Etusivu Myytävät kohteet 156 m² Leppätie 1, 62100 Lapua 3(4)mh,oh,k,takkah,ph,s,2wc,2vh + autotalli,varasto – Oikotie 21986871

28 000 € 156 m²

Leppätie 1, Ritakallio, Lapua 3(4)mh,oh,k,takkah,ph,s,2wc,2vh + autotalli,varasto

Velaton hinta
28 000 €
Asuinpinta-ala
156 m²
Huoneita
5
Kerros
1
Rakennusvuosi
1971
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Ritakallio
Kaupunki
Lapua

Tämä vuonna -71 valmistunut tilava omakotitalo Ritakalliolla ja jossa on runsaasti tilaa suuremmankin perheen tarpeisiin – myydään remontoitavaksi.

Keittiö on remontoitu v. 2012. Kaapistoissa vaaleat mdf-ovet, tummat työtasot ja samassa yhteydessä lattia laatoitettu sekä varustettu lämmityksellä. Tilava olohuone, jossa länteen suuntautuvat ikkunat tuovat runsaasti luonnonvaloa ja luovat avaran tunnelman.

Makuuhuoneita on tällä hetkellä kolme kappaletta, mutta aiemmin on yhdistetty kaksi makuuhuonetta yhdeksi isoksi tilaksi ja se on helposti muutettavissa takaisin alkuperäiseen muotoonsa. Säilytystiloina on kaksi vaatehuonetta ja toisen, ikkunallisen voi ottaa vaikka työhuonekäyttöön.

Pesuhuone ja sauna on uusittu 2012 vastaamaan nykyisiä tarpeita. Lattialämmitys. Takkahuoneessa voit rentoutua saunomisen lomassa. Tilava autotalli nosto-ovella ja erillisellä käyntiovella.

Kiinteistöön on tehty vuosien aikana mittavia parannuksia ja uudistuksia: n. vuonna 2000 uusittu huopakate, rännit ja syöksytorvet, 2007 ikkunat, 2012 on ulko- ja väliseinien runkorakenteet nostettu lähtemään pintalaatalta ja samassa yhteydessä uusittu keittiön kalusteet, pesuhuone ja sauna sekä lämmityspatterit.

Kiinteistöllä on tehty kuntotarkastus ja siinä on havaittu, että rakennuksessa on tyypillinen 70-luvun 2-laattarakenne styrox-eristeellä. Suoritetuissa mittauksissa havaittiin alimman betonilaatan ns. työlaatan kosteusarvojen olevan koholla. Todetut työlaatan kosteuslukemat voivat liittyä toimimattomiin salaojiin ja/tai maanpintaa/kalliopintaa pitkin rakennuksen alle pääseviin kosteuksiin. Arvokas asia on kuitenkin se, että kaikki väliseinärakenteet ja ulkoseinärakenteet lähtevät ylemmän laatan päältä lattiatasosta (ei ns. valesokkeli). Korjausten kustannukset on huomioitu hinnassa ja ostajan tulee varautua remontointiin.

Tämä koti on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat tilavuutta, valoa ja länteen suuntautuvaa piha-aluetta ja ovat valmiita suorittamaan tarvittavat remontit.

Perustiedot

Sijainti
Leppätie 1, 62100 Lapua
Kaupunginosa
Ritakallio
Kohdenumero
21183845
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
156 m²
Tontin pinta-ala
807 m²
Kokonaispinta-ala
195 m²
Pinta-alojen lisätiedot
3(4)mh,oh,k,takkah,ph,s,2wc,2vh h-a 156 m², AT+var krs-ala 39 m², kok-ala 195 m². Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
Huoneiston kokoonpano
3(4)mh,oh,k,takkah,ph,s,2wc,2vh + autotalli,varasto
Huoneita
5
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Liesi: keraaminen. Työtasot: laminaatti. Kylmäsäilytys: jääkaappi/pakastin. Varustus: liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: pesukoneliitäntä, lattialämmitys, suihku, kiinteät valaisimet. Varustus: peilikaappi.
Tehdyt remontit
n. 2000 uusittu huopakate ja asennettu rännit sekä syöksytorvet, 2007 uusittu ikkunat, 2012 ulko- ja väliseinien alajuoksut nostettu lattiatasolle ja samalla uusittu keittiön kalusteet, pesuhuone ja sauna, lämmityspatterit.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Alangon kauppakeskittymä n. 2 km. Keskustan palvelut n. 3 km. Koulut: Liuhtarin alakoulu n. 1 km. Ritavuoren alakoulu n. 1,5 km. Keskustan koulut n.3 km
Lisätiedot
Sähköliittymä.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
408-4-412-1

Hinta

Velaton hinta
28 000 €
Myyntihinta
28 000 €
Neliöhinta
179,49 € / m²

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Sähkön kulutusarvio n. 22 000 kWh/v. Vesi- ja jätevesimaksut. Jätehuolto. Kiinteistössä KTV-liitäntä (ei tällä hetkellä kytketty). Varainsiirtovero. Sähköisten panttikirjojen siirtokustannukset. Kaupanvahvistajan palkkio.
Kiinteistövero
436,80 €/v

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Tilan nimi
412
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
1971
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu, tiili
Kattomateriaali
Huopa
Kattotyyppi
Pulpetti
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Tontin koko
807 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
sähkö, Ilmalämpöpumppu sähköpatterilämmitys, sähköinen lattialämmitys.

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Takkahuoneessa laatoitettu lattia, seinät paneloitu.
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: laatta. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: parketti. Makuuhuoneessa: laminaatti. Saunassa: laatta. Seinät: Keittiössä: maalattu, tapetti. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli, maalattu. Olohuoneessa: maalattu, tapetti. Makuuhuoneessa: maalattu, tapetti. Saunassa: puu.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset