Etusivu Myytävät kohteet 71 m² Rykmentintie 64 I, 20880 Turku Ylimmän 6. kerroksen päätyhuoneisto – Oikotie 21978464

148 000 € 71 m²

Rykmentintie 64 I, Uittamo, Turku Ylimmän 6. kerroksen päätyhuoneisto

Velaton hinta
148 000 €
Hoitovastike
280,26 € / kk
Asuinpinta-ala
71 m²
Huoneita
3
Kerros
6
Rakennusvuosi
1968
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Uittamo
Kaupunki
Turku

KOTI MEREN ÄÄRELLÄ, UITTAMON RYKMENTINTIELLÄ
___________________________________

Miltä maistuisi elo Uittamon Naularannan vieressä, hyvin hoidetussa ja pidetyssä taloyhtiössä?

YLIN 6. KERROS – PÄÄTYASUNTO – LÄPI TALON
Asunto käsittään koko ylimmän rakennuksen päädyn. Vain yhden seinänpätkän takana on naapuri. Kaunis luonto avautuu molemmin puolin ja viistosti vasemmalle katsoessa näkyy jopa pilkahdus merinäköalaa Pitkäsalmelle.

Asunnon viimeisimmästä pintojen tuunauksesta on vierähtänyt aikaa ja keittiö on alkuperäinen. Tämä on siis tilaisuus sinulle, jolla on selkeä visio siitä, mitä asunnolta haluat. Uusi pinnat oman makusi mukaiseksi, etkä joudu maksamaan toisen väärin tehdystä remontista. Kylpyhuone on remontoitu putkiremontin yhteydessä.

Asunnon olohuoneesta on lohkaistu joskus osa vaatehuoneeksi, mutta remontin yhteydessä voit halutessasi poistaa rakennelman ja saada olohuoneeseen lisää tilaa. Säilytystilaa tarvitsevalle tämä toimii loistavasti näin.

AS OY SYVÄKALLIO – ISO JA VAKAA YHTIÖ
Kaikki lähtee siitä, että yhtiö on hyvässä kunnossa! Asunnon kuntoon voit itse vaikuttaa, yhtiön kuntoon harvemmin.

Syväkallio on suuri taloyhtiö, jossa on paljon maksuvoimaa. Kokoonpanoon kuuluu yhteensä 4 vuonna 1968 valmistunutta kerrostalorakennusta ja 154 asuntoa. Autotallit ja muuta autopaikat ovat vuokrattavissa yhtiöltä. Myös sähköauton latausasemia löytyy.

Oma 29 477 neliön tontti on valtava ja puistomainen. Tällaisia alueita ja väljästi sijoittuvia kerrostaloja ei enää rakennetta tänä päivänä.

Taloyhtiö on saanut aikanaan erityismaininnan hyvästä kunnostaan. Merkittävimmät remontit ovat olleet:
• Perinteinen linjasaneeraus (kaikki vesi- ja viemäriputket, sähkö- ja datanousut, märkätilat uusiksi)
• Julkisivut (kunnostus ja maalaus)
• Kattojen maalaus
• Energiaremontti (maalämpö- aurinko- ja PILP -hybridijärjestelmä)
• Ikkunat ja parvekeovet uusittu (porraskäytävissä ja huoneistoissa)

Tällä hetkellä loppusuoralla on kaikkien hissien uusiminen, esteettömyyskorjaukset ja pihan muokkaus. Kustannusarvio hissiremontista tämän asunnon kohdalla tulee olemaan 6717 €.

SIJAINTI, YHTEYDET JA PALVELUT
• Lähin kauppa: K-Market Uittamo noin 300 metriä
• Lähin päiväkoti: Susiniitynkadun päiväkoti. Oikaisten pihan läpi noin 100 metriä.
• Lähin koulu: Väheikkilän koulun Uittamon yksikkö (luokat 1-4) noin 400 metriä
• Bussipysäkki: Vieressä, noin 30 metriä
• Muuta: Naulapuisto, upeat lenkkeilyreitit, Uittamon Paviljonki, Ispoisten uimaranta ja avantouintimahdollisuus

Keskustaan on noin 4 km.

NÄHDÄÄN NÄYTÖLLÄ
___________________________________
SOLID HOUSE
Helena Koivisto
laillistettu kiinteistönvälittäjä, partner

044 323 3234
helena.koivisto@solidhouse.fi
www.solidhouse.fi/helena-koivisto
________________________________

VÄLITTÄJÄ MYÖS SINUN KODILLESI?
Jos etsit omalle asunnollesi välittäjää, löysit hänet juuri! Laita minulle sähköpostia tai soita, niin sovitaan tapaaminen. Siitä se lähtee käyntiin. Hinta-arvio ja konsultointi asunnon myyntiä harkitsevalle on maksuton, eikä sido mihinkään.

ONKO LAINA-ASIAT JO KUNNOSSA?
Ostamassa asuntoa, mutta miten rahoitus? Muista että lainalupaus taskussa olet etulyöntiasemassa ja pääset tekemään tarjouksen heti kun unelmien koti osuu kohdalle. Rahoituskuviot kannattaa aina hoitaa kuntoon ennen asuntoesittelyihin lähtöä, sillä jonot omaan pankkiisi voivat olla jopa useita viikkoja.

Voin halutessasi auttaa pankkiasioissa niin pääset neuvottelemaan parhaimpien rahoitusasiantuntijoiden kanssa tarvittaessa nopealla aikataululla.

Perustiedot

Sijainti
Rykmentintie 64 I, 20880 Turku
Kaupunginosa
Uittamo
Kohdenumero
80372829
Kerros
6 / 6
Asuinpinta-ala
71 m²
Tontin pinta-ala
29 477 m²
Kokonaispinta-ala
71 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi. Kauppahinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Huoneiston kokoonpano
Ylimmän 6. kerroksen päätyhuoneisto
Huoneita
3
Kunto
Tyydyttävä
Kunnon lisätiedot
Kylpyhuonetta lukuun ottamatta kaipailee pintojen uudistusta
Lisätietoa vapautumisesta
Asunto vapautuu ostajalle kaupanteossa.
Keittiön varusteet
Suht alkuperäinen keittiö. Varustus: jääkaappi, pakastin ja hella
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Parvekkeen tyyppi: Lasitettu
Kylpyhuoneen varusteet
Uusittu putkiremontin yhteydessä 2015-2016. Varustus: lattialämmitys, pesukoneliitäntä, suihku, allaslaatikosto, wc, peilikaappi
Säilytystilat
Vaatehuone, kaapistot, kellarikomero ja jäähdytetty kellari
Tulevat remontit
PÄÄTETTY JA NYT JO LOPPUSUORALLA: Keskipihan muutostyöt ja kaikkien talojen hissit uusinta sekä sisäänkäyntien esteettömyyskorjaukset. Kustannusarvio 4,6166 €/osake tai rahoitusvastikkeena 0,0576 €/kk kymmenen vuoden laina-ajalla. Huoneistokohtaiset lainaosuudet jaetaan vasta loppuvuodesta. Tämän asunnon arvio noin 6 717 € tai rahoitusvastikkeena noin 83 €/kk. Tämä on siis vain arvio, sillä hanke on vielä kesken ja hankkeeseen liittyy mm. ARA:n isohko avustus MUUTA MAHDOLLISESTI 5 VUODEN SISÄLLÄ TEHTÄVIÄ KORJAUKSIA: • Lämmönjakohuoneen hyödyntäminen traktorin/lisälaitteiden säilytykseen • Termostaattisten patteriventtiilien uusinta • Lämmitysverkoston säätö • VSS puhaltimien uusinta
Tehdyt remontit
• 2020-2021: Luovuttu kaukolämmöstä maalämpö-, aurinko- ja PILP hybridilämmitysjärjestelmään, tehty sähköautojen latauspaikkoja ja uusittu jätepisteet. Talojen 1 ja 2 katot maalattu. Rakennettu pelastustiet taloihin 2 ja 3. • 2018-2019: Kellarien ja porraskäytävien ikkunoiden sekä ovien uusinta. • 2017: Asennettu lumiesteet, julkisivujen saumaukset uusittu sekä julkisivu ja sokkelit maalattu. • 2017: Talojen 3 ja 4 katot maalattu. • 2015-2016 Perinteinen LVISA- saneeraus, jossa uusittu kaikki rakennusten sisäpuoliset käyttövesijohdot ja viemärit ja tonttijäteviemärit sukitettu. Uusittu pesutupa, kaikki yhtiön saunaosastot, sähköpääkeskukset, sähkönousut, tietoliikenne- ja tv-kaapeloinnit, yhtiön sisätilojen valaistukset, kylmäkellarit ja lämpimät kellarikomerot, huoneistojen sähkökeskukset, kylpyhuoneet ja wc:t. Asennettu verkkotoiminen paloilmaisin jokaiseen asuntoon ja porrashuoneiden jokaiseen kerrokseen. Puhdistettu ilmanvaihtohormit, uusittu ilmanvaihtokoneet, säädetty ilmamäärät, rakennettu lämmön talteenottojärjestelmä, säädetty lämmityksen perussäädöt ja käyttöveden normivirtaamat sekä toteutettu nykyaikainen rakennusautomaatio. • 2013: Lämpökeskuksen ja talon 3 välisen pihakanaalin lämpö- ja vesijohtojen uusinta, märkätilojen kuntokartoitus. Asbestikartoitus. • 2012: Putkiston kuntotutkimus. • 2011: Salaojat ja sadevesiviemärit uusittu. Talojen 3 ja 4 väliset lämpö- ja vesijohdot uusittu sekä talojen 2 ja 3 välinen sähkön syöttökaapeli uusittu. • 2009: Talojen 2 ja 3 välisen viemärin sujutus/korjaus. • 2008: Talojen 1 ja 2 kattojen maalaus. • 2006: Huoneistojen ikkunoiden uusinta. Huoneistojen parvekeovien uusinta. Huoneistojen ilmanvaihtohormien puhdistus ja ilmamäärien säätö. • 2004: Talojen 3 ja 4 julkisivujen ja parvekkeiden maalaus. • 1999: Talojen 1 ja 2 julkisivujen ja parvekkeiden maalaus. • 1998: Saumaus ja betonipaikkaus.
Näkymät
Ylimmän 6. kerroksen näkymät läpi talon. * Olohuoneelta, parvekkeelta ja päämakuuhuoneesta näkymät yhtiön vehreälle, isolle sisäpihalle (ilmansuunta: luode). Sivuttain länteen katsottuna merinäkymät Pitkäsalmelle. * Keittiön ja toisen makuuhuoneen näkymät etupihalle ja parkkipaikan yli puistoalueelle (ilmansuunta: kaakko)
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
• Lähin kauppa: K-Market Uittamo noin 300 metriä • Lähin päiväkoti: Susiniitynkadun päiväkoti. Oikaisten pihan läpi noin 100 metriä. • Lähin koulu: Väheikkilän koulun Uittamon yksikkö (luokat 1-4) noin 400 metriä • Bussipysäkki: Vieressä, noin 30 metriä • Muuta: Naulapuisto, upeat lenkkeilyreitit, Uittamon Paviljonki, Ispoisten uimaranta ja avantouintimahdollisuus
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
148 000 €
Myyntihinta
127 918,85 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
2 084,51 € / m²
Velkaosuus
20 081,15 €
Lunastuspykälä
Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.

Asuinkustannukset

Rahoitusvastike
309,48 € / kk
Hoitovastike
280,26 € / kk
Yhtiövastike
589,74 € / kk
Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: MAKSUT: • Vesimaksut ja sähkömaksut oman kulutuksen ja mittarin mukaan. Taloyhtiö laskuttaa. Vesi- ja sähköennakot ovat huoneistokohtaisia ja perustuvat kulutukseen. Tasaus kerran vuodessa. • Perusnetti (laajakaista) sisältyy hoitovastikkeeseen ja lisänopeudet maksaa erikseen • HUOM! Hissihanke on vielä kesken ja huoneistokohtaiset lainaosuudet jaetaan loppuvuoden 2024 aikana. Hissihankkeesta kerätään kuitenkin jo pääomavastiketta, joka on hetkellä tämän asunnon kohdalla 83,81 €/kk. Lopullinen pääomavastike (ja lainaosuus) tarkentuu kun hanke on valmis ja ARA:n avustukset on saatu. MUUTA OSTAJALLE KAUPAN YHTEYDESSÄ TULEVIA KUSTANNUKSIA: • Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta • Mahdollisen sähköisen kaupan (DIAS-kaupan) kulut, noin 80 € • Ostajan pankki voi veloittaa lisäksi mm. lainan noston tai omistusoikeuden rekisteröinnin hakemisen yhteydessä erillisiä palvelumaksuja, joista saat tietoa omasta pankista.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Syväkallio
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
1968
Huoneistojen lukumäärä
156
Kerroksia
6
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Rakennusmateriaali
Betoni
Kattomateriaali
Pelti
Energialuokka
D2018
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli-TV
Tontin koko
29 477 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö
Isännöinti
Mesaani-Kiinteistöt Oy, Joni Salmi, joni.salmi@mesaani.fi tai mesaani@mesaani.fi, 041 512 1330
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki. https://www.turku.fi/asuminen-ja-ymparisto/kaupunkisuunnittelu/asemakaavoitus
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
Maalämpö

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Taloyhtiön autopaikat: * autopaikka 10 €/kk * autopaikka sähköllä 15 €/kk * autotalli 24 €/kk. Lisätietoja huoneiston autopaikasta: Autopaikat ja autotallit vuokrataan taloyhtiöltä. Pihalla myös sähköauton latausmahdollisuus sekä runsaasti vieraspaikkoja.
Yhteiset tilat
Kellarikomero, urheiluvälinevarasto, pesutupa (Sijaitsee A-talon siivessä), väestönsuoja, jäähdytetty kellari ja kuivaushuone

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset