Etusivu Myytävät kohteet 220 m² Ykkösvaltaus 7, 60320 Seinäjoki 5h, k, khh, s, kuntosali, autotalli – Oikotie 21670653

595 000 € 220 m²

Ykkösvaltaus 7, Kultavuori, Jouppi, Seinäjoki 5h, k, khh, s, kuntosali, autotalli

Matti Leskinen
Matti Leskinen

040 8494 373

Velaton hinta
595 000 €
Asuinpinta-ala
220 m²
Huoneita
6
Kerros
1
Rakennusvuosi
2007
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Kultavuori, Jouppi
Kaupunki
Seinäjoki

Katso virtuaaliesittely

NÄYTTÖ 24/7-asuntoesittely. Astu sisään taloon ja liiku kohteessa vapaasti 3D-esittelyn avulla ilmoituksen linkin kautta!

Tervetuloa tutustumaan upeaan, yksilölliseen Jämerä-täyskivitaloon Seinäjoen arvostetulla Kultavuoren alueella!

Kiinteistö on ollut tarkalla huolenpidolla ja myynnissä alkuperäisiltä omistajilta. Talon yleisilme on poikkeuksellisen siisti ja viimeistelty. Pohjaratkaisu on suunniteltu huolellisesti, toiminnallisuus huomioiden. Tämä upea, poikkeuksellisen kattavasti varusteltu kohde tarjoaa korkealaatuiset ja kestävät puitteet asumiseen vuosiksi eteenpäin.

Kahteen pääkerrokseen jakautuva koti tarjoaa avarat ja valoisat asuintilat yhteensä 220 m². Alakerrassa sijaitsevat varaavalla takalla ja korkealla sisäkatolla varustettu tilava olohuone, Nixi-kalusteiden keittiö kattavalla varustelulla ja kivitasoilla varustettuna. Keittiössä on runsaasti lasku- ja säilytystilaa ja sen vieressä on erillinen ruokailutila. Alakerrassa on lisäksi makuuhuone ja kuntosali sekä erillinen wc ja kylpyhuonetila saunalla ja toisella alakerran wc:llä varustettuna. Alakerran kodinhoitotilassa on kätevät pyykkikaapit, kurapiste ja suora käynti ulos.

Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, talon toinen olohuonetila, toinen kylpyhuone ja tilava lämmin varastohuone sekä laaja parveke. Kaikissa makuuhuoneissa on liukuovikaapistot ja yhdestä yläkerran makuuhuoneesta on käynti lämpimään varastohuoneeseen.

Sekä alakerran olohuoneesta, että kuntosalin edustalta on käynnit kahdelle erilliselle katetulle takapihan suojaisalle terassille. Pihapiiri on hyvin hoidettu, laatoitettu, kivetetty asfaltoitu sekä nurmetettu. Monimuotoinen piha lukuisilla istutuksilla varustettuna. Takapihalla sijaitseva myöskin kivirakenteinen grillikatos tunnelmavalaistuksella varustettuna on täydellinen paikka pimenevien kesäiltojen viettoon. Lämmin autotalli (44 m²) tarjoaa tilaa kahdelle autolle ja sisältää vesipisteen sekä öljynerottelukaivot.

Kultavuoren asuinalue on rauhallinen, perheystävällinen ja se sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä Seinäjoen keskustasta. Lähistöllä on minipuolisia palveluita, kuten ruokakauppa, kouluja ja päiväkoteja, mikä tekee alueesta ihanteellisen paikan perheille. Ideaparkiin vain muutaman minuutin ajomatka. Erinomainen sijainti ja lähiympäristön monipuoliset harrastusmahdollisuudet säästävät vanhempien aikaa harrastuksiin kuljettamiselta.

Naapurustossa sijaitseva Jouppilanvuori tarjoaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet ympäri vuoden. Voit nauttia mm. lenkkeilystä ja pyöräilystä kesäisin sekä hiihtämisestä ja laskettelusta talvisin. Alueelta löytyy myös frisbeegolfrata, jäähalli, jalkapallostadion, sisäurheiluhalli, Seinäjoki Areena, uimahalli, maastopyöräilyreittejä ja lasten leikkipuistoja, joten aktiviteetteja riittää kaikenikäisille. Hyvät valaistut ulkoilureitit Kyrkösjärvelle saakka.

Kohdetta esitellään yksityisesittelyin, varaa oma esittelyaikasi ja tule tutustumaan tähän ainutlaatuiseen kotiin!

Lisätietoa ja yksityisnäytöt sovittavissa:
Matti Leskinen
yrittäjä, ekonomi, LKV
julkinen kaupanvahvistaja
Puh. 040 8494 373
matti.leskinen@asuntoekonomi.fi

Perustiedot

Sijainti
Ykkösvaltaus 7, 60320 Seinäjoki
Kaupunginosa
Kultavuori, Jouppi
Kohdenumero
20891470
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
220 m²
Tontin pinta-ala
1 042 m²
Kokonaispinta-ala
264 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Muut tilat: lämmin autotalli 44 m2.
Huoneiston kokoonpano
5h, k, khh, s, kuntosali, autotalli
Huoneita
6
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Alkuperäisiltä omistajilta myynnissä poikkeuksellisen hyvin pidetty omakotitalo, jossa ei ole vikoja/vaurioita historiassa. Kuntokartoitus tehdään ostajan löydyttyä ennen lopullista kaupantekoa. Ostajalla mahdollisuus olla paikalla kuntokartoituksessa.
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Laadukas Nixi-keittiö. Runsaasti lasku- ja säilytystilaa kaapein ja laatikostoin. Kivitasot. Keittiöön mahtuu ruokailuryhmä, lisäksi ruokailutila keittiön vieressä. Varustus: jääkaappi, pakastin, astianpesukone, induktio-liesi, liesituuletin, viinikaappi, kahvikone ja mikroaaltouuni. Astianpesukoneen alla vuototunnistin
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Alakerran kylpyhuoneessa kaksi suihkua. Yläkerran kylpyhuoneessa yksi suihku, wc-istuin sekä kylpyhuonekaapistot ja peili. Varustus: lattialämmitys, suihku. Erillisen WC:n kuvaus: Alakerrassa kaksi erillistä wc-tilaa, joissa laatikosto/kaapisto sekä peili. Yläkerrassa kylpyhuone, jonka yhteydessä wc-istuin sekä kaapistot ja peili.
Säilytystilat
Kuvaus: Iso lämmin (piirustuksissa viileä) varastotila talon toisen kerroksen päädyssä, kaapistot sekä vaatehuoneet.
Tehdyt remontit
-Ilmanvaihtokanavat nuohottu vuonna 2018. -Kaikki kiinteistön ulkopuoliset puuosat maalautettu vuonna 2020. -Keskuspölynimurin koneisto uusittu vuonna 2021.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Saunassa tuuletusikkunat. heti valmis -sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Muuta kauppaan kuuluvaa: Murto-, palo- ja vuotohälytysjärjestelmä. Kauppaan ei kuulu: Irtain, mutta tapauskohtaisesti neuvoteltavissa.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
743-13-131-4

Hinta

Velaton hinta
595 000 €
Myyntihinta
595 000 €
Neliöhinta
2 704,55 € / m²

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Kaukolämmön lämmityskustannus on ollut vuonna 2023 keskiarvollisesti 415 € / kk. Sisältäen myös autotallin lämmityksen. Käyttösähkö n. 135 €/kk. Lisäksi muut tavanomaiset kiinteistön kulut kuten vesi, jätevesi, jätehuolto sekä vakuutus.
Kiinteistövero
n. 1424 € / vuosi €/v

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
2007
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Jämerä täyskivitalo. Siporex-harkko ulkoseinissä ja talon sisäseinissä. kivi
Kattomateriaali
Konesauma pelti
Kattotyyppi
Harja
Energialuokka
B2018
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Tontin koko
1 042 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Seinäjoen kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 250+50 m2.
Lämmitys
kaukolämpö vesikiertoinen lattialämmitys.

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Tuulikaappi ja eteinen, joissa peililiukuovikaapistot ja laattalattia. Yläkerrassa iso aulatila sekä iso lämmin varastotila. Alakerrassa kuntosalitila sekä säilytystilaa portaiden alla. Katettuja terassitiloja, joissa etupihan puolella katetun terassin alusta pääsisäänkäynnin yhteydessä on varustettu säädettävällä sähkölämmityksellä (jään esto). Katettu parveke, jonka lattia myös varustettu säädettävällä sähkölämmityksellä. Talon etu- ja takapihalla vesipiste.
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: laatta. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: parketti. Makuuhuoneessa: parketti. Saunassa: laatta. Kodinhoitohuoneessa: laatta. Seinät: Keittiössä: maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu, tapetti. Saunassa: puu. Kodinhoitohuoneessa: kaakeli.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Yksi makuuhuone alakerrassa, kolme yläkerrassa. Kaikissa liukuovikaapisto osittaisella peilillä. Yhdestä yläkerran makuuhuoneesta pääsy lämpimään käyttöullakkotilaan.
Olohuoneen varusteet
Paikalleen muurattu varaava takka. Tila auki kattoon saakka.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset