Etusivu Myytävät kohteet 111 m² Taasjärventie 81-5 -, 01150 Sipoo oh+4mh+k+khh+kph+s+2 WC – Oikotie 21668805

348 000 € 111 m²

Taasjärventie 81-5 -, Söderkulla, Kalkkiranta, Sipoo oh+4mh+k+khh+kph+s+2 WC

Ulrica Holmgren
Ulrica Holmgren

+358 50 68972

Velaton hinta
348 000 €
Asuinpinta-ala
111 m²
Huoneita
5
Kerros
1
Rakennusvuosi
1988
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Söderkulla, Kalkkiranta
Kaupunki
Sipoo

Kodikas ja tilava omakotitalo Sipoon Söderkullassa kutsuu uusia asukkaita nauttimaan rauhallisesta asuinalueesta, jossa arki sujuu kätevästi lähellä olevien palveluiden ansiosta. Tämä 1988 valmistunut talo tarjoaa 111 neliömetriä asuintilaa, johon sisältyy avara olohuone, neljä makuuhuonetta, keittiö, kodinhoitohuone, kylpyhuone, sauna sekä kaksi WC:tä – täydellinen kokonaisuus perheen tarpeisiin. Yläkerrassa on oiva oleskelutila vaikka nuorisolle.

Talon sydämessä on keittiö, joka on jokaisen kotikokin unelma. Lisäksi varaava takka luo lämpöä ja tunnelmaa kylminä iltoina. Energiatehokkuutta lisäävät ilmalämpöpumppu, sähkölämmitys sekä koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla, jotka pitävät asumiskustannukset kurissa.

Suurelta 2715 neliömetrin tontilta löytyy tilaa niin lasten leikeille kuin aikuisempien puutarhaharrastuksillekin. Terassi tarjoaa ihanteelliset puitteet aamukahville tai illanviettoon perheen ja ystävien kesken. Pihasauna on perinteinen puulämmitteinen ja tunnelmallisessa takkahuoneessa voi viettää iltaa ja rauhoittua.

Sijainti on ihanteellinen perheille, sillä alueelta löytyy kouluja ja päiväkoteja kävelyetäisyydellä. Söderkullan palvelut, kuten kaupat, apteekki ja terveysasema, ovat vain parin kilometrin päässä, mikä tekee arjesta 3. vaivattoman.

Tämä koti odottaa uusia asukkaita, jotka arvostavat tilaa, rauhaa ja luonnonläheistä sijaintia, mutta haluavat silti pysyä lähellä palveluita. Tartu tilaisuuteen ja tee tästä talosta uusi kotisi, jossa voit luoda unohtumattomia muistoja tuleviksi vuosiksi.

Esittelen mielellään tämän talon. Ota rohkeasti yhteyttä Ulrica Holmgren ulrica@silfvenius.fi tai 050 68 972 niin sovitaan yksityisesittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Taasjärventie 81-5 -, 01150 Sipoo
Kaupunginosa
Söderkulla, Kalkkiranta
Kohdenumero
80361200
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
111 m²
Tontin pinta-ala
2 715 m²
Kokonaispinta-ala
172 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Pinta-ala tiedot ovat otettu valtion rakennustietokannasta. Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneiston kokoonpano
oh+4mh+k+khh+kph+s+2 WC
Huoneita
5
Kunto
Tyydyttävä
Lisätietoa vapautumisesta
Heti.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Jääkaappi, erillisuuni, liesi, liesituuletin, mikroaaltouuni ja astianpesukone. Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Kivi.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Parvekkeen suunta: Itä
Kylpyhuoneen varusteet
Suihku ja lattialämmitys. WC (2): WC-istuin, suihku, peilikaappi, peili, pesuallas, allaskaappi ja bidee-suihku.
Säilytystilat
Vaatehuone, kylmä ulkovarasto, lämmin ulkovarasto ja kaapistot
Tehdyt remontit
Keittiö ja varaava takka uusittu
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kiuas: Sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Söderkullan palvelut n. 2 km elintarvikekaupat, apteekki, hammashoitola, hammaslääkäri, neuvola, terveysasema, kampaamot, ravintolat, kukkakauppa, R-kioski, pankkiautomaatti
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
753-419-4-312

Hinta

Velaton hinta
348 000 €
Myyntihinta
348 000 €
Neliöhinta
3 135,14 € / m²

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: Maksut perustuvat vuoteen 2023 ja silloin talossa on asunut . Maksut muuttuvat henkilömäärien ja kulutustottumusten mukaan ylös- tai alaspäin.
Kiinteistövero
644,32 € / vuosi

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
1988
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Puu
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 22.07.2034
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Antenni
Tontin koko
2 715 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
T6 Taasjärven itäpuolen asemakaava kiinteistöllä on merkinnät AO-12 ja t3 tarkoittaen; AO-12 Erillispientalojen korttelialue. t3 Rakennusala, jolle saa sijoittaa yksikerroksisen talousrakennuksen Sipoon kunta 09-23531
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Rakennusoikeus
150 m²
Kuntotutkimus
Kuntotutkimus tehty: 12.06.2024
Lisätietoa rakennusoikeudesta
AO-12 Erillispientalojen korttelialue. Rakennusoikeus on 150 m². Rakennusoikeuden lisäksi saa rakentaa yhden enintään 60 k-m² tai kaksi enintään 40 k-m² kokoista asuntoihin liittyvää talousrakennusta/ asuinrakennus. Rakennusten on oltava vähintään 4 metrin päässä toisistaan. t3 Rakennusala, jolle saa sijoittaa yksikerroksisen talousrakennuksen. Ra-kennusalalla sijaitsevat olemassa olevat rakennukset voidaan säilyttää ny-kyisessä käyttötarkoituksessaan ja laajuudessaan.
Lämmitys
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Suorasähkö. Kokonaissähkön kulutus: 27137 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu, Varaava takka

Tilat ja materiaalit

Keittiön lattia
Laatta
Keittiön seinä
Maali ja kaakeli
Makuuhuoneen lattia
Parketti
Makuuhuoneen seinät
Tapetti
Kylpyhuoneen lattia
Laatta
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Olohuoneen lattia
Parketti
Olohuoneen seinät
Maali ja tapetti

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset