Etusivu Myytävät kohteet 265 m² Lyökkiniemi 9 A, 02160 Espoo 6h, k, rt, 2vh, 3kph, s, khh, terassihuone, autotalli, var. – Oikotie 21940250

2 680 000 € 265 m²

Lyökkiniemi 9 A, Westend, Hakalehto, Espoo 6h, k, rt, 2vh, 3kph, s, khh, terassihuone, autotalli, var.

Sebastian Rostedt
Sebastian Rostedt

0400373620

Velaton hinta
2 680 000 €
Asuinpinta-ala
265 m²
Huoneita
6
Kerros
1
Rakennusvuosi
2013
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Westend, Hakalehto
Kaupunki
Espoo

Westendissä, arvostetussa Lyökkiniemessä paraatipaikalla moderni kivitalo.

Tämä arkkitehti Polo Sarpanevan suunnittelema talo on kuin taideteos.

Jos olet hakemassa alueelta modernia ja huoltovapaata kivitaloa ilman remonttihuolia ja arvostat yksityisyyttä ja kestäviä materiaalivalintoja merellisellä sijainnilla, niin tämä upea omakotitalo on juuri sinulle.

Rakennusvaiheessa talon materiaaleihin on panostettu erityisen paljon ja valitut materiaalit ovat kestäviä ja ajattomia. Lisäksi talosta on pidetty erittäin hyvää huolta, eikä asumisen jälkiä juuri ole näkyvissä. Talon sijoitteluun ympäristöönsä yksityisyyttä ajatellen on onnistuttu erinomaisesti. Koko kiinteistö on aidattu ja suojaisa.

Rakennuksen pohjaratkaisu on toimiva ja käytännöllinen. Yläkerrassa on avara olohuone, jossa varaava takka. Olohuoneesta on myös käynti lasitetulle terassiparvekkeelle, jossa takka tuomassa tunnelmaa. Keittiö on avara ja ajaton. Lisäksi kolme makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Alakerrasta puolestaan löytyy työhuone/vierashuone isolla vaatehuoneella, oleskelutila jossa takka, viini-huone, sekä upea saunaosasto SPA-tunnelmalla. Saunaosastolta on kulku suoraan ulos ympärivuotisessa käytössä olevaan uima-altaaseen. Täällä on myös kodinhoitohuone, kahden auton lämmin autotalli, sekä lämmin varasto/ tekninen tila.

Kivenheiton päästä löytyy Westendin venekerho, rantapolut, sekä aktiviteetit niin perheen pienimmille kun myös aikuisille.
Täältä ajat Helsinkiin 15 minuutissa.

Tervetuloa paikan päälle kokemaan tämä upea kokonaisuus!

Tiedustelut ja esittelyt, Förfrågningar och bokning av visning, Inquiries:

Sebastian Rostedt
+358 400 373 620
sebastian@bo.fi

Perustiedot

Sijainti
Lyökkiniemi 9 A, 02160 Espoo
Kaupunginosa
Westend, Hakalehto
Kohdenumero
20997079
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
265 m²
Tontin pinta-ala
607 m²
Kokonaispinta-ala
265 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Asuinpinta-ala on Espoon kaupungin rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukainen asunnon asuinhuoneistoala 135 m². Muut tilat sisältävät kellarin arvioidun lattiapinta-alan noin 130 m² (sisältäen myös autotallin, teknisen tilan, ja varastotilat). Kellarin pinta-ala on rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan 162 m² (sisältäen ulkoseinät) . Rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukainen kerrosala on 162 m².
Huoneiston kokoonpano
6h, k, rt, 2vh, 3kph, s, khh, terassihuone, autotalli, var.
Huoneita
6
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
sop.mukaan tai 10.12.2024
Keittiön varusteet
Liesi: kaasu, induktio, erillisuuni. Kylmäsäilytys: jääkaappi/pakastin. Varustus: liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone. Kodinkoneet Mielen mallistosta, jääkaappi/pakastin Smeg. Grillitaso.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Yläkerrassa 2 kylpyhuonetta, joista toinen päämakuuhuoneen yhteydessä. Lisäksi kylpyhuone saunaosaston yhteydessä jossa myös kylpyamme. Erillisen WC:n kuvaus: Alakerrassa 2 erillistä wc:tä. Yläkerrassa molemmissa kylpyhuoneissa wc-istuin. Yhteensä 4.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Puulämmitteinen IKI- kiuas. puukiuas
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Sähköliittymä. Muuta kauppaan kuuluvaa: Viinihuoneen viinikaappi, Vertti Kiven suunnittelemat valaisevat seinäelementit, 2 pyykinpesukonetta, kuivausrumpu ja kuivauskaappi.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
49-13-12-11

Hinta

Velaton hinta
2 680 000 €
Myyntihinta
2 680 000 €
Neliöhinta
10 113,21 € / m²

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Puhtaanapito: 200 EUR/kk. Muut maksut: Jätemaksu viikoittain tyhjennys. Sähkönkulutus on vuodelta 2023. Kulutus ja kustannus riippuu voimakkaasti kulutustottumuksista, sähkösopimuksesta, perhekoosta yms. ja voi vaihdella. Kulutus sisältää käyttösähkön sis. myös esim. ilmalämpöpumppu, uima-altaan lämmitys, sähköauton lataus. Kaukolämpö 1.1.2024-31.8.2024 ollut yhteensä 2755 euroa, arvio vuosikustannuksesta tällöin noin 4100 euroa/vuosi, 350 euroa/kk. Kustannus on arvio, ja voi vaihdella riippuen lämmityskauden pituudesta ja kulutustottumuksista.
Kiinteistövero
2500 €/v

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
2013
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Betonivaluharkko, betoniharkko. betoni
Kattomateriaali
Bitumikermi
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Tontin koko
607 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki, kaupunkiympäristö, 09 8162 5000
Kaavatilanne
Asemakaava
Rakennusoikeus
e-luku: 0.25
Lämmitys
kaukolämpö vesikiertoinen lattialämmitys.

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Askartelutila (työtila), arkiolohuone (takkahuone), 2 varastoa/vaatehuonetta, kylmiö, eteinen, tekninen tila, autotalli, uima-allas.
Pintamateriaalit
Lattiamateriaalien kuvaus: Talon alakerrassa lattialaatat, työtilassa parketti. Olohuoneessa ja makuuhuoneissa on parketti. . Lattia: Olohuoneessa: parketti. Saunassa: laatta. Seinät: Saunassa: puu.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset