Etusivu Myytävät kohteet 107 m² Martantie 3, 06100 Porvoo Neljä huonetta, tilava keittiö, olohuone, eteinen ja kylpyhuone. Alakerrassa lämmintä säilytystilaa. – Oikotie 21654281

532 000 € 107 m²

Martantie 3, Keskusta, 5 kaupunginosa, Porvoo Neljä huonetta, tilava keittiö, olohuone, eteinen ja kylpyhuone. Alakerrassa lämmintä säilytystilaa.

Velaton hinta
532 000 €
Asuinpinta-ala
107 m²
Huoneita
5
Kerros
1
Rakennusvuosi
1952
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Keskusta, 5 kaupunginosa
Kaupunki
Porvoo

Jykevä puutalokokonaisuus "Villa Sarras" Martantie 3

Ajattoman kauniisti, tyylillä sisältä ja ulkoa saneerattu, arkkitehdin suunnittelema huvila Porvoon keskustassa. Tilat koostuvat pääkerroksesta, jossa tilava aula, kylpyhuone, kolmesta neljään makuu-työhuonetta, iso avokeittiö yhtyen ruokailutilaan ja olohuoneeseen. Päämakuuhuoneesta erillinen uloskäynti terassialueelle ja puutarhaan. Alakerran tiloista, löytyvät majoitustilat jopa seitsemälle, kaunis Spa-osasto, keittiö, erillinen wc ja kodinhoitotila. Pohjakerrokseen oma sisäänkäynti.
Kohde on laajalti saneerattu vuosina 2018-2020. Maalämpöön siirrytty 2021. Kiinteistö joita harvoin tarjolla, tilava ja moneen toimintoon taipuva yksilöllinen, ajattoman tyylikäs omakotitalokokonaisuus keskeisellä ja halutulla sijainnilla.
Lämpimästi tervetuloa tutustumaan paikan päälle. Esittelyt onnistuvat joustavalla aikataululla.
Varaathan oman, yksityisen esittelyaikasi?
Esittelyt ja yhteydenotot: Ingrid Wiertz
0400-582231 / ingrid@vivantehomes.fi

Perustiedot

Sijainti
Martantie 3, 06100 Porvoo
Kaupunginosa
Keskusta, 5 kaupunginosa
Kohdenumero
80358007
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
107 m²
Tontin pinta-ala
956 m²
Kokonaispinta-ala
199 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Kohteen pinta-ala rakennusvalvonnan rekisterin mukaan 99m2, kellarikerros koko talon pinta-alan laajuinen, ullakkokerros kylmää varastotilaa. Kerrosala 107m2, kokonaisala noin 199m2, tilavuus 517m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Neljä huonetta, tilava keittiö, olohuone, eteinen ja kylpyhuone. Alakerrassa lämmintä säilytys- ja oleskelutilaa, Spa-osasto ja Sauna. Askartelutiloissa Wc , vesipiste ja keittiö. Lisäksi alakerrassa lämmintä teknistä tilaa, jossa mm. kodinhoitotoimintoja.
Huoneiston kokoonpano
Neljä huonetta, tilava keittiö, olohuone, eteinen ja kylpyhuone. Alakerrassa lämmintä säilytystilaa.
Huoneita
5
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan. Kohde vapautuu joustavalla aikataululla, sopimuksen mukaan. Osa huonekaluista on mahdollista lunastaa kaupan yhteydessä.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Jääkaappipakastin, erillisuuni, liesi, liesituuletin, astianpesukone ja Kaksi jääkaappipakastinta. Liesi: Kaasu ja induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Mattamusta ajaton keittiö vuodelta 2019, kaasu - sekä induktioliesi, liesituuletin (hormiin) musta komposiittiallas, kiertoilmauuni. Työtasot MDF. Kaksi jääkaappipakastinta. Lattiat 'mikrosementtiä' itsestääntasoittuvalaasti, jossa hengittävä mattalakka pintana. Seinät Gyproc jonka päälle maalattua pintaa Luja kosteudenkestävä maali, katto maalattua Luja osin Gyproc/levy.
Kylpyhuoneen varusteet
WC-istuin, suihku, kylpyamme, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, peilikaappi, pesuallas, allaskaappi ja bidee-suihku. Kylpyhuoneen yhteydessä. Lattiat ja seinät laatoitettu, katto maalattu kosteudenkestävällä maalilla Luja. Suihku, pesuallas, pesukoneliitäntä, wc-istuin, bide. Ala- ja yläkerrassa erilliset kylpyhuonetilat. Lattiat ja seinät vesieristetty, laatoitettu, lattiakaivot. Tilat uusittu 2019-2020 remontin yhteydesssä. WC (1): WC-istuin, lattialämmitys, peilikaappi, lattiakaivo, bidee-suihku ja allaskaappi.
Säilytystilat
Kylmä ulkovarasto, kaapistot ja ullakko
Tehdyt remontit
Talo on saneerattu 2018-2020. 2018 salaojat kaivettu ja yhdistetty hulevesiliitäntään, sokkelin eristys 100mm Styrox, rappaus, pihan muokkaus ja maansiirtoaluskangas, kivisorapinnoitus, alakerran lattiapohjarakenteiden osittainen uudistus, eristys, lattilämmitys, vesieristys kosteattilat, alakerran lattiapinnat uusittu kauttaaltaan, askartelutilan keittiöuudistus alakertaan, putkistojen osittainen uusiminen ylä - sekä alakerta, käyttövesi- sekä viemäriputkiston uudistus. Osittainen lämmitysputkistojen uusinta. Ulkoverhous uusittu lisäten lämpöeristys puukuitulevy, ilmarako kauttaaltaan uusitun julkisivupaneelin osalta, maalaus Vinha. Ikkunoiden kunnostus sekä sisältä että ulkoa 2018. Sisätilojen asuinkerroksen uudistus sisältäen keittiö, kylpyhuoneen ja wc:n uudistuksen sekä seinä ja kattopintojen uudelleen pinnoitus ja pintakäsittely. Sähköjen uudistus asuin- ja pohjakerros. Kaksi erillistä sulaketaulua. Kodinhoitohuone pohjakerroksen tekniseentilaan. Ovilippojen rakentaminen pää-ja kellarisisäänkäynnin yhteyteen. Lämmitysjärjestelmän uudistus siirtyen maalämpöön 2021. Katto, räystäät ja räystäslaudat uusittu 2006. Viimeksi mainitut maalattu julkisivuremontin yhteydessä 2020. Ilmalämpöpumpun asennus huhtikuu 2024.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kiuas: Puukiuas ja sähkökiuas. Alakerran Spa-osaston yhteydessä. Uusittu 2020. Puu-sekä sähkökivitornikiuastoiminnoin.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Kaikki keskustan ja Tarmolan päivittäistavarapalvelut ja ravintolat kävelyetäisyydellä.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
638-5-150-22

Hinta

Velaton hinta
532 000 €
Myyntihinta
532 000 €
Neliöhinta
4 971,96 € / m²
Kiinnitykset
Kiinnitykset: 400 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: Maalämpökulut ilmoitettuina = lämmityskustannukset vuosina 2021, 2022 ja 2023 sis. sähkön kokonaiskulutuksen lämmitettävää tilaa noin 200m2.
Kiinteistövero
363 € / vuosi

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen kuvaus
Pihalla oleva vanha puinen autotalli. Koira-aita.
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
1952
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Betoni ja puu
Kattomateriaali
Tiili
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 14.05.2022
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Antenni ja kaapeli-tv
Tontin koko
956 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kiinteistöllä on voimassa vuonna 1988 vahvistettu asemakaava AK 173. https://kartta.porvoo.fi/kaava_pdf/AK-173_Tarmolankiila.pdf Asemakaavassa rakennusoikeutta on osoitettu asuinrakennukselle 250 k-m² ja se kohdistuu omalle rakennusalalleen (rakennusalueelle). Tontin itäosassa on "pitkulainen" rakennusala yksikerroksisille talousrakennuksille ja rakennusoikeutta 50 k-m².
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet Kävellen, oma auto, hyvät julkiset liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle.
Rakennusoikeus
250 m²
Kuntotutkimus
Kuntotutkimus tehty: 14.03.2024. Lisätietoja tutkimuksista: Hopealinna Oy kuntarkastus 2024.
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Asemakaavassa rakennusoikeutta on osoitettu asuinrakennukselle 250 k-m² ja se kohdistuu omalle rakennusalalleen (rakennusalueelle). Tontin itäosassa on "pitkulainen" rakennusala yksikerroksisille talousrakennuksille ja rakennusoikeutta 50 k-m². 250 k-m2 + 50 k-m2.
Lämmitys
Maalämpö, Ilmalämpöpumppu

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Päätalossa asuinkerros noin 107m2 koostuen neljästä huoneesta, keittiöstä, eteisestä ja kylpyhuoneesta. Päämakuuhuoneesta joka toiminut aikaisemmin ruokailutilana käynti terassialueelle ja puutarhaan. Alakerrassa paljon lämmintä varastotilaa. Alakerran askarteluhuoneeseen tehty aikoinaan Wc ja keittiö jotka uusittu 2018. Spa-osato, jossa sauna puu- sekä sähkökiukaalla, suihku, amme, autenttinen lämminvesipata ja pyykinpesuallas jätetty paikoilleen luvitettu rakennuksen lopputarkastuksessa. Tekninentila, jossa pesuallas, pk-liitäntä paljon lämmintä säilytys- ja työtilaa. Lisäksi askartelutilassa vesipiste astianpesukoneelle, induktioliesi, allas, hana, apk-liitäntä ja lattiakaivo. Kosteissatiloissa lattiakaivot- ja lämmitys. Maalämpökeskus.
Keittiön lattia
Itsestääntasoittuvalaasti, mattalakka
Keittiön seinä
Maali
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Lautatattiat jotka maalattu Haggmansin lattiamaalilla, seinät Gyproc levyä, jotka maalattu, katot autenttista levyä joka maalattu.
Makuuhuoneen lattia
Parketti ja lauta
Makuuhuoneen seinät
Maali
Kylpyhuoneen lattia
Laatta
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Olohuoneen varusteet
Lattia autenttinen hiottu sauvatammiparketti joka vahattu Osmo Color valkotammi. Seinät Gyproc+ maalaus. Katto autenttista levyä + maalaus. Avotakka joka rapattu ja mattalakattu.
Olohuoneen lattia
Parketti
Olohuoneen seinät
Maali

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset