Etusivu Myytävät kohteet 161.5 m² Metsikkötie 12 a, 01620 Vantaa 4-5h+k+s+at+ak – Oikotie 21784907

635 000 € 161,5 m²

Metsikkötie 12 a, Kivimäki, Martinlaakso, Vantaa 4-5h+k+s+at+ak

ROOF LKV | Espoo

Metsänneidonkuja 6, 02130 ESPOO

Petri Kajaan
Petri Kajaan

040 560 4738

Velaton hinta
635 000 €
Hoitovastike
343,25 € / kk
Asuinpinta-ala
161,5 m²
Huoneita
5
Kerros
1
Rakennusvuosi
2006
Rakennuksen tyyppi
Erillistalo
Kaupunginosa
Kivimäki, Martinlaakso
Kaupunki
Vantaa

Monien mahdollisuuksien Lammi-kivitalo!

Tämä vuonna 2006 rakennettu erillistalo hurmaa muuntelukykyisillä tiloillaan ja sen erikoisuutena on 60m2 lämmin autotalli. Lisäksi säilytystilaa löytyy poikkeuksellisen runsaasti.

Talon pohja ja rakennusaikaiset ratkaisut mahdollistavat monenlaiset muutokset oman tilanteen ja tarpeen mukaisesti. Seuraavat muutokset ovat helposti toteutettavissa:
- lisämakuuhuone yläkertaan muuttamalla ruokailutila makuuhuoneeksi, alkuperäisen pohjan mukaisesti (kts. vaihtoehtoinen pohjakuva)
- suihkun asentaminen yläkertaan, wc:ssä varaus (kts. vaihtoehtoinen pohjakuva)
- lisämakuuhuone alakertaan khh-/harrastehuone jakamalla
- minikeittiön rakentaminen alakertaan, khh-/harrastetilassa varaus

Talossa on tällä hetkellä kaksi makuuhuonetta, mutta taloon on helposti toteutettavissa kaksi makuuhuonetta lisää.

Taloa lämmittää kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Lisänä on varaava takka sekä kaksi ilmalämpöpumppua, joita voit tarpeen mukaan hyödyntää joko lämmittämään tai viilentämään kesäkuumalla.

Talo on kuntotarkastettu 03/2023 ja todettu erittäin hyväksi. Koska talo on toiminut kahden aikuisen kotina, se on myös pinnoiltaan säilynyt hyväkuntoisena.

Talon kivetty oleskelupiha on helppohoitoinen ja suojaisa. Pihalle ei ole näköyhteyttä naapureista tai ohikulkevalta kävelytieltä, eli pihalla voit viettää kesäpäiviä omassa rauhassa. Katettu osuus on mahdollista lasittaa.

Kivimäki on rauhallinen pientaloalue Martinlaakson naapurissa. Kulkuyhteydet ovat erinomaiset, sillä Martinlaakson ja Vantaankosken juna-asemille on matkaa vain n. 500m. Autolla pääset nopeasti isoille teille. Martinlaakson ostoskeskus kauppoineen on muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Koulut ja päiväkodit löytyvät alueelta.

Tähän kohteeseen kannattaa tulla tutustumaan livenä!

Myynti ja tiedustelut:
Petri Kajaan LKV
0405604738 tai petri.kajaan@roof.fi

Perustiedot

Sijainti
Metsikkötie 12 a, 01620 Vantaa
Kaupunginosa
Kivimäki, Martinlaakso
Kohdenumero
20829256
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
161,5 m²
Tontin pinta-ala
853 m²
Kokonaispinta-ala
220 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Asuintilojen pinta-alaan on laskettu mukaan alakerran kodinhoitotila, varastotilaksi merkitty tila sekä eteisaula. Kaikissa kattokorkeus täyttää asuinkäyttöön soveltuvan tilan korkeuden. Yhtiöjärjestyksen mukaan pinta-alat: huoneistoala 110m2 , muut tilat 51,5m2 ja autotalli 58,5m2. Rakennusluvassa talot on määritelty paritaloiksi, mutta ovat kytkettyjä erillistaloja.
Huoneiston kokoonpano
4-5h+k+s+at+ak
Huoneita
5
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Erittäin hyvin pidetty talo
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan, tarvittaessa nopeastikin
Keittiön varusteet
Tilava saarekkeellinen avokeittiö. Varustus: Festivon kylmäkeskus, induktio liesitaso, erillisuuni, liesituuletin, astianpesukone, mikroaaltouuni. Saarekkeessa kivitaso, muualla puutasot. Korkeata tilaa. Lattia laattaa ja seinät maalattu. Keittiön vieressä on suuri ruokailutila.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Alakerran kylpyhuoneessa on tuplasuihkut, amme, kuivauspatteri, lattialämmitys. Tila on kokonaan laatoitettu. . Erillisen WC:n kuvaus: Alakerran erillinen wc: leveä allaskaapisto, peili, kaapisto, wc-istuin, bidee-suihku. Koko tila on laatoitettu. Yläkerran erillinen wc: allaskaapisto, wc-istuin, peili, työtaso, kaapisto, bidee suihku. Suihkuvaraus. .
Säilytystilat
Kuvaus: Talosta löytyy runsaasti varastotiloja
Tehdyt remontit
2024: Ilmanvaihtokanavien (huoneisto ja autotalli) sekä liesituulettimen rasvakanavan puhdistukset ja mittaukset 2024: Huoneiston ilmanvaihtokoneen tulo- sekä poistoilmakoneen puhallinmoottorit uusittu 2023: Radon mittaus ja radon imurin asennus 2023: Maalattu asunto 2 osalla olevat Kannikkokujan puoleiset muurit 2023: Autotallin nosto-oven huolto ja puhdistus 2022: Autokatoksen katon as 2 puolelta pellitysten tarkastukset, seinälle nostopeltien uusiminen, asennettiin uusi aluskate seinälle nostoille liittämällä vanhaan aluskatteeseen höyrysulkuteipillä, seinälle nostopeltien ja harjapeltien jatkoliitokset tiivistetty. 2021: tarvittavilta osin ulkoseinien, sokkelien ja muurin korjaus-ja rappaustyö 2020: kahden ilmalämpöpumpun asennus (Bosch) 2016: ilmanvaihtokanavien sekä liesituulettimen rasvakanavan puhdistus TALOYHTIÖSSÄ: 2021 Tarvittavilta osin ulkoseinien, sokkelien ja muurien korjaus- ja rappaustyö 2021: taloyhtiön hakeutuminen sähköiseen huoneistotietojärjestelmään, pihamuurien rappauksen korjaus/maalaus. Molemmat talot vastasivat kustannuksista/korjauksista siltä osin kuin muuri sijaitsee kummankin puolella. 2021: asennettu kylmävesimittarit kummankin huoneiston osuudelle 2021: salaojien kuvaus ja puhdistus. Samassa yhteydessä uusittu autopihalle puuttuvat/epäsopivat salaojien kaivon kannet. Salaojaputkiston ja kaivojen kuvaamisen yhteydessä havaitut puutteelliset pallopadotusventtiilit uusittiin. 2021: yhtiön yhteisessä teknisessä tilassa uusittiin rikkinäinen kaukolämpöön liittyvä moottoriventtiili ja moottoriventtiilin venttiili 2020: lämmityksen kiertovesipumppu uusittu 2019: puisen raja-aidan maalaus 2019: lämpimän veden kiertovesipumppu uusittu 2018: yleisantennin uusiminen 2014: muurin kävelytien puolen reunan kiveäminen, muurin laatoituskorjaus
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Tyylikäs sauna, jossa on kauniit muotolauteet ja selkänojat. Led-valot. Helo-hetivalmis kiuas. Kaksi ikkunaa. .
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Kauppaan ei kuulu: Pesutorni
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
635 000 €
Myyntihinta
635 000 €
Neliöhinta
3 931,89 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
343,25 € / kk
Yhtiövastike
343,25 € / kk
Vesimaksu
12 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
henkilöluvun mukaan
Muut kustannukset
Muut maksut: Vesimaksu tasataan kulutuksen mukaan vuosittain. Autopaikat sisältyvät vastikkeeseen. Viimeisen 12 kk sähkönkulutus ollut 7245kwh. Kulutukseen vaikuttaa merkittävästi asumistottumukset ja sopimukset palveluntarjoajien kanssa. Hallituksella on valtuudet periä tarvittaessa enintään kahden kuukauden hoitovastike.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Vantaan Metsikkötie 12 A
Rakennuksen tyyppi
Erillistalo
Rakennusvuosi
2006
Huoneistojen lukumäärä
2
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
kivi
Kattomateriaali
Konesaumattu pelti
Kattotyyppi
Harja/pulpetti
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Tontin koko
853 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
asukkaat
Isännöinti
Asukasisännöinti
Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki, tutustu kartta.vantaa.fi
Kaavatilanne
Asemakaava
Kuntotutkimus
2023 Taloon on tehty kuntotarkastus Raksystems Oy toimesta 03/2023. Pyydä raportti välittäjältä.
Lämmitys
kaukolämpö, puu, Ilmalämpöpumppu, muu ilmanvaihto koneellinen LTO

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
autotalli
Yhteiset tilat
Taloyhtiössä muuta: Tekninen tila. Taloyhtiössä on normaalista asunto-yhtiölaista poikkeava yhtiöjärjestys kunnossapitovastuiden osalta. Kts. yhtiöjärjestys 14§.
Muut tilat
Alakerran kodinhoitotila/monitoimitilasta on kulku ulos. Minikeittiövaraus. Tilassa on isot peililiukuovikaapistot sekä kodinhoitotilan kaapistot. Allas ja hana, työtaso, pesukoneliitäntä. Lattia on laattaa ja seinät maalattu. Autotalli 58,5m2. Koko tilassa lattialämmitys, sähköinen nosto-ovi. Liukuovikaapistot ja paljon säiltystilaa. Vesipiste ja lattiakaivo. Autotallissa on oma ilmanvaihtokone. Eteisessä on peililiukuovikaapistot. Laattalattia ja seinät maalattu. Ilmalämpöpumppu.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Alakerrassa on yksi makuuhuonetta sekä varastotilaksi määritelty tila. Makuuhuoneessa on tilava walk-in-closet. Lattia laminaattia ja seinät maalattu. Varastotilassa on peililiukuovikaapistot ja käynti ulos. Lattia laattaa ja seinät maalattu/tapetti. Yläkerran makuuhuoneessa on peiliukuovikaapistot. Lattia laminaattia ja seinät maalattu. Ruokailutilasta mahdollisuus tehdä lisämakuuhuone.
Olohuoneen varusteet
Suuri olohuone, jossa on varaava takka. Korkeata tilaa. Paljon ikkunapinta-alaa. Lattia laminaattia ja seinät maalattu. Ilmalämpöpumppu. Olohuoneessa on parvi. Käynti suojaisalle terassipihalle, joka on osittain katettu.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset