Etusivu Vuokrattavat kohteet 29 m² Tampereentie 4, 20300 Turku 1 h + kt + ph – Oikotie 22070975

619 € 29 m²

Tampereentie 4, Raunistula, Turku 1 h + kt + ph

Vuokra
619 €
Asuinpinta-ala
29 m²
Huoneita
1
Kerros
3
Rakennusvuosi
2022
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Raunistula
Kaupunki
Turku

Tehokaspohjainen ylimmän 3. kerroksen yksiö ranskalaisella parvekkeella mukavin näkymin! As Oy Raunistulankaari on tammikuussa 2022 valmistunut omistusasuntotalo keskustan tuntumassa.

Keittotilassa on astianpesukone, erilliskiertoilmauuni, keraaminen keittotaso, liesikupu ja jääkaappipakastin. Kaapinovet ovat valkoiset ja työtasot harmaata laminaattia. Välitilassa on valkoista kiiltävää kalustelevyä ja led-nauhavalaisin.

Pesuhuoneen lattia on tummanharmaata laattaa, seinät isoa valkoista vaakalaattaa ja katto tervaleppäpaneelia led-valaisimin. Pesuhuoneessa on valollinen peilikaappi ja allaslaatikosto sekä kirkaslasinen suihkuseinä. Pesukoneelle ja kuivausrummulle on tilavaraus ja liitännät.

Lattiat ovat valkolakattua tammiparkettia. Asunnon seinät ovat valkoiseksi maalattuja.

Eteisessä on peililiukuovellinen naulakkokaappi ja valko-ovelliset kaapit. Eteisen katossa on kiinteä led-valaisin.

Ikkunoissa on sälekaihtimet.

Lämmitysmuotona on kaukolämpö ja lämmönjakotapana on miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys. Sisustamista haittaavia lämpöpattereita ei siis ole. Asuntokohtainen ilmanvaihtolaite lämmön talteenotolla.

Vuokraan sisältyy Telian Yhteys kotiin S 10 Mb/s -laajakaista, joka on edullisesti päivitettävissä nopeammaksi!

Asunnon sijainti on mainio! Ruokakauppaan on alle 50 m, linja-autoasemalle 450 m ja Kauppatorille 1,2 km. Åbo Akademille on matkaa noin 1,3 km ja yliopistolle muutama sata metriä enemmän. Myös linja-autoyhteydet ovat hyvät. Lähin pysäkki on noin 70 metrin kävelymatkan päässä. Lisätietoja linja-autojen aikatauluista ja reiteistä Fölin reittioppaasta https://reittiopas.foli.fi/.

HUOM! Jätä yhteystietosi oheisella yhteydenottolomakkeella niin ilmoitamme esittelyajan sinulle tekstiviestillä heti sen selvittyä. Mikäli esittelyaika on jo näkyvillä, esittelyyn ei tarvitse enää erikseen ilmoittautua.

Perustiedot

Sijainti
Tampereentie 4, 20300 Turku
Kaupunginosa
Raunistula
Kerros
3 / 3
Asuinpinta-ala
29 m²
Kokonaispinta-ala
29 m²
Huoneiston kokoonpano
1 h + kt + ph
Huoneita
1
Kunto
Hyvä
Keittiön varusteet
valkoinen astianpesukone (Electrolux ESF4202LOW), valkoinen jääkaappipakastin (Electrolux LNT3LE34W2), valkoinen erillisuuni kiertoilmatoiminnolla (Electrolux CKB100W), kaksilevyinen keraaminen keittotaso (Electrolux HOC330F), valkoinen ulosvedettävä liesituuletin (Iloxair Ilox Slide), teräsallas (Franke Euroform EFX610), keittiöhana apk-venttiilillä (Oras Safira 1039), työtasot laminaattia "harmaa patina", välitilassa valkoista kiiltävää laminaattilevyä ja led-nauhavalaisin, kaapeissa valkoiset ovet rst-vaakavetimin
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
ranskalainen parveke
Kylpyhuoneen varusteet
lattia tummanharmaata 10x10 laattaa (Pukkila Geo Antracite), seinät 25x40 valkoista mattalaattaa, katto tervaleppäpaneelia upotetulla led-valaisimella, valkoinen allaskaappi (Ido Glow 500), peilikaappi led-varsivalaisimella, pesuallashana käsisuihkulla (Oras Safira 1014), suihkuhanasetti (Oras Nova 7453), kääntyvä suihkuseinä kirkkaalla lasilla (Vihtan Ocean 3), wc-istuin (Ido Glow 60), tilavaraus ja liitännät pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle
Tehdyt remontit
takuukorjaukset huoneistoissa ja yhteisissä tiloissa 2023
Asumistyyppi
Vuokra
Kohde on
Osakehuoneisto
Vapautuu
1.10.2024

Hinta

Vuokra
619 €
Vuokra-aika
Vapaa 1.10.2024, toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, joka on mahdollista irtisanoa päättymään vuoden kuluttua sen alkamisesta, aikaisemmasta irtisanomisesta sopimussakko on yhden kuukauden vuokraa vastaava summa

Asuinkustannukset

Vesimaksun lisätiedot
Vesi kulutuksen mukaan (ennakko 20,00 €/hlö/kk).
Muut kustannukset
Sähkö kulutuksen mukaan.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
As Oy Raunistulankaari Turku
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2022
Kerroksia
3
Hissi
Kyllä
Energialuokka
C2013
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Isännöinti
Sari Määttänen / Retta Isännöinti Oy, Turku
Lämmitys
kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
ulkoiluvälinevarasto, irtaimistovarasto
Pintamateriaalit
valkolakattua tammiparkettia (Karelia tammi natural Vanilla matt 3S)

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset