Etusivu Myytävät kohteet 113 m² Miljoonatie 1, 31160 Urjala Oh (iso), 3 xmh, keittiö, 2xwc, vh, sauna, pesuh, pukuh, askarteluh, var, tek. – Oikotie 21935347

35 000 € 113 m²

Miljoonatie 1, Nuutajärvi, Urjala Oh (iso), 3 xmh, keittiö, 2xwc, vh, sauna, pesuh, pukuh, askarteluh, var, tek.

Jani Hirsimäki
Jani Hirsimäki

040 7733430

Velaton hinta
35 000 €
Asuinpinta-ala
113 m²
Huoneita
4
Rakennusvuosi
1964
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Nuutajärvi
Kaupunki
Urjala

Rahoitus on taitolaji, eikä se vaan aina onnistu, vaikka kauppahinta olisikin alhainen. Niinpä uudelleen myynnissä ja nyt vielä 16.7. kuntotarkastettuna hyvin tuloksin.

Rutajärven läheisyydessä, Nuutajärven historiallisessa maisemassa kiinteistö, jolla voi olla monta käyttötarkoitusta. Normaalin kodin lisäksi tasokas loma-asunto, tai vaikka koti kahdelle perheelle. 1964 on rakennettu tehtaan työläisille kahden perheen talo, joka myöhemmin remontoitu yhden perheen kodiksi. Kaksi olohuonetta avattu yhdeksi isoksi, 3 makuuhuonetta, keittiö, kaksi wc:tä ja vaatehuone. Asuintilojen pinta-ala 113 m². Lisäksi kellaritiloissa sauna, pesuhuone, pukuhuone, askarteluhuone, varasto ja tekniset tilat noin 38 m². Talo on hyvässä kunnossa, mm. keittiöremontti ja ulkomaalaus 2021. Sisätilat osin remontoitu ja osin voit jatkaa oman makusi mukaan, muuttaa voi heti. Uskomattomat harrastusmahdollisuudet. Erityisesti Rutajärven ja kunnan hoitaman uimarannan läheisyys tekevät tästä myös loistavan kakkoskodin. Nyt on niin alhainen kauppahinta, että enää ei tarvitse käyttää aikaa tarjouksen tekemiseen - nopeat syövät hitaat.

Perustiedot

Sijainti
Miljoonatie 1, 31160 Urjala
Kaupunginosa
Nuutajärvi
Kohdenumero
21935347
Asuinpinta-ala
113 m²
Tontin pinta-ala
1 580 m²
Kokonaispinta-ala
151 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Paritalosta muutettu yhden perheen omakotitaloksi, jossa olohuone, joka avattu toiseen isoon huoneeseen, kolme makuuhuonetta, keittiö, kaksi wc:tä ja vaatehuone. Asuintilojen pinta-ala rakennustiedon mukaan 113 m². Lisäksi kellaritiloissa sauna, pesuhuone, pukuhuone, askarteluhuone, varasto ja tekniset tilat noin 38 m².
Huoneiston kokoonpano
Oh (iso), 3 xmh, keittiö, 2xwc, vh, sauna, pesuh, pukuh, askarteluh, var, tek.
Huoneita
4
Kunto
Tyydyttävä
Kunnon lisätiedot
Paljon remontoitu, osa sisätiloista kaipaa pinnoitusta. Muuttaa voi heti.
Lisätietoa vapautumisesta
On vapaa.
Keittiön varusteet
OLOHUONE: Talossa on kaksi peräkkäistä olohuonetta, jotka on avattu yhdeksi. Lattiassa muovimatto ja seinät levytetty/maalattu. MAKUUHUONEET: Kolme makuuhuonetta, kahdessa lattiassa laminaatit ja yhdessä muovimatto. Seinät maalattu. Kahdessa kaappeja. KEITTIÖ: 2021 remontoidussa keittiössä itsepuhdistuva uuni, induktioliesi, liesituuletin, jääkaappi (korkea jääkaappi on lähtenyt uuteen kotiin), musta Komposiittiallas. Hyvin kaappi ja laskutilaa. Kaapeissa toimivat, hienot sisälmykset. liesituuletin sekä hyvin kaappitilaa. SAUNAOSASTO: Saunaan tullaan askarteluhuoneen kautta, jossa laattalattia ja seinät paneloidut. Saunatilat alakerrassa, jonne kulku ensimmäisestä olohuoneesta. Saunassa sähkökiuas, laattalattia ja seinät paneloitu. PESU / WC-TILAT: Pesuhuoneeseen tullaan pukuhuoneen kautta, jossa laattalattia ja seinät paneloidut. Pesuhuoneessa laattalattia ja seinät kaakeloidut. Asuinkerroksessa kaksi erillistä wc:tä talon molemmissa päissä. SÄILYTYSTILAT: Makuuhuoneissa ja eteisissä kaappeja, vaatehuone ja alakerrassa säilytystilaa. ETEISTILAT: Talon molemmissa päissä on sisäänkäynti ja eteistila.
Tehdyt remontit
SUORITETUT KORJAUKSET: Öljykattila uusittu 1992, käyttövesiputket (pinnassa, koteloitu) 1992, ulkovuoren maalaus 2010. Katto uusittu 2019. Ulkovuori maalattu uudelleen 2021. Wc:n vesikalusteita uusittu. Keittiöremontti kaapistoineen ja koneineen 2021. TULEVAT KORJAUKSET: Sisätiloissa pintaremonttia, osa tehty, osa kesken.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Marketit ja Urjalan keskustan, Laukeelan palvelut 9-12 km. Humppilaan 16 km, Lempäälä 37 km ja Tampereelle 60 km.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
887-427-1-392, Kivimäki niminen tila.

Hinta

Velaton hinta
35 000 €
Myyntihinta
35 000 €
Neliöhinta
309,73 € / m²
Kiinnitykset
Sähköinen panttikirja valmiiksi haettuna 26.000 euroa. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana. Panttikirjaa voit käyttää oan lainasi vakuutena, jos niin haluat.

Asuinkustannukset

Kiinteistövero
200 € /vuodessa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
1964
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Puurunkorakenne, lautaverhottu, harjakatto peltikatteella.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Kunnallistekniikka
Kiinteistö on kytketty kunnan vesi- ja viemäriverkkoon.
Tontin koko
1 580 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Kohde sijaitsee historiallisten rakennusten ympäröimänä, Rutajärven tuntumassa, Nuutajärven lasikylän kupeessa, asemakaava-alueella. Lisätietoja kunnalta.
Lämmitys
Öljylämmitys, vesikiertoiset patterit ja pesutiloissa sekä pukuhuoneessa vesikiertoinen lattialämmitys, joka tällä hetkellä ei toimi. Öljynkulutus nyt ollut noin 2000 l/vuodessa. Alakerrassa todella hyvät tilat esim. maalämpöpumpulle ja kaivolle, jos haluat joskus muuttaa lämmitystä.

Tilat ja materiaalit

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset