Etusivu Myytävät kohteet 90 m² Rautaruukintie 7, 13300 Hämeenlinna – Oikotie 17307239

199 800 € 90 m²

Rautaruukintie 7, Käikälä, Pappila, Hämeenlinna

Merja Patrakka
Merja Patrakka

040 701 5249

Velaton hinta
199 800 €
Asuinpinta-ala
90 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennusvuosi
1952
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Käikälä, Pappila
Kaupunki
Hämeenlinna

Koti kutsuu!

Hurmaava koti kauniilla puutarhatontilla kutsuu sinua!

Astu sisään ja ihastu.

Kodissa on säilytetty vanhaa tunnelmaa ja lisätty aimoannos tätä päivää.
Alakerrassa hoituu saunominen ja pyykkihuolto sekä rentoutumiseen on mahtava huonetila mitä voi hyödyntää oman halunsa mukaan. Keskikerroksessa arjen hetket sujuvat tilavassa keittiössä, ruokailuhuoneessa ja olohuoneessa. Yläkerta on pyhitetty rauhoittumiselle.

Vuonna 1952 valmistunutta kotia on nykyisen omistajan toimesta laajasti saneerattu vuosina 1997-2021. Mm. käyttövesiputket, julkisivun maalaus, vesikatto, ikkunat, wc't, kodinhoitohuone, kylpyhuone ja sauna.

Kuntotarkastus on tehty 11.5.2023!

Isolla, omalla tontilla on tilaa vaikka mihin. Löylyt saa mukavasti tynnyrisaunassa, grillikodassa tai katoksessa hoituu päivän ruoat kätevästi ja päivän päätteeksi voi rauhoittua tilavalla, katetulla terassilla nauttien päivän aikaansaannoksista.

Jos omistat tai olet hankkimassa veneen, sille on oma paikka venevalkamassa. Mikäs sen hauskempaa kun voisi kaupunkiin mennä vesiteitse!

Koti kutsuu! varmasti.
Ota yhteyttä, sovitaan henkilökohtainen tutustuminen tähän ihanaan kotiin.

Perustiedot

Sijainti
Rautaruukintie 7, 13300 Hämeenlinna
Kaupunginosa
Käikälä, Pappila
Kohdenumero
80127582
Kerros
1 / 3
Asuinpinta-ala
90 m²
Tontin pinta-ala
2 769 m²
Kokonaispinta-ala
150 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneita
4
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Jääkaappi, erillinen pakastin, erillisuuni, astianpesukone, liesituuletin, liesi ja Puuhella, leivinuuni. Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti. Tilava keittiö, kahdella seinustalla ikkunat. Työtasot kolmella seinustalla, välitila laatoitettu, yksi taso jatkuu ruokapöytänä. Korkeat jääkaappi, pakastekaappi, keraaminen liesitaso, liesituuletin aktiivihiili suodattimella, erillisuuni, astianpesukone, leivinuuni, puuhella. Lattia laminaatti, seinät tapetoitu. Keittiöstä kulku huoneeseen jota käytetään ruokasalina, huoneessa on pönttöuuni yösähköllä, mahdollisuus lämmittää puilla poistattaessa sähkövarauksen.
Kylpyhuoneen varusteet
Suihku ja lattialämmitys. Pohjakerroksen kylpyhuone on remontoitu tyylikkääksi 2021. Pesuhuoneessa sadetinsuihku ja normisuihku. Ikkuna. Laatoitettu, lattialämmitys. Keskikerroksen wc´ssä suihkukaappi. WC (2): WC-istuin, suihku, suihkukaappi, lattialämmitys, peili, pesuallas ja allaskaappi. Keskikerroksen wc'ssä on pesuallaskaappi, peili sekä suihkukaappi. Yläkerran wc`ssä peili, allaskaappi. Molemmat tilat on laatoitettu. Lattialämmitys.
Säilytystilat
Kylmä ulkovarasto, kaapistot ja vinttikomero
Tehdyt remontit
Julkisivumaalaus 2021, sauna/psh/khh remontoitu kokonaan 2021, vesikatto uusittu 2020, wc/suihku 2012, ikkunat vaihdettu 2005, sisäkatot ja seinät remontoitu 2000-luvulla, käyttövesiputket 1997.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kiuas: Puukiuas. Saunan etuseinä / ovi tummaa lasia, puukiuas, muotoillut lauteet. Valot upotettu kalusteeseen. Remontoitu 2021. Lattialämmitys.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Sale, postiautomaatti 200m, K-market, posti 450m. Hätilän, Idänpään palvelut 5 km, keskustan palvelut 6 km. Käikälän ja Solvikin uimarannat.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
109-422-6-19

Hinta

Velaton hinta
199 800 €
Myyntihinta
199 800 €
Neliöhinta
2 220 € / m²
Kiinnitykset
Kiinnitykset: 160 600 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: Keskimääräinen sähkönkulutuskustannus on 233€/kk, perustuu viimeisen 12 kuukauden kustannuksiin, sisältäen sähkönenergianmaksun (kilowattitunnin hinta on ollut keskimäärin 10 senttiä) ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen ja sähköveron. Sähkön kustannukseen kuuluu lämmitys ja taloussähkö. Puita menee n 5 mottia/v, takan ja saunan kiukaan lämmitykseen. Käyttämällä varaavaa takkaa, pönttöuunia, leivinuuni/puuhellaa, ilmalämpöpumppuja, sähkönkulutus laskee merkittävästi. Vesi- ja jätevesi oman kulutuksen mukaan, puhtaanapito (roskistyhjennys) oman tyhjennyskerran mukaan.
Kiinteistövero
526,27 € / vuosi

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen kuvaus
Rakennuksessa 3 kerrosta. Pohjakerroksessa on sauna, pesuhuone, kodinhoitohuone, eteistila, tekninentila, viinikellari ja baarihuone (35m²). Pohjakerroksen pinta-alaa ei lasketa asuinhuonepinta-alaksi. Keskikerroksen sisäänkäynnissä on katettu terassi, kuistitila, eteistila, wc/suihku, olohuone, huone, keittiö. Yläkerrassa makuuhuone, toinen huone jota laajennettu, wc ja vinttitilaa yläkerran molemmin puolin. Pinta-ala n. 90 m² / 150m², Kohdetta ei ole tarkistusmitattu. Ulkorakennuksessa autokatos, autotalli, puuvarasto, varasto. Avoterassi, tynnyrisauna, pihamökki, grillikota, grillikatos, maitolaituri, varastotila. Oma venepaikka venevalkamassa Vanajan rannalla, n. 1 km.
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
1952
Kerroksia
3
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Puu ja betoni
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harjakatto
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Kiinteistön antennijärjestelmä
Antenni
Tontin koko
2 769 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
www.hameenlinna.fi
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet Linja-auto Rautaruukintiellä ja Harvialantielle 250m. Moottoritieliittymään 5 km. Rautatieasema n. 6 km.
Rakennusoikeus
200 m²
Kuntotutkimus
Kuntotutkimus tehty: 11.05.2023. Kosteustutkimus tehty: 11.05.2023. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Kuntotarkastusraportin saat luettavaksi välittäjältä.
Lämmitys
Kohteessa on sähkölämmitys. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Puu, Ilmalämpöpumppu

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Keskikerroksen ruokailuhuone, lattia laminaattia, seinät tapettia. Sisääntultaessa kuistihuone, tilaa pöydälle ja tuolille. Pohjakerroksessa iso tilava huone, jossa on baaritiski.
Keittiön lattia
Laminaatti
Keittiön seinä
Tapetti
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Yläkerrassa on tilava makuuhuone missä on yhden seinän pituinen liukuovikaapisto, osin peiliovilla. Viereinen huone jota on laajennettu, soveltuu toiseksi makuuhuoneeksi. Lattia laminaatti, alla puulattia. Seinät tapetoitu. Keskikerroksen olohuoneen ja keittiön välisen huoneen voi muuttaa makuuhuoneeksi.
Makuuhuoneen lattia
Laminaatti
Makuuhuoneen seinät
Tapetti
Kylpyhuoneen lattia
Laatta
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Olohuoneen varusteet
Olohuoneen valoisuuden antaa kaksi isoa ikkunaa. Varaava takka, lattia laminaattia, seinät tapetoitu.
Olohuoneen lattia
Laminaatti
Olohuoneen seinät
Tapetti

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset