Etusivu Myytävät kohteet 99.5 m² Firdonkatu 7 b, 00520 Helsinki 4h+kt+s (yhtiöjärjestyksen mukaan) – Oikotie 21830650

775 000 € 99,5 m²

Firdonkatu 7 b, Pasila, Länsi-Pasila, Pasila, Etelä-Helsinki, Eteläinen, Keskinen, Helsinki 4h+kt+s (yhtiöjärjestyksen mukaan)

Stefano Ramirez
Stefano Ramirez

040 674 3132

Velaton hinta
775 000 €
Hoitovastike
462,68 € / kk
Asuinpinta-ala
99,5 m²
Huoneita
4
Kerros
10
Rakennusvuosi
2022
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Pasila, Länsi-Pasila, Pasila, Etelä-Helsinki, Eteläinen, Keskinen
Kaupunki
Helsinki

Katso virtuaaliesittely

Pasilan Kattojen Yllä: Loft-tyylinen 10. Kerroksen Ainutlaatuinen Kulmahuoneisto Upealla Terassilla ja Parvekkeella!

Tervetuloa nauttimaan upeista asumismukavuuksista tässä asunnossa, jossa on suuremman lasitetun parvekkeen lisäksi myös kattoterassi länteen. Terassilta avautuu kauniit näkymät kattojen yli Keskuspuistoon ja voit ihastella upeita auringonlaskuja. Grillailu on sallittu avoterassilla, joten voit nauttia kesäillasta ulkona.

Kodin pohjaratkaisu on täydellinen. Tämä upea loft-tyylinen neliö tarjoaa avaran ja valoisan avokeittiö-olohuone yhdistelmän, josta avautuu suuri lasitettu terassi ja parveke. Maisemia ei voi tarpeeksi korostaa – terassilta ja parvekkeelta avautuu ainutlaatuinen näkymä, jota on ilo katsella. Makuuhuoneet ovat tilavia, ja niihin mahtuu parisängyt, samalla kun säilytystilaa on runsaasti. Kylpyhuone on moderni ja hyvin varusteltu, sisältäen oman saunan, joka lisää mukavuutta ja rentoutumismahdollisuuksia. Asunnossa on myös erillinen wc, joka tarjoaa lisämukavuutta arkeen.

Kuvien vierestä löydät asunnon videon ja 3D-esittelyn. Linkit näihin ovat myös alla.

// https://www.youtube.com/watch?v=c86Sq6UBdn0 (esittelyvideo)
// https://realsee.ai/bbEEeJzw?theme=minimalist&unbranded=1 (3D-virtuaaliesittely)

Sijainti on erinomainen – Keskuspuisto, monet ravintolat ja Mall of Tripla ovat kaikki kävelymatkan päässä. Erinomaiset kulkuyhteydet tekevät liikkumisesta vaivatonta.
Hissi vie sinut suoraan autohalliin, jossa on saatavilla vapaita paikkoja hintaan 140 €/kk. Keski-Pasilan koulu valmistuu keväällä 2025, mikä lisää alueen vetovoimaa entisestään.

Tämä ainutlaatuinen koti ei tule olemaan pitkään markkinoilla. Se tarjoaa yhdistelmän modernia mukavuutta ja upeita ulkoilumahdollisuuksia. Älä jää paitsi tästä loistavasta mahdollisuudesta!

Perustiedot

Sijainti
Firdonkatu 7 b, 00520 Helsinki
Kaupunginosa
Pasila, Länsi-Pasila, Pasila, Etelä-Helsinki, Eteläinen, Keskinen
Kohdenumero
20444813
Kerros
10 / 12
Asuinpinta-ala
99,5 m²
Tontin pinta-ala
1 242 m²
Kokonaispinta-ala
99,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Huoneiston kokoonpano
4h+kt+s (yhtiöjärjestyksen mukaan)
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Varustus: Induktioliesi Liesituuletin Uuni Hana Kaapisto Allas Astianpesukone Jääkaappi Pakastin Integroitu mikroaaltouuni Seinäpinnat: Maalattu ja lasiseinä kaapistojen välissä Lattiapinnat: Parketti
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Varustus: Suihku Suihkuseinä Wc istuin Pesukoneliitäntä Hana Allas Peilikaappi Allaskaapisto Lattialämmitys Tehosteseinälaatoitus. Erillisen WC:n kuvaus: Varustus: Wc istuin Hana Allas Allaskaapisto Lattialämmitys Peili .
Tulevat remontit
Kyseessä on v. 2022 valmistunut yhtiö ja erillistä kunnossapitotarveselvitystä ei ole tehty. Rakennus on valmistunut v. 2022 ja lähivuosina tultaneen suorittamaan vain uudelle kiinteistölle ominaisia pienehköjä huoltokorjauksia. Taloyhtiön kunnossapito-ohjelman tavoitteena on yhtiön kiinteistön ja talotekniikan järjestelmällinen hoitaminen niin, että yhtiön arvo säilyy tai paranee. Rakennuttajalla on vuosikorjaukset kesken.
Tehdyt remontit
Rakentamisen yhteydessä tehty keittiöön erillinen kiinteä saareke.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Varustus: Erityisen laadukas Helon kiuas, jossa myös höyrytoiminne. Lauteet tervaleppää. Seinät: Paneeli Lattia: Laatta.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Kauppakeskus Tripla: Tämä on yksi alueen keskeisistä palveluista. Triplasta löytyy laaja valikoima kauppoja, ravintoloita, kahviloita, viihdepaikkoja ja muita palveluita. Kauppakeskuksessa on myös elokuvateatteri, hotelli ja pysäköintitiloja. Koulu: Pasilan Peruskoulu, Maistraatintorin Toimipaikka, Pasilan peruskoulu (Länsi-Pasilan toimipiste), Suur-Helsingin kristillinen koulu Päiväkoti: Päiväkoti Susanna
Lisätiedot
- Ylimääräinen yhtiökokous 11.4.2024: Päätti liikehuoneiston LT2 hallintaanotosta maksamattomien vastikkeiden perusteella. Lisäksi yhtiökokous päätti jättää vahingonkorvauskanteen nostamatta osakkaan kadottaman avaimen aiheuttamia kustannuksia koskien. - Ylimääräinen yhtiökokous 30.8.2023: Hyväksyi rakennuttamissopimukseen perustuvan vastikkeettoman kaupan ja lainhuudatuksen koskien 4/116 osuutta kiinteistöstä 91-17-109-7. Kiinteistökauppa koskee rakennuttamisvaiheessa toteuttamatta jääneitä neljää autopaikkaa, mitkä yhtiölle on tämän kaupan myötä luovutettu kiinteistöstä 91-17-109-7. Varsinainen yhtiökokous 14.6.2023: -käsitteli yhtiöjärjestyksen ja as oy-lain edellyttämät asiat -päätti olla myöntämättä vastuuvapautta hallitukselle ja isännöitsijälle tilikaudelta 2022 sillä osa perustajaosakkaan urakasta on toteuttamatta (4 autopaikkaa). -päätti vahvistaa taloyhtiölle käyttöönotettavaksi järjestyssäännöt -päätti sallia taloyhtiössä ilmalämpöpumppuasennukset ja valtuutti hallituksen laatimaan asennuksille ohjeistuksen -valtuutti hallituksen edistämään tilanhallintapalvelun käyttöönottoa budjetin rajoissa -hallitus valtuutettiin reklamoimaan ja kohtuullisuuden rajoissa nostamaan kanteen avaimen hävittänyttä osakasta vastaan -päätti rahastoida hanke-, laina- ja tonttiosuussuoritukset ja tulouttaa rahoitus- ja tonttivastikkeet
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
775 000 €
Myyntihinta
271 809,23 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
7 788,94 € / m²
Velkaosuus
503 190,77 €

Asuinkustannukset

Rahoitusvastike
2 201,49 € / kk
Hoitovastike
462,68 € / kk
Yhtiövastike
3 026,87 € / kk
Vesimaksu
20 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
oma mittari
Muut kustannukset
Muut maksut: Hallitukselle on myönnetty valtuutus periä ylimääräinen hoito- sekä rahoitusvastike. Vesimaksuennakko 20,00 € / kk, oma mittari. Tontinvuokravastikkeen määräytymisperuste m2. Tontin vuokravastikkeen maksamisesta vapautuu vain tontin osuuden lunastamalla. Tililimiitti Hallitus esittää, että sille myönnetään valtuudet enintään 50 000,00 euron luotollisen tililimiitin avaamiselle valitsemassaan pankissa, parhaaksi näkemillänsä ehdoilla ja tähän liittyvien sopimusasiakirjojen allekirjoittamiselle ja tarvittavan määrän panttikirjojen panttaamiselle luoton vakuudeksi ja tarvittaessa lisäpanttikirjojen hakemiselle. Hallitus esittää, että sille myönnetään valtuudet tarkistaa tonttivuokravastikkeen yksikköhintaa mahdollisten indeksikorotusten mukaisesti. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka. Mikäli yhtiökokous tekee päätöksen koko tonttiosuuden lunastamisesta, tätä kohtaa ei käsitellä. Hallitus esittää, että sille myönnetään valtuudet tarkistaa rahoitusvastikkeiden yksikköhintoja korontarkastuksen yhteydessä mahdollista korkomuutosta vastaavasti. Valtuutus on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Helsingin Pilvilinna
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2022
Huoneistojen lukumäärä
82
Liiketilojen pinta-ala
241 m²
Liikehuoneistojen lukumäärä
3
Kerroksia
12
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Rakennusmateriaali
betoni
Kattomateriaali
kumibitumikermi
Kattotyyppi
Tasakatto
Energialuokka
A2018 Viimeinen voimassaolopäivä: 23.09.2032
Energiatodistus
Kyllä
Maanvuokraaja
Kiinteistö Oy Pasilan Ratapiha
Tontin koko
1 242 m²
Tontin omistus
Valinnainen vuokratontti
Tontin vuokra päättyy
27.11.2069
Tontin vuokra
165337.91 EUR/v.
Kiinteistönhoito
huoltoyhtiö. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Kotikatu Pasila
Isännöinti
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Isännöitsijä Tia Elokaski Sähköposti tia.elokaski@kiinteistotahkola.fi Puhelinnumero +358207480080
Kaavoitustiedot
Lisätietoa kaavoituksesta Helsingin kaupungilta 09 310 1691 Ostajan tulee tutustua lähialueen kaavoitushankkeisiin ja muihin alueen tietoihin ja palveluihin huolellisesti Helsingin kaupungin karttapalvelun kautta: kartta.hel.fi Valmisteilla olevat asemakaavat per. 30.5.2024 1. Pasila, Maistraatinportti 2 Hankkeen kuvausTavoitteena on täydentää olemassa olevaa toimistorakennusten korttelialuetta, purkamalla tontilla sijaitsevat huoltohenkilökunnan asunnot ja rakentamalla uusi 6. krs toimistorakennus, joka maantasokerroksen osalta osittain liittyy tontilla jo sijaitsevaan toimistorakennukseen. 2. Keski-Pasilan tornialueen länsiosa Hankkeen kuvausKeski-Pasilan uuden kauppakeskuksen eteläpuolelle suunnitellaan korkea ja tiivis, urbaani asuin- ja työpaikka-alue. 3. Keski-Pasilan tornialue Hankkeen kuvausKeski-Pasilan uuden keskuksen eteläpuolelle suunnitellaan tiivis ja urbaani asuin- ja työpaikka-alue. Alueelle on suunnitteilla kymmenen tornitaloa, sarja aukioita ja niiden äärelle sijoittuvia palveluita. Tornien sijoittuminen rautatiehistoriallisesti merkittävän alueen viereen antaa mahdollisuuden luovan ja monimuotoisen kaupunkitilan rakentumiselle. Veturitie käännetään Toralinnan pohjoispuolella kulkemaan tornialueen halki Pasilan aseman länsipuolitse kohti pohjoista. Hanke on jaettu useammaksi hankkeeksi v. 2012 asemakaavaluonnoksen jälkeen. 4. Pasila, Veturiparkin laajennus Hankkeen kuvausItä-Pasilassa lounaiskulmassa suunnitellaan nykyisen, maan alla sijaitsevan Veturiparkin laajentamista. Noin 500 autopaikan suuruinen laajennus suunnitellaan toteutettavaksi noin 10 m nykyisen Veturiparkin alapuolelle sijoittuvana kallioon louhittavana pysäköintilaitoksena. 5. Pasila, Pasilan puistotie Hankkeen kuvaus Pasilan puistotietä elävöitetään. Pienimuotoista täydennysrakentamista tutkitaan isoille toreille ja aukioille. Lisätietoa liitteenä.
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Keski-Pasila on liikenteen solmukohta. Alueelta löytyy Pasilan rautatieasema, joka on yksi Suomen vilkkaimmista rautatieasemista. Lisäksi alueella on hyvät bussiyhteydet ja ratikkalinjat. Hyvät kulkuyhteydet autolla.
Lämmitys
kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
sauna, talopesula, kellarikomero, askarteluhuone, väestönsuoja. Taloyhtiössä muuta: Ilmanvaihtotapa Huoneistokohtainen LTO Antennijärjestelmän tyyppi Kaapeli-tv Antennijärjestelmän palveluntarjoaja Elisa Oyj Laajakaistajärjestelmä tyyppi Valokuitu Internetyhteyden palveluntarjoaja Saunalahti 50M Yhtiön suorituskyvyttömyysvakuus on voimassa. .
Pintamateriaalit
Lattia: Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Seinät: Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Makuuhuoneiden varustukset: kahdessa makuuhuoneessa kaapistot ja yhdessä vaatehuone Seinät: Maali Lattiapinnat: Parketti
Olohuoneen varusteet
Seinät: Sävytetty harmaansävyinen seinämaali Lattiapinnat: Parketti

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset