Etusivu Vuokrattavat kohteet 48 m² Opiskelijankatu 38 D, 33720 Tampere 2h+kk+kph+vh – Oikotie 21834069

599 € 48 m²

Opiskelijankatu 38 D, Hervanta, Tampere 2h+kk+kph+vh

Vuokra
599 €
Asuinpinta-ala
48 m²
Huoneita
2
Kerros
2
Rakennusvuosi
1977
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Hervanta
Kaupunki
Tampere

Toimivapohjainen kaksio puistomaisella sijainnilla.

**HUOM! Vuokralaisella on mahdollisuus maalata / tapetoida asuntoa ja omistaja korvaa materiaalikulut kuittia vastaan 200 euroon saakka. **

Hissitalon 2/5 kerroksen huoneisto, jossa ikkunallinen keittokomero, iso olohuone ja erillinen makuuhuone. Keittokomeroon saa mahtumaan pöytämallisen astianpesukoneen, johon ei tarvitse erillistä liitäntää. Kylpyhuone, jossa suihku sekä paikka ja liitännät pesukoneelle. Vaatehuone tarjoaa runsaasti säilytystilaa.

Hervanta on kaupunginosa, joka tunnetaan monipuolisesta ja viihtyisästä asuinympäristöstään. Se sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä Tampereen keskustasta ja on kasvanut merkittäväksi asuin- ja opiskelijakaupunginosaksi.

Hervannassa yhdistyvät kätevä sijainti, monipuoliset palvelut ja vehreä ympäristö. Alueella on hyvät liikenneyhteydet sekä omalla autolla että julkisilla kulkuvälineillä, mikä tekee siitä houkuttelevan asuinpaikan niin työssäkäyville kuin opiskelijoillekin. Lisäksi Hervanta tarjoaa monipuolisia ostosmahdollisuuksia, kattavat terveyspalvelut ja runsaasti erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja.

Luonnonläheisyys on yksi Hervannan viehättävistä puolista. Alueella on useita puistoja, ulkoilureittejä ja viheralueita, jotka houkuttelevat ulkoilusta ja virkistäytymisestä nauttivia asukkaita. Lisäksi läheiset järvet tarjoavat mahdollisuuksia kalastukseen, uimiseen ja muuhun vesiliikuntaan.

Kaiken kaikkiaan Hervanta on siis elinvoimainen ja kehittyvä kaupunginosa, joka tarjoaa asukkailleen hyvät asumis- ja elinolosuhteet sekä monipuoliset mahdollisuudet arjen sujuvuuteen ja vapaa-ajan viettoon!

Huom! Yhden kuukauden vakuuden voit useimmiten niin halutessasi korvata Takausvakuudella, jonka yhtenä kertamaksuna maksettava kustannus on 107,82 euroa.

Hae tätä asuntoa kätevästi osoitteessa www.asuntohakemus.fi
Hakemus ei ole sitova. Alustava vuokralaisvalinta tehdään hakemusten perusteella. Asuntoa on mahdollista käydä katsomassa ennen lopullista vuokrauspäätöstä tai esittely voidaan järjestää myös videopuhelun välityksellä.

If you are interested, submit the application through www.asuntohakemus.fi

Perustiedot

Sijainti
Opiskelijankatu 38 D, 33720 Tampere
Kaupunginosa
Hervanta
Kohdenumero
10156270
Kerros
2 / 6
Asuinpinta-ala
48 m²
Kokonaispinta-ala
48 m²
Huoneiston kokoonpano
2h+kk+kph+vh
Huoneita
2
Kunto
Tyydyttävä
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa.
Keittiön varusteet
Jääkaappi-pakastinlokero, liesikupu, sähköliesi
Kylpyhuoneen varusteet
Käsisuihku, peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku
Säilytystilat
Varastotilat: Kellarikomero
Tulevat remontit
2024 Elementtien saumaukset Viemäreiden huuhtelu ja kuvaus Huoneistojen pesuhuoneiden korjauksia, kaivon siirto lattialle 2025 Hissien korjauksia kartoituksen mukaan Huoneistojen pesuhuoneiden korjauksia, kaivon siirto lattialle 2026 Parvekkeiden kevytkorjauksia ja saumaukset Kylmävesiverkoston runkojohtojen uusiminen 2027 Putkistojen seurantatutkimus
Asumistyyppi
Vuokra
Lisätiedot
Ikkunoiden ilmansuunnat: länsi
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Vuokra
599 €
Vuokra-aika
Toistaiseksi voimassaoleva - Ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajan alkamispäivä on 11 kuukauden kuluttua vuokrasopimuksen alkamisesta, minkä jälkeen irtisanomisajan alkamispäivä on irtisanomiskuukauden viimeinen päivä.

Asuinkustannukset

Vesimaksun lisätiedot
Vesimaksu: 25.00 €/kk/hlö
Muut kustannukset
Autopaikka sähköpistokkeella: 11,00 €/kk, Internet-yhteys: Taloyhtiön internet-yhteys: hinta 0,00 €/kk, Lisätietoja internet-yhteydestä: Taloyhtiön laajakaista DNA 10/2 mbit/s, Sähkösopimus: Vuokralainen tekee, Lämmitys sisältyy vuokraan

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
As Oy Haukanhaka
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
1977
Kerroksia
6
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Energialuokka
C2018
Energiatodistus
Kyllä
Lämmitys
Kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
mankeli, pesutupa, taloyhtiösauna, ulkoiluvälinevarasto
Pintamateriaalit
Parkettilattiat, keittiössä ja makuuhuoneessa muovimatto, tapetoidut seinät.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset