Etusivu Vuokrattavat kohteet 61 m² Arkkitehdinkatu 26 B, 33720 Tampere 2h+k+kph+s+vh+lasit.p – Oikotie 22058519

749 € 61 m²

Arkkitehdinkatu 26 B, Hervanta, Tampere 2h+k+kph+s+vh+lasit.p

Vuokra
749 €
Asuinpinta-ala
61 m²
Huoneita
2
Kerros
4
Rakennusvuosi
1987
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Hervanta
Kaupunki
Tampere

Ihastuttava läpitalon koti saunalla ja lasitetulla parvekkeella!

Tämän kodin neliöt on suunniteltu fiksusti, tarjoten kaiken oleellisen kerrostaloasumiseen – runsaasti säilytystilaa, oman saunan löylyt sekä lasitetun parvekkeen rentoutumiseen. Keittiö on tilava ja sinne mahtuu mukavasti ruokapöytä. Astianpesukone kuuluu varustukseen, helpottaen arkea. Kylpyhuone on tyylikäs ja sieltä löytyy paikka sekä liitäntä pyykinpesukoneelle. Säilytystilaa riittää vaatehuoneessa ja makuuhuoneen kaapistoissa, ja asunnon läpi kulkevan ilmanvaihdon ansiosta saat helposti raikkaan tuulahduksen.

Autopaikka lämpötolpalla vuokrattavissa hintaan 11 € / kk.

Taloyhtiön asukkaiden käytössä on pesutupa, ulkoiluvälinevarasto sekä kuivaushuone.

Sijainti on loistava – bussipysäkki aivan vieressä ja lähikauppa vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Hervannan kampukselle matkaa on noin 1,7 km.

Hervanta on kaupunginosa, joka tunnetaan monipuolisesta ja viihtyisästä asuinympäristöstään. Se sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä Tampereen keskustasta ja on kasvanut merkittäväksi asuin- ja opiskelijakaupunginosaksi.

Hervannassa yhdistyvät kätevä sijainti, monipuoliset palvelut ja vehreä ympäristö. Alueella on hyvät liikenneyhteydet sekä omalla autolla että julkisilla kulkuvälineillä, mikä tekee siitä houkuttelevan asuinpaikan niin työssäkäyville kuin opiskelijoillekin. Lisäksi Hervanta tarjoaa monipuolisia ostosmahdollisuuksia, kattavat terveyspalvelut ja runsaasti erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja.

Luonnonläheisyys on yksi Hervannan viehättävistä puolista. Alueella on useita puistoja, ulkoilureittejä ja viheralueita, jotka houkuttelevat ulkoilusta ja virkistäytymisestä nauttivia asukkaita. Lisäksi läheiset järvet tarjoavat mahdollisuuksia kalastukseen, uimiseen ja muuhun vesiliikuntaan.

Huom! Yhden kuukauden vakuuden voit useimmiten niin halutessasi korvata Takausvakuudella, jonka yhtenä kertamaksuna maksettava kustannus on 134,82 euroa.

Hae tätä asuntoa kätevästi osoitteessa www.asuntohakemus.fi
Hakemus ei ole sitova. Alustava vuokralaisvalinta tehdään hakemusten perusteella. Asuntoa on mahdollista käydä katsomassa ennen lopullista vuokrauspäätöstä tai esittely voidaan järjestää myös videopuhelun välityksellä.

If you are interested, submit the application through www.asuntohakemus.fi

Perustiedot

Sijainti
Arkkitehdinkatu 26 B, 33720 Tampere
Kaupunginosa
Hervanta
Kohdenumero
10162112
Kerros
4 / 5
Asuinpinta-ala
61 m²
Kokonaispinta-ala
61 m²
Huoneiston kokoonpano
2h+k+kph+s+vh+lasit.p
Huoneita
2
Kunto
Hyvä
Keittiön varusteet
Astianpesukone, astianpesukoneliitäntä, jääkaappi-pakastin, kiertoilmauuni, liesituuletin, induktioliesitaso
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Parvekkeen ilmansuunta: Kaakko.
Kylpyhuoneen varusteet
Allaslaatikosto, käsisuihku, laatoitettu, lattialämmitys, peilikaappi, pesukoneliitäntä, pyyhekuivain, suihkukaappi
Säilytystilat
Varastotilat: Kellarikomero
Tulevat remontit
2024: Vesi- ja viemärijärjestelmien korjaukset. Käyttövesiverkoston linjaventtiilien uusiminen ja LVK-virtaamien, säätäminen, suunnittelu + toteutus 2025: LVI-järjestelmien korjaukset. Tonttiviemärien korjaus suunnitelmien perusteella. Parvekkeiden korjaukset. Parvekelasien tarkastus- ja huoltokierros. Ulkopuolisten lukostojen, sulkijoiden, ym. korjaukset. Lukostosarjoitus. Muiden sisäpuolisten rakenteiden korjaukset. Yleistilojen huoltomaalaus. 2026: Ikkunoiden ja parvekeovien korjaukset / uusiminen. Lämmitysverkoston tasapainotus nykyisillä venttiileillä. 2027: Lämpö-, käyttövesi- ja viemäriverkoston seuranta-kuntotutkimus. Vesikaton huolto- ja korjaustarvekartoitus. 2028: Lämmitysjärjestelmien korjaukset. Lämmönjakolaitteiden uusimisen suunnittelu. 2029: Lämmitysjärjestelmien korjaukset. Lämmönjakolaitteiden uusiminen, kiinteistöautomaatiosaneeraus. 2030: Kuntotutkimukset. Julkisivu- ja parvekerakenteiden kuntotutkimus. 2031: Ulkopuolisten rakenteiden korjaukset. Elementtisaumojen tarkastus/ uusiminen.
Asunnossa sauna
Kyllä
Asumistyyppi
Vuokra
Kohde on
Osakehuoneisto
Vapautuu
1.10.2024

Hinta

Vuokra
749 €
Vuokra-aika
Toistaiseksi voimassaoleva - Ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamispäivä on 11 kuukauden kuluttua vuokrasopimuksen alkamisesta, minkä jälkeen irtisanomisajan alkamispäivä on irtisanomiskuukauden viimeinen päivä.

Asuinkustannukset

Vesimaksun lisätiedot
Vesimaksuennakko: 20.00 €/kk/hlö, Vesimaksu tasataan vastaamaan todellista kulutusta: Kyllä
Muut kustannukset
Autopaikka sähköpistokkeella: 11,00 €/kk, Lisätietoja internet-yhteydestä: Talossa Elisa Saunalahti laajakaista 10M + kaapeli-TV. Osakkaan/asukkaan itse tilattava modeemi + rekisteröidyttävä laajakaistan käyttäjäksi. Modeemi osakkaan kunnossapitovastuulla., Sähkösopimus: Vuokralainen tekee, Lämmitys sisältyy vuokraan

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
As Oy Hervannan Satosaara
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
1987
Kerroksia
5
Hissi
Kyllä
Energialuokka
F2013
Energiatodistus
Kyllä
Lämmitys
Kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
kerhohuone, mankeli, pesutupa, ulkoiluvälinevarasto Grillikatos
Pintamateriaalit
Laminaattilattiat, seinät maalattua ja tapetoitua.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset