Etusivu Myytävät kohteet 130.8 m² Luhtavillankatu 3, 41330 Laukaa 4h, k, khh, kph, s, wc, vh, arkieteinen, autotalli – Oikotie 22063629

335 000 € 130,8 m²

Luhtavillankatu 3, Vihtavuori, Laukaa 4h, k, khh, kph, s, wc, vh, arkieteinen, autotalli

Bo LKV | Jyväskylä

Schaumanin Puistotie 1, 40100 Jyväskylä

Antti Saleva
Antti Saleva

041 315 3527

Velaton hinta
335 000 €
Asuinpinta-ala
130,8 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennusvuosi
2019
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Vihtavuori
Kaupunki
Laukaa

Laadukas ja moderni talo VIhtavuoresta! Tervetuloa tutustumaan tähän uudenveroiseen mykistävän kauniiseen taloon.

Kulku taloon on joko lämpimän 34,5 m2 autotallin kautta tai etuovesta. Eteistilaan on suunniteltu suuret säilytystilat arkieteisen muodossa tuomaan käytännöllisyyttä asumiseen ja vaatteiden ja varusteiden säilytykseen. Eteisestä löytyy myös tasotilaa sekä allas. Talon kaikki kolme makuuhuonetta ovat valoisia ja tilavia. Makuuhuoneista kaksi on sijoitettu talon oikeaan laitaan ja yksi kirjasto-ovien taakse olohuoneen jatkeeksi. Päämakuuhuoneeksi suunnitellun 13,4 m2 makuuhuoneen ohessa on iso 5 m2 walk in closet, josta on kulku edelleen kodinhoitohuoneeseen.

Myös keittiöön on tässä talossa panostettu, sillä Puustellin keittiö isolla saarekkeella ja aamiaiskaapilla on hankittu laadukkaan arjen takeeksi ja se täyttää vaativimman kokin tarpeet. Vieraiden kanssa on hyvä keskustella samala kun ruoka valmistuu saarekkeessa. Kodin suuret ikkunat tuovat vpaljon luonnonvaloa ja tuovat kauniin kodin parhaat puolet korostetusti esiin. Kodinhoitohuone on lähes 12 m2 ja sieltä kulku kylpyhuoneeseen sekä saunaan. Kylpyhuone ja sauna on tehty laadukkailla materiaaleilla, isoilla laatoilla sekä kauniilla värimaailmalla. Kylpyhuoneessa on talon toinen wc-istuin, tilava erillinen wc taas löytyy olohuoneen yhteydestä. Talon sisustukseen on käytetty sormipaneelia sekä akustiikkapaneelia luomaan kontrastia ja modernia otetta.

1218 m2 tontti on tasainen ja nurmetettu sekä rajoittuu päädystä pieneen metsäalueeseen. Talon terassi on valtavan kokoinen ja pihapiiristä löytyy lapsille hienot välineistöt leikkimökkiä myöten. Pihaan tulokäytävä on tehty kutsuvaksi asvaltoinnin ja kauniiden tuijien muodossa. Autotallin ovi on kaukosäätöinen ja valmius sähköauton latauslaitteistolle. Nykyisin harvemmin tehdään enää autotallista suoraa kulkua talon sisätiloihin, mutta täällä se on myös seuraavan asukkaan luksukseksi toteutettu.

Talon lämmitysmuotona on energiatehokas poistoilmalämpöpumppu, ilmanvaihto on koneellinen tulo- ja poisto lämmöntalteenotolla. Tällä viiden hengen perheellä on ollut kohtuullinen noin 11.200 kWh kokonaissähkönkulutus sisältäen lämmityskulut ja käyttösähkön. Taloon on vedetty valmiiksi valokuituliittymä.

Varaa oma esittelyaikasi hienoon taloon!

Tätä siistiä taloa välittää:
Antti Saleva
Bo LKV Jyväskylä
041 315 3527
antti.saleva@bo.fi

Perustiedot

Sijainti
Luhtavillankatu 3, 41330 Laukaa
Kaupunginosa
Vihtavuori
Kohdenumero
20875591
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
130,8 m²
Tontin pinta-ala
1 218 m²
Kokonaispinta-ala
168,3 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Auinpinta-ala laskettu pohjapiirustuksesta. Huoneistoala 135,00 m2. Muuna tilana kirjattu autotalli 34,5 sekä tekninen tila 3,0 m2.
Huoneiston kokoonpano
4h, k, khh, kph, s, wc, vh, arkieteinen, autotalli
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Liesi: induktio, erillisuuni. Työtasot: laminaatti. Kylmäsäilytys: jääkaappi, pakastin. Varustus: astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / hormi. Laadukas Puustelli-keittiö isolla saarekkeella. Saarekkeessa käännettävät pistokepaikat. Välitilassa käytetty samaa marmorikuvioitua laattaa kuin lattiassa. Avoin aamiaiskaappi.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Tilava kylpyhuone kahdella sadesuihkulla. Talon toinen wc-istuin kylpyhuoneessa. Tämän lisäksi allas- ja allaskaapisto. Kaunis iso laatta sekä viemäri seinän vierustalla. Varustus: lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kiinteät valaisimet. Erillisen WC:n kuvaus: Tilava erillinen wc, jossa suuri moderni allaskaapisto. Hexagon-laatoitus. . Varustus: lattialämmitys, bidee-suihku.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Harvia Cilindro- etäohjattava kiuas. Tilava kuuden hengen sauna, jossa ikkuna. Kiuaseste asennettuna valmiiksi. . sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Sähköliittymä.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
410-406-26-68-L1

Hinta

Velaton hinta
335 000 €
Myyntihinta
335 000 €
Neliöhinta
2 561,16 € / m²
Kiinnitykset
375 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Sähkönkulutus ollut noin 11.200 kWh (2023) sisältäen lämmityskulut sekä käyttösähkön viiden hengen perheessä. Kulutuksessa ei mukana täyssähköauton latausta. Takkaa ei ole käytetty lämmityksen tukena. Jätemaksut noin 25 € riippuen tyhjennysvälistä.
Kiinteistövero
878,96 €/v

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
2019
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harja
Energialuokka
B2018
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Maanvuokraaja
Laukaan kunta
Tontin koko
1 218 m²
Tontin omistus
Vuokralla
Kaavoitustiedot
kartta.jkl.fi
Kaavatilanne
Asemakaava
Rakennusoikeus
304.5 m2. e-luku: 0.25
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Laukaan kunta
Lämmitys
poistoilmalämpöpumppu vesikiertoinen lattialämmitys.

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Laadukkaat ja hyväkuntoiset materiaaliratkaisut. Yhden makuuhuoneen yhteydessä iso walk in closet. Eteisessä tilava arkieteinen. Asuintiloihin lisätty modernia akustiikkapaneelia tuomaan lämpöä ja käytännöllisyyttä.
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: laatta. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: laminaatti. Makuuhuoneessa: laminaatti. Saunassa: laatta. Kodinhoitohuoneessa: laatta. Seinät: Keittiössä: maalattu, osalaatoitus. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: maalattu. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu. Saunassa: puu. Kodinhoitohuoneessa: maalattu, tapetti.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset