Etusivu Myytävät kohteet 182 m² Karkaussaari 14, 40900 Jyväskylä YK: 3mh,oh,rt,k,kh,wc,vh,p,autok,varasto AK: sauna,pesuh,pukuh,wc,khh,2mh,kuntoiluhuone|varasto,kellari,tekn.tila,vh – Oikotie 22013786

620 000 € 182 m²

Karkaussaari 14, Säynätsalo, Kinkovuori, Jyväskylä YK: 3mh,oh,rt,k,kh,wc,vh,p,autok,varasto AK: sauna,pesuh,pukuh,wc,khh,2mh,kuntoiluhuone|varasto,kellari,tekn.tila,vh

Bo LKV | Jyväskylä

Schaumanin Puistotie 1, 40100 Jyväskylä

Mari Valkeinen
Mari Valkeinen

040 746 2502

Velaton hinta
620 000 €
Asuinpinta-ala
182 m²
Huoneita
6
Kerros
1
Rakennusvuosi
2005
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Säynätsalo, Kinkovuori
Kaupunki
Jyväskylä

Upea ja uniikki kokonaisuus Karkaussaaren idyllisessä ympäristössä – Lammi-kivitalo, jonka varmalla tyylitajulla toteutettu sisustus ja loistava pohjaratkaisu hurmaavat ensisilmäyksellä.

Kohde tarjoaa tilaa ja tyylikkyyttä vaativalle perheelle. Vuonna 2005 rakennettu omakotitalo kätkee sisäänsä mm. viisi makuuhuonetta, joista yksi toimii tällä hetkellä kotiteatterina, valoisan olohuoneen ruokailutilan ja avokeittiön, tyylikkkään saunaosaston, toimivan kodinhoitohuoneen ja kolme wc-tilaa, joista yhdessä suihku. Yläkerran avaran olohuoneen ja ruokailutilan suuret ikkunat tuovat luonnonvalon upeasti sisätiloihin. Vaaleat sisustussävyt ja laadukkaat pintamateriaalit luovat harmonisen ja ajattoman tunnelman, ja huolella pidetty kokonaisuus on valmis vastaanottamaan uudet asukkaansa.

Kaksi kerrosta käsittävä Lammi-kivitalo sijoittuu kauniille ja hyvin hoidetulle tontille. Hoidettu puutarha ja runsaat istutukset tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet rentoutumiseen ja yhdessäoloon. Niin lasitetulta parvekkeelta kuin avoparvekkeeltakin avautuu henkeäsalpaava järvinäkymä, joka tuo lisäarvoa jokapäiväiseen asumiseen. Päijänteen lumoa voi ihastella yläkerran ja alakerran kaikista ikkunoista. Moderni ja viimeistelty kokonaisuus sisältää autokatoksen , jossa on valmiina sähköauton latausmahdollisuus, mikä tekee arjesta sujuvaa ja mukavaa.

Rauhallinen pientaloalue Karkaussaaren sydämessä tarjoaa erinomaiset puitteet lapsiperheen elämälle. Turvallinen ja hiljainen ympäristö on täydellinen paikka lasten kasvaa ja leikkiä. Jyväskylän monipuoliset palvelut ja harrastusmahdollisuudet ovat kätevästi saavutettavissa, ja lähistöltä löytyy kouluja, päiväkoteja sekä kauppoja. Tämä maalämmöllä varustettu koti vapautuu alkuperäisiltä omistajiltaan.

Tervetuloa tutustumaan tähän ainutlaatuiseen kotiin, joka täyttää sekä käytännölliset että esteettiset tarpeet.

Myynti ja esittelyt:

Mari Valkeinen
kiinteistönvälittäjä LKV, KED, kaupanvahvistaja, partner
SKVL laatuauktorisoitu kiinteistönvälitys

P.040 746 2502 | mari.valkeinen@bo.fi

Perustiedot

Sijainti
Karkaussaari 14, 40900 Jyväskylä
Kaupunginosa
Säynätsalo, Kinkovuori
Kohdenumero
20781982
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
182 m²
Tontin pinta-ala
764 m²
Kokonaispinta-ala
323 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Asuintilojen pinta-alana on ilmoitettu rakennuslupapiirustusten huoneistoala. Muihin tiloihin on laskettu yläkerran kylmä varasto n. 10m2 sekä alakerran talouskellari n. 10m2, tekninen tila n. 12,5m2 ,varasto 16,2m2 ja sauna/pesuh/pukuh. sekä khh.Muiden tilojen pinta-ala on laskettu suuntaa antavasti käyttäen rakennuslupapiirustuksissa olevia mittoja ja pinta-alat ovat täten noin arvoja.
Huoneiston kokoonpano
YK: 3mh,oh,rt,k,kh,wc,vh,p,autok,varasto AK: sauna,pesuh,pukuh,wc,khh,2mh,kuntoiluhuone|varasto,kellari,tekn.tila,vh
Huoneita
6
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Liesi: induktio, erillisuuni. Työtasot: kivi. Kylmäsäilytys: kylmiö. Varustus: mikroaaltouuni, astianpesukone, irralliset saarekkeet, kiinteät valaisimet, liesituuletin / hormi. Kalusteisiin integroitu Miele-merkkinen kahvikone. Keittiö remontoitu v. 2020, kalusteita uusittu ja päivitetty.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Saunan pesuhuone. Varustus: kylpyamme, lattialämmitys, suihku, kiinteät valaisimet. Erillisen WC:n kuvaus: Yläkerrassa wc sekä kylpyhuone| wc. Varusteena kylpyhuonekaapisto. Alakerrassa wc, jossa varusteena kylpyhuonekaapisto. Varustus: lattialämmitys, suihku, suihkuseinä.
Säilytystilat
vaatehuone
Tehdyt remontit
2014 maalämpöpumpun kompressorin vaihto 2015 tiilikaton huolto 2016 maalämpöpumpun kiertovesipumppu 2018 ilmanvaihtojärjestelmän huoltotyö 2020 Miele-kahviautomaatti, keittiön kalusteet, liesituuletin ja induktioliesi 2020 saunan lauteet ja kiuas 2021 wc x 3 kalusteet, khh remontti, maaviileän konvektori 2022 alakerran ilmastoinnin puhallinmoottorit 2023 kotiteatterin akustointi 2024 Festivo kylmiön hyörystimen vaihto
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Saunan lauteet massiivipuuta ja seinät lämpökäsitelty haapa. heti valmis -sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Säynätsalon Sale n. 2km, Säynätsalon apteekki n. 2km, Säynätsalon kirjasto n. 2km, Säynätsalon terveyskeskus n. 2km, K-Market Kinkomaa ja posti n. 2,3km. Koulut: Säynätsalon päiväkotikoulu (1-4 luokat) n. 2,2km, Keljonkankaan yhtenäiskoulu (5-9 luokat) n. 7,2km.
Lisätiedot
Yläkerran IV-koneelle tuleva ilma viilennetään/lämmitetään maaviileäkennolla. Lisäksi yläkerran sisäilmaa viilennetään erillisellä maalämpöviilentimellä. Keittiössä ja yläkerran wc:ssä on liiketunnistimella toimiva hana sekä kaikissa wc:ssä valot liiketunnistimella. Autokatoksessa latausasema sähköautolle (Type 2). Sähköliittymä. Kauppaan ei kuulu: Keittiön paperinarukaihdin.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
179-34-16-4

Hinta

Velaton hinta
620 000 €
Myyntihinta
620 000 €
Neliöhinta
3 406,59 € / m²
Kiinnitykset
400 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Puhtaanapito: 27.5 EUR/kk. Jätevesi: 31 EUR/kk. Muut maksut: Kokonaissähkönkulutus ollut 22000 kWh/vuosi, sisältää lämmityksen n. 200 €/kk ja yleissähkö (talous) n. 120 €/kk.
Kiinteistövero
1091€/vuosi €/v

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Tilan nimi
16
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
2005
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
betoni
Kattomateriaali
Tiili
Kattotyyppi
Harja
Energialuokka
B2018 6.9.2024
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
764 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
kartta.jkl.fi
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Jyväskylän paikallisliikenne, lähin pysäkki n. 400m. Linjat 16 ja 21.
Kuntotutkimus
2024 Kuntotarkastus 28.8.2024 / Keski-Suomen Tarkastustalo Oy, Radonmittaus 2007 / Stuk
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Kaavanmukainen rakennusoikeus 230 k-m2.
Lämmitys
maalämpö vesikiertoinen lattialämmitys, uuni/takka. Alkuperäinen

Tilat ja materiaalit

Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: laatta. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: parketti. Makuuhuoneessa: parketti. Saunassa: laatta. Kodinhoitohuoneessa: laatta. Seinät: Keittiössä: kaakeli, maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli. Olohuoneessa: kivi. Makuuhuoneessa: maalattu. Saunassa: puu. Kodinhoitohuoneessa: maalattu.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Yläkerran makuuhuoneissa Kährs kaksisauvainen parketti (pähkinä, 5mm vahva) YK: ruiskumaalatut katot AK: makuuhuoneessa puupaneli ja toisessa makuuhuoneessa "kotiteatterihuoneessa" akustiikkalevyt
Olohuoneen varusteet
Akustiikkalevyt katossa. Katot: valkoinen ruiskurapattu. Lattia: Kährs kaksisauvainen parketti (pähkinä, 5mm vahva).
Muut materiaalit
Lammi-kivitalo

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset