Etusivu Vuokrattavat kohteet 58 m² Lauttasaarentie 54 D, 00200 Helsinki 2h+kph+avok+s+lasitettu p – Oikotie 22235122

1 349 € 58 m²

Lauttasaarentie 54 D, Lauttasaari, Länsi-Helsinki, Myllykallio, Eteläinen, Läntinen, Etelä-Helsinki, Helsinki 2h+kph+avok+s+lasitettu p

Vuokraturva Oy LKV [A] Helsinki (myyntikohteiden osalta katso Myyntiturva)

www.vuokraturva.fi

Ilmalankuja 2, 00240 Helsinki

Vuokra
1 349 €
Asuinpinta-ala
58 m²
Huoneita
2
Kerros
3
Rakennusvuosi
2020
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Lauttasaari, Länsi-Helsinki, Myllykallio, Eteläinen, Läntinen, Etelä-Helsinki
Kaupunki
Helsinki

Erinomaisessa kunnossa oleva saunallinen kaksio lähellä merta!

Tämä kaunis läpitalon kaksio on helppo sisustaa hyvän pohjaratkaisun ansiosta. Olohuone on avara ja yhdistyy kauniin avokeittiön kanssa, jossa on astianpesukone valmiina ja energiatehokas induktioliesi. Myös mikroaaltouuni valmiin integroituna. Näkymät olohuoneesta ovat merelle asti ja näkyvät paremmin kun lehdet ovat tippuneet puista.

Makuuhuone on sisäpihan puolella ja tilaa jatkaa lasitettu parveke. Makuuhuoneessa on koko seinän leveydeltä säilytystilaa kaapistossa. Tilavassa kylpyhuoneessa on pesutorni valmiina ja kaiken kruununa on ihastuttava oma sauna, jossa voi saunoa juuri silloin kuin itse haluaa. Bussipysäkki on n. 100:n metrin päässä ja lähikauppaankin kävelee vain muutaman minuutin. Tien toisella puolen on myös runsaasti erilaisin mahdollisuuksia urheiluun, mm. padel- ja tenniskentät ja juoksurata.
Kaksi metroasemaa ovat myös alle kilometrin päässä, sillä Gyldenintielle on kävellen 800m ja Kauppakeskus Lauttikseen ja metrolle on matkaa 900m.

Ihastut tähän erinomaisessa kunnossa olevaan kauniiseen kotiin!

Lauttasaari, onnellisten saareksikin kutsuttu, on monen unelmien asuinalue. Saarella on upeita kävely- ja pyöräilyreittejä, jotka johdattavat viihtyisille mökkialueille, luontoon, upeille rannoille ja rantakallioille. Talvisin puistoissa on hiihtolatuja.

Saarella on monipuoliset peruspalvelut, löytyy mm. useampi ruokakauppa, kirjasto sekä harrastusmahdollisuuksia. Ravintolatarjontakin on ihastuttavan laaja. Kulkuyhteydet ovat mainiot, mm. metrolla pääset liikkumaan kätevästi. Autoilija hurauttaa Länsiväylälle sekä Kehä I:lle hetkessä.

Meri näyttelee isoa roolia saarella, ja kirkkaina päivinä saa nauttia upeista auringonnousuista ja -laskuista meren äärellä. Alue huokuu rauhaa, ja kuitenkin ydinkeskusta on melkein näköetäisyydellä.

Huom! Yhden kuukauden vakuuden voit useimmiten niin halutessasi korvata Takausvakuudella, jonka yhtenä kertamaksuna maksettava kustannus on 242,82 euroa.

Hae tätä asuntoa kätevästi osoitteessa www.asuntohakemus.fi
Hakemus ei ole sitova. Alustava vuokralaisvalinta tehdään hakemusten perusteella. Asuntoa on mahdollista käydä katsomassa ennen lopullista vuokrauspäätöstä tai esittely voidaan järjestää myös videopuhelun välityksellä.

If you are interested, submit the application through www.asuntohakemus.fi

Perustiedot

Sijainti
Lauttasaarentie 54 D, 00200 Helsinki
Kaupunginosa
Lauttasaari, Länsi-Helsinki, Myllykallio, Eteläinen, Läntinen, Etelä-Helsinki
Kohdenumero
10169648
Asuinpinta-ala
58 m²
Kokonaispinta-ala
58 m²
Huoneiston kokoonpano
2h+kph+avok+s+lasitettu p
Huoneita
2
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa.
Keittiön varusteet
Astianpesukone, erillinen uuni, induktioliesitaso, integroidut kodinkoneet, jääkaappi-pakastin, liesituuletin, mikroaaltouuni
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Lounaan suuntaan sisäpihalle
Kylpyhuoneen varusteet
Allaslaatikosto, kuivausrumpu, käsisuihku, kääntyvä suihkuseinä, laatoitettu, lattialämmitys, peilikaappi, pesukone, pyykkikaappi, suihku
Säilytystilat
Varastotilat: Varastokomero
Asunnossa sauna
Kyllä
Asumistyyppi
Vuokra
Lisätiedot
Ikkunoiden ilmansuunnat: koillinen, Lisätietoa ikkunoista: Olohuoneesta näkymät koilliseen meren suuntaan ja kun lehti ei ole puussa, meri näkyy paremmin.

Hinta

Vuokra
1 349 €
Vuokra-aika
Toistaiseksi voimassaoleva - Ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamispäivä on 11 kuukauden kuluttua vuokrasopimuksen alkamisesta, minkä jälkeen irtisanomisajan alkamispäivä on irtisanomiskuukauden viimeinen päivä.

Asuinkustannukset

Vesimaksun lisätiedot
Vesimaksuennakko: 20.00 €/kk/hlö, Vesimaksu tasataan vastaamaan todellista kulutusta: Kyllä
Muut kustannukset
Internet-yhteys: Taloyhtiön internet-yhteys: hinta 0,00 €/kk, Lisätietoja internet-yhteydestä: DNA 10M, Sähkösopimus: Vuokralainen tekee, Lämmitys sisältyy vuokraan

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
As Oy Helsingin Pikkutylli
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2020
Hissi
Ei
Energialuokka
Ei lain ed. e-tod.
Lämmitys
Kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
pesutupa, ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja
Pintamateriaalit
Parkettilattia.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset