Etusivu Myytävät kohteet 60 m² Vuorimestari 10 F 7, 60200 Seinäjoki 3h+k+s+ak+ap, päätyasunto – Oikotie 21980759

187 000 € 60 m²

Vuorimestari 10 F 7, Kärki, Seinäjoki 3h+k+s+ak+ap, päätyasunto

Matti Leskinen
Matti Leskinen

040 8494 373

Velaton hinta
187 000 €
Hoitovastike
192 € / kk
Asuinpinta-ala
60 m²
Huoneita
3
Kerros
1
Rakennusvuosi
2025
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Kaupunginosa
Kärki
Kaupunki
Seinäjoki

Ennakkomarkkinoinnissa As Oy Seinäjoen Hovimestari 10

Tee turvallinen ostopäätös!
+Yhtiö rakennetaan rs-kohteena velattomana asunto-osakeyhtiönä, jolloin osakkaiden kesken ei ole riskiä yhtiölainojen maksuista.

+Kauppakirjat allekirjoitetaan kaikkien ostajien kanssa vasta, kun 6/9 asuntoa on varattu. Ei varausmaksua. Rakentaminen on siten vakaalla pohjalla ja kauppahintojen maksuerät peritään normaalia joustavammin rakennustyön edetessä toteutuneen rakennusvaiheen jälkeen. Rakennustyön arvioitu kesto on noin 8 kuukautta kauppakirjojen allekirjoituksesta. Tontti on asunto-osakeyhtiön omistama ja pohjatyöt tontilla on pääosin tehty.

Rakennustyö aloitetaan heti, kun kuuden ensimmäisen asunnon kauppakirjat on allekirjoitettu. Ensimmäisillä ostajilla on monipuoliset mahdollisuudet vaikuttaa pintamateriaalivalintoihin ja kalusteratkaisuihin heti alusta alkaen! Kaikille asunnoille kuuluu kauppahintaan sisältyen autokatospaikka ja autopistokepaikka.

Yhtiö käsittää 8kpl kahteen kerrokseen rakennettavia hyvin varusteltuja 88 m2 neliöitä ja yhden kahteen kerrokseen rakennettavan 60 m2 kolmion.

Tämä laadukas 60 m² päätyhuoneisto on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja käytännöllisyyttä jokaisessa sen yksityiskohdassa. Asunnon erinomainen pohjaratkaisu yhdistää tilat saumattomasti yhteen. Huoneistoissa on kauttaaltaan miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys ylä-ja alakerrassa. Modernit kattoihin upotetut led-valot.

Kodin sydän on tilava ja yhtenäinen olohuone/moderni keittiö, jossa on sopivasti kaappi- ja työtilaa. Integroidut laadukkaat kodinkoneet tekevät ruoanlaitosta nautinnon. Olohuone avautuu suoraan tilavalle terassille, joka tarjoaa viihtyisän tilan rentoutumiseen kesäisessä ilta-auringossa. Terassilta on käynti takapihalle, jossa on istutusallas ja nurmetettu piha sekä viheristutukset tontin rajalla ja asuntojen välissä. Asuntojen edustat laatoitetaan ja kulkuväylät sekä ajopiha asfaltoidaan.

Asunnon tilaratkaisu huomioi arjen sujuvuuden: Wc:llä varustettu kylpyhuone alakerrassa ja erillinen toinen wc yläkerrassa. Yläkerran makuuhuoneet on varustettu omilla vaatehuoneilla/pukeutumistiloilla. Toisesta makuuhuoneesta on käynti parvekkeelle huoneiston levyiselle tilavalle parvekkeelle.

Kohde rakentuu hyvälle paikalle kehittyvälle Kärjen uudelle alueelle Vuorimestari -kadun päähän. Yhtiön omistustontti rajoittuu metsäalueeseen. Kohteesta on erinomaiset liikenneyhteydet itäväylää pitkin pohjoisen Seinäjoen ja Nurmon (Atria) suuntaan sekä etelään Tampereen suuntaan. Myös kulku Seinäjoen keskustaan käy vaivattomasti autolla vain n. 12 minuutissa.

Lähistölle alle kilometrin päähän on valmistunut uusi päiväkoti ja uusi alakoulu avataan samassa pihapiirissä vuonna 2025. Lapsille on kouluun turvallinen kulku pyöräteitä pitkin Törnäväntien alitse.

Lisätietoa ja varaukset:
Matti Leskinen
yrittäjä, ekonomi, LKV
julkinen kaupanvahvistaja
Puh. 040 8494 373
matti.leskinen@asuntoekonomi.fi

Perustiedot

Sijainti
Vuorimestari 10 F 7, 60200 Seinäjoki
Kaupunginosa
Kärki
Kohdenumero
21254704
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
60 m²
Tontin pinta-ala
5 846 m²
Kokonaispinta-ala
60 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen
Huoneiston kokoonpano
3h+k+s+ak+ap, päätyasunto
Huoneita
3
Kunto
Uusi
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Kylmäsäilytys: jääkaappi/pakastin. Varustus: liesituuletin. Keittiön välitilassa ja katossa on led-valaistus. Induktioliesi ja erillisuuni. Integroitu mikroaaltouuni, integroitu astianpesukone. Laadukkaat Electroluxin kodinkoneet.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Suunta: länsi
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Kylpyhuoneen yhteydessä on kodinhoitotilaa. Kaapisto, wc-istuin, bidee, pesuallas ja paikka pesutornille. . Varustus: lattialämmitys. Erillisen WC:n kuvaus: Wc alakerrassa kylpyhuoneen yhteydessä ja erillinen wc yläkerrassa.
Säilytystilat
muu erillinen varasto
Näkymät
Päätyhuoneisto, jossa pääsisäänkäynti talon eteläpäädystä. Terassi ja parveke takapihan puolella ilta-aurinkoon länteen.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Tuuletusikkunalla varustettu sauna kylpyhuoneen yhteydessä. Saunassa kuituvalaistus ja ajastimella varustettu pilarikiuas. Saunan seinät ja katot lämpöhaapaa. sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: K-Market Kärki n. 1,5 km, S-Market Pajuluoma n. 2 km. Koulut: Uusi päiväkoti n. 700 m. Uusi alakoulu valmistuu vuonna 2025 päiväkodin naapuriin. Suora turvallinen kulkuyhteys kevyen liikenteen väyliä pitkin Törnäväntien alitse kouluun sekä päiväkotiin.
Lisätiedot
Kokenut rakentaja, jolla on kokemusta yli sadan rakennetun asunnon edestä. Muuta kauppaan kuuluvaa: Ikkunoiden sälekaihtimet. Leikkialue on merkitty asemakuvaan ja sen kalustus jää taloyhtiölle. Piha-alueet asfaltoidaan ja nurmetetaan sekä asuntojen sisäänkäyntien edustat laatoitetaan. Huoneistojen väliin takapihalle puska-aita tms. Takapihalle istutusallas jokaiselle huoneistolle. Lisäksi yhtiön länsirajalle takapihan taustalle yhtenäinen puska-aita tms. Kauppaan ei kuulu: Mahdollisuus Lumon täyslasitukseen parvekkeelle ja terassille erillishintaan lisätyönä yhteistarjouksella, kun kaikki yhtiön asunnot on myyty ja tiedetään halukkaiden määrä.
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
187 000 €
Myyntihinta
187 000 €
Neliöhinta
3 116,67 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
192 € / kk
Yhtiövastike
192 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
oma mittari
Muut kustannukset
Muut maksut: Vesimaksut mittauksen mukaan Seinäjoen veden hinnaston mukaisesti. Käyttösähkö asuntokohtaisesti oman sopimuksen mukaisesti.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
As Oy Seinäjoen Hovimestari 10
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Rakennusvuosi
2025
Huoneistojen lukumäärä
9
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu, betoni
Kattomateriaali
Classic peltikate tumman harmaa
Kattotyyppi
harja
Energialuokka
B2018
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Tontin koko
5 846 m²
Tontin omistus
Oma
Isännöinti
Isännöitsijän valinta sovitaan yhdessä asukkaiden kanssa.
Kaavoitustiedot
Seinäjoen kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
autokatoksia: 9. sähköpistokkeita: 9.
Yhteiset tilat
Taloyhtiössä muuta: Huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto LTO. Taloyhtiölaajakaista valokuidulla. Tontin hallinnanjakosopimus naapuriyhtiön kanssa. Oma tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella asunto-osakeyhtiöiden hallitsemiin alueisiin. kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset lämpimät varastot. Roskakatos ja pyöräkatos.
Muut tilat
Eteisessä korkeat peililiukuovikaapistot ja vinyylilankkulattia tms.
Pintamateriaalit
Seinämateriaalien kuvaus: Ilmoituksen ulkokuvat ovat suuntaa antavia havainnekuvia. Ulkoverhouksen värisävy on valkoisen sijaan vaalean harmaa Tikkurila Q842 Tuisku.. Kattomateriaalien kuvaus: Asuinhuoneiden katot ovat kipsipintaisia ja maalattuja. Kylpyhuoneet ja kodinhoitohuone paneloitu lämpöhaapa. . Lattia: Pesutiloissa: laatta. Olohuoneessa: vinyyli. Makuuhuoneessa: vinyyli. Saunassa: laatta. Seinät: Pesutiloissa: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu. Saunassa: puu.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Molemmissa makuuhuoneissa vaatehuone/pukeutumistila. Makuuhuoneiden katoissa integroidut led-valot himmentimin.
Olohuoneen varusteet
Katossa kiinteä led-valaistus himmentimin ja suuret lähes lattiaan ulottuvat ikkunat. Käynti tilavalle terassille.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset