Etusivu Myytävät kohteet 130.5 m² Kiilankatu 2 A, 90120 Oulu 4h+k+s – Oikotie 21977849

565 000 € 130,5 m²

Kiilankatu 2 A, Hollihaka, Heinäpää, Keskusta, Oulu 4h+k+s

Velaton hinta
565 000 €
Hoitovastike
482,85 € / kk
Asuinpinta-ala
130,5 m²
Huoneita
4
Kerros
4
Rakennusvuosi
2007
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Hollihaka, Heinäpää, Keskusta
Kaupunki
Oulu

Uniikki koti merinäköalalla Hollihaassa – kolme lasitettua parveketta ja luksustason varustelu!

Kuvittele herääväsi uuteen päivään, nauttien aamukahvistasi makuuhuoneen lasitetulla parvekkeella samalla, kun purjeveneet lipuvat rauhallisesti ohi.

Tervetuloa tutustumaan tähän ylimmän kerroksen upeaan ja ainutlaatuiseen päätyhuoneistoon, joka sijaitsee Hollihaan kauniilla alueella, merimaisemien ja vehreän puiston keskellä. Tämä erittäin hyvin pidetty koti edustaa tyylikästä ja modernia asumista parhaimmillaan. Asunnon hulppeat neliöt ja suuret, valoisat huoneet luovat tilan tuntua ja viihtyvyyttä.

Kolme lasitettua parveketta tarjoavat poikkeukselliset näkymät merelle ja ympäröivään maisemaan. Jokaisessa parvekkeessa on infrapunalämmittimet ja yhdessä parvekkeista komeilee upea ja uniikki taidemaalaus, joka lisää kodikkuutta eikä muualta samanlaista löydy. Nämä parvekkeet lisäävät asumismukavuutta ja tarjoavat mahdollisuuden nauttia ulkoilmasta ja upeista maisemista ympäri vuoden.

Keittiö on tarkkaan suunniteltu ja korkeatasoisesti varusteltu: tilavat säilytys- ja työskentelytilat, kosketusvapaa hana, Festivon kylmiö, pakastin ja viinikaappi sekä AEG
laadukkaat kodinkoneet, kuten tavallista suurempi induktioliesi, monitoimiuuni ja integroitu astianpesukone.
Saareke ja tasot ovat kestävää, ajattoman kaunista kiveä, mikä tekee ruoanlaitosta nautinnon niin perheen kuin ystävienkin kanssa.
Keittiö sulautuu saumattomasti tilavaan ruokailutilaan, josta on vaivaton yhteys valoisaan olohuoneeseen. Olohuoneesta on suora käynti yhdelle asunnon kolmesta parvekkeesta, mikä tarjoaa täydelliset puitteet seurustelulle ja rentoutumiselle.

Makuuhuoneissa on runsaasti säilytystilaa, sillä päämakuuhuoneessa on mittatilaustyönä teetetty liukuovikaapisto ja toisessa makuuhuoneessa on kaapistot. Tämä huone soveltuu erinomaisesti vaikka työhuoneeksi.
Kodinhoitotila on tilava ja tyylikäs, ja se tarjoaa runsaasti säilytystilaa arjen sujuvuuden takaamiseksi. Kylpyhuoneessa on sadesuihkut, ja tunnelmallinen sauna houkuttelee viihtymään ja rentoutumaan päivän päätteeksi.

Asunto-osakeyhtiö Oulun Kilpinen on hyvin hoidettu taloyhtiö, jossa korjaus- ja huoltotoimenpiteet on tehty ajallaan ja taloyhtiön kuntoa tarkkaillaan aktiivisesti. Lämmitys tapahtuu kaukolämmöllä, ja vesikiertoisen lattialämmityksen ansiosta pattereita ei ole esteenä kalustamiselle.

Hollihaka on merellinen asuinalue aivan keskustan kupeessa.
Keskustan palvelut, mahtavat lenkkimaisemat ja liikenneyhteydet ovat tämän alueen timanttia.

Jos tunsit piston sydämessäsi, varaa oma esittelyaikasi ja olet lähempänä unelmiasi!

Myynti ja esittelyt: Tero Autio | LKV | KiLAT | 044 320 1025 | tero.autio@oulunarvokiinteistot.fi

Perustiedot

Sijainti
Kiilankatu 2 A, 90120 Oulu
Kaupunginosa
Hollihaka, Heinäpää, Keskusta
Kohdenumero
21598623
Kerros
4 / 4
Asuinpinta-ala
130,5 m²
Tontin pinta-ala
2 720 m²
Kokonaispinta-ala
130,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Huoneiston kokoonpano
4h+k+s
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Asunnossa on tehty mittava remontti vuosien 2018-2019 aikana. Mm. lattiat vaihdettu tyylikkääseen parkettiin (laatoitetut lattiat maalattu kaakelimaalilla), keittiö kodinkoneineen uusittu, säilytysjärjestelmiä sekä saniteettikalusteita uusittu.
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Liesi: induktio, erillisuuni. Työtasot: kivi. Kylmäsäilytys: jääkaappi, pakastin, viinikaappi. Varustus: liesituuletin, astianpesukone, kiinteät valaisimet. Keittiö on remontoitu vuosien 2018-2019 aikana. Keittiössä graniittitasot (Galaxy), 1410mm x 2050mm kokoinen saareke graniittitasolla ja AEG:n 800mm x 500 mm induktioliedellä. AEG:n monitoimiuuni, AEG:n XXL-kokoinen astianpesukone, jonka alakori nousee ergonomisesti ylös. Festivon kylmiö 120 cm, pakastin 40 cm ja viinikaappi 40 cm. Keittiössä Oraksen kosketusvapaa hana, jossa pesukoneliitäntä. Savon liesituuletin. Runsaasti pistorasioita, pöytä- ja säilytystilaa, mm. työlautakaappi ja pienkonekaappi. Keittiöstä kulku parvekkeelle
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tyyppi: lasitettu. Suunta: länsi, kaakko, lounas
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Massiivitammitaso, kosketusvapaa Mattsonin hana, kaksi Mattsonin sadesuihkua, Villeroy & Boch -allas, allaskaappi ja korkea kaappi punaisineen yksityiskohtineen. Varustus: lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peili, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto, asennettuja erikoisvarusteita. Erillisen WC:n kuvaus: Massiivitammitaso, Villeroy & Boch-allas, kosketusvapaa Mattsonin hana, isot vetolaatikostot ja tarvikekaappi, lisätty pistorasioita, liiketunnistinvalaistus. Varustus: lattialämmitys, bidee-suihku.
Säilytystilat
Kuvaus: Huoneistolla on kaksi häkkivarastoa.
Tulevat remontit
2024-2025 Parvekkeiden kunnostus- ja pylväiden maalaus 2025-2027 Autotallien, -katosten ja pyörävaraston huoltomaalaus 2025-2028 Lukitusjärjestelmän uudistus, mekaaninen lukitus
Tehdyt remontit
TALOYHTIÖSSÄ: 2014-2015 IV-kanavien nuohous 2019 Viemärin painuman korjaaminen 2020 Vesikaton huoltokorjauksia/ tiivistyksiä 2022 Parvekkeiden puuosien korjauksia 2022 IV-kanavien nuohous 2023 Hissien kannatinhihnojen uusiminen
Näkymät
Huoneistossa on kolme lasitettua parveketta. Makuuhuoneen parvekkeelta maisemat Hollihaan puistoon sekä merelle. Keittiön parvekkeelle käynti keittiöstä ja takkahuoneesta, mainio grillauspaikka! Kolmas parveke on länteen suuntautuva, erittäin korkea tila, jossa viherkasvit nauttii valosta. Tällä parvekkeella on myös uniikki taideteos maalattu parvekkeen seinään.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Pilarikiuas uusittu 2020. sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Muuta kauppaan kuuluvaa: Kaksi ilmalämpöpumppua, joista toinen on olohuoneessa ja toinen takkahuoneen käytävän seinustalla.
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
565 000 €
Myyntihinta
565 000 €
Neliöhinta
4 329,50 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
482,85 € / kk
Yhtiövastike
495,90 € / kk
Vesimaksu
19 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
henkilöluvun mukaan
Muut kustannukset
Muut maksut: Vesimaksuennakko 19,00€/hlö/kk. Veden tasauslasku kulutuksen mukaisesti

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto-osakeyhtiö Oulun Kilpinen
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2007
Huoneistojen lukumäärä
34
Kerroksia
4
Hissi
Kyllä
Rakennusmateriaali
betoni
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harja
Energialuokka
C2018
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Tontin koko
2 720 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
huoltoyhtiö. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Huoltia Oy
Isännöinti
Isännöintipalvelu Heikki Lahti Oy Torikatu 22A, 4. krs, 90100 Oulu p. 08 311 7106
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
autotalleja: 10. autokatoksia: 15.
Yhteiset tilat
kellarikomero, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv. Taloyhtiössä muuta: Pyörävarasto.
Muut tilat
Takkahuone muunneltavissa kolmanneksi makuuhuoneeksi. Käynti lasitetulle parvekkeelle. Takkahuoneessa varaava takka. Eteisessä mittatilaustyönä tilattu peililiukuovikaappi ja massiivitamminen kenkäteline ja seinämä. Kodin pinnat on remontoitu vuosien 2018-2019.
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: parketti. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: parketti. Makuuhuoneessa: parketti. Saunassa: laatta. Kodinhoitohuoneessa: laatta. Seinät: Keittiössä: maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu. Saunassa: puu. Kodinhoitohuoneessa: kaakeli.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Päämakuuhuoneessa mittatilaustyönä tilattu suuri peiliovikaappi. Käynti lasitetulle parvekkeelle, jonka silmiä hivelevät maisemat Hollihaan puistoon sekä merelle.
Olohuoneen varusteet
Olohuoneeseen asennettu ilmalämpöpumppu, takkavaraus. Isot ikkunat, joista avautuvat mahtavat maisemat puistoon ja meren suuntaan. Olohuoneesta käynti länteen suuntautuvalle isolle parvekkeelle.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset