Etusivu Myytävät kohteet 102 m² Itätuulenkuja 10 A 23, 02100 Espoo (4-5)h+kt+s+las.parveke n. 29,5 m2+ sis. viilennyksen – Oikotie 21264565

782 800 € 102 m²

Itätuulenkuja 10 A 23, Tapiola, Espoo (4-5)h+kt+s+las.parveke n. 29,5 m2+ sis. viilennyksen

Jarmo Taipale
Jarmo Taipale

040 829 7171

Velaton hinta
782 800 €
Hoitovastike
459 € / kk
Asuinpinta-ala
102 m²
Huoneita
4
Kerros
5
Rakennusvuosi
2023
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Tapiola
Kaupunki
Espoo

TILAISUUS, VAIN TÄMÄ ASUNTO JÄLJELLÄ TÄSSÄ ASUNTOTYYPISSÄ. HUIPPUSIJAINTI TAPIOLAN SYDÄMESSÄ, OMA TONTTI.

Avara ja suuri olohuone, jättiparveke, oma sauna, 3 makuuhuonetta.

Tapiolan Feenixin asunnot edustavat asumisen uutta aikakautta. 12 kerroksinen moderni taloyhtiö Tapiolan ydinkeskustassa. Kaikissa asunnoissa on suuret lasitetut parvekkeet ja osassa jopa kaksi. Asuntoihin ja yhteistiloihin on esteetön hissi- ja sisäporrasyhteys. Kohde liitetään kaukokylmän verkkoon ja osaan huoneistoja asennetaan viilennys valmiiksi, kaikkiin asuntoihin voi muutostyönä tilata viilennyslaitteen.

Asuinhuoneiston käyttöön kuuluu oma irtaimistovarasto, lisäksi yhtiössä on irtaimistovarastoja, jotka myydään omina osakkeina. Asukkaiden käytössä on pihakannen oleskelupiha ja 6 krs kattopiha sekä talosauna ja -pesula, yhteistila, ulkoilu-ja lastenvaunuvarasto.

Autopaikat tulevat sijaitsemaan kahteen kellarikerrokseen sijoittuvassa pysäköintiyhtiössä. Autopaikat myydään omina osakkeinaan.

Ylellisyyttä on myös se, että arkiset toimet sujuvat helposti ja vaivattomasti. Tätä tarjoaa koti Tapiolan Feenixissä esimerkiksi suoralla hissiyhteydellä parkkihalliin. Metroonkin pääsee helposti ihan pihan tuntumasta. Valmistaudu nousemaan asumisen uudelle tasolle.

Keskeinen sijainti sekä yhdistelmä tyyliä ja tasokkuutta tekevät kohteesta houkuttelevan sinulle, joka haluat nauttia yksilöllisestä elämänlaadusta. Kauppakeskus Ainoa monipuolisine palveluineen on vieressä. Palvelut, ravintolat, ostosmahdollisuudet, kulttuuritarjonta ja ulkoilualueet löytyvät lähes ulko-ovelta.

TILAA MYYNNIN INFOPAKETTI! KAUTTAMME KAIKKIEN FEENIX ASUNTOJEN VARAUKSET, ESITTELYT JA MYYNTI:

JARMO TAIPALE 040 829 7171, jarmo@nordlkv.fi
JUHANI MÄHÖNEN 050 388 8467, juhani@nordlkv.fi

Onko nykyinen asunto osana rahoitusta? Turvallinen ja joustava siirtyminen uuteen kotiin! Ilmainen arviointi ja myyntisuunnitelma vanhalle asunnolle!

Perustiedot

Sijainti
Itätuulenkuja 10 A 23, 02100 Espoo
Kaupunginosa
Tapiola
Kohdenumero
9419227
Kerros
5 / 12
Asuinpinta-ala
102 m²
Kokonaispinta-ala
102 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen
Huoneiston kokoonpano
(4-5)h+kt+s+las.parveke n. 29,5 m2+ sis. viilennyksen
Huoneita
4
Kunto
Uusi
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Keittiön varusteet
Tarkemmat huoneistokohtaiset varustetiedot esitetty kalustekaavioissa. Keraaminen induktio liesitaso 30cm tai 60cm leveä, erillisuuni 60cm leveä, astianpesukone 45cm tai 60cm leveä, korkea jääkaappi-pakastinkaappi, >65m2 3h+keittotilan ja isompiin asuntoihin erillinen korkea jääviileä- ja pakastinkaappi, liesikupu, tiskiallas on tasoon upotettu RST- allas.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tyyppi: lasitettu.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Erillisten kalustesuunnitelmien mukaiset wc-, suihku- ja pesuallaskalusteet, suihkuseinät ja kaappi, johon integroitu LTO-laite sekä kuivaustoiminnolla varustettu pyykinpesukone. Pesukoneliitäntä sijaitsee lähtökohtaisesti kylpyhuoneissa. Osassa huoneistoja pesukoneliitäntä on erillisessä kodinhoitohuoneessa tai wc-tilassa.
Säilytystilat
Kuvaus: huoneistokomerot
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: lauteet tervaleppää ja sähkökiuas.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Ainoa kauppakeskus kattavine palveluineen Koulut: alueella Päiväkoti: alueella
Lisätiedot
Viilennys: Rakennus liitetään Fortum Oyj:n kaukojäähdytysverkkoon. Huoneistoihin rakennetaan valmiiksi valmius viilennyksen asentamiseen (runkoputket), osaan huoneistoja asennetaan viilennys valmiiksi. Älylukitusjärjestelmä: Kiinteistöön tulee älylukitusjärjestelmä, joka sisältää mm. seuraavat toiminnot: - kulunvalvonta -älykäs, avaimeton lukitus -ovipuhelin toiminnot asukkaiden mobiililaitteiden avulla -integraatiot asukasviestitauluihin sekä tilavarauksien hallintajärjestelmiin Automaattinen sammutuslaitteisto: Huoneistot varustetaan märkäsprinklerijärjestelmällä. Kaukolämpöön liitetty vesikiertoinen lattialämmitys. Asunnot liitetään valokuitu- ja/tai kuparikaapelilla tietoliikenneoperaattorin ylläpitämään tietoliikenne- ja kaapeli-TV -verkkoon. Autopaikat sijaitsevat kahteen kellarikerrokseen sijoittuvassa pysäköintiyhtiössä. Parkkihalliin on asunnoista jokaisesta porrashuoneesta suora esteetön hissi- ja sisäporrasyhteys. Autopaikat myydään erillisosakkeina,
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
782 800 €
Myyntihinta
364 600 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
7 674,51 € / m²
Velkaosuus
418 200 €

Asuinkustannukset

Rahoitusvastike
3 570 € / kk
Hoitovastike
459 € / kk
Yhtiövastike
4 029 € / kk
Vesimaksu
25 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
oma mittari
Muut kustannukset
Muut maksut: Hoitovastike asuinhuoneistot 4,50 €/m²/kuukausi Hoitovastike varastot 2,25 €/ m²/kuukausi Vesimaksuennakko 25,00 €/henkilö/kuukausi Laajakaista- ja kaapeli-TV -vastike 0,15 €/huoneisto/kk Energiavastike 0,10 €/m2/kk Energiavastiketta peritään niiltä huoneistoilta, joihin on asennettu viilennyslaite. Käyttökorvaukset Talopesula 2,00 € / 2 tuntia/kone, varaukset tehdään konekohtaisesti (pesukoneet ja kuivausrummut) Talosauna 5,00 € / kerta, vuoron kesto 1 tunti Yhteistila ma-to 2,00 € / tunti pe-su 5,00 € / tunti Pääomavastikkeet ( yllä esitetty pääomavastike sis. koron + lyhennyksen) Pääomavastike 1.12.2023-29.2.2024 22,00 € / m2 / kk pelkkä korko Pääomavastike 1.3.2024 alkaen 35,00 € / m2 / kk korko + lyhennys Yhtiölainan viitekorko tarkistetaan aina vuosittain 14.10. sen päivän 12 kk Euribor koron arvoon. Pääomavastike voi nousta viitekoron tai korkomarginaalin noustessa.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Espoon Tulilintu
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2023
Huoneistojen lukumäärä
78
Kerroksia
12
Hissi
Kyllä
Rakennusmateriaali
betoni, teräs
Kattomateriaali
kumibitumikermi
Energialuokka
B2018
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
huoltoyhtiö
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki
Liikenneyhteydet
Metro ja bussit vieressä.
Lämmitys
kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
Taloyhtiössä muuta: Talopesula, polkupyörävarastot ja pääsääntöisesti irtaimistovarastot sijaitsevat asunto-osakeyhtiöiden omissa tiloissa 1.kellarikerroksessa. Talosaunaosastot ja ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot sijaitsevat 1.kerroksessa. Irtaimistovarastoja sijaitsee vähäisissä määrin myös 2-5.kerroksessa.
Pintamateriaalit
Lattiamateriaalien kuvaus: Asuntojen sisäpintojen materiaalit ja käsittely tulevat erillisen Feenix sisustusmalliston mukaan. Parketti, laatta.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset