Etusivu Vuokrattavat kohteet 0 m² Kapellimestarinkatu 5, 90140 Oulu – Oikotie 22066989

610 €

Kapellimestarinkatu 5, Taka-Lyötty, Oulu

Vuokra
610 €
Asuinpinta-ala
0 m²
Rakennusvuosi
2011
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Taka-Lyötty
Kaupunki
Oulu

Vuoden vaihteessa vapautumassa tilava ja laadukas yksiö suositulta Taka-Lyötyn alueelta, läheltä kaikkia keskustan palveluita!

Lattiassa kaunis parketti ja seinät maalipinnoin. Keittiössä valmiina astianpesukone, uuni/liesi, jääkaappipakastin ja mikro. Kaakeloituun kylpyhuoneeseen mahtuu hyvin oma pyykinpesukone ja vaikka kuivausrumpukin. Omassa saunassa rentoudut pitkien päivien päätteeksi ja tilava parveke tuo kesäisin yhden huoneen lisää! Vaatehuoneen ansiosta asunnossa on myös kivasti säilytystilaa.

Vesimaksut menevät todellisen kulutuksen mukaan (ennakko 15€/hlö/kk), lämmitys sisältyy vuokraan. Asuntoon ei kuulu autopaikkaa.

Vuokralaiselta edellytetään puhtaat luottotiedot, laaja kotivakuutus vastuuosineen sekä oma sähkösopimus. Sopimus on toistaiseksi voimassaoleva, 1kk irtisanomisajalla irtisanottavissa, mutta vuokrasuhteen kestäessä alle 12kk, sopimuksen irtisanoneen osapuolen tulee maksaa 1 kk:n vuokran suuruinen sopimussakko sopimuksen toiselle osapuolelle.

Tämä asunto vapautuu vuokrattavaksi 1.1.2025. Jätä yhteydenottopyyntö tai soita (myös tekstiviesti ja whatsapp käy) ja kysy lisää!

HUOM! Kuvat samantapaisesta asunnosta samasta talosta. Päivitetään kuvat uusiin heti kun mahdollista.

Perustiedot

Sijainti
Kapellimestarinkatu 5, 90140 Oulu
Kaupunginosa
Taka-Lyötty
Kohdenumero
30371459
Asuinpinta-ala
0 m²
Kunto
Hyvä
Keittiön varusteet
Varusteet: Jääkaappipakastin, Astianpesukone, Integroidut kodinkoneet. Työtaso: Laminaattitaso
Parvekkeen lisätiedot
Ulostyönnetty parveke
Säilytystilat
Kellari tai kellarikomero
Saunan lisätiedot
Varusteet: Sähkökiuas. Seinämateriaali: Paneeliseinä. Lattiamateriaali: Laattalattia
Asumistyyppi
Vuokra
Lisätiedot
Vuoden vaihteessa vapautumassa tilava ja laadukas yksiö suositulta Taka-Lyötyn alueelta, läheltä kaikkia keskustan palveluita! Lattiassa kaunis parketti ja seinät maalipinnoin. Keittiössä valmiina astianpesukone, uuni/liesi, jääkaappipakastin ja mikro. Kaakeloituun kylpyhuoneeseen mahtuu hyvin oma pyykinpesukone ja vaikka kuivausrumpukin. Omassa saunassa rentoudut pitkien päivien päätteeksi ja tilava parveke tuo kesäisin yhden huoneen lisää! Vaatehuoneen ansiosta asunnossa on myös kivasti säilytystilaa. Vesimaksut menevät todellisen kulutuksen mukaan (ennakko 15€/hlö/kk), lämmitys sisältyy vuokraan. Asuntoon ei kuulu autopaikkaa. Vuokralaiselta edellytetään puhtaat luottotiedot, laaja kotivakuutus vastuuosineen sekä oma sähkösopimus. Sopimus on toistaiseksi voimassaoleva, 1kk irtisanomisajalla irtisanottavissa, mutta vuokrasuhteen kestäessä alle 12kk, sopimuksen irtisanoneen osapuolen tulee maksaa 1 kk:n vuokran suuruinen sopimussakko sopimuksen toiselle osapuolelle. Tämä asunto vapautuu vuokrattavaksi 1.1.2025. Jätä yhteydenottopyyntö tai soita (myös tekstiviesti ja whatsapp käy) ja kysy lisää! HUOM! Kuvat samantapaisesta asunnosta samasta talosta. Päivitetään kuvat uusiin heti kun mahdollista.
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Vuokra
610 €
Vuokra-aika
Toistaiseksi

Asuinkustannukset

Vesimaksun lisätiedot
Kulutuksen mukaan, ennakkomaksu. 15 € / hlö / kk

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
As Oy Oulun Kapellimestari
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2011
Hissi
Kyllä
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö. Jurvelin
Isännöinti
Kiinteistötahkola
Lämmitys
Lämmitystapa: Kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Keittiön lattia
Laminaattilattia
Kylpyhuoneen lattia
Laattalattia
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeliseinä
Olohuoneen lattia
Laminaattilattia
Olohuoneen seinät
Maalattu seinä

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset