Etusivu Myytävät kohteet 111 m² Loukkaankatu 12, 20300 Turku 3h+k+kph/wc+erill.wc+var – Oikotie 21663399

275 000 € 111 m²

Loukkaankatu 12, Kastu, Turku 3h+k+kph/wc+erill.wc+var

Velaton hinta
275 000 €
Hoitovastike
133,20 € / kk
Asuinpinta-ala
111 m²
Huoneita
3
Kerros
3
Rakennusvuosi
1920
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Kaupunginosa
Kastu
Kaupunki
Turku

Hulppea paritalon puolikas Turun Kastusta!

Tämä tyylikkäästi saneerattu paritalohuoneisto tarjoaa erinomaiset puitteet niin asumiseen kuin vapaa-ajan viettoon. Idyllisen puutalon historia ja nykyaikaiset pintamateriaalit toimivat keskenään harmoniassa luoden kotiin ainutlaatuisen tunnelman. Huoneisto on saneerattu kokonaisuudessaan vuosina 2020 - 2024 laadukkaita pintamateriaaleja käyttäen.

Tie kotiin käy kuistin portaita pitkin, josta saavutaan kodin keskikerrokseen. Keskikerroksesta löytyy kylpyhuone- ja wc-tilat, keittiö sekä tilava olo-/ruokahuone. Tyylikäs tummapintainen keittiö tarjoaa runsaasti kaappi- sekä laskutilaa, ja aamiaisen voit nautiskella vaikkapa saarekkeen ääressä. Yläkerran rappusten päästä aukeaa reilun kokoinen oleskelutila, joka yhtyy makuuhuoneeseen. Heti makuuhuoneen vierustalla löytyy myös yläkerran erillinen wc arkea helpottamaan. Kellarikerros toimii erinomaisesti joko vierashuone- tai askarteluhuonekäytössä. Säilytystilaa löytyy runsaasti niin yläkerran makuuhuoneen seinustalta, kellarikerroksesta kuin myös erillisestä varastotilasta, johon kulku käy ulkokautta. Ulkovaatteet saat helposti säilöttyä eteisen yhteydessä olevaan erilliseen vaatehuoneeseen.

Nyt myytävän huoneiston puoleiselta piha-alueelta löydät hulppean kokoisen terassin, jossa voit viettää grillijuhlat isommallakin porukalla. Kummankin asunnon yhteiskäytössä oleva piharakennus sijaitsee kiinteistön alapihalla sisältäen sauna-, pesu-, wc- ja oleskelutilat. Autopaikkoja on varattu kummallekin asunnolle yhteensä kaksi kappaletta, yksi yläpihalla ja yksi alapihalla. Kodin lämmityksestä vastaa ilmalämpöpumppu, sähköpatterit, keskikerroksen varaava takka ja kamina sekä yläkerran puuhella. Eri lämmitystapoja yhdistellen kulutuslukemat pysyvät neliöihin nähden maltillisina ympäri vuoden.

Vuonna 1920 valmistunut rakennus on toiminut historiassaan konsulaattina sekä sittemmin myös lähikauppana. Vuodesta 1982 alkaen rakennus muutettiin asunto-osakeyhtiöksi ja on siitä hetkestä palvellut asumiskäytössä.

Tämä upea kokonaisuus on nähtävä omin silmin - varaa siis oma esittelyaikaisi pikimmiten ja tule ihastumaan unelmien kotiisi!

______________________________

LISÄTIEDOT JA ESITTELYT:

Tarja Lintula
puh. 050 320 6080
tarja.lintula@aninkainen.fi

______________________________

OMA ASUNTO VIELÄ MYYMÄTTÄ?

Soita ja varaa maksuton arviokäynti, niin laaditaan tehokas myyntisuunnitelma juuri Sinun kotisi myymistä varten!

Perustiedot

Sijainti
Loukkaankatu 12, 20300 Turku
Kaupunginosa
Kastu
Kohdenumero
12312
Kerros
3 / 3
Asuinpinta-ala
111 m²
Tontin pinta-ala
945 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-ala yhtiöjärjestyksen mukainen. Pinta-alaa ei tarkastusmitattu. Lisäksi varasto, jonka pinta-ala on myyjän ilmoittaman mukaan n. 10,00 m².
Huoneiston kokoonpano
3h+k+kph/wc+erill.wc+var
Huoneita
3
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
2 kk kaupanteosta / Sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Keittiössä kaapistot, jää-/pakastinkaappi, erillisuuni, integroitu mikroaaltouuni, induktioliesitaso, liesituuletin, viinikaappi ja kamina
Kylpyhuoneen varusteet
Kylpyhuoneessa kaapistot, allaskaappi, peili, wc-istuin, suihku, suihkuseinä ja lattialämmitys WC: Yläkerrassa erillinen wc, jossa lavuaari, wc-istuin, allaskaappi ja peili
Säilytystilat
Vaatehuone eteisen yhteydessä, vaatesäilytyskaapistot
Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitotarvesuunnitelma seuraavalle viidelle (5) vuodelle: Pihavajan uusiminen (malli valittu) kustannukset n. 788,00 € + pystytys ja pohjatyöt v. 2024-2025, Päärakennuksen katon pesu, harjaus ja paikkamaalaus v. 2024, Päärakennuksen katon uusiminen v. 2025-2027. Kustannukset toteutusajankohdasta riippuen n. 32 000 - 38 000 €. Summa jyvitetään osakkeiden mukaisesti asuntojen kesken. Pihavajan uusiminen ja päärakennuksen katon pesu rahoitetaan laskuttamalla kumpaakin asuntoa samalla summalla. Kattoremontti v. 2025-2027 aikana rahoitetaan ulkoisella rahoituksella, joka on mahdollista maksaa pois kertasummalla tai jatkaa maksamalla rahoitusvastiketta asuntokohtaisesti. 07/24 tuli esiin korjaustarve vesimittarille ja talovesijohdolle. Työ suoritetaan pihalla sekä asunnon A kellaritiloissa. Kustannukset ovat vakuutuksen omavastuu 600 € + pihan kaivuutöistä ja maisemoinnista tulevat kustannukset. Arvio summasta per asunto on n. 1000-1500 €. Vesimittari on vaihdettu uuteen Turun Vesihuollon toimesta 07/24.
Tehdyt remontit
TALOYHTIÖ: Putket, sähköjohdot, seinäeristeet, sisäpinnat ja katto uusittu v. 1982-1984, Ikkunoiden ulkopuitteiden maalaus, pyörävaja uusittu, pihan kunnostus, katto maalattu ja saunan katon uusinta v. 1996-2003, Katon pesu ja maalaus, uudet tikkaat katolle, ulkoikkunat v. 2010, Päärakennuksen julkisivuremontti, tv-antennin vaihto, seinän palotikkaat v. 2012, Saunan mineriitti puuverhoiluksi, Enkopur-tiivistys katon lisäosalle v. 2013, Saunan kiuas, vesivaraaja, patterit sekä suihku uusittu v. 2015-2016, Uudet lapetikkaat v. 2017, Enkopur-tarkastus ja korjaus v. 2018, Seinän taipuneen alapalkin uusinta ja tikkaiden läpiviennin tarkistus ja paikkaus v. 2019, Telia valokuidun asentaminen v. 2020, Pihan soraistaminen ja tiivistäminen, kiukaan uusinta, saunan pesuhuoneen paneelien vaihto, lauteiden, saunan paneelien sekä lattian maalaus, takkahuoneen seinien maalaus, lämminvesivaraajien uusiminen molempiin asuntoihin v. 2020, Enkopur-tiivisteiden tarkistus ja nuohous vuosittain. ASUNTO: Kylpyhuone saneerattu, keittiö uusittu, terassi rakennettu ja sisäpintoja maalailtu v. 2020, Ilmalämpöpumppu asennettu v. 2021, Lämminvesivaraaja uusittu v. 2022, Alakerran makuu-/askarteluhuone saneerattu v. 2024
Saunan lisätiedot
Saunatilat yhteiskäytössä naapuriasunnon kanssa erillisessä piharakennuksessa. Sauna pintaremontoitu v. 2022, sähkökiuas.
Asumistyyppi
Omistus

Hinta

Velaton hinta
275 000 €
Myyntihinta
275 000 €
Neliöhinta
2 477,48 € / m²
Lunastuspykälä
Ei

Asuinkustannukset

Hoitovastike
133,20 € / kk
Yhtiövastike
133,20 € / kk
Vesimaksu
15 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
Vesimaksu 15,00 €/hlö/kk
Muut kustannukset
Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta, Sähkö kulutuksen mukaan (oma sopimus), Saunamaksu 2,50 €/ 1 hlö (useampi, kuin 1 hlö 3,00 €/krt)

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto-osakeyhtiö Pulmussuontie 17
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Rakennusvuosi
1920
Huoneistojen lukumäärä
2
Kerroksia
3
Hissi
Ei
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Rakennusmateriaali
Puu
Kattotyyppi
Mansardikatto / Peltikate
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Kiinteistön antennijärjestelmä
Yhteisantenni
Tontin koko
945 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
Talkoovoimin
Isännöinti
Asukasisännöitsijä (Asunto B / 2024) Marko Palmula
Kaavoitustiedot
Lisätietoja kaavoituksesta saa Turun kaupungilta, p. (02) 330 000.
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
Sähkölämmitys, Cronspisen -merkkinen varaava kiertoilmatakka / kaakeliuuni (Asunto B)

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Pihapaikoitus ylä- sekä alapihalla. Yksi lämpötolpallinen ja yksi kylmä autopaikka per asunto.
Yhteiset tilat
Piharakennus alapihalla: sauna, pesutila, oleskelu-, wc- ja varastotilat. Lisäksi pyörävarasto yläpihalla.
Muut tilat
Vaatehuone sekä erillinen varasto.
Pintamateriaalit
Keittiö: Lauta Makuuhuone: Yläkerran makuuhuoneessa lauta, alakerran makuu-/askarteluhuoneessa laatta Kylpyhuone: Laatoitettu Olohuone: Lauta
Keittiön lattia
Lauta
Keittiön seinä
Maalattu / Tapetoitu
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Yläkerrassa makuuhuone, jonka yhteydessä vaatekomerot. Lisäksi alakerrassa makuu-/askarteluhuone.
Makuuhuoneen lattia
Yläkerran makuuhuoneessa lauta, alakerran makuu-/askarteluhuoneessa laatta
Makuuhuoneen seinät
Maalattu / Tapetoitu
Kylpyhuoneen lattia
Laatoitettu
Kylpyhuoneen seinät
Laatoitettu / Sormipaneeli
Olohuoneen varusteet
Yläkerran olohuoneessa ilmalämpöpumpun sisäyksikkö ja vaatekomerot ja kamina. Keskikerroksen olohuoneessa Cronspisen -merkkinen varaava kiertoilmatakka / kaakeliuuni.
Olohuoneen lattia
Lauta
Olohuoneen seinät
Maalattu / Tapetoitu

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset