Etusivu Vuokrattavat kohteet 29 m² Härmälänkatu 27 B, 33900 Tampere 1h+kk+alkovi+kph+vh+ranskalainen parveke – Oikotie 22066893

568,24 € 29 m²

Härmälänkatu 27 B, Rantaperkiö, Härmälä, Tampere 1h+kk+alkovi+kph+vh+ranskalainen parveke

Vuokra
568,24 €
Asuinpinta-ala
29 m²
Huoneita
1
Kerros
1
Rakennusvuosi
1969
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Rantaperkiö, Härmälä
Kaupunki
Tampere

Aivan Härmälän rajalla, vehreän ja rauhallisen pientaloalueen kupeessa, sijaitsee tämä hyvin hoidettu taloyhtiö, jonka ensimmäisessä kerroksessa odottaa valoisa ja siisti yksiö uutta asukastaan.

Asunnon ehdottomia valtteja ovat sen rauhallinen sijainti ja luonnonläheisyys, jotka tekevät kodista täydellisen keitaan arjen kiireisiin. Kylpyhuone on remontoitu ja vaaleanharmaa laminaattilattia tuo modernin ilmeen. Kätevän alkovin ansiosta tilan sisustaminen on vaivatonta ja käytännöllistä. Taloyhtiön yleiset tilat ovat erinomaisessa kunnossa, mikä lisää asumismukavuutta.

Alueella vallitsee viihtyisä ja väljä tunnelma, ja ympäristöä koristavat omakotitalot sekä pienkerrostalot. Luonto on aivan vieressä, ja alueella on runsaasti kauniita kävelyreittejä. Läheinen Hatanpään Arboretum upeine kukkaistutuksineen ja puistoineen tarjoaa loistavan paikan ulkoiluun ja rentoutumiseen.

Kaikki peruspalvelut, kuten lähikaupat, koulut ja erinomaiset kulkuyhteydet, ovat kävelymatkan päässä. Ilman autoakin pärjää loistavasti, mutta autoilijoille alue tarjoaa paremmat pysäköintimahdollisuudet kuin keskusta. Pyörällä keskustaan hurauttaa vain vartissa!

Rantaperkiö on Hatanpään ja Härmälän väliin sijoittuva alue Pyhäjärven rannan tuntumassa.
Koulut, urheilukenttä ja lähikauppa sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä. Tampereen messu- ja urheilukeskus Pirkkahalli sekä Partolan ostoskeskuksen kattavat palvelut Pirkkalan puolella ovat noin kolmen kilometrin päässä.

Hyvät bussiyhteydet niin Pirkkalan kuin Tampereen keskustan suuntaan. Lähivuosina Tampereen ratikan linjastoa jatketaan myös Härmälän suuntaan.

Huom! Kahden kuukauden vakuuden voit useimmiten niin halutessasi korvata Takausvakuudella, jonka yhtenä kertamaksuna maksettava kustannus on 204,57 euroa.

Hae tätä asuntoa kätevästi osoitteessa www.asuntohakemus.fi
Hakemus ei ole sitova. Alustava vuokralaisvalinta tehdään hakemusten perusteella. Asuntoa on mahdollista käydä katsomassa ennen lopullista vuokrauspäätöstä tai esittely voidaan järjestää myös videopuhelun välityksellä.

If you are interested, submit the application through www.asuntohakemus.fi

Perustiedot

Sijainti
Härmälänkatu 27 B, 33900 Tampere
Kaupunginosa
Rantaperkiö, Härmälä
Kohdenumero
10162704
Kerros
1 / 3
Asuinpinta-ala
29 m²
Kokonaispinta-ala
29 m²
Huoneiston kokoonpano
1h+kk+alkovi+kph+vh+ranskalainen parveke
Huoneita
1
Kunto
Tyydyttävä
Keittiön varusteet
Jääkaappi-pakastin, sähköliesi
Kylpyhuoneen varusteet
Allaskaappi, käsisuihku, laatoitettu, peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku
Säilytystilat
Varastotilat: Varastokomero, Lisätietoa pysäköinnistä: Autopaikat isännöitsijän kautta jonotuksella
Tulevat remontit
2024-2028: Kiinteistön kuntokartoitus pl. katto ja IV sis. autotallit, Latauskartoitus, Lämmityksen säätö ja tasapainotus, termostaattien toiminnantarkastus, Rappukäytävien kunnostus.
Asumistyyppi
Vuokra
Lisätiedot
Ikkunoiden ilmansuunnat: länsi
Kohde on
Osakehuoneisto
Vapautuu
1.11.2024

Hinta

Vuokra
568,24 €
Vuokra-aika
Toistaiseksi voimassaoleva - Ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamispäivä on 11 kuukauden kuluttua vuokrasopimuksen alkamisesta, minkä jälkeen irtisanomisajan alkamispäivä on irtisanomiskuukauden viimeinen päivä.

Asuinkustannukset

Vesimaksun lisätiedot
Vesimaksu: 22.00 €/kk/hlö
Muut kustannukset
Internet-yhteys: Taloyhtiön internet-yhteys: hinta 8,23 €/kk, Lisätietoja internet-yhteydestä: Elisa Taloyhtiölaajakaista 50M, Sähkösopimus: Vuokralainen tekee, Lämmitys sisältyy vuokraan

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
As Oy Härmäntörmä
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
1969
Kerroksia
3
Hissi
Ei
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Energialuokka
E2018
Energiatodistus
Kyllä
Lämmitys
Kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
pesutupa, taloyhtiösauna, ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja
Pintamateriaalit
Laminaattilattia, maalatut seinät

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset