Etusivu Myytävät kohteet 127.5 m² Lillukkakuja 3 C, 33310 Tampere 5h, k, kph, s, khh, 2erill.wc, vh, var, parveke, terassi – Oikotie 21159024

382 000 € 127,5 m²

Lillukkakuja 3 C, Tohloppi, Tampere 5h, k, kph, s, khh, 2erill.wc, vh, var, parveke, terassi

Muutos LKV | Merita LKV

www.meritalkv.fi

Tampellan esplanadi 11, 33100 Tampere

Velaton hinta
382 000 €
Hoitovastike
382,50 € / kk
Asuinpinta-ala
127,5 m²
Huoneita
5
Kerros
1
Rakennusvuosi
2011
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Kaupunginosa
Tohloppi
Kaupunki
Tampere

Onko sinunkin unelmasi asua kaupungissa puhdasvetisen järven välittömässä läheisyydessä?

Laatua arvostavalle paikalla muuratun Lammi-kivitalon paritalohuoneisto v. 2011 valmistuneessa 6:n asunnon yhtiössä Tohloppi-järven rantamaisemissa. Tässä upeassa kodissa on alakerran moderni keittiö/olohuone avaraa yhtenäistä tilaa. Alakerrasta löytyy myös yksi makuuhuone. Länsipihalla on iso osin katettu terassi. Yläkerrassa sijaitsee kolme tilavaa huonetta ja saunaosasto. Saunasta pääset vilvoittelemaan länsiparvekkeelle. Kaksi erillistä wc:tä ja kodinhoitohuone helpottavat arjen askareita.

Huoneistoon on rakennusvaiheessa tehty paljon muutostöitä. Kauttaaltaan laadukkaat materiaalit ja tyylikkäät laatoitukset kosteissa tiloissa takaavat, että pääsette muuttamaan ilman remonttihuolia. Asunnon sisäänkäynnin vieressä on autokatospaikka ja edessä lämpötolppapaikka.

Edulliset asumiskustannukset on saavutettu tehokkaalla lämmöneristyksellä. Jäähdytysilmastoinnilla varustettu Nilan EC -ilma-vesilämpöpumppu vaikuttaa merkittävästi asumismukavuuteen sekä energian kulutukseen. Nilan kerää lämpöä poistoilmasta ja lämmittää sillä käyttövettä sekä tarvittaessa tuloilmaa. Tarvittaessa Nilan myös viilentää sisäilmaa.

Lapsiystävällinen sijainti monipuolisten palveluiden läheisyydessä. Koulut, päiväkoti, uima- ja jäähalli ovat kävelymatkan etäisyydellä. Bussipysäkille on matkaa n. 230 m. Tohloppi-järven rannoilta löytyvät mainiot lenkkeilymaastot, suojeltua luontoa ja nyt myös suopolku. Talvella jäälle aurattava retkiluistelurata houkuttelee tamperelaisia kauempaakin. 200 metrin päässä on kesällä erittäin suosittu uimaranta ja sup-lautavuokraamo. Talvella rannalla on mahdollisuus avantouintiin ja saunomiseen. Taloyhtiöllä on myös yhteiskäytössä oleva soutuvene.

TERVETULOA ENSIESITTELYYN SUNNUNTAINA KLO 12.00-12.30!

Lisätiedot ja esittelyt:

Merita Laitinen
Yrittäjä, kiinteistönvälittäjä LKV
040 19 29 391
merita.laitinen@muutoslkv.fi
https://muutoslkv.fi/merita-laitinen

Perustiedot

Sijainti
Lillukkakuja 3 C, 33310 Tampere
Kaupunginosa
Tohloppi
Kohdenumero
21801125
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
127,5 m²
Tontin pinta-ala
2 257 m²
Kokonaispinta-ala
127,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Hinta ei ole pinta-alaperusteinen. Yhtiöjärjestyksen mukainen huoneistoselitelmä: 5h+k+s
Huoneiston kokoonpano
5h, k, kph, s, khh, 2erill.wc, vh, var, parveke, terassi
Huoneita
5
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Varustelu:Electroluxin jääkaappi/pakastin jääpalakoneella, kaapistot, kivitasot, Electroluxin induktioliesitaso (2021), Electroluxin uuni (2017), Savon liesikupu, Mielen astianpesukone (2020), välitilassa ja katossa halogeenit. Vetolaatikot ja apteekkarin kaappi. Laattalattia, seinät maalattu.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tyyppi: ulostyönnetty. Suunta: länsi
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Varustelu: 2x Hanskrohen sadesuihku, "saippuasyvennys", kiinteät valaisimet ja lattialämmitys. Seinät ja lattia laatoitettu. . Erillisen WC:n kuvaus: Varustelu: seinä-wc, Hanskrohen hana, valopeili, kiinteät valaisimet ja allaskaappi. Seinät ja lattia laatoitettu. .
Säilytystilat
Kuvaus: Kaapistot, vaatehuone ja ulkovarasto. Kaikissa makuuhuoneissa peililiukuovikaapistot.ulkovarasto
Tulevat remontit
2023 puuosien pienet huoltomaalaukset tarpeen mukaan 2024 julkisivun puuverhouksen ja/tai väliaitojen huoltomaalaus 2024 Pyydyspohjankadun puoleisen aidan uusiminen tai korjaus 2024 ilmanvaihtojärjestelmien tarkastus, huolto tarpeen mukaan (vuoden välein) 2025 kattojen sammaleenpoisto 2025 ilmastointikanavien nuohous (suositus: 5-10 vuoden välein) 2026 puuosien pienet huoltomaalaukset tarpeen mukaan 2027 sokkeleiden maalausurakka
Tehdyt remontit
Huoneistoon on tehty seuraavia parannuksia rakennusvaiheessa: Keittiö: apteekkarinkaapit ja viinihyllyt, vesikytkentä jääkaapin jääpalakoneeseen, kivitasot, halogeenivalot kattoon tasojen yläpuolelle, Savon liesituuletin. Piha: iso terassi (alkuperäisissä piirroksissa pelkät pihalaatat, sallittua terassin kokoa rajattu rakentamisen jälkeen taloyhtiön toimesta). Kodinhoitohuone: integroitu silityslauta. Sauna: IKI-kiuas, saunan panelointi, katon ns. ”tähtivalaistus”, kaiuttimet. Pesutilat, yläkerran wc: yhtenevät, näyttävät tehostelaatat. Alakerran wc ja keittiö: yhtenevät tehostelaatat. Wc-tilat: seinään kiinnitetyt wc-pöntöt. Pesutilat ja wc: saippuapala-kattovalaisimet. Makuuhuoneet ja eteinen: peiliovet kaapistoihin. Raja-aita rakennettu 2019. Olohuone, keittiö, alakerran makuuhuone: poistettu tehostetapetit, kaikki pinnat maalattu vuosina 2021-2022. Yläkerran makuuhuoneet: poistettu tehosteseinistä tapetit ja nämä seinäpinnat maalattu 2021. Eteinen: osa seinistä maalattu 2024. TALOYHTIÖSSÄ: Pihatien kivituhkapinnoituksen parannustyö 2014. Asuntojen piha-alueita ja terasseja erottavien puisten väliseinäkkeiden ja -aitojen sekä yhtiön päätyjen puuosien huoltomaalaukset 2016. Ulko-ovien viereisten puusäleikköjen ja autokatosten otsalautojen huoltomaalaukset 2017. Jätekatoksen ja varastotilan rakentaminen 2018. Autopaikan vioittuneen sähkökaapelin korjaus 2018. Pihatien ja autokatosten asfaltointi 2018. Parvekkeen puuseininen ja pystyhirsien huoltomaalaukset 2019. Ilmanvaihtokanavien puhdistus, mittaus ja säätö 2020. Palovaroittimien vaihto 2020. Kattovaurioiden korjaus 2021. Poistoilmalämpöpumppujen korjauksia 2015-2020. Lattialämmityksen termostaattien vikakorjauksia 2020-2021. Jätekatoksen osien huoltomaalaus 2022. C2 vieraspaikan reunan asfalttipaikkaus 2022. Poistoilmalämpöpumppujen määräaikaishuolto 2023. Energiatodistuksen päivittäminen 2023. Hajulukkojen puhdistus 2019 ja 2024.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Varustelu: IKl-sähkökiuas, kaiuttimet ja kuituvalot ja lattialämmitys. Laattalattia, seinät paneloitu. .
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Muuta kauppaan kuuluvaa: Sälekaihtimet joka huoneessa. Nilan poistoilmalämpöpumppu viilennysominaisuudella. Kauppaan ei kuulu: Irtain.
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
382 000 €
Myyntihinta
382 000 €
Neliöhinta
2 996,08 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
382,50 € / kk
Yhtiövastike
382,50 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
oma mittari
Muut kustannukset
Muut maksut: Yhtiön osakeluettelo on huoneistotietojärjestelmässä, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
As. Oy Tampereen Tohlopinniitty
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Rakennusvuosi
2011
Huoneistojen lukumäärä
6
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
betoni
Kattomateriaali
Tiilikate
Kattotyyppi
Harja/pulpetti
Energialuokka
B2018 E-luku: 99
Energiatodistus
Kyllä
Maanvuokraaja
Tampereen kaupunki
Tontin koko
2 257 m²
Tontin omistus
Vuokralla
Tontin vuokra päättyy
30.9.2067
Tontin vuokra
7338.24 EUR/v.
Kiinteistönhoito
asukkaat
Isännöinti
Kimmo Pitkänen (asukasisännöitsijä)
Kaavoitustiedot
Tampereen kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava
Kuntotutkimus
Kuntoarvio 2021 (10-vuotistarkastus)
Lämmitys
sähkö suorasähkö

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
autokatoksia: 6. sähköpistokkeita: 6.
Yhteiset tilat
Taloyhtiössä muuta: Koneellinen ilmanvaihto/lämmöntalteenottojärjestelmä Nilan EC -poistoilmalämpöpumpulla (koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto sekä viilennys). Elisa Oyj:n valokuitu ja kaksoiskaapelointi huonetiloihin. Kaapeli-TV. Yhtiössä varasto yhtiön työkalujen säilytykseen. Yhtiöllä soutuvene Tohlopilla. Yhtiökokouksen päätöksen mukaan osakkailla on velvollisuus vaihtaa ilmanvaihtolaitteen suodattimet säännöllisesti yhtiön ohjeistuksen mukaan. Yhtiö hankkii suodattimet keskistetysti. Osakkaan toiveesta yhtiön huoltomaalauskierroksella on jätetty maalaamatta asunnon C1 parvekkeen päätyseinä, keskitolppa ja ylähirsi keskitolpasta seinään. Nämä ovat siirtyneet osakkaan hoitovastuulle. Taloyhtiössä on kolme autokatoksilla ja ulkovarastoilla kytkettyä paritaloa. .
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Tammiparkettilattia, seinät maalattu.
Olohuoneen varusteet
Tammiparkettilattia, seinät maalattu.
Muut materiaalit
Lammin betonilämpöharkko

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset