Etusivu Myytävät kohteet 59.5 m² Valkamatie 14, 13300 Hämeenlinna 2h, k, wc/kph, s, terassi – Oikotie 22068193

139 000 € 59,5 m²

Valkamatie 14, Käikälä, Hämeenlinna 2h, k, wc/kph, s, terassi

Marika Tuomainen
Marika Tuomainen

040 705 4940

Velaton hinta
139 000 €
Hoitovastike
202,30 € / kk
Asuinpinta-ala
59,5 m²
Huoneita
2
Kerros
1
Rakennusvuosi
2011
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Kaupunginosa
Käikälä
Kaupunki
Hämeenlinna

Valoisa ja hyvin pidetty, vuonna 2011 valmistunut rivitalokaksio Käikälässä odottaa sinua!

Tämä kodikas päätyhuoneisto tarjoaa avaran pohjaratkaisun, jossa olohuone ja keittiö muodostavat yhtenäisen tilan. Ikkunat kolmelle eri ilmansuunnalle tuovat huoneistoon luonnonvaloa ja kodikkaan tunnelman. Olohuoneessa loimuava takka luovuttaa pehmeää lämpöä ja viihtyisyyttä erityisesti syksyn pimeneviin iltoihin. Makuuhuone on sijoitettu rauhallisen takapihan puolelle, joten kadulta mahdollisesti tulevat äänet eivät häiritse uniasi. Tilava kylpyhuone on suunniteltu toimivaksi, ja sinne saat mahtumaan hyvin myös kodinhoitohuoneen toimintoja.
Huoneiston levyinen aidattu terassi tarjoaa yksityisyyttä ja ensi kesänä voit sisustaa sen omaksi rentoutumispaikaksi, tai kesäkeittiöksi. Terassilta on lisäksi kulku takapihalle, jossa näkösuojaa tuo siellä oleva puu.

Asunto Oy Hämeenlinnan Kotivalkama on rakennettu omalle tontille vuonna 2011, se koostuu kahdesta erillisestä talosta ja viidestä asuinhuoneistosta. Yhtiö on velaton, ja sillä on vakaa taloudellinen tilanne. Tällä hetkellä yhtiöllä ei ole tiedossa suuria remontteja. Taloyhtiö on sähkölämmitteinen, ja tähän huoneistoon on asennettu muutostyönä ilmalämpöpumppu.

Käikälän viihtyisä ja rauhallinen asuinalue tarjoaa loistavat ulkoilumahdollisuudet ja peruspalvelut lähietäisyydellä. Solvikin uimaranta sijaitsee kadun toisella puolella, lyhyen kävelymatkan päässä, ja talvisin pääset rannalta 14 km pitkälle Katuman jääladulle. Alueen monipuoliset ulkoilureitit ja Mantereen linnavuori tarjoavat mahdollisuuden vaikkapa polkujuoksuun tai lyhyelle patikoinnille.
Sijainti on erinomainen myös kulkuyhteyksien osalta, alueelta on hyvät liikenneyhteydet niin omalla autolla, julkisilla kuin pyöräillenkin. Lähimmälle bussipysäkille kävelet vain pari minuuttia.

Olisiko tämä sinun uusi kotisi? Ota yhteyttä ja katsotaan sopiva aika, jolloin pääset tutustumaan tähän ihastuttavaan asuntoon!

Marika Tuomainen
Kiinteistönvälittäjä LKV, KiLAT

040 705 4940

marika.tuomainen@glik.fi

Esittelyt

Seuraavat esittelyt
su 22.09.2024 klo 12:00 - 12:30

Perustiedot

Sijainti
Valkamatie 14, 13300 Hämeenlinna
Kaupunginosa
Käikälä
Kohdenumero
21580352
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
59,5 m²
Tontin pinta-ala
1 524 m²
Kokonaispinta-ala
59,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen Yhtiöjärjestyksen mukainen huoneistotyyppi / -selitelmä on 2h+k+s
Huoneiston kokoonpano
2h, k, wc/kph, s, terassi
Huoneita
2
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Myyjät eivät ole itse asuneet huoneistossa joten esimerkiksi kodinkoneiden toimivuudesta ei ole tietoa. <br><br> llmalämpöpumpun asennuksesta, huollosta ja korjauksesta vastaa osakkeenomistaja nyt ja tulevaisuudessa. Osakkeenomistaja vastaa myös mahdollisista rakenteille aiheutuvista vahingoista.
Lisätietoa vapautumisesta
2 viikkoa kaupasta
Keittiön varusteet
Liesi: keraaminen, erillisuuni. Työtasot: laminaatti. Kylmäsäilytys: jääkaappi/pakastin. Varustus: liesituuletin, astianpesukone.
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: pesukoneliitäntä, wc-istuin, suihku, peili.
Säilytystilat
Kuvaus: Lämmin ulkovarasto 2 m2ulkovarasto
Tulevat remontit
Käynnistettävien toimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja rahoituksesta päätetään erikseen. Tämä kunnossapitotarveselvitys on käsitelty hallituksen kokouksessa 25.3.2024.<br> Tämä kunnossapitotarveselvitys on esitelty varsinaisessa yhtiökokouksessa.<br> 5-vuoden korjaustarvesuunnitelma 2024-2029<br> 2024 <br> Energiatodistuksen teettäminen<br> Märkätilojen silikonisaumausten uusiminen<br>
Tehdyt remontit
06/2021 ilmalämpöpumpun asennus TALOYHTIÖSSÄ: Asunto Oy Hämeenlinnan Kotivalkaman hallituksen kirjallinen selvitys suoritetuista korjauksista varsinaiselle yhtiökokoukselle 2024<br> 2023<br> As 3:n allaskaapin poistoviemäröinnin liitoksen vuodon aiheuttaman vesivahingon korjaus<br> 2022<br> Yläpohjan höyrysulkumuovien teippaus<br> Keittiön vesiputkien kannakointi<br> 2021<br> Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö<br> Yläpohjan höyrysulkumuovin teippaus korjaus<br>
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Saunasta ikkuna ulos. sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: K-Market Käikälä 350 m Sale Käikälä 500 m Kauppakeskus Goodman alle 6 km Viipurintien terveysasema 5,5 km Koulut: Kirkonkulman koulu alle 2 km Päiväkoti: Solvikin päiväkoti 550 m Jap Tarvasmäki päiväkoti 1 km Lisätietoa palveluista: Linna Golf 3,50 km
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
139 000 €
Myyntihinta
139 000 €
Neliöhinta
2 336,13 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
202,30 € / kk
Yhtiövastike
202,30 € / kk
Vesimaksu
10 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
henkilöluvun mukaan
Muut kustannukset
Muut maksut: Vesimaksuennakko 10 € / kk / hlö oma vesimittari / tasaus kulutuksen mukaan. <br><br> Sähkön kokonaiskulutus on ollut keskimäärin noin 8 000 kWh/v. Esimerkki hinnalla 19 c/kWh, sis. energian yleissiirtomaksun, kuukausittainen kulu on keskimäärin 126 €. Sähkön kokonaiskulutus on yhden henkilön talouden, takkaa ei ole käytetty lämmitykseen. <br><br> Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan on haettava omistuksensa rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta viimeistään 2 kuukautta kaupanteosta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Hämeenlinnan Kotivalkama
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Rakennusvuosi
2011
Huoneistojen lukumäärä
5
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu, betoni
Kattomateriaali
peltikate
Kattotyyppi
harjakatto
Energialuokka
Isännöitsijä on tilannut energiatodistuksen
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Tontin koko
1 524 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
asukkaat. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Kiinteistöhuolto hoidetaan osakkaiden ja asukkaiden toimesta talkootyönä.
Isännöinti
REIM Hämeenlinna Oy<br> Tanja Vilponen<br> <br><br> 0207 441720<br> tanja.vilponen@reim.fi<br>
Kaavoitustiedot
Hämeenlinnan kaupungilta<br> https://www.hameenlinna.fi/asuminen-ja-ymparisto/kaavoitus/
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
lähimmät bussipysäkit alle 200 m
Lämmitys
sähkö

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
sähköpistokkeita: 5.
Yhteiset tilat
kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot. Taloyhtiössä muuta: Ilmanvaihtojärjestelmä, koneellinen poisto / LTO <br><br> llmalämpöpumpun asennus on osakkaan muutostyötä. Aikomus asennukseen vaatii osakkaalta muutostyöilmoituksen hallitukselle. Yhtiö antoi luvan ilmalämpöpumppujen asennukseen seuraavat asiat huomioiden:<br> Muutostyölupa toimitettava hallitukselle.<br> Ulkoyksikön sijoittaminen julkisivunpuolelle ulko-oven viereen. Ulko-yksikkö tulee maisemoida kotelolla ja maalata talon väriin. Takapihan puolelle sijoitus omalle terassille, mutta ulkoyksikkö tulee irrottaa rakenteesta maavaraisesti. Kondenssiveden johtaminen pois rakenteen läheisyydestä.<br> llmalämpöpumpun asennuksesta, huollosta ja korjauksesta vastaa osakkeenomistaja nyt ja tulevaisuudessa. Osakkeenomistaja vastaa myös mahdollisista rakenteille aiheutuvista vahingoista. <br><br> Sähköautojen lataaminen: Hyväksyttiin hybridiauton lataus. Täyssähköauton lataaminen tarvitsee lisäselvitystä. Osakkeenomistaja, joka tarvitsee latausta, hankkii mittarilliset laitteet olemassa olevaan lämmitystolppaan. Käytetystä sähköstä, mittarin mukaan, maksaa käyttäjä 0,17 € / kWh. Osakkeenomistaja toimittaa muutostyöilmoituksen hallitukselle. .
Muut tilat
Eteisen lattia laattaa, seinät maalattu.
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: laatta. Pesutiloissa: laatta. Olohuoneessa: laminaatti. Makuuhuoneessa: laminaatti. Saunassa: laatta. Seinät: Keittiössä: kaakeli, maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu, tapetti. Saunassa: puu.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset