Etusivu Vuokrattavat kohteet 77 m² Hoviherrankatu 1 B, 20780 Kaarina 3h+k+kph+lasitettu p – Oikotie 22237710

890 € 77 m²

Hoviherrankatu 1 B, Keskusta, Hovirinta, Kaarina 3h+k+kph+lasitettu p

Vuokra
890 €
Asuinpinta-ala
77 m²
Huoneita
3
Kerros
3
Rakennusvuosi
1973
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Keskusta, Hovirinta
Kaupunki
Kaarina

Kaunis koti aivan Kaarinan keskustan palveluiden tuntumasta. Asunnossa on kaksi todella hyvänkokoista makuuhuonetta, molemmissa huoneissa on oma kaapisto. Lisää säilytystilaa on eteisessä. Puustellin keittiö on moderni ja käytännöllinen. Keittiössä on kiinteä pöytätaso, jonka saa tarvittaessa irti. Suuremman ruokailupöydän voi sijoittaa olohuoneen puolelle. Isomman makuuhuoneen yhteydessä on myös lasitettu parveke. Parveke on länteen päin. Kylpyhuoneessa on tilaa vaikka pesutornille. Talosta löytyy pesutupa sekä sauna. Asuntoon kuuluu myös häkkivarasto sekä kylmäkellari, unelma kesän sadon säilöjälle.

Koulu löytyy naapurista, keskustan kaupoille viidessä minuutissa.

Kaarinan keskustasta löytyy kaikki palvelut, joita kaupungissa asuessa tarvitsee. Alueella on hyvä valikoima ruokakauppoja (S-Market, K-Supermarket ja Lidl) ja palvelut kampaamosta kukkakauppaan, valokuvaamoon ja apteekkiin sekä lukuisia ravintoloita. Kivenheiton päässä Keskusliikuntapuistossa on monipuoliset mahdollisuudet kuntoiluun, kuten mm. jäähalli, frisbeegolfrata ja padelkenttiä sekä talvisin hiihtoladut. Reilun kilometrin päässä keskustasta sijaitsee Hovirinnan uimaranta, jonka kauniit maisemat ja hyvät palvelut hurmaavat kesäaikaan. Uimarannan vieressä on laaja puistoalue, josta löytyy lapsille monipuolinen leikkipuisto ja vauhdikas liikennepuisto sekä kuntoilupuisto aikuisempaan makuun. Keskustan tuntumassa on myös uimahalli sekä ala- että yläkoulut, lukio ja lukuisia päiväkoteja. Julkisilla liikennevälineillä, bussilla nro 7, Kaarinasta pääsee Turun keskustaan noin 20 minuutissa.

Huom! Yhden kuukauden vakuuden voit useimmiten niin halutessasi korvata Takausvakuudella, jonka yhtenä kertamaksuna maksettava kustannus on 160,20 euroa.

Hae tätä asuntoa kätevästi osoitteessa www.asuntohakemus.fi
Hakemus ei ole sitova. Alustava vuokralaisvalinta tehdään hakemusten perusteella. Asuntoa on mahdollista käydä katsomassa ennen lopullista vuokrauspäätöstä tai esittely voidaan järjestää myös videopuhelun välityksellä.

If you are interested, submit the application through www.asuntohakemus.fi

Perustiedot

Sijainti
Hoviherrankatu 1 B, 20780 Kaarina
Kaupunginosa
Keskusta, Hovirinta
Kohdenumero
10165504
Kerros
3 / 7
Asuinpinta-ala
77 m²
Kokonaispinta-ala
77 m²
Huoneiston kokoonpano
3h+k+kph+lasitettu p
Huoneita
3
Kunto
Hyvä
Keittiön varusteet
Astianpesukone, erillinen uuni, induktioliesitaso, jääkaappi-pakastin, liesituuletin, mikroaaltouuni. Lisätietoja: Puustellin keittiö.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Parvekkeen ilmansuunta: Länsi.
Kylpyhuoneen varusteet
Allaskaappi, käsisuihku, laatoitettu, peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku. Lisätietoja: Suihkuallas
Säilytystilat
Varastotilat: Kellarikomero, kylmäkomero, Lisätietoa pysäköinnistä: Autopaikkoja ei vapaana (10/2024). Taloyhtiöllä autopaikkoja, lisätiedot omistajalta ja taloyhtiöltä.
Asumistyyppi
Vuokra
Vapautuu
1.12.2024

Hinta

Vuokra
890 €
Vuokra-aika
Toistaiseksi voimassaoleva - Ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamispäivä on 11 kuukauden kuluttua vuokrasopimuksen alkamisesta, minkä jälkeen irtisanomisajan alkamispäivä on irtisanomiskuukauden viimeinen päivä.

Asuinkustannukset

Vesimaksun lisätiedot
Vesimaksuennakko: 25.00 €/kk/hlö, Vesimaksu tasataan vastaamaan todellista kulutusta: Kyllä
Muut kustannukset
Sähkö: kulutuksen mukaan, Internet-yhteys: Taloyhtiön internet-yhteys: hinta 0,00 €/kk, Lisätietoja internet-yhteydestä: Lounean 100M laajakaista. Perusnopeus sisältyy vuokraan, lisämaksusta lisää nopeutta., Lämmitys sisältyy vuokraan

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
As Oy Keltavahvero
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
1973
Kerroksia
7
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Energialuokka
F2013
Energiatodistus
Kyllä
Lämmitys
Kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
taloyhtiösauna

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset