Etusivu Vuokrattavat kohteet 41.8 m² Vuolteenkatu 22 A, 33100 Tampere 1h+k+kph – Oikotie 22059173

695 € 41,8 m²

Vuolteenkatu 22 A, Keskusta, Ratina, Tampere 1h+k+kph

Vuokra
695 €
Asuinpinta-ala
41,8 m²
Huoneita
1
Kerros
2
Rakennusvuosi
1913
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Keskusta, Ratina
Kaupunki
Tampere

Oletko haaveillut idyllisestä ja tunnelmallisesta kodista keskeisellä sijainnilla Tampereen keskustasta?

Tämä koti voi olla etsimäsi koti! Kodissa on tunnelmalliset puulattiat ja toimiva kakluuni sekä harvinainen puuhella joka kodikkuutta ja tunnelmaa syysiltoihin. Sähkölämmityksen kuluja saat myös kakluunilla ja puuhellalla pidettyä kurissa. Vanhan talon korkeat huoneet tuovat ilmavuutta ja avaruutta asumiseen.

Löylyttelemään pääset taloyhtiön saunaan. Ulkorakennuksessa on asukkaiden käytettävissä pesutupa. Taloyhtiön pihalla voit pitää ystävien kanssa grillijuhlat.

Kaikki keskustan palvelut ovat avautuvat aivan kotioveltasi. Nokia Arena on kodin vieressä ja yliopiston keskustakampus lyhyen kävelymatkan päässä. Ratikat kulkevat Ratinan ja Koskikeskuksen edestä, jotka ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kodista.

Olisiko tämä idyllinen, rauhallinen ja kodikas helmi kaupungin sykkeessä kohta sinun?

Keskustassa asuminen on helppoa ja jouhevaa palveluiden ollessa ympärillä!

Tampereen ydinkeskusta rajoittuu idässä Rautatienkatuun, pohjoisessa Satakunnankatuun ja etelässä Tampereen valtatiehen. Länsireunalla sijaitsee Hämeenpuisto, joka alkaa Pohjoisessa Näsijärvenkadulta ja kulkee etelässä Pyhäjärven rantapuistoon saakka.

Idässä rautatieaseman ympärillä on Hämeenkadun kattavat palvelut ja bussiaseman viereen jää Ratinan ja Koskikeskuksen isot ostoskeskukset. Rautatieasemalta 200 metriä etelään sijaitsee Nokia-Areena, jonka monipuoliset tapahtumat kulttuurista urheiluun ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Ratinasta pääsee kävelysiltaa pitkin Laukontorille.

Keskustorin ympärillä sijaitsevat mm. Sokos, kauppahalli sekä Laukontori, josta kesällä pääsee laivalla Viikinsaareen ja Hämeenlinnaan. Keskustan läpi kulkevalta Hämeenkadulta on loistavat bussi- ja raitiovaunuyhteydet eri puolille Tamperetta.

Hämeenpuiston varrella sijaitsevat Tampereen kuuluisa pääkirjasto Metso sekä Tampereen työväenteatteri TTT. Hämeenpuiston länsipuolella sijaitsee pohjoispäässä Amuri ja eteläpäässä Pyynikin kaupunginosa, jonka harju- ja rantamaisemissa on hyvät ulkoilumaastot.

Huom! Yhden kuukauden vakuuden voit useimmiten niin halutessasi korvata Takausvakuudella, jonka yhtenä kertamaksuna maksettava kustannus on 125,10 euroa.

Hae tätä asuntoa kätevästi osoitteessa www.asuntohakemus.fi
Hakemus ei ole sitova. Alustava vuokralaisvalinta tehdään hakemusten perusteella. Asuntoa on mahdollista käydä katsomassa ennen lopullista vuokrauspäätöstä tai esittely voidaan järjestää myös videopuhelun välityksellä.

If you are interested, submit the application through www.asuntohakemus.fi

Perustiedot

Sijainti
Vuolteenkatu 22 A, 33100 Tampere
Kaupunginosa
Keskusta, Ratina
Kohdenumero
10162181
Kerros
2 / 2
Asuinpinta-ala
41,8 m²
Kokonaispinta-ala
41,8 m²
Huoneiston kokoonpano
1h+k+kph
Huoneita
1
Kunto
Tyydyttävä
Keittiön varusteet
Astianpesukone, jääkaappi-pakastin, keraaminen liesi, puuliesi
Kylpyhuoneen varusteet
Laatoitettu, lattialämmitys, peili, pesukoneliitäntä, suihku
Säilytystilat
Varastotilat: Kellarikomero, vinttikomero, Lisätietoa pysäköinnistä: Autopaikkoja ei vapaana (9/2024)
Tulevat remontit
2024-2029: Ikkunoiden huoltaminen ja korjaaminen tarvittaessa, Ulko-ovien maalaus, Porraskäytävien maalaus, Pihasuunnitelman laadinta, Huoltomaalaus, Energiatehokkuuden parantamisen kartoittaminen, Sähköpääkeskuksen tarkastus, Hormikartoitus .
Asumistyyppi
Vuokra
Lisätiedot
Takat: Kaakeliuuni
Kohde on
Osakehuoneisto
Vapautuu
1.10.2024

Hinta

Vuokra
695 €
Vuokra-aika
Toistaiseksi voimassaoleva - Ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamispäivä on 11 kuukauden kuluttua vuokrasopimuksen alkamisesta, minkä jälkeen irtisanomisajan alkamispäivä on irtisanomiskuukauden viimeinen päivä.

Asuinkustannukset

Vesimaksun lisätiedot
Vesimaksu: 15.00 €/kk/hlö
Muut kustannukset
Muut kulut: Vuokralainen vastaa nuohouksen tilaamisesta, mutta taloyhtiö vastaa nuohouksen kustannuksista., Vuokralainen vastaa lämmityskustannuksista, Internet-yhteys: Taloyhtiön internet-yhteys: hinta €/kk, Lisätietoja internet-yhteydestä: Elisa 10M, Sähkösopimus: Vuokralainen tekee

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
As Oy Sorinahde
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
1913
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Energialuokka
G2013
Energiatodistus
Kyllä
Lämmitys
Sähkölämmitys

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
pesutupa, taloyhtiösauna
Pintamateriaalit
Lakatut lautalattiat, maalatut ja tapetoidut seinät.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset