Etusivu Myytävät kohteet 115 m² Iiksenjoentie 23, 80260 Joensuu 4 h, k, s + at – Oikotie 22049195

235 000 € 115 m²

Iiksenjoentie 23, Iiksenniitty, Pielisensuu, Joensuu 4 h, k, s + at

Janne Hiltunen
Janne Hiltunen

0400 173 893

Velaton hinta
235 000 €
Asuinpinta-ala
115 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennusvuosi
2002
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Iiksenniitty, Pielisensuu
Kaupunki
Joensuu

Katso virtuaaliesittely

Tutustu tähän valoisaan ja viihtyisään omakotitaloon, joka sijaitsee rauhallisella Iiksenniityn alueella. Vuonna 2002 rakennetussa talossa on 115 neliömetriä asuintilaa yhdessä tasossa. Kolmen makuuhuoneen, olohuoneen, keittiön, kodinhoitohuoneen, kylpyhuoneen ja saunan lisäksi talossa on lämmin varasto/tekninen tila sekä lämmin autotalli. Tämä koti on ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat luonnonläheisyyttä ja modernia asumista.

Maalämpö ja ilmalämpöpumppu takaavat energiatehokkaan ja ekologisen lämmitysratkaisun ja lisäksi talon sydämessä on varaava takkaleivinuuni, joka tuo lämpöä ja tunnelmaa kylminä talvi-iltoina. Koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla varmistaa puhtaan sisäilman ympäri vuoden.

Keittiö on jokaisen kotikokin unelma, varustettu moderneilla kodinkoneilla ja saarekkeella, joka kutsuu yhteisiin kokkailuhetkiin perheen ja ystävien kanssa.

Makuuhuoneet ovat tilavia ja valoisia, ja niissä on laminaattilattiat ja seinät maalattu miellyttävin sävyin. Saunassa voit nauttia perinteisen puukiukaan löylyistä ja rentoutua arjen kiireiden keskellä ja saunomishetken kruununa voit jäähdytellä takapihan upealla puuterassilla, jossa voit nauttia myö ulkoporealtaan rentouttavasta lämmöstä omassa rauhassa.

Hehtaarin kokoisella tontilla on runsaasti tilaa ulkoiluun ja puutarhanhoitoon. Viime vuosina talossa on tehty useita päivityksiä, kuten uusittu sisäpintoja, maalattu ulkoverhous, uusittu terassit, ilmanvaihtokone ja maalämpöpumppu sekä päivitetty maalämpökenttä, mitkä lisäävät asumismukavuutta.

Tämä koti odottaa uusia asukkaitaan, jotka arvostavat luonnonläheistä asumista modernilla twistillä. Älä anna tämän mahdollisuuden lipua käsistäsi – ota yhteyttä ja sovi näyttö, niin pääset itse kokemaan tämän idyllisen kotipaikan charmia.

Joensuun Kotimaisemalta löydät paikalliset kiinteistönvälittäjät, jotka tuottavat ilman extrahintaa asunnon myyntiä vauhdittamaan upean 3D-taloesittelyn, videoesittelyt & ilmakuvausmateriaalit. Virtuaalinen taloesittely on tulevaisuutta.

Perustiedot

Sijainti
Iiksenjoentie 23, 80260 Joensuu
Kaupunginosa
Iiksenniitty, Pielisensuu
Kohdenumero
80373276
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
115 m²
Tontin pinta-ala
10 000 m²
Kokonaispinta-ala
165 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu
Huoneiston kokoonpano
4 h, k, s + at
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
2 kk kaupasta/sopimuksen mukaan.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Jääkaappipakastin (jääpalakone, käyttöveteen liittetty), liesituuletin (huippuimurilla), liesi (80 cm leveä), mikroaaltouuni, erillisuuni, keittiösaareke ja astianpesukone. Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti.
Kylpyhuoneen varusteet
Suihku (x 2), wc-istuin ja lattialämmitys. WC (1): WC-istuin, peilikaappi (x 2), pesuallas, allaskaappi, lattialämmitys, lattiakaivo ja bidee-suihku.
Säilytystilat
Vaatehuone, kaapistot ja lämmin ulkovarasto
Tehdyt remontit
2023 terassit rakennettu uudestaan ja asennettu poreallas, uusittu maalämpökenttä, uusittu autotallin ovi. 2022 ulkomaalaus, pihan sorastus, sokkelin vierusta, laitettu lumiesteet, uusittu maalämpöpumppu. 2020 uusittu iv-kone, remontoitu keittiö. 2019 yläpohjan lisäeristys (eristevahvuus nyt noin 500mm). 2018-2020 uusittu kaikki sisäpinnat kylpyhuonetta ja saunaa lukuunottamatta.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kiuas: Puukiuas
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
S-market Karsikko noin 4,3 km. Keskustan palvelut noin 9 km.
Lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Sadevesiputket on asennettu routaeristeiden päälle joka voi johtaa jäätymiseen putkien alkupäässä keväisin. Tämä kuitenkin korjaantuu laittamalla lyhyet saattolämmityskaapelit ennen kevättä sadevesiputken alkupäähän. Ilmanvaihtokoneen lämmöntalteenoton kenno jäätyy talvisin, eikä sula kunnolla koneen sulatusjakson aikana. Sakokaivolla ja imeytyskentällä uusimisen tarve määräysten mukaiseksi. Rakennusluvallinen työ. Kiinteistön rajalla olevan ojanpohja noussut, kun naapurin pelto vajoaa sinne. Ojan kaivaminen syvemmäksi ajankohtainen, jotta talon viemäröinti, sadevesien ja salaojavesien poisto toimisi jatkossakin moitteettomasti. Takaterassin kaiteiden ja altaan ympärillä olevat valot ei toimi. Sähköissä käytetty rakennusvaiheessa valaistuksen porraskytkennöissä keltavihreää(KE-VI suojamaa) kaapelia vastoin rakennusmääräyksiä. Väärän värinen kaapeli. Ei aiheuta vaaraa eikä välttämättömiä toimenpiteitä. Huonetermareiden toimilaitteet ei toimi. Huonetermareiden toiminnasta ei ole varmuutta. Kauppahinnan ja varainsiirtoveron lisäksi ostajan maksettavaksi tulevat kaupanvahvistajan palkkio/sähköisen kaupankäynnin kulut, lainhuudatuskulut sekä sähköisten panttikirjojen siirrosta aiheutuvat kulut.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
167-401-26-151

Hinta

Velaton hinta
235 000 €
Myyntihinta
235 000 €
Neliöhinta
2 043,48 € / m²
Kiinnitykset
Kiinnitykset: 190 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: Kokonaissähkönkulutus noin 9000 kWh/v, sisältää ulkoporealtaan sähkönkulutuksen noin 1500 kWh. Puuta poltettu noin 2-3 m3 vuodessa pääasiassa saunan lämmitykseen. Takkaleivinuunia lämmitetty noin 10-15 kertaa vuodessa kovimpien pakkasten aikaan.
Kiinteistövero
462,20 € / vuosi

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
2002
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Puu
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 13.09.2034
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Antenni
Tontin koko
10 000 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavatilanne
Yleiskaava
Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla
Rakennusoikeus
400 m²
Kuntotutkimus
Lisätietoja tutkimuksista: Kuntotarkastus 2018, Raksystems. Homekoiratarkastus 2018, Sannan Homekoirat.
Lämmitys
Maalämpö, Ilmalämpöpumppu, Puu

Tilat ja materiaalit

Keittiön lattia
Vinyyli
Keittiön seinä
Maali ja Osalaatoitus
Makuuhuoneen lattia
Laminaatti
Makuuhuoneen seinät
Maali ja tapetti
Kylpyhuoneen lattia
Laatta
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Olohuoneen lattia
Vinyyli
Olohuoneen seinät
Maali

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset