Etusivu Myytävät kohteet 150 m² Pirttiniementie 25, 18300 Heinola Oh, k, 3mh, kph, th, ph/s, khh, torni, autotalli/varasto + rantasauna, venevaja, autokatos ja varasto – Oikotie 21987781

489 000 € 150 m²

Pirttiniementie 25, Pirttiniemi, Heinola, Jyränkö (406), Heinola Oh, k, 3mh, kph, th, ph/s, khh, torni, autotalli/varasto + rantasauna, venevaja, autokatos ja varasto

Bo LKV | Lahti

Satamakatu 2 B, 15140 Lahti

Katja Kolu
Katja Kolu

0400199076

Velaton hinta
489 000 €
Asuinpinta-ala
150 m²
Huoneita
5
Kerros
1
Rakennusvuosi
1999
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Pirttiniemi, Heinola, Jyränkö (406)
Kaupunki
Heinola

Lämpimän tunnelman puutalo, rantasauna ja venevaja/kesähuone Heinolassa Ruotsalaisen rannassa hyvillä yhteyksillä vakituiseen tai loma-asumiseen.

Heinolasta Pirttiniemen kaupunginosasta puhtaiden ja kirkkaiden vesien ääreltä löytyy tämä viehättävä kokonaisuus, jossa hoidetun pihapiirin muodostavat näyttävä puutalo torneineen, rantasauna ja todella harvinainen, ihana kesähuone. Valoisa kesähuone on rakennettu vanhaan venetalakseen eli venevajaan, joka on rakennettu veden päälle. Alunperin talas oli tarkoitettu veneen säilytykseen niin että katokseen on voinut ajaa järveltä suoraan, nyt se palvelee todella tunnelmallisena tilana grillailuun, ruokailuun ja yhdessä oloon olipa sää mikä hyvänsä.

Etelään ja kauniin järvimaiseman suuntaan kurottava päärakennus hyödyntää upeasti näkymät joita loiva rinnetontti mukavasti korostaa. Pääasialliset oleskelutilat, keittiö ja olohuone ovat avointa yhtenäistä tilaa, jossa katseen suunta on järvelle. On todellista luksusta nauttia aamukahvit parvekkeella maisemaa ihaillen. Hauska tornihuone, kuin majakka, on puolestaan kiva pakopaikka kun haluaa omaa rauhaa vaikka lueskeluun tai työntekoon. Kaksi tämän kodin kolmesta makuuhuoneista ja iso kylpyhuone suihkulla löytyvät vielä tästä 1. kerroksesta. Puupinnat on viime vuosina käsitelty vaaleiksi ja raikkaiksi korostaen valoisaa oleskelutilaa.

Rinnetalossa on vielä alakerta, josta takkahuoneen ja sauna-osaston lisäksi löytyvät yksi iso makuuhuone, kodinhoitohuone, varastotilat sekä vaikka viinikellariksi sopiva perinteinen kellari. Tilavassa pesuhuoneessa on kaksi suihkua, poreamme sekä wc. Tunnelmallisen saunan kiuas on vaihdetta sähköiseen 2021, jolloin saunomaan pääsee halutessaan vaivattomasti ja nopeasti. Takkahuoneesta on käynti suoraan ulos eli uimassa on helppo käydä myös sisäsaunasta käsin.

Tässä kodissa lämmityksestä huolehtii poistoilmalämpöpumppu ja yösähköllä toimiva varaava lattialämmitys. Talvella kaksi varaavaa vuolukivitakkaa tuovat lämmön lisäksi myös mukavan tunnelman. Molemmista kerroksista löytyy myös ilmalämpöpumppu, joka lämmityksen lisäksi huolehtii kesällä viilennyksestä tarpeen mukaan. Kiinteistö on liitetty kunnallistekniikkaan.

Etelään avautuvalla tontilla on jonkin verran nurmialuetta sekä istuksia ja pihapiiri on helppokulkuinen. Autonsäilytykseen löytyy talli ja katos sekä näiden yhteydestä runsaasti varastotilaa. Hirsirakenteinen rantasauna on hyvin perinteinen takkatuvalla ja pukuhuoneella varustettu malli, jossa on myös kiva terassi. Puulämmitteinen sauna on aina yhtä ihana eikä kesäiltojen saunomista ja uimista suomalaisempaa puuhaa ole. Hiekkaranta on myös lapsille turvallinen paikka uimiseen ja vesileikkeihin, samalla kun valvovat silmät seuraavat touhuja venevajan laiturilta aurinkotuolista. Erillinen venelaituri ja poiju löytyvät vajan viereltä, tuuleta suojaisesta paikasta jossa syväys on noin 80cm. Isomman veneen omistajaa ilahduttaa kaupungin venelaituri naapurissa, jonne on helppo siirtyä tästä kävellen.

Veneilymahdollisuudet ovatkin täällä vertaansa vailla, sillä kanavien kautta on yhteydet Päijänteelle ja Vesijärvelle. Päiväretkillä veneillen poikkeat, vaikka aamukahvilla Heinolan torilla ja lounaalla Lahden satamassa, väliin mahtuu vielä jäätelöt Vääksyn kanavalla. Kimolan kanava puolestaan on jo itsessään nähtävyys. Heinolan kaupungin palvelut löytyvät vartin päästä ja lähikauppaan on alle kilometrin kävelyetäisyys. Julkisilla kulkuneuvoilla liikkuminen onnistuu täältä myös ja E75 moottoritien liittymät Lahden ja Mikkelin suuntaan ovat lähellä.

Upea järvi, hyvät palvelut ja kodin varustelutaso yhdistyvät täällä jotenkin tuttuun ja perinteiseen kesäkodin tunnelmaan. Rantasauna ja venetalaksen kesähuone viimeistään irrottavat ajatukset arjen kiireistä ja luovat puitteet uusille koko perheen kesämuistoille. Tervetuloa Talasrantaan!

THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

Bo LKV | Katja Kolu | 0400 199 076 | katja.kolu@bo.fi

ONKO OMA KOTI VIELÄ MYYMÄTTÄ?
Pyydä minut arviokäynnille ja kertomaan miten stailaamalla ja edukseen erottuvilla kuvilla saadaan asuntokauppassa tuloksia. Valitse aktiivinen ja jo kahdesti vuoden markkinoijana palkittu välittäjä, jolla on osaamista ja vahvoja näyttöjä onnistuneista asuntokaupoista. Varaa sinulle sopiva aika tapaamiseen kalenteristani kopioimalla linkki selaimeen https://my.serviceform.com/katja-kolu. Tarjoan sinulle henkilökohtaista palvelua joka toteuttaa asumisen unelmia.

Perustiedot

Sijainti
Pirttiniementie 25, 18300 Heinola
Kaupunginosa
Pirttiniemi, Heinola, Jyränkö (406)
Kohdenumero
20448981
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
150 m²
Tontin pinta-ala
2 018 m²
Kokonaispinta-ala
243 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Huoneistoala rakennuspiirustusten mukaan 150m2 ja kerrosala 167m2. Muut tilat, autotalli ja varasto sekä torni. Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi siis olla esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneiston kokoonpano
Oh, k, 3mh, kph, th, ph/s, khh, torni, autotalli/varasto + rantasauna, venevaja, autokatos ja varasto
Huoneita
5
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Liesi: keraaminen, sähköliesi, leivinuuni. Työtasot: kivi. Kylmäsäilytys: jääkaappi/pakastin. Varustus: astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / hormi.
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: poreamme, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto. Varustus: lattialämmitys, lattiakaivo, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, bidee-suihku.
Säilytystilat
kellarikomero, muu erillinen varasto
Tehdyt remontit
-tiilikattojen pesu, 2023 -2 krs WC:n kalusteet uusittu, 2023 -IV-kanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö, 2022 -1 krs ilmalämpöpumpun asennus, Toshiba, 2022 -1 krs WC-istuimen vaihto ja pesualtaan hana, 2022 - keittiön pesualtaan hana, 2022 - jää-/pakastinkaapin uusiminen - 1 krs vinyylikorkkilattiat, 2022 - saunan puukiukaan vaihto sähkökiukaaseen, 2021 (vaihto takaisin helposti mahdollinen) - 2 krs vinyylikorkkilattiat, 2021 - 2 krs katto- ja seinäpaneelien pintakäsittelyt vaaleiksi, 2020 - astianpesukoneen uusiminen, 2020 - 2 krs ilmalämpöpumpun asennus, Mitsubishi, 2016 - 1 krs seinien tapetoinnit/maalaukset, 2016 - poistoilmalämpöpumpun asennus, Nilan EC, 2009 - lisäksi normaalit vuosihuollot ja korjaukset
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Tervaleppäpaneeli ja lauteet lämpökäsitelty haapa. sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Nopea yhteys Lahti-Helsinki E75 moottoritielle ja Kouvolan suuntaan. Heinolan kaupungin venelaiturit kävelyetäisyyden päässä, isommankin veneen säilytykseen. Sähköliittymä.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
111-26-303-10

Hinta

Velaton hinta
489 000 €
Myyntihinta
489 000 €
Neliöhinta
3 260 € / m²
Kiinnitykset
200 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Sähkönkulutus 18 000-20 000kWh / v. sisältäen myös käyttösähkön. Polttopuita 3-4m3. Vesi ja jätevesi kulutuksen mukaan. Jätehuollon perusmaksu 33,50 eur/v.
Kiinteistövero
1217,34 €/v

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Tilan nimi
Talasranta
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
1999
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Kellarikerros harkkomuuraus. 1. kerroksen rakenne hirsi+eriste+hirsipaneeli. puu
Kattomateriaali
Tiilikate
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
C2018
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
2 018 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Sitova tonttijako. Heinolan kaupunki.
Kaavatilanne
Asemakaava
Rakennusoikeus
350 m2.
Lämmitys
puu, sähkö, Ilmalämpöpumppu, muu sähköinen lattialämmitys, uuni/takka. poistoilmalämpöpumppu, 2 ilmalämpöpumppua, 2 varaavaa takkaa

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Tornihuone josta näkymät järvelle.
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: vinyylikorkki. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: vinyylikorkki. Makuuhuoneessa: vinyylikorkki. Saunassa: laatta. Kodinhoitohuoneessa: laatta. Seinät: Keittiössä: puu. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli. Olohuoneessa: puu. Makuuhuoneessa: puu, tapetti. Saunassa: puu. Kodinhoitohuoneessa: puu, tapetti.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset