Etusivu Myytävät kohteet 176.5 m² Kivitaskunkatu 1, 20240 Turku 6h+k+rh+s+pesuh+ 2 wc+kellari (baarih) – Oikotie 21960402

239 600 € 176,5 m²

Kivitaskunkatu 1, Perno, Turku 6h+k+rh+s+pesuh+ 2 wc+kellari (baarih)

Tapani Raatikainen

0440 602 396

Velaton hinta
239 600 €
Asuinpinta-ala
176,5 m²
Huoneita
6
Kerros
1
Rakennusvuosi
1965
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Perno
Kaupunki
Turku

TILAVA L-MALLINEN OMAKOTITALO 1-TASOSSA SUOJAISELLA AIDATULLA TONTILLA METSÄN VIERESSÄ PÄÄTTYVÄN TIEN VARRELLA HYVIEN KULKUYHTEYKSIEN VIERESSÄ. !

Nyt tuli juuri myyntiin Omakotitalo, joka sopii isomallekkin perheelle, josta on nykyinen perhe pitänyt rakkaudella hyvää huolta viihtyen lähes 20 vuotta kodissa, missä on hyvä elää ja nauttia omasta rauhasta koko perheen voimin! Nyt tuli aika, jolloin tilaa vain on vähän liikaa pariskunnalle lasten lentäessä pesästä omilleen vuosien jälkeen. Nyt on uuden perheen aika jatkaa elämää talossa vuosia eteenpäin ja huolehtia talosta.
Talossa on riittävästi avaraa valoisaa tilaa ja monta huonetta, varaava takka olohuoneessa antaen lämpöä ja tunnelmaa. Uudistetun keittiön vieressä tilava ruokailuhuone, mihinkä mahtuu myös iso ruokapöytä. Laajennusosassa on huone, minne on käynti sisätiloista sekä ulkoa oma sisäänkäynti, esim. vaikka koti yrittäjälle. Alakerrassa on huone, jossa on baaritiski kalusteineen vaikka bubi illan viettoon ystävien kanssa. Sisäpihan puolella voi nauttia yksityisyydestä kauniissa pihassa puistoisen metsän vieressä aidatulla tontilla. Taloa on vuosien aikana saneerattu ja uudistettu paljon, eli pidetty hyvää huolta. Katolle on asennettu aurinkokeräimet, jotka antaa edullista sähkövirtaa valoille ym. Harrastajalle löytyy tilava autotalli, varasto, missä nyt kuntosali. Sähköllä ja kaukosäädölla avautuva nosto-ovi. Hyvät liikenne yhteydet ja palvelut ; päiväkoti, koulu, teveyskeskus ja liikekeskus eikä pitkä matka jääkiekkoareenalle. Paljon hyvää kerrottavaa olisi mutta saat lisätietoa kysymällä tai tulet katsomaan paikan päälle. Lisätiedot ja myynti Tapani Raatikainen puh. 0440 602396, tapani.raatikainen@optimiasunnot.fi. Tässä kohteessa vain erilliset yksityiset esittelyt.

Perustiedot

Sijainti
Kivitaskunkatu 1, 20240 Turku
Kaupunginosa
Perno
Kohdenumero
80370961
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
176,5 m²
Tontin pinta-ala
634 m²
Kokonaispinta-ala
176,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu
Huoneiston kokoonpano
6h+k+rh+s+pesuh+ 2 wc+kellari (baarih)
Huoneita
6
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan / 2 kk kauppakirjoista.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Jääkaappi, erillinen pakastin, liesituuletin, astianpesukone ja Keraaminen liesi. Liesi: Keraaminen. Keittiö on saneerattu ja uusittu v. 2011. Kodinkoneita uusittu; astianpesukone, jääkaappi, pakastinkaappi ja keraaminen sähköliesi v. 2022.
Kylpyhuoneen varusteet
Suihku. Pesuhuone on laatoitettu kokonaan ja kosteuseristetty. Ikkuna. Sadettaja suihku. WC (2): WC-istuin, pesukoneliitäntä, peili, pesuallas, allaskaappi, lattiakaivo ja peilikaappi. 2 kpl erillistä wc; tä. Kumpikin wc on kokonaan laatoittu ja toisessa on ikkuna, allas-ja peilikaappi sekä wc-istuin. Toisessa on käsipesuallas, peili, pk-liitäntä ja pyyhekuivausteline sekä läpikäynti saunaosastolle lukittavilla 2-lla ovella.
Säilytystilat
Lämmin ulkovarasto, kaapistot ja kellarikomero. Lisätietoja säilytystiloista: Kaapistot mh ja khh tilassa. Kellaritilassa 2kpl lämmintä varastotilaa.
Tehdyt remontit
Talorakennuksen laaja peruskorjaus, laajennusosa, sadevesi viemärit ja talon ympärille asennettu salaojitus, kadun puoleiset ikkunat on uusittu, rakennuksen pääovi, julkisivun puuosia- ja joitakin tiiliä vaihdettu, välikaton lisäeristys ja pulpettikaton vesikate uusittu, märkätilat ja vesikalusteet uusittu, viemäriputkistot on saneerattu, sähköistys on saneerattu, ilmanvaihto on toteutettu saneerauksen yhteydessä koneellisella tulo- ja poistojärjestelmällä, missä on lämmöntalteenotto v. 2000-2001 välisenä aikana. Öljykattila uusittu v. 2000 (nyt poissa käytöstä). Kiinteistön aidat uusittu v. 2010. Talon sisäremontti lattia, katto, seinäpinnat on tehty ja keittiö on uusittu v. 2011. Käyttövesiputket on uusittu v. 2013. Kellaritila on kuivattu ja rakennettu vesivahingon (viemäri) vuoksi uudelleen. Ulkopuoliset puuosat maalattu 2018 / 2021. Viemäriputkisto kuvattu v. 2021. Kodinkoneet uusittu v. 2022. Öljylämmitys poistettu ja öljysäiliö puhdistettu ja täytetty hieka/soralla v. 2022.Rakennuksen katteelle asennettu aurinkokeräimet 5 kwh / 12 kpl. Ilmalämpöpumppu asennettu 6/2024. Takan hormi nuohottu v. 2024. Rakennettu ulkokatos etupihalle sisääntulon eteen v. 2001. Lisäksi muita tarpeellisia korjaus- ja huoltotöitä vuosien aikana sekä nyt Kuntoarviossa ja Kuntotutkimuksessa löytyneitä virheitä, jossa mainittuja suositeltuja muutoksia / korjauksia rakennuksen sisä- ja ulkotiloissa on jo osittain tehty ja korjattu.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kiuas: Sähkökiuas. Varaus puilla lämmitettävään kiukaaseen. Hormi olemassa.
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Todella rauhallinen sijainti metsän (Hyrkönpuisto) vieressä päättyvän tien varrella, kuitenkin lähellä monia erilaisia palveluja.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
853-65-27-1-L1

Hinta

Velaton hinta
239 600 €
Myyntihinta
239 600 €
Neliöhinta
1 357,51 € / m²

Asuinkustannukset

Kiinteistövero
156 € / vuosi

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
1965
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Betoni, puu ja Puu- / tiiliverhoilu
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Energialuokka
Energialuokka: E2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 09.09.2034, Lisätiedot: Energiatodistus laadittu 9.9.2024.
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Antenni
Maanvuokraaja
Turun kaupunki
Tontin koko
634 m²
Tontin omistus
Vuokralla
Tontin vuokra päättyy
31.12.2074
Tontin vuokra
1 166,56 € / vuosi
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, hyvät pyöräilytiet ja sujuvat yhteydet omalla autolla Hyvä yhteydet lähes joka suuntaan.
Rakennusoikeus
200 m²
Kuntotutkimus
Kuntotutkimus tehty: 25.07.2024. Kosteustutkimus tehty: 25.07.2024. Lisätietoja tutkimuksista: Asunnon kuntokartoitusraportti tehty 25.7.2024 ja sen jälkeen tehty vielä erillinen kuntotutkimus 12.8.2024 kuntoraportissa löytyneen kosteusepäilyn vuoksi, joka tutkitaan, antaako aihetta jatko mahdollisiin korjaustoimenpiteisiin.
Lämmitys
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Vesikiertopatterilämmitys. Ilmalämpöpumppu. Kokonaissähkön kulutus: 25000 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu, Puu, Lämmitys vesikiertopattereilla ja lämminkäyttövesi tuotetaan öljykattilan varaajassa sähkövastuksin.

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Talon sisäpihan puolella oleva huone (laajennusosa) sopii makuuhuoneeksi tai hyvin työhuoneeksi, esim. kotona työskentelyyn. Tilaan on käynti sisätilasta ja myös oma sisään käynti ulkoa. Keittiön vieressä tilava ruokailuhuone, mihinkä sopii myös ruokapöytä isommallekkin perheelle. Ruokailuhuoneesta on portaat kellaritilaan, missä baari-/ takkahuone oleskeluun, 2-varastotilaa ja tekninen tila. Kellaritilan neliöt ei sisälly asuin-neliöihin. Kellaritila yht. n. 36 m2 / baaritila n. 24 m2.
Keittiön lattia
Laminaatti
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Talo sisältää 5- makuuhuonetta. Olohuoneen jatkona on huone, joka sopii makuuhuoneeksi, tv-huoneeksi tai vierashuoneeksi. Käynti myös wc- tilaan. Tila muutettu rakennusluvalla autotallista huoneeksi. Talon laajennusosaan rakennettu huone, minne käynti myös suoraan ulkoa. Sopii hyvin makuuhuoneeksi, kotona työskentelevälle yrittäjälle, etätyötilaksi ym. Sisäpihan puolella 3-valoisaa makuuhuonetta.
Makuuhuoneen lattia
Laminaatti
Makuuhuoneen seinät
Tapetti
Kylpyhuoneen lattia
Laatta
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Olohuoneen varusteet
Tilava ja valoisa olohune, missä kaunis varaava takka lämmitykseen / tunnelmaan, käynti ja näkymä sisäpihalle. Erillinen oleskelutila Tv-huone /vierashuone olohuoneen jatkona, mistä myös käynti toiseen wc-tilaan.
Olohuoneen lattia
Laminaatti
Olohuoneen seinät
Tapetti

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset