- ja pohjaviemärien painehuuhtelu, 5 vuoden välein - Salaojien painehuuhtelu, 5 vuoden välein - Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö, 5 vuoden välein Kunnossapidon periaateohjelma vuosille 2027 – 2031 - Jäte- ja sadeveden piha- ja pohjaviemärien painehuuhtelu - Salaojien painehuuhtelu - Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus ja säätö - Energiatodistuksen uusiminen. Laaditaan uusi 10 vuoden energiatodistus viimeistään 17.6.2028. - Parvekelasien huolto. Kaikki parvekkeet on lasitettu jo rakennusvaiheessa, joten parvekelasit kuuluvat taloyhtiön vastuulle. Tehdään tarvittaessa parvekelasien huolto.
Tehdyt remontit
TALOYHTIÖSSÄ: 2022 Porrashuoneiden paikkakunnostus eli muuttojen aiheuttamien jälkien korjaus. 2022 Takuun piiriin kuuluvien vikojen ja puutteiden korjaukset. 2022 Keskusilmanvaihtolaitteiden ja porrastilojen ilmanvaihto-laitteiden ilmansuodattimien vaihto (kaksi kertaa vuodessa) 2022 Jäähdytyslaitteiden määräaikaistarkastus (vuoden välein) 2022 Ilmanvaihdon palopeltien toimintatarkastus (joka vuosi)
Näkymät
Avarat näkymät merelle ja satamaan.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Yhtiö sijaitsee valinnaisella vuokratontilla. Tämän asunnon osalta tonttiosuus on lunastettu omaksi. Muuta kauppaan kuuluvaa: Makuuhuoneen kaukosäädettävä TV:n kattoteline ja 55 ” LG QLed TV. Kaikki väliovet saarnivaakaviilu, desibeliovet. Vaatekaapistoissa kiinteät kalusteet / liukulasit makuuhuone ja eteinen. Jäähdytyksellä varustettu Mitshubishi ilmalämpöpumppu. (Night position eli äänetön käynti tarvittaessa. Wifi -kaukokäyttö.) Parvekkeen infrapunalämmitin (langaton kaukokäyttö), termolankkulattia, aurinkosuojarullaverhot.
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
448 000 €
Myyntihinta
261 652,64 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
5 463,41 € / m²
Velkaosuus
186 347,36 €

Asuinkustannukset

Rahoitusvastike
1 281,69 € / kk
Hoitovastike
328 € / kk
Yhtiövastike
1 902,89 € / kk
Vesimaksu
22 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
henkilöluvun mukaan
Muut kustannukset
Muut maksut: Vesimaksu on ennakko, joka tasataan kerran vuodessa toteutuneen mukaiseksi. Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Kotivakuutusmaksut omien sopimusehtojen mukaisesti. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta hinnasta. Autopaikkavuokrat 100 €/kk. Yhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Luovutusrajoitus: Yj 17 § Lunastusmenettely koskee autopaikan, autotallin, venepaikan, autopihapaikan, autokatospaikan, moottoripyöräpaikan ja varaston hallintaan oikeuttavaa osaketta

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Espoon Neptunus
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2020
Huoneistojen lukumäärä
68
Kerroksia
8
Hissi
Kyllä
Kattomateriaali
bitumikermi
Kattotyyppi
Tasakatto
Energialuokka
B2018 Viimeinen voimassaolopäivä 18.6.2028
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Tontin koko
4 202 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
huoltoyhtiö. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Matinkylän Huolto Oy. Taloyhtiön piha-alueet Marinrannan Palvelu Oy.
Isännöinti
OIT Isännöinti Helsinki Oy, Jukka-Pekka Aho, helsinki@oit.fi, 09 3152 3900
Kaavoitustiedot
Tiedustelut: Espoon kaupunki, www.espoo.fi, 09 816 21
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
kaukolämpö koneellinen ilmanvaihto

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
Taloyhtiössä muuta: Väestönsuoja, huoneistokohtaiset varastot, lastenvaunuvarastot 2 kpl, pyörävarastot 2 kpl, kuivaushuone 2 kpl, saunaosastot 3 kpl (yhteiskäytössä), kuntosali. Asuntojen irtaimistovarastoja sijaitsee kellarikerroksessa, mutta pääosin irtaimistovarastot sijaitsevat kerrostasoilla. Jäteasemat 2 kpl, leikkipaikka, vierashuone, ulkoiluvälineiden huoltotila, pesula, kuivaushuone, monikäyttötilat 2 kpl ja Smartpost. Kaapelitelevisio, laajakaista DNA. Kulutetusta vedestä suoritetaan kerran vuodessa tasauslaskut Osakkeenomistajat ovat velvollisia huolehtimaan kustannuksellaan asuinhuoneistoihin kuuluvien parvekkeiden ja terassien huollosta ja hoidosta mm. huolehtimalla mahdollisen lumen ja jään sekä puiden lehtien yms. poistosta ko. alueilta asianmukaisesti siten, että ne eivät aiheuta vaurioita rakenteille. Yhtiökokous 12.4.2022 myönsi hallitukselle valtuudet enintään kahden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen perimiseen tai perimättä jättämiseen, taloudellisen tilan sitä edellyttäessä tai sen salliessa. Yhtiökokouksessa päätettiin yksimielisesti hakea tupakointikieltoa huoneistoparvekkeille ja -pihaterasseille. Rasitussopimukset: - kulkuoikeus (As. Oy Espoon Apollo, 049-34-68-9) - autopaikat (Koy Marinrannan Pysäköinti, 049-34-68-7) - jäteasemat 2 kpl - vierasautopaikat 10 kpl - leikkipaikka (As. Oy Espoon Apollo, 049-34-68-9) - saunaosasto (As. Oy Espoon Neptunus, A-porras) - saunaosasto (As. Oy Espoon Vesta, 049-34-68-13) - saunaosasto (As. Oy Espoon Notos, 049-34-68-16) - vierashuone, 23 m2 (As. Oy Espoon Notos, 049-34-68-16) - ulkoiluvälineiden huoltotila, 18 m2 (As. Oy Espoon Ceres, 049-34-68-14) - pesula, kuivaushuone, 2 monikäyttötilaa ja Smartpost (As. Oy Espoon Selene, 049-34-68-10).
Pintamateriaalit
Lattiamateriaalien kuvaus: Harjattu ja lakattu tammilankkuparketti (Kährs Snow White).. Lattia: Keittiössä: parketti. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: parketti. Makuuhuoneessa: parketti. Saunassa: laatta. Seinät: Keittiössä: maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu. Saunassa: puu.
Muut materiaalit
teräsbetoni

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset