Etusivu Myytävät kohteet 162.5 m² Haarlankatu 7 B, 33230 Tampere 6h, k, kh, s, khh/wc, erill.wc, vh, lasit.p – Oikotie 22052657

750 000 € 162,5 m²

Haarlankatu 7 B, Onkiniemi, Tampere 6h, k, kh, s, khh/wc, erill.wc, vh, lasit.p

Marie Ahola
Marie Ahola

0413114535

Velaton hinta
750 000 €
Hoitovastike
780 € / kk
Asuinpinta-ala
162,5 m²
Huoneita
6
Kerros
2
Rakennusvuosi
2004
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Onkiniemi
Kaupunki
Tampere

Onkiniemen upeimmalta paikalta ihastuttavin Näsijärvi-näkymin!

Nyt tarjolla uniikki 162,5 m2 yksitasoinen 2.kerroksen hyvä pohjainen valoisa asunto. Asunnon pohjaratkaisu tuo vastinetta tilojensa ja avaruutensa kanssa tämän päivän toiveisiin. Huoneiston tämän hetkinen pohjaratkaisu tarjoaa tilavan olohuoneen, joka yhdistyy hyvin varusteltuun keittiön kanssa. Olohuoneen, keittiön, tv-huoneen ikkunoista ja upealta lasitetulta parvekkeelta pääset nauttimaan vertaansa vailla olevista pohjoissuuntaan aukeavista Näsijärvi näkymistä!
Asunnon terassimainen lasitettu parveke on koko asunnon levyinen johon mahtuu useampi istuinryhmä, grilli ja vaikka sup-laudat ja on tilana käytettävissä myöhään syksyyn ja aikaisin keväällä ystävien ja perheen kanssa seurusteluun.

Huoneistossa on tällä hetkellä neljä-viisi makuuhuonetta ja olohuoneen vieressä äänieristävällä paljeovella varustettu elokuva-/musiikkihuone, joka helposti muunneltavissa makuuhuoneeksi.
Huoneiston kylpyhuone- ja saunaosasto tuovat sujuvuutta arjen askareisiin kahden suihkun myötä. Tämän kodin yhtenä hienona yksityiskohtana on paljon kaivattu erillinen tilava ja hyvin varusteltu kodinhoitotila, joka tuo helppoutta päivittäisiin askareisiin. Huoneistolla kodinhoitotilan yhteydessä wc ja myöskin erillinen wc.
Asunnossa on runsaasti säilytystilaa kaapistoissa ja vaatehuoneessa sekä asunnolle kuuluu huoneistokohtainen irtaimistovarasto.

Sijainti on mitä upein ulkoilulle kauniissa järvimaisemissa ja myös Elianderin rannan tarjoamista harrastuksista mm. uimisesta ja suppailusta. Venepaikat lähietäisyydellä veneharrastajille.

Asunnon kaupan yhteydessä mahdollista ostaa osakkeina kaksi autokatospaikkaa
mh.7500€ /kpl. Autopaikoissa mahdollista asentaa sähköauton latauslaite.

Asunto Oy Tampereen Onkiniemen Rantapuisto on valmistunut vuonna 2004. Yhtiö sijaitsee edullisella 5178 m2 Tampereen kaupungin vuokratontilla, jonka sopimus on voimassa vuoteen 2062, jonka maksu kuuluu hoitovastikkeeseen. Yhtiön lämmitysmuotona on kaukolämpö ja yhtiöön kuuluu 31 huoneistoa.

Tampereen keskustan monipuoliset palvelut tavoitat helposti kävellen tai pyörällä. Keskustaan pääset kätevästi myös raitsikalla. Lielahden kattavat palvelut ovat myös helposti tavoitettavissa.

Tervetuloa esittelyyn!

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:
Marie Ahola LKV / 041 311 4535 tai marie.ahola@roof.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN!
Betjänar även på svenska.
I can provide services also in English.

ONKO OMAN ASUNNON MYYNTI AJANKOHTAINEN? Ota yhteyttä ja sovitaan maksuton arviokäynti. Saat minulta kilpailukykyisen välitystarjouksen!

Get a roof.
www.roof.fi

Instagram: marie_ahola
Facebook: lkvmarieahola

Esittelyt

Seuraavat esittelyt
to 19.09.2024 klo 18:30 - 19:00

Perustiedot

Sijainti
Haarlankatu 7 B, 33230 Tampere
Kaupunginosa
Onkiniemi
Kohdenumero
21536603
Kerros
2 / 2
Asuinpinta-ala
162,5 m²
Tontin pinta-ala
5 178 m²
Kokonaispinta-ala
162,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Yhtiöjärjestyksen mukaisena 6h+k+s.
Huoneiston kokoonpano
6h, k, kh, s, khh/wc, erill.wc, vh, lasit.p
Huoneita
6
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
3kk kaupasta/ sop. mukaan
Keittiön varusteet
Lattia: Parketti. Seinät: Maali. Työtasot: Kivi/puu. Varustus: Jääkaappi, (korkea) pakastin (korkea), induktioliesi, erillisuuni, astianpesukone, mikroaaltouuni, liesituuletin.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tyyppi: lasitettu, sisäänvedetty.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Lattia: Laatta. Seinät: Kaakeli. Varustus: Lattialämmitys, 2 xsuihku. Erillisen WC:n kuvaus: Lattia: Laatta Seinät: Kaakeli. Varustus: Peili, allaskaappi.
Säilytystilat
Kuvaus: Huoneistokohtainen irtaimistovarasto.
Tulevat remontit
2024: märkätilojen ja vesikalusteiden kuntoarvio, taloautomaation (VAK) ja autohallin ohjausjärjestelmän uusiminen, väestösuojien (nrot 3 ja 4) huolto ja tiiveyskoe. 2025: parvekelasien tarkastukset ja huollot, ed. tehty v. 2018, paloilmaisimien siirtyminen taloyhtiön kunnossapitovastuulle (1.1.2026 alk.), lukostojen uusiminen, katon kuntokartoitus, ed. tehty 2019, energiatodistusten päivitys. 2026–2028: etäluettavaksi, mahdollisesti myös patterivent. uusiminen ja verkoston tasapainotus . 2028: hissien turvapuhelimien päivitys, lämmönsiirtimen ja vesimittareiden uusiminen. Mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapito toimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Tehdyt remontit
30.11.2022 : ilmalämpöpumppu viilennystarkoitukseen. 06.05.2022 : väli seinän siirto, lattia- ja pintaremontti. 28.11.2017 : saunan pintojen ja suihkusekoittimien uusiminen. 15.10.2013 : wc-tilojen kaapistojen ja pesualtaiden uusiminen. TALOYHTIÖSSÄ: 2023: sähköautojen latausinfran rakentaminen, parvekkeiden pienkorjaukset ja kattokorjaus, IV- puhdistus (kon. poisto) ja säätö. 2022: parvekkeiden tarkastus, sisäänkäyntien laatoitus yms. korjaukset, hiekka-alueen muuttaminen nurmialueeksi. 2019-2018: yhteisjärjestelyalueen viemärikorjaukset, asvaltoinnin uusiminen (katualue). 2018: paloilmaisimien määrän ja toiminnan tarkastus, märkätilojen ja vesikalusteiden kuntokatselmus, märkätilojen silikonisaumojen uusiminen osakashankintana, taloyhtiö kilpailutti keskitetysti syksyllä. 2017: julkisivun pienkorjauksia naap. taloyhtiöiden kanssa yhteishankkeena. 2014: peruskuntoarvio ja julkisivun ääneneristävyysluvun mittaus. VUOSITTAIN TOTEUTETTAVAT HUOLTOTOIMENPITEET turvallisuuskävely, pelastussuunnitelman päivitys ja leikkikentän tarkastaminen, takkojen nuohous vuosittain (asukkaan vastuulla tilata nuohous omatoimisesti), teknisten tilojen ja automaatiojärjestelmien tarkastaminen vuosittain.
Näkymät
Näkymät Näsijärvelle ja ranta-alueelle parvekkeelta, keittiöstä ja olohuoneesta. Makuuhuoneista näkymät piha-alueelle kahteen ilmansuuntaan.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Lattia: Laatta Seinät: puu. Varustus: heti valmis-sähkökiuas.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: K-Market Amuri n. 1,3 km. Koulut: Tampereen kansainvälinen koulu n. 1,4 km.
Lisätiedot
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto.
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
750 000 €
Myyntihinta
750 000 €
Neliöhinta
4 615,38 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
780 € / kk
Yhtiövastike
924,63 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
oma mittari
Muut kustannukset
Muut maksut: Vesi laskutetaan neljä kertaa vuodessa takautuvasti (ilman ennakkomaksua). Autopaikka 30,00 €/kk. Sähkömaksu 1,67 €/kk.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Tampereen Onkiniemen Rantapuisto
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2004
Huoneistojen lukumäärä
31
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
betoni
Kattomateriaali
Peltikate.
Kattotyyppi
Pulpettikatto.
Energialuokka
F2013
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Maanvuokraaja
Tampereen Kaupunki
Tontin koko
5 178 m²
Tontin omistus
Vuokralla
Tontin vuokra päättyy
31.12.2062
Tontin vuokra
23370.22 EUR/v.
Kiinteistönhoito
huoltoyhtiö. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Lännen Kiinteistöpalvelu.
Isännöinti
Isännöinti Susu Tossavainen Oy Kuohuntie 2 T 1, 36200 Kangasala puh. 041 318 5454 susu.tossavainen@isannointioy.fi www.isannointioy.fi
Kaavoitustiedot
Tampereen palvelupiste puh. 041 7308168 tampereenpalvelupiste@tampere.fi Frenckellinaukio 2 B 33100 Tampere.
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Raitiovaunupysäkki ja linja-autopysäkki Tikkutehdas n 400 m.
Lämmitys
kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
Taloyhtiössä muuta: Yhtiön välittömään hallintaan jäävät, autohallissa sijaitseva väestönsuojatila jossa sijaitsevat irtaimistovarastot, erillisessä ulkorakennuksessa sijaitsevat tekniset tilat, ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto sekä kuivaushuone ja kiinteistövälinevarasto. Lisäksi yhtiön hallintaan jäävät kerrostalo C:n ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat tekniset tilat, siivouskomero sekä lastenvaunuvarasto. Pihassa yhtiöllä on 8 lämpöpistokkeella varustettua autopaikkaa.
Muut tilat
Vaatehuone.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Lattia: Parketti. Seinät: Maali.
Olohuoneen varusteet
Lattia: Parketti. Seinät: Maali.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset