Etusivu Myytävät kohteet 84 m² Rosalankuja 1 D, 00590 Helsinki 4h,avokeittiö, kph, eril.wc, vaatehuone, lasitettu parveke – Oikotie 21996816

357 500 € 84 m²

Rosalankuja 1 D, Kruunuvuorenranta, Laajasalo, Helsinki 4h,avokeittiö, kph, eril.wc, vaatehuone, lasitettu parveke

Helin Ranne
Helin Ranne

040 776 5893

Velaton hinta
357 500 €
Hoitovastike
546 € / kk
Asuinpinta-ala
84 m²
Huoneita
4
Kerros
3
Rakennusvuosi
2018
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Kruunuvuorenranta, Laajasalo
Kaupunki
Helsinki

Harvoin myynnissä tilava HITAS-neliö loistopaikalla Kruunuvuorenrannassa, Tullisaaren vieressä!

3.kerroksen valoisa kulmahuoneisto metsän reunassa. 16-neliöiselta parvekkeelta kajastaa auringonlasku kaunisti. Päämakuuhuoneen yhteydessä on suuri, liukuovellinen vaatehuone. Tilava eteinen, johon mahtuu lipasto ja muuta sisustusta tai vaikka lastenvaunut.
Tyylikkäässä valkoisessa keittiössä ovat täyskorkeat jääkaappi ja pakastinkaappi, kalustepeitteinen astianpesukone, kalusteuuni ja -mikro. Pesutiloissa on säädettävä mukavuuslattialämmitys.
Tilavassa kylpyhuoneessa on kaksi suihkua ja erilinen wc luo lisää asumismukavuutta.

Taloyhtiöllä on suojaisa ja rauhallinen sisäpiha leikkipaikkoineen sekä pyykkitupa, kerhohuone ja ylimmän kerroksen saunaosasto. Taloyhtiön tontti rajoittuu lähimetsään, mistä lyhyt kävelymatka vaikka uimarannalle tai Tullisaareen.
Lähikauppaan 600 m, päiväkoti naapurikorttelissa, leikkipuistot, bussipysäkki ja ala-aste myös lyhyen kävelymatkan päässä.

Alueella on rantaviivaa kilometreittäin ja kolme luonnonsuojelualuetta, esim. Stansvik ja Tullisaari.
Alueella monta koulua ja päiväkotia.
Kruunuvuorenrantaan valmistunut liikuntapuisto 2023.
Taloyhtiön asukkaiden käytössä myös Kruunuvuorenrannan asukkaille suunnatut palvelut kuten kuntosali, verstas ja kaksi asukastilaa.
Laajasalon uuden ostoskeskuksen Saari palvelut noin 1 km päässä.

Kenties suurin uudistus alueella tulee olemaan Laajasalon ja keskustan välille rakennettava siltayhteys, jonka varrelle luodaan merellinen pyöräily- ja kävelyreitti sekä raitiotieyhteys. Tämän avulla matka keskustasta Kruunuvuorenrantaan lyhenisi raitiovaunulla vain 15 minuutin pituiseksi.
Keväällä 2023 avattu lauttayhteys keskustaan HSL lipuilla.

Yhtiöjärjestyksen mukainen huoneistoselitelmä: 3-4 h+kt.

TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET:

Helin Ranne, LKV, LVV, KiAT, 040 776 5893 tai helin.ranne@roof.fi

OTATHAN YHTEYTTÄ JA VARAAT OMAN ESITTELYAJAN?

I can provide services also in English and in Estonian.

ROOF Group - Get a roof!

www.roof.fi

Esittelyt

Seuraavat esittelyt
su 22.09.2024 klo 16:00 - 16:30

Perustiedot

Sijainti
Rosalankuja 1 D, 00590 Helsinki
Kaupunginosa
Kruunuvuorenranta, Laajasalo
Kohdenumero
21518884
Kerros
3 / 6
Asuinpinta-ala
84 m²
Tontin pinta-ala
6 329 m²
Kokonaispinta-ala
84 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen Pinta-alaa ei tarkistusmitattu.
Huoneiston kokoonpano
4h,avokeittiö, kph, eril.wc, vaatehuone, lasitettu parveke
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
VARUSTUS: Liesituuletin Rosenlew kalusteuuni ja keraaminen keittotaso Hana Kaapisto Stala Combo allas musta Astianpesukone kalustepeitteinen AEG Jääkaappi Pakastin Integroitu mikroaaltouuni TYÖTASO: Laminaatti valkoinen SEINÄT: Maali LATTIA: Cello-laminaatti, sävy Tammi Saana Seepia 8mm, 1-sauvainen
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tyyppi: lasitettu. Suunta: kaakko
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: VARUSTUS:Suihku Suihkuseinä Wc istuin Pesukoneliitäntä Hana Allas Peilikaappi Allaskaapisto Lattialämmitys 2 suihkua, pyykkikaappi, kattoon upotetut LED-valot SEINÄT: Kaakeli LATTIA: Laatta. Erillisen WC:n kuvaus: VARUSTUS:Wc istuin Hana Allas Peilikaappi Allaskaapisto Lattialämmitys SEINÄT: Laatta, maali LATTIA: Laatta.
Säilytystilat
kellarikomero
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys 2024: Taloyhtiön omistamien rakennusten nuoresta iästä johtuen lähitulevaisuudessa ei ole odotettavissa suurehkoja korjaustarpeita. Autojen latausmahdollisuuksien laajentaminen tarpeen mukaan edelleen . Lukijan on huomattava, että kunnossapitotarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Kunnossapitotarveselvityksessä mainitut toimenpiteet saattavat aikaistua tai myöhentyä. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista. Pihakannen alla sijaitsevaan parkkihallin on lisätty vuonna 2024 8 kpl 22kW:n latauspaikkaa ,jotka on tarkoitettu täyssähköajoneuvoille. Parkkihallista löytyy myös hitaampia hybridilatauspaikkoja 6 kpl. Tämä remontti on maksettu 2024 toukokuussa ja elokuussa osakkaiden toimesta ja tarkoitusta varten ei nostettu lainaa yhtiön toimesta. Tulevissa yhtiökokouksissa päätetään mahdollisista sähköautolatauspaikkojen lisäämisistä tarpeen mukaan. Toimintakertomus 1.1-31.12.2023 / Selvitys tehdyistä kunnossapito- ja muutostöistä: Talonyhtiön muu korjaustoiminta koostui pääasiassa pienemmistä huoltokorjaustyyppisistä korjauksista. Olennaiset tapahtumat tilikaudella ja sen päättymisen jälkeen: Autojen latausmahdollisuuksien lisääminen. Taloyhtiö on reklamoinut rakennuttajan suorittamia rappauskorjauksia. Arvio todennäköisestä tulevasta kehityksestä: Taloyhtiön omistamien rakennusten nuoresta iästä johtuen lähituleivaisuudessa ei ole odotettavissa suurehkoja korjaustarpeita. Autojen latausmahdollisuuksien laajentaminen tarpeen mukaan.
Tehdyt remontit
Rakennusaikaiset muutostyöt: Makuuhuone 3 (pohjavalinta 4h + KT), keittiön laminaattitaso, keittiöallas, kalustepeitteinen astianpesukone, Rosenlew kalusteuuni Omat parannukset: Kalustemikro (Samsung), Parvekkeen lattiaritilä (tummanharmaa) Lattia päivitetty koko asuntoon alkusyksystä 2020 (Cello-laminaatti, sävy Tammi Saana Seepia 8mm, 1-sauvainen) rakennuttajan takuutyönä. TALOYHTIÖSSÄ: Yhtiökokouksessa 31.5.2018 selvitys tehdyistä käyttö- ja huolto-ohjeen mukaisista hoito-, huolto- ja kunnossapitotoimista tehtiin selvitys es. toimista. Todettiin, että LTO-laitteen (lämmön talteenotto) käyttöohjekirja ei vastaa LTO-konetyppiä. Rakennuttajan kustannuksella on tehty vuositarkastukseen ja rakennuttajan 10-vuotisvastuuseen liittyviä korjauksia. Näihin liittyen pidettiin rakennuttajan kanssa tarkastuskokouksia tilikauden 2020 aikana.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Alueen lähipalvelukeskuksena toimii nykyisin Laajasalon keskus Saari Yliskylässä. Lähikauppa Alepa avattu joulukuussa 2019. Koulut: Lähi-alueella sijaitsee Tahvonlahden ala-asteen koulu, jonka yhteydessä toimii päiväkoti. Lähin yläasteen koulu sijaitsee Laajasalon keskuksessa ja lukiot Herttoniemessä ja Kulosaaressa. Kruunuvuorenrantaan on suunniteltu rakennettavan koulu ja päiväkoteja. Päiväkoti: Borgströminmäen päiväkoti vieressä. Hopealaakson viereen valmistunut päiväkoti 2021.
Lisätiedot
Muuta kauppaan kuuluvaa: Sälekaihtimet. Parvekkeen lattiaritilä.
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
357 500 €
Myyntihinta
357 500 €
Neliöhinta
4 255,95 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
546 € / kk
Yhtiövastike
549 € / kk
Vesimaksu
20 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
henkilöluvun mukaan
Muut kustannukset
Muut maksut: Laajakaistavastike 3€ / kk. / Elisa Oy. Autopaikka omassa hallissa on 60,00€ Autopaikka Kruunuparkissa on 60,00€ Pesutupamaksu 4€ / kerta n.5h. Saunamaksu on 20,00€ / kk. Vesimaksu on ennakko. Vesimaksua tasaus laskutetaan säännöllisesti huoneistokohtaisen mittauksen perusteella. Veden tasauslaskutus myynnin yhteydessä maksaa myyjälle 87€. Autolatauksien laajennus on valmistunut vuonna 2024. Kokonaiskustannukset olivat 53.627,00 €. Hallitus on päättänyt periä kustannuksen osakkailta kahdessa erässä touko- ja elokuussa 2024. Lainaa ei nostettu. Toteutettu 8 latausasemaa Hankkeelle on saatu ARA:n latausavustusta 20.212,00 €. Tämän asunnon osalta laskut on maksettu. Yhtiön toimialana on omistaa Kruunuvuorenrannan Palvelu Oy:n ja Kruunuvuorenrannan jätteen putkikeräys Oy:n osakkeita. Yhtiökokouksessa 31.5.2018 päätettiin 1) Perustaa lainanlyhennysrahasto ja rahastoida enintään pääomavastikkeiden ja lainaosuussuoritusten lainalyhennysten määrällä. 2) varata yksi autopaikka autohallista A1 yhteiskäyttöautolle. Varaus raukeaa, mikäli auton hankinnasta ei ole tehty tilaussopimusta kahden vuoden aikana. Osakkeenomistajat ovat velvollisia huolehtimaan kustannuksellaan asuinhuoneistoihin kuuluvien parvekkeiden, terassien ja kattoterassien asianmukaisesta huollosta huolehtimalla mahdollisen lumen, jaan, puiden lehtien yms. poistosta ko. alueilta asianmukaisesti siten, että ne eivät aiheuta vaurioita rakenteille. (Yhtiöjärjestys 4 §) Osakkeenomistaja, jonka huoneistoon on yhtiön rakentamisvaiheessa tai myöhemmin tehty ns. lisä- ja muutostyönä ratkaisuja, jotka poikkeavat huoneiston alkuperäisestä tai yhtiön myöhemmin määrittämästä perustasosta, vastaa niiden aiheuttamista hoito-, ylläpito-, kunnostus- ja perusparannuskuluista. Mikäli lisä- ja muutostyöratkaisuista aiheutuu muita kustannuksia yhtiölle, yhtiöllä on oikeus periä osakkeenomistajalta ne kustannukset, jotka ylittävät yhtiön muiden huoneistojen alkuperäisten ratkaisujen yhtiölle aiheuttamat keskimääräiset kulut. Näin perittävän kustannuksen suuruudesta päättää yhtiön hallitus. Sikäli kun aiheutuvaa kustannusta ei saada mitattua, hallitus arvioi suoritettavan korvauksen määrän perustuen mahdollisimman tarkkaan arvioon yhtiölle aiheutuvista lisäkustannuksista. (Yhtiöjärjestys 5 §). Luovutusrajoitus: HITAS-asunto. Helsingin kaupungilla on lunastusoikeus 30 päivää yhtiöjärjestyksen pykälien 8- 12 mukaisesti.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Helsingin Bianca
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2018
Huoneistojen lukumäärä
57
Kerroksia
6
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Rakennusmateriaali
tiili, betoni
Kattomateriaali
Kumibitumi
Kattotyyppi
Tasakatto
Energialuokka
C2013 Suunnitteluvaiheen energiatodistus, kulutustiedot perustuvat arvioihin .
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Maanvuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin koko
6 329 m²
Tontin omistus
Vuokralla
Tontin vuokra päättyy
31.12.2080
Tontin vuokra
137180.28 EUR/v.
Kiinteistönhoito
huoltoyhtiö. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Kotikatu Laajasalo Oy puh 0102708420
Isännöinti
isönnöinti Luotsi Oy Tuomas Milton Insinöörinkatu 3B, 00880 Helsinki tuomas.milton@isannoitsiluotsi.fi Astala Isännöinti Oy (09) 4778 130 / info@astala.fi
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki puh 09 310 1691 Ostajan tulee tutustua lähialueen kaavoitushankkeisiin huolellisesti. https://kartta.hel.fi/
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Kruunuvuorenrannan julkinen liikenne tukeutuu tällä hetkellä bussilinjoihin, jotka kulkevat Kruunuvuorenrannan ja Herttoniemen metroaseman välillä. HSL laajentaa bussilinjastoa uusille alueille sitä mukaa kuin rakentaminen etenee. Kruunusiltojen valmistuttua ennusteen mukaan v.2026-2027 alkaa raitiovaunuliikenne Kruunuvuorenrannasta kantakaupunkiin. Lauttayhteys Merihaakaan HSL lipuilla.
Lämmitys
kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
autohallipaikkoja: 53.
Yhteiset tilat
sauna, talopesula, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, väestönsuoja, lastenvaunuvarasto.
Muut tilat
Vaatehuone Novart-säilytysjärjestelmä (6 hyllylevyä ja tanko).
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
VARUSTUS: Kaapisto SEINÄT: maali LATTIA: Cello-laminaatti, sävy Tammi Saana Seepia 8mm, 1-sauvainen
Olohuoneen varusteet
SEINÄT: maali LATTIA: Cello-laminaatti, sävy Tammi Saana Seepia 8mm, 1-sauvainen

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset