Etusivu Myytävät kohteet 64.5 m² Vainiontie 69, 31300 Tammela Oh, k, 2x mh, kh / pukuh, sauna, wc, takkah, veranta, terassi, auttallirak. ym. – Oikotie 21613594

69 000 € 64,5 m²

Vainiontie 69, Porras, Tammela Oh, k, 2x mh, kh / pukuh, sauna, wc, takkah, veranta, terassi, auttallirak. ym.

Jani Hirsimäki
Jani Hirsimäki

040 7733430

Velaton hinta
69 000 €
Asuinpinta-ala
64,5 m²
Huoneita
3
Rakennusvuosi
1993
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Porras
Kaupunki
Tammela

Tämä kohde löytyy upeasta Portaan kylästä, Tammelan ja Lopen järvien ympäröimänä, nautiskelemassa auringosta omalla, rauhaisalla, 2950 m²:n tontilla.

Tilalla on vesioikeuksia neljääntoista eri lähiseudun lampeen ja järveen. Ei ihme, että vuonna 1993 tänne rakennettiin kesäasunto. Paikka oli niin viihtyisä, että rakennus muutettiin vakituiseen asumiseen 1996. Täällä on kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kodinhoito/pukuhuone, wc, sauna, takkahuone, eteinen, tilava kuisti ja kaksi katettua terassia. Tilaa löytyy noin 64,5 m². Lisäksi autotalli/varasto, vierasmaja/varasto ja tunnelmallinen grillikota. Oiva kohde pienelle perheelle kodiksi, tai isommalle porukalle lomanviettoon. Tänne on helppo tulla ja pääsee hyviä teitä.

Perustiedot

Sijainti
Vainiontie 69, 31300 Tammela
Kaupunginosa
Porras
Kohdenumero
21613594
Asuinpinta-ala
64,5 m²
Tontin pinta-ala
2 950 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Omakotitalo, jossa olohuone, 2 makuuhuonetta, keittiö, kodinhoitohuone/ pukuhuone, wc, sauna, takkahuone, veranta ja katettu terassi, pinta-ala noin 64,5 m². Autotalli, jossa paljon varastotilaa ulkomitoin noin 36 m². Lisäksi erillinen vierasmaja/varasto, ulkomitoin noin 25 m², varasto sekä grillikota.
Huoneiston kokoonpano
Oh, k, 2x mh, kh / pukuh, sauna, wc, takkah, veranta, terassi, auttallirak. ym.
Huoneita
3
Kunto
Tyydyttävä
Kunnon lisätiedot
Muuttaa voit hetikin, mutta oman vaatimustason mukaan teet remonttia.
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan.
Keittiön varusteet
PARVEKE / TERASSI: Sisäänkäynnin yhteydessä katettu terassi, jonka jatkeena veranta. Pukuhuoneen kautta pääset toiselle katetulle terassille, jonne on kiva mennä saunasta vilvoittelemaan. OLOHUONE: Olohuoneessa lauta lattiassa, seinät ja katto paneloitu. Massiivinen varaava takka lämmittää tilaa loistavasti. MAKUUHUONE: Makuuhuoneissa myös lauta lattiassa ja seinät ja katot paneloitu. Seinustalla kaapistot. KEITTIÖ: Keittiön lattiassa lauta, paneelikatto ja välitilassa laatta. Kodinkoneina jääkaappi/pakastin, sähköliesi, huuva ja astianpesukone sekä puuhella. TAKKA- / OLESKELUHUONE: Pukuhuoneen kautta kulku jyrkähköjä rappusia pitkin alakertaan, jossa tunnelmallinen takkahuone. Täällä voit katsella televisiota tai takan tulta. Täällä on vielä pieni varastohuone. KODINHOITOHUONE: Kodinhoitohuoneessa/pukuhuoneessa lattiassa lauta, seinät ja katto paneloitu. Pesukoneelle liitos ja lisäksi pieni kaappi. Kulku terassille. Täältä kulku myös wc:hen. SAUNAOSASTO: Saunassa puulämmitteinen kiuas ja pata. Seinät ja katto paneloidut /laatoitettu ja lattia laatoitettu. Saunan yhteydessä peseydytään. SÄILYTYSTILAT: Makuuhuoneissa ja olohuoneen seinustalla kaapistot ja ulkorakennuksissa paljon varastotilaa. Verannalle menevässä eteisessä kaappi ja naulakko. ETEISTILAT: Väljä sisääntulo ja materiaalit kuten olohuoneessa.
Tulevat remontit
Rakennuksien maalausta ja mahdollisesti katon uusinta.
Asunnossa sauna
Kyllä
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
834-432-4-70. Koivumäki-niminen tila.

Hinta

Velaton hinta
69 000 €
Myyntihinta
69 000 €
Neliöhinta
1 069,77 € / m²
Kiinnitykset
Panttikirjoja valmiiksi haettuna 100.000 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana. Panttikirjoja voit käyttää oman lainasi vakuutena tarvittaessa.

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Kiinteistövero 270 €/vuosi. Tiemaksu 130 €/vuosi.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
1993
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Puurunko, lautaverhous, harjakatto peltikatteella.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Kunnallistekniikka
Omasta lähdepohjaisesta kaivosta vedet sisälle taloon. Kaivo pesty ja tutkittu noin viisi vuotta sitten. Jätevesille kaksi kaivoa, jotka tyhjennetty kaksi kertaa vuodessa. Viimeisin tyhjennys kesäkuussa 2024.
Tontin koko
2 950 m²
Liikenneyhteydet
Portaan kylä sijaitsee Lounais-Hämeessä, Suomen ensimmäisen maantien, Hämeen Härkätien varrella, Turku, Tampere, Helsinki keskipisteessä. Kaikkiin kolmeen kaupunkiin on matkaa noin 100 km. Vireään Tammelan keskustaan matkaa noin 17 km, Portaan koululle noin 6 km. Portaan kylä on vireä, lähes 400 asukkaan kylä. Yrityksiä kylällä on noin 30 ja toimivia yhdistyksiä yhdeksän. Kylällä on oma päiväkoti ja koulu.
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Tammelan kunnan Portaan kylässä, kaava-alueen ulkopuolella.
Lämmitys
Sähköpattereita, iso varaava takka sekä puuhella. Sähkönkulutus vuodessa noin 8874 kWh, sisältää käyttösähkön.

Tilat ja materiaalit

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset